|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
24.5.2009 20:38:35   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

BM: Pedigre so po mojem mnenju (ki ni osamljeno) ena najslabših vrst briketov. So preslani, premalo hranljivi, veliko user posted image  jih slabše prenaša, imajo prhljaj, prebavne težave, nesvetlečo dlako, alergijo. OK, nekateri jih verjetno tudi povsem normalno prebavijo, a jih v kinološki karieri nisem srečala prav veliko. Če želiš Nely zagotoviti polnovreden briketni obrok, se raje ozri za kakno drugo znamko. Ki je ne prodajajo v supermarketih, in ki je ne oglašujejo na veliko po TV. Saj veš, dobra roba se prodaja sama, ne potrebuje reklame. Je pa res, da je cenovni rang nekoliko višji... Znamke pa so Eukanuba, Hills, Science plan, Nutro, Bosch, ... Pri nas so bile v takem vrstnem redu tudi po priljubljenosti pri naši goldiki.

Ja zdaj sem se pa malo zamislila....samo veterinar ni imel nič pripomb ,čez hrano ,ker me je vprašal katere brikete ji dajem jest.Eukanubo mi je pa odsvetovaluser posted image Veš ,da sem že precej konzerv zamenjala in samo od pedigreja in še od (se ne spomniom zdajle)enega proizvajalca ,ji ustrezata pri ostalih pa driska da je joj.Za brikete pa tudi nevem katere naj ji potem dajem,ker so te ,ki jih ima zdaj presneto drage--3 kg -7.50 e(nekaj podobnega!!!!

BM- točno tole kar je Joan napisala, sem ti jaz mislila reč, pa sem si potem premislila (zaradi financ)... Je pa res...

Pa drago- imaš popolnoma prav. Mene je kar sram napisati koliko damo za 7 kg vrečo briketov Royal canina...user posted image Evkanube pa tudi naš ne sme, oz je po njej bruhal, nekaterim je pač premočna... Sicer je pa res, da naš lahko je, le dve vrsti- ki ne vsebujeta korenja, paradižnika, in ostalih "rdečih "stvari, ker bi se mu sicer čez čas obarvala dlaka( Nutro ali to kar ima). Je pač Beli višavski terier in teh stvari ne sme... Sem pa že videla višavce z violično liso po hrbtu- pa ne od umetnih barv, temveč napačne hrane.
Parkrat sem mu kupila poleg briketov kakšne konzerve iz navadne trgovine... Al je bruhal, al imel drisko, pa še vsi imajo korenje... Skratka, sedaj ne kupim nič v trgovini.

Ironija, pri nas pes in mali ne smeta korenjauser posted image . Le kje smo ju našli...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.5.2009 22:39:41   
JABOLKO3
Živijo!

Včeraj je naš hišni računalnik javil, da je okužen z virusom... se je najprej MM nekaj trudil okoli tega, potem sem ga pa le prepričala, da kišto ugasnemo in jo jutri odpelje v službo našim računalničarjem, da ne bo škode še več, kot je je že... tako sedaj gostujem na MM-jevem službenem prenosniku... pa upam, da škoda ni prevelika in da bo naš član družine kmalu ozdravljen nazaj...

Na hitro bom še jaz napisala nekaj besed navdušenja nad včerajšnjim piknikom - vreme, lokacija, predvsem pa družba - vse je bilo izredno prijetno... in res upam, da se nam še kdaj uspe takole dobit na kupu...

Krista - tvoja dekica je pri meni...

NiLe - tudi zate se je še našla dekica v 'našem' Hoferju, so imeli pa le še v bolj svetli barvi, upam, da te ne moti... pa zmenita se s sestrico in pridita po cunje...

Me čaka še velik kup cunj iz sušilca, tako da šibam...

Lahko noč.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 627
25.5.2009 7:38:36   
simvir
dobro jutro!

Evo spet služba, vikend je mini, sploh ne vem kdaj. V soboto po pikniku smo bili do večera zunaj, MM je nekaj delal mi smo pa letali okrog, tudi včeraj smo bili cel dan sami 3jeuser posted image , ker je MM pomagal pri svojem bratu.

Na pikniku je bilo res luštno, MM je bil sicer bolj nedružaben, se ja poti v Lj začel nekaj puntatiuser posted image . No je pa vsaj za nejca skrbel.
In res ob našem aktivnem modelu ni bilo časa za čisto pravi čvek, on bi kar med fuzbalerje, pa s teticami na sprehoduser posted image . Tia me je kar za svojo vzela, je bila tako luštna ko e kar ritko v moje naročje rinilauser posted image . Pa veš Trnuljčica, kaj sem jaz rekla Nile, da bi tudi jaz raje kar 1-letnico vzela, kot pa še enega user posted image . user posted image

Mala dva sta na poti domov za prvim vogalom zaspala, sta bila čisto utrujena.
plac je bil res super, dovolj senčke, trave, igral...v glavnem za kdaj ponovit.

