NiLe
|
Čeeer bejbike! No, pa se je začel moj zadnji teden uživancije ... pravzaprav niti ne bo cel teden, ker grem v petek po 1,5 letu spet v službo ... ma, sej v bistvu se kar veselim, ampak občutki so pa vseeno malce mešani ... Tia je pravi sonček, vsak dan kaj novega pogrunta, nas šarmira in deli nasmeške ... zadnje dni prav zavzeto vadi samostojne korake, vendar do tega, da bo shodila ji še malce fali ... pa prava požeruhinja je ratala ... ona bi kar jedla in jedla ... je tko smešna, ko jo vprašam, kje ima Tia buši? ... pa si dvigne majčko in se tako pogladi po njemu kot stari deda Pišuka, ne vem od česa sem dons tolk utrujena? Ali od te ubijalske vročine in sopare ali od mojih živahnih nadobudnežev?? Uf, kaj bo šele, ko bom v službi??? Piknik ... ja, sej so punce že vse povedale ... bilo je fuuuul luštno, res fina lokacija, super družba, lepo smo uživali na dekicah v senčki, nekateri mobilni, nekateri bolj statični ... IZVIRNO SPOROČILO: simvir In res ob našem aktivnem modelu ni bilo časa za čisto pravi čvek, on bi kar med fuzbalerje, pa s teticami na sprehod . Tia me je kar za svojo vzela, je bila tako luštna ko e kar ritko v moje naročje rinila . Pa veš Trnuljčica, kaj sem jaz rekla Nile, da bi tudi jaz raje kar 1-letnico vzela, kot pa še enega . He, he ... ja prav posrečena je bila naša miška ... ko je sedela v tvojem naročju in se mazila, je nato zagledala mene in ji ni bilo čist jasno ... saj sva obe imeli roza majčko, pa podobni frizuri imava ... Pa tud Lana od Tasyo je bila prava navihanka ... ko je Tasyo prijela Tio za roko, da gresta malo naokoli je Lana padla v huronski jok in čist užaljena, v tistem pa pride mimo en možakar in Lano ogovori, kaj je tako hudega in če gre z njim ... in Lana je kar hotela it. Facka mala! IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 NiLe - tudi zate se je še našla dekica v 'našem' Hoferju, so imeli pa le še v bolj svetli barvi, upam, da te ne moti... pa zmenita se s sestrico in pridita po cunje... hvala, hvala ... ob priliki, te obiščeva, prav? IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ...je pa imel danes jutranje srečanje z jazbecem he he...no jaz pa spet z eno kačo...jih je letos očitno veliko... ups, tole bi pa meno čist iztirilo ... namreč kače so pa vrsta živali, ki jih ne PRENESEM in upam, da ne bom imela možnosti kakšno srečati ... ne letos, ne nikoli ... šibam pod tuš in malo na kavč ... še dobro, da se je ozračje malce shladilo, bo noč bolj prijetna ...