Evo še nekaj slikic

Nadja in Tevž skupaj jesta muffinuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Takole so se pa zabavali najstarejši otroci
user posted image

Še o pasji hrani, tudi mi zapravimo kar precej za to. Kupujemo samo 15kg žaklje. Do pred kratkim smo kupovali Nutro, zdaj pa ga ne delajo več oz ga v trgovinah ne dobiš več, zdaj kupujemo Regal, nazadnje pa Bosch.

Trnuljčica si pa tako lep post napisala o malem in kako ga imaš rada, da sem še jaz dobila solzne učkeuser posted image . Zdaj so res pravi cukri tile naši aprilčki.

< Sporočilo je popravil simvir -- 25.5.2009 7:43:39 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 628
25.5.2009 9:23:03   
resnično srečna
dannnn...

eto...pa smo tudi mi prispeli...

v petek smo se cijazili proti morju, ker imajo očitno vrli slovenceljni novo modmo muho...vozijo samo po prehitevalnem pasu...voznega sploh ne poznajo...in valda da nato nastanejo zastoji...sem prehitevala kolono po voznem pasu, ki je bil prazen...do naslednjega kamiona...pa spet v kolono pa spet ven...ma sem se počutila kot največja opica...pa sem v bistvu jaz pravilno vozila...

v soboto smo kar veliko naredili...sicer smo za kako urico skočili dopoldan in popoldan do plaže...da sta vsaj punčki imeli kaj od dneva...če že z vami nismo mogli biti...drugače pa plevel pa plevel in plevel he he...imam roke tako polne trnjev pa že tako utrjene, da so blazinice na prstih kot usnje skoraj...ampak iz največjega smo stvari uredili...

je pa morje tako toplo, da je tudi Iza že namakala sebe v morju...pa tulila, ker je nisem pustila dlje v vodi...hodi pa madam bosa po kamenčkih kot da nič ni...pa po vodi...suvereno kot da ne pika...sva se z MM tako smejala..

spala je pa tudi naša madam bolj malo...zjutraj je ob 7.30 že pokoncu...in potem je treba mamo prijet za prstek in morava povsod naokrog...ne bi bila nič pri miru...sama akcija...še ko smo jo opopldan dali v posteljo sem mislila da bo najprej postljo podrla..tako je tolkla...no saj nato je omagala...pa takoj ko se prebudi začne prepevat pa vriskat od veselja...in spet akcija...

no danes smo že ob 5ih vstali, ob 5.30 pa krenili proti Ljubljani...

Iza sedaj spi...jaz pa počasi vlečem robo iz avta...da jo bom v petek lahko spet pakirala...

piknik...me prav veseli, da ste se tako lepo imeli...smo mislili na vas...

pasji futer...Nero ima Eukanubo...je čisto ok zanj...dobi pa dva obroka dnevno...ravno zato, ker je dovolj močna hrana...pa da ne preobremeni preveč želodčka...je pa kar revež v tej vročini...pazimo, da ima vedno vodo...pa da je na voljo senca...pa pozna se, da je sedaj 2 dni norel...in spi kot klada...je pa imel danes jutranje srečanje z jazbecem he he...no jaz pa spet z eno kačo...jih je letos očitno veliko...

BM...čestitke za voziček pa kavbojke...

nič zdej grem pa malo zadremat, če se bo dalo...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 629
25.5.2009 10:47:36   
malamalinca
Živjo, aprilčice,
da se še jaz malo javim.

najprej slovesno oznanjam, da imam podaljšano porodniško do 24.8.2009. Tako bom z otroci lahko zopet dlje časa na morju in ni vrag, da tamala tam končno napreduje.

Za vikend smo bili v Valkaneli (avtokamp pri poreču kjer iammo prkolo). Bilo je fantastično, toplo, mirno, osvežujoče. Kaja se je kopala, brcala, uživala in jokala, ko sem jo potegnila ven z vode. Se pa naša mačkica še ne plazi, ampak ni vrag da bo zdaj zdaj splazila.
Žal zaradi tega nismo mogli prisostvovati na pikniku, ampak sem večkrat pomislila na vas in sigurno se je keri kolcalo.

V petek sva bili s tamalo na kontroli pri pediatru, ker je imela 14 dni bronhitis. Posledica je šum na srčku in sedaj romam tudi z njo h kardiologu.

Sicer smo ok in zdravi (trkam, trkam).

Lep dan vsem!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 630
25.5.2009 16:05:42   
misa79
Oj.

Da se na hitro tudi mi javimo. Vem, da je to bolj švoh izgovor, ampak res mi zmanjka časa za redno javljanje. Se pa potrudim, da vas preberem, da vidim, da sta vsi super. Pri nas je trenutno situacija umirjena, brez bolezni in hudih pretresov. No razen naraščajoče tečnobe.... Ma sej pravjo, da je to sam faza.... No s tem se lahk tolažimo.

Prejšnji teden smo imeli cepljenje in ga dobro prestali, pa še zmerli pa stehtali smo malega. Novi podatki so: 9200g in 77cm. (hvala NiLe) Nek hud bajso glih ni naš mali, pa sej tud ne more bit, če je skoz v pogonu....

Piknik....vidim da ste se imeli lepo, pa sej je zmeraj luštno, ko so aprilčki na kupu. Mi smo tudi imeli piknik. Vsi trije smo se namreč aprila oz. začetek maja postarali za eno leto in ker sem imela jaz okroglo, mali pa prvo svečko smo nardili malo večjo fešto ža žlahto. Prej nam zarad bolezni in službenih obveznosti ni zratal.

Še par slikc.

Miha in torta
user posted image

Z bratrancem
user posted image

Da probam čevap.....
user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 631
25.5.2009 21:43:35   
NiLe
Čeeer bejbike!

No, pa se je začel moj zadnji teden uživancije ... pravzaprav niti ne bo cel teden, ker grem v petek po 1,5 letu spet v službo user posted image ... ma, sej v bistvu se kar veselim, ampak občutki so pa vseeno malce mešani ... Tia je pravi sonček, vsak dan kaj novega pogrunta, nas šarmira in deli nasmeške ... zadnje dni prav zavzeto vadi samostojne korake, vendar do tega, da bo shodila ji še malce fali ... pa prava požeruhinja je ratala ... ona bi kar jedla in jedla ... je tko smešna, ko jo vprašam, kje ima Tia buši? ... pa si dvigne majčko in se tako pogladi po njemu kot stari deda user posted image user posted image

Pišuka, ne vem od česa sem dons tolk utrujena? Ali od te ubijalske vročine in sopare ali od mojih živahnih nadobudnežev?? Uf, kaj bo šele, ko bom v službi???

Piknik ... ja, sej so punce že vse povedale user posted image ... bilo je fuuuul luštno, res fina lokacija, super družba, lepo smo uživali na dekicah v senčki, nekateri mobilni, nekateri bolj statični ...

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

In res ob našem aktivnem modelu ni bilo časa za čisto pravi čvek, on bi kar med fuzbalerje, pa s teticami na sprehoduser posted image . Tia me je kar za svojo vzela, je bila tako luštna ko e kar ritko v moje naročje rinilauser posted image . Pa veš Trnuljčica, kaj sem jaz rekla Nile, da bi tudi jaz raje kar 1-letnico vzela, kot pa še enega user posted image . user posted image

He, he ... ja prav posrečena je bila naša miška ... ko je sedela v tvojem naročju in se mazila, je nato zagledala mene in ji ni bilo čist jasno ... saj sva obe imeli roza majčko, pa podobni frizuri imava ...
Pa tud Lana od Tasyo je bila prava navihanka ... ko je Tasyo prijela Tio za roko, da gresta malo naokoli je Lana padla v huronski jok in čist užaljena, v tistem pa pride mimo en možakar in Lano ogovori, kaj je tako hudega in če gre z njim ... in Lana je kar hotela it. Facka mala!

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

NiLe - tudi zate se je še našla dekica v 'našem' Hoferju, so imeli pa le še v bolj svetli barvi, upam, da te ne moti... pa zmenita se s sestrico in pridita po cunje...

hvala, hvala ... ob priliki, te obiščeva, prav?

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...je pa imel danes jutranje srečanje z jazbecem he he...no jaz pa spet z eno kačo...jih je letos očitno veliko...

ups, tole bi pa meno čist iztirilo ... namreč kače so pa vrsta živali, ki jih ne PRENESEM in upam, da ne bom imela možnosti kakšno srečati ... ne letos, ne nikoli user posted image

... šibam pod tuš in malo na kavč ... še dobro, da se je ozračje malce shladilo, bo noč bolj prijetna ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 632
25.5.2009 21:56:47   
NiLe
Joj, moj ementalerski spomin user posted image ... imam eno user posted image

Ali ima katera za posodit ali prodat posodo MENAŽKO ... to je taka 3-4 delna posoda za prenos jedi ... namreč, dokler Tia ne bo šla v vrtec in jo bo več ali manj čuval MM, sem se odločila, da ne bom vnaprej kuhala, domov bom prihajala okoli 16.30, zato bom do dopusta naročila kosilo v bližnjem vrtcu, da bo imela Tia kosilo kot se zagre.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.5.2009 22:29:00   
Krista28
Živjo,

Nile, posode sicer nimam, sem si pa dons v Nami jaz eno tako nabavla kot so jih v Mercatorju dajal za pike...samo da je 2,4 litra. Všeč mi je, ker nič ne puščajo, pa kokr kol obračaš...

Jabček, v sredo moram po službi v Vodice, pa bi se nazaj grede lahko ustavila in dekico vzela, če ste seveda dosegljivi...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.5.2009 8:16:27   
Isabellabina
Jutro

Uh krasne slikice ......

Presneto,katera ima kakšne izkušnje z Migrenami---meni se tile glavoboli sedaj pojavljajo skoraj vsak teden in so dolgi tudi do štiri dniuser posted image Danes bom špricala trening,prejšnji teden sem ga tudi ,ker z temi bolečinami ne morem telovadituser posted image Grozno .....Kako si ve kaj pomagate ,ko vas napade ta bolečina....??????

Ja presneto sem iskala vzrok tem glavobolom,pa vendar lahko dam vzrok samo nočno nespanje....kaj pa vem....

No sej drugače smo mi čez dan zelo pridni-Jernej...šiba okrog,da ga komaj lovimo,spleza vsepovsod in tudi že odpleza nazaj na tla user posted image kavč ,postelja zanj že nakaj časa niso problem,,hoja po stopnicah navzgor tudi ne,sploh ne pusti da se ga drži za roke,le za navzdol pa še ni čisto samostojen....najraje ima plastične posode in lesene kuhalnice za igrače.....če le more se dokoplje do telefona in kliče alooooooo atiiiiii...ja ni kaj naši otročki odraščajo...user posted image

No drugače pa sem se odločila ,da vzamem Jakoba iz vrtca s 15 junijem ,ker me predrago pride za plačevat,pa upam ,da me bo začel malo bolj ubogat.Izpisnico sem že oddala .....

Takole,grem sedaj kavico spit in poskusit malo odležat....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.5.2009 12:05:17   
resnično srečna
Dan še od mene...ravno teče od mene...pa ne zarad vročine ampak ker sem friško izpod tuša...sva z izo bili na koleščkih...jaz na rolerjih ona pa na triciklu...pa en čvek smo udarili še z dvema pupama...he he...je bilo fino fajn...malo pogugali...pokazali kako znamo biti tečni...in odšli nazaj domov...in valda je teklo z mene...po tejle vročini rolat he he...tko da je bil tuš nujno potreben...

Iza spančka...Nero telovadi...jaz sem pa malo pofirbcat prišla...

Big mama...glavoboli so lahko tudi od premalo polnega želodčka...oz. še bolj zaradi dehgidriranosti...poskusi več tekočine piti...non stop...ker sedaj tudi telovadiš je poraba večja...pa malo kakega Isotonika...da nadomestiš izgubljeno sol...po mojem je to največji vzrok...seveda neprespanost tudi...drugače pa mislim, da je Bela vrtnica ekspert za migrene...

oblačenje...sem že pravi ekspert za to...ker naš škrat je non stop moker...švica kot kak gradbinec...spi samo v bodiju...pa nič pokrita...al pa samo v tenki spalni vrečki...čez dan jo imam pa navadno tudi samo v enodelnem bodiju...tistem malo podaljšanem v hlačnice...tale vročina je res kar nekaj...

v Strunjanu je tole bistveno lažje prenašat...na zelenici Izi dam marelo...pod njo največji škaf in vodo vanj...pa madam uživa med tem ko namaka svojo rito...

SpeliG...super, da je Martina taka pridna punca in da je užitek z njo preživljati čas...sicer so pa itaq vsi vsak po svoje original in zagotovo se najde kaj kar ima vsak nenadomestljivega...

toča...je bila pri nas kar konkretna...hvala bogu smo imeli avto pod kostanjem...na steklo smo dali pa kar deko, da ne bi slučajno imeli kakega stroška...sej pleh me ne boli toliko...stekla so pa nujna menjava, če se razbijejo...

eto...tole je zaenkrat vse...naj vam ne bo prevroče...

pip

G

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 636
26.5.2009 18:14:31   
Majček28
....ma sej ne morem verjet....napisal mi je viarsori...user posted image user posted image user posted image

Skratka, pol ure sem pesnila post, zdej pa to...ja, ja sej vem, copy past...

Zdej pa samo v alinejah:
- Joan in Nile, hvala za obveščanje o pikniku in se oproščam, da nismo prišli
Brina nama je itaq zaspala in ko se je zbudila smo šibal v trgovino, ker sem jaz ob 17h že šibala v Rogatec na dekliščino, domov prišla v nedeljo, ta teden pa delam popoldan in ni blo druge kot da šoping opravmo v soboto po kosilu
- Brina je prava pobalinka, čist spidi in jo komi lovimo. Mene kaznuje, da jo puščam v varstvu s tem da sem zadnja v vrsti, ki mi nameni pozornost...pred mano in vsemi je naš Dino, potem ostali domači pa sosedje pa priči pa mravlice potem pa jaz user posted image ...je pa že boljš, kot da bi jo mogla trgat od mene v joku, ko grem v službo. Ima novo fantovsko frizuro, noge pobite kot fuzbaler, ker je že čist preveč suverena in sploh ne pazi kje hodi in kam gre...posledice so bojne rane
- Kazenske točke....si jih zaslužim, ampak ob takem delavniku si klofanje na rr lahko privoščim samo v službi popoldan.Brina gre spat šele ob 21h, do takrat hočem čimbolj izkoristit čas z njo, potem pa še kakšni plani in dogovarjanje z mm in je ura takoj 23...takrat pa tud ne grem za računalnik...se mi ne da...no, ta teden bom nadoknadla za naprej in nazaj user posted image
- Piknik...fouš fouš fouš...res sem fouš....upam da še kdaj ponovite in takrat pa Brino tud s postelco vred prvlečem če bo treba...fotke so pa itaq kjut...

...tko, na kratko, zdej nimam več pol ure časa, da spesnim nov post....se pa zelo kmal spet oglasim

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 637
27.5.2009 7:26:52   
simvir
Dobro jutro!

No danes bo pa menda vsaj nekaj dežja, ga je naš vrt že pošteno potreben, trava je zažana kot sredi poletjauser posted image . Pri nas že kar lep čas ni deževalo, je pa seveda bolje to kot pa kakšna toča, ki je tolkla po Lj.

Debata spet nekaj zamira, upam da se ne bomo čisto porazgubile. zdajle smo spet na drugi strani.

Majček kar bodi malo foušuser posted image , smo bile tako blizu tebe, da bi lahko prišla vsaj pozdravit. Pa drugič, ane?
imamo pa tudi mi že popraskana kolena, predvsem zato ker mi na vrtu takoj leze po kamnitih stopnicah, tam so pa precej ostri robovi. Ne vem zakaj so stopnice najbolj zabavna stvar sedajuser posted image .

Srečka a vidve pa kar na koleščkih, sem ti kar malo fouš da si še lahko doma, Tevž sedaj hodi spat malo prej (okrog 19h), ker je že ves zaspan, potem se mi pa zdi da so tiste tri urice ko smo skupaj čisto premalo. Pa še narediti je potrebno kaj v tem času.

BM jaz sem ti hotela isto napisati kot Srečka, več piti (in to govorim jaz ki skoraj nič ne pijem), mene boli glava tudi če dopoldne premalo jem. Sem potem čist zanič, ne morem delat, mislit...tako da sedaj hodim kar na šihtu na delno kosilo, pa potem doma samo kaj na hitro pripravim.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 638
27.5.2009 7:56:37   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Srečka a vidve pa kar na koleščkih, sem ti kar malo fouš da si še lahko doma

a veš da sem si še jaz fouš...ker bo tegale prehitro konec...in potem bom čisto boga...si sploh ne predstavljam biti brez nje toliko ur...oz. toliko njenih budnih ur...sploh sedaj, ko je tak cuker...no saj je včasih tečna...ampak to tečnobo potem poplača s tem, ko se stisne k meni pa mi da poljubčka...joj...

naša noč je bila...eh tale Nero...hvala bogu imam zlato hčerko...ona je spala...pes nama je pa težil...sva vse zaroletlala...vse zaprla...pa mela TV prižgan in luč...da smo lahko spali...drugače nama skače po glavi, piha v obraz, skoz s krempeljčki coklja okrog...grrrr...

vreme...hmmm...mi smo imeli točo kot jajce...na morju imamo pa po mojem vse suho že...sicer sem zalila ampak tale vročina ubija...v petek imamo sicer en RD 2 kolegov...pa sta nam primerno zadevo speljala...začne se ob 16ih...zakupila sta odbojkarsko igrišče...pa do 20ih...avto bo spokan...po psa še skočimo pa bomo kar direkt na morje drveli...no saj...okrog 22ih bomo pa upam že v raju...

včeraj sem Izi malo kupila stvari...ma brezveze...ima bejba tako cifro sedaj da ni več nobene izbire...no se ne sekiram preveč...sem vseeno našla ene kjut hlačke...ma bo preživela...samo še ene sandalce ji moram najt...sem v Kopru v La Scarpi  videla ene kjut...cele usnejene...pa tako, da so prstki zavarovani...smao sedaj pa kolebam...ali to ali pa Teva...ma nimam pojma kako in kaj...bom še malo prespala...na morju je pa itaq non stop bosa...

nč..mal bodite pismene no he he...sej vem, da vas čas baše...ampak jaz kar pogrešam vaša poročila...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 639
27.5.2009 8:16:51   
Tanja555
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

včeraj sem Izi malo kupila stvari...ma brezveze...ima bejba tako cifro sedaj da ni več nobene izbire...no se ne sekiram preveč...sem vseeno našla ene kjut hlačke...ma bo preživela...samo še ene sandalce ji moram najt...sem v Kopru v La Scarpi  videla ene kjut...cele usnejene...pa tako, da so prstki zavarovani...smao sedaj pa kolebam...ali to ali pa Teva...ma nimam pojma kako in kaj...bom še malo prespala...na morju je pa itaq non stop bosa...

Dobro jutro,

srečka, tudi jaz grem danes v shopping po sandalce, pa sem že malo gledala po neto in tudi razmišljam o tevikah al pa kar croksih. Nimam pojma kaj bom kupila. Eni priporočajo te, eni one. rabim nekaj za na plažo in da bo v njih lahko normalno hodila. Je pa kar problem kupovat za take male nogiceuser posted image .

Moja miška še spi, na zadnjem pregledu je imela okol 76 cm in 9,1kg. To sploh ni tako malo, zdravnica pa mi je rekla, da je slabo prehranjena (lih tok, da ni rekla podhranjenauser posted image ) in da ima premalo podkožne maščobe. Full sem se zasikirala in imela slabo vest, da nekaj delam narobe (da ne kuham dobro ipduser posted image ). Potem pa HB Misa napise mere od Mihca in sem se kar potolažila, da je Neli čist OKuser posted image . Verjetno je res od pediatra odvisno kaj smatra pod uredu prehranjen otrok.
Tako, da ji zdaj sploh ne "težim" več s hrano in je po svoje, ko ji paše.

Je pa super napredovala, oponaša že skoraj vse domače živali, govori par besed (ati, ajs, avto...) hodi naprej, nazaj, po stopnicah gor in dol, ni da niuser posted image .
Sem pa čist presrečna, ker sem še doma, ker bom jaz tudi full boga, ko bom šla v službo

Neposredna povezava do sporočila: 640
27.5.2009 8:28:44   
bela vrtnica
Mislim, da si tudi jaz zaslužim kazenske točke. Ti dnevi tako šibajo, da sploh ne utegnem vse naredit. Zvečer, ko Zara zaspi pa sem raje na izi in se vržem mal pred tv. Mi se  imamo super, v službi je ok, doma pa kar živahno. Zara je pred 14 dnevi začela hodit in to kar veliko (ne samo 2, 3 koraka), potem pa naslednji dan ni hotela. In tako zdaj spet hodimo tako da jo moramo držati za prstek, potem pa šiba. Sploh ne vem kaj ji je, najbrž še ni čisto sigurna in še ni pripravljena. Ni pa padla, da bi se zato ustrašila. Se mi zdi, da je tak ziheraš. Drugače smo zdravi in tudi noči lepo prespimo, tako da sem zjutraj lepo naspana in pripavljena za službo. Mal nam tu pa tam kakšen zobek ponagaja, ko hoče prikukat na plano, ampak ni prehudo.

Vidim, da je piknik uspel in da ste se imeli fino. Tista gibanica pa je meni tud zadišala. Hmmm, bi pasala zdej ob kavici.
Big mama: glede glavobola, ja jaz sem res ekspert, čeprav ne bi rada bila. Meni iskreno povedano nič ne pomaga, ko me zaboli bi lahko skupaj 3 dni ležala in čakala da mine. Drugače pa je res zaželjeno piti veliko tekočine in se izogibati določeni vrsti hrane (sir, čokolada...), čim več biti zunaj in se gibati. Skratka nič novega. Upam, da ne boš imela takšnih težav kot jaz in da je to samo prehodno.
Tudi mi smo zamenjali voziček in sedaj imamo tega od chipolinota-omnia3, zelene barve in smo zadovoljni, ker v tem lahko spi (se lepo spusti naklon).

Punce kaj pa glede dopustov, kam kej planirate. Dejte mi povedat kakšen lep kraj, da je lepa plaža - nizka vodica za otroke, veliko sence in seveda da ni predaleč. Mi še iščemo destinacijo kam se bomo letos odpravili na počitnice.

Toliko za zdaj.

Pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 641
27.5.2009 9:25:42   
Isabellabina
Dobro jutro

Ja danes sem pa kot prerojena in ni sledu o glavoboluuser posted image ...pa HVALA za nasvete....glede pitja tekočine pa sama vem ,da jo res ampak res premalo pijem no skorajda nič...pa kako naj se nalivam z vodo ,ko pa sploh nisem žejnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pri prehrani sem kar uvidevna ,še posebno se sedaj zdravo in redno prehranjujem in mislim ,da bo tak režim ostal tudi naprej....

No drugače pa je naš Jernej od včeraj naprej ponosni lastnik nove frizurce in je sedaj res fantek ,prej so ga pa nekateri imeli že za punčko oz.so raje vprašali ali je fantek ali punčka....so se mu tudi že kravželjčki delali,še posebno sedaj ,ko je bil moker v laskeuser posted image ...je bil pa tako priden ,in je samo gledal frizerko kaj mu šari po laskah...no sej drugače rad vidi ,če ga češem in se je tudi sam rad z glavnikom čohal po glavi...le fena se pa malce boji.....no pa ,da povem še ceno....za deset minut striženja sem odštela 9 eurovuser posted image ,enaka cena za vse moška striženja,sam kaj čem .....

No zdajle je mali zaspal ,jaz pa šibam na kmečko po škropivo za paradajzke....ma nevem ,imam pokrite ,pa že listi rjavijo.....

Ja sem gledala tudi jaz voziček od chipolinota in se mi zdi ,da je enak ,ko Baby weltov pa še cenejši...ampak kaj čem sem ga nabavila predno sem ogledala njihovo stran....

Počitnice oz.dopustovanje----ja sem vsem fouš ,ki boste šle na dopust,še posebno tistim ,ki imate prikolice ali kakršnekoli svoje hiške na obali...kot sem že enkrat rekla ,pri nas sedaj že tretje leto ne bomo šli nikamor ,ker mm ne prepusti teh presnetih konjev drugemu v varstvo...in me ima ,da bi kar sama z otroki šibala na morjeuser posted image

Toliko....mogoče bo pa danes več za brat ,ko je zunaj slabše vremeuser posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 642
27.5.2009 10:28:48   
malamalinca
Ja, babe moje, najprej hvala lepa za  ignoranco!!user posted image   Še 1X : Porodniško mam PODALJŠANO. Res sem mejhna, ampak zdej kričim, da me boste ja slišale.user posted image user posted image user posted image

BM, tole s H2O je pa tkole: tut men ni bilo jasno, kako nej spijem tolk vode, če pa nisem žejna, ampak pol sem si pa naredila eno tako razpredelnico, jo nalimala na hladilnik in si označevala, koliko sem je na dan že spila. če ima en kozarec 2 dcl, sem nardila 10 kvadratkov in potem sem notri risala kljukice za vsak spit kozarec. Zanimivo, pridružili so se še ostali člani družine in potem smo kar tekmovali, kdo bo spil več kozarcev vode na dan. Po enem ali dveh mesecih mi je prišlo v navado in razpredelnice ne potrebujem več.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 643
27.5.2009 10:39:43   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

Ja, babe moje, najprej hvala lepa za  ignoranco!!user posted image   Še 1X : Porodniško mam PODALJŠANO. Res sem mejhna, ampak zdej kričim, da me boste ja slišale.user posted image user posted image user posted image

Joj nenamerno te ignoriramouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podaljšek...

BM, tole s H2O je pa tkole: tut men ni bilo jasno, kako nej spijem tolk vode, če pa nisem žejna, ampak pol sem si pa naredila eno tako razpredelnico, jo nalimala na hladilnik in si označevala, koliko sem je na dan že spila. če ima en kozarec 2 dcl, sem nardila 10 kvadratkov in potem sem notri risala kljukice za vsak spit kozarec. Zanimivo, pridružili so se še ostali člani družine in potem smo kar tekmovali, kdo bo spil več kozarcev vode na dan. Po enem ali dveh mesecih mi je prišlo v navado in razpredelnice ne potrebujem več.

Hvala za nasvet....bom še jaz poskusila takole narest pa bomo videli

Neposredna povezava do sporočila: 644
27.5.2009 11:21:40   
resnično srečna
chipolino
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

ha ha a si ziher da nisem bila vesela zate???...ker sem bila resnično...pa še malo sem kriva za to...ker sem te spodbujala...in voila...vidiš, da gre he he...in tako bo poletje vaše...

ampak me ša žalosti, ker so tudi kaji slišali šum...no upam, da je vaš P imel malo prisluhov...

kar se pa prodaje hišice tiče...si sigurna, da počasi ne bodo še do Trzina povlekli LPPja???

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 645
27.5.2009 11:31:21   
scorpiogirl
Ola!

joj, mi je prov grozno, ker nabiram kazenske točke ... ampak enostavno ni časa ali pa volje za pisanje ... preberem še, sam napisat pa kar ne gre user posted image  če kej pomaga, mislim na vas veliiiiiiiko user posted image
Malinca, super za podaljšanje user posted image user posted image user posted image

slikce s piknika so super in mi je še bolj žal, ker nam ni zneslo ... sem imela v mislih, pa ni šlo user posted image  sej računam, da bo še kdaj user posted image

upam, da vam toča ni naredila kakšne škode user posted image  sva se lih včeraj z MM pogovarjala, da je kar čudno (pa trkam in sem vesela za to), da lih naš kraj tale neurja spustijo ... se zgleda odbije od kakšnega hriba user posted image  so imeli pa danes zjutraj točo v kraju, kjer imam službo ... no, jst sem lih vsa neurja zgrešila user posted image

še poročilo z našega konca ... Nal uživa v vrtcu in je ful vesel, kadar ga pripeljem tja user posted image  je bil prejšnji teden spet par dni doma (vneti učki) in je v ponedeljek kar vriskal, ko sva prišla do vrtca user posted image  potolčen od nosa do kolen user posted image  nič ne pazi, samo pleza ... bi splezal čisto na vsako stvar, ki jo vidi ... včeraj se je na nogometnem igrišču tud na tisti mali (hokejski?) gol obešal user posted image  tako da nič čudnega, da je cel potolčen user posted image

mah, konec poročila ... šibam delat ... naprej zvečer (upam)

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 646
27.5.2009 12:24:29   
NiLe
Dan, dan!

Ej, kako paše tale ohladitev ... ker tale vročina je bila že prav ubijajoča ... čeprav po drugi strani so te razlike prav tako nevarne za naš organizem in potem bodi pameten in se pravilno obleči.

Zgleda,da ohladitev vpliva tudi na našo debato, ker se je prav lepo razživela user posted image

Moja pikolina spi, je bila prej prav hecna, nič tečkana ali da bi pokazala, da je zaspana, ampak medtem, ko je jedla piškotek in pila zraven sok, je začela kinkati ... sem jo samo dvignila in položila v posteljico ... ja, zdej jo navajam na 1x spanje čez dan in gre spat okol 11.30, spi 1-2 urci in potem do večera zdrži.

Big mamma; jaz bi na tvojem mestu popokala otroke in šla za 1 teden na morje ... vsi si zaslužite malce oddiha ... še najbolj ti, čeprav boš ob 5 otrocih bolj malo počivala ... ampak mislim, da boš razveselila otroke, saj bodo čofotali v morju, se naužili morskega zraka, se družili ... ne vem, no ...
Malamalinca; user posted image user posted image user posted image veš, da ti privoščim podaljšanje ... pa boste celo poletje uživali na morčku ... držim pesti, da s Kajo ni hujšega.

Majček; ti se le večkrat oglasi ... se narežim tvojim postom ... ob naslednjem pisanju pa kar večkrat priticni ctrl+cuser posted image , pa tvoji posti ne bodo šli v franže ... pa res škoda, ker se niste uspeli udeležit piknika.

Tanja
; nič se sekirat glede kilaže Neli ... je čist OK ... Tia ima podobno kilažo, pa ima prav lepo zalite nogice in prikupnega bušija. Tile P čist preveč psihirajo in strašijo starše. Glede obutve raje izberi Teva-ice, so luštni modeli, udobni ... crocsi so sicer tud fajn, ampak za tako majhne nogice čist preveč nerodni ... no, to je moje mišljenje. 

Bela vrtnica; prav fino se imate ... uživajte še naprej. Naš letošnji dopust bo v Savudriji, v prikolici.

Srečka; saj bo tole poslabšanje tud malce ohladilo primorska tla ... pa uživajte v svojem raju!

Včerajšnji večer sem preživela na urgenci ... ma, jaz ne vem, kaj je z mojim zdravjem ... sem čist sesuta in se mi zdi, da sam še okol dr.jev letam user posted image ... dva dni me je prav zoprno bolel trebuh, pravzaprav niti nisem mogla definirat ali trebuh ali rodila ... pa sem se šla včeraj pokazat in sem šla do ginek. amb., kjer so me pregledali in vzeli kri ... nekaj se kaže kot vnetje, ampak se moram ju3 pridit še 1x pokazat ... porka, hočem biti zdrava in fit!!!!

Danes sem si zadala, da bom bolj na izi, čeprav me kup cunj opozarja, da bi bilo fino, da se zmanjša ... mogoče pa ne bi bilo švoh, da bi malce sprehodila likalnik ... no, pa mi bo s5 vroče user posted image ...

Želim vam lep dan!

< Sporočilo je popravil NiLe -- 27.5.2009 12:28:05 >

Spi, dete, spi!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 647
27.5.2009 14:43:44   
Tanja555
Hej,

prej sem morala na hitro končat, ker se je že jokec zaslišal iz spalnice, sedaj pa kuham, pa spet na hitro...

samo sprašujem, če bi se dalo kateri napisat oz. že imate narejen seznam, kaj vzeti s seboj na dopust.

V petek gremo namreč na morjeuser posted image , pa se bojim, da bom pol stvari pozabila domauser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 648
27.5.2009 15:02:50   
resnično srečna
he he Tanja super za morje...jaz nič kaj ne kompliciram pri pokanju...tole bo bolj na brzino...je pa seveda odvisno ali greš v Sloveniji ali na hrvaškem...pa ali je hotel al apartma...cene na Hrvaškem so baje precej zasoljene...sploh če so to kake camp trgovine ali turistična naselja...

oblačila
  • jaz vzamem vsega po malo...nekaj dolgih tankih hlačk, kake debele, trenerke, pajkice, kako oblekico, bodije
  • za spanje ima Iza bodi in eno zelooo tanko spalno vrečko...v bistvu je samo blago
  • z obuvali kake sandalce pa nekaj za vodo...če kupiš Tevice...imaš v bistvu vse...morda copatke pa ene čeveljce zaprtega tipa
  • jaknico
  • ne pozabi rutice in kapice...klobučka za na plažo...
  • pa kaka majčka...jaz Ize ne mažem s kakim pretiranim faktorjem...do sedaj ga še ni videla sem pa sedaj kupila Dr. Hauschke 15 v spreju...pa aftzer sun...da se koža pomiri...ji pa dam na plaži majčko s kratkimi rokavčki gor...pa tako dolga je da ritko skrije...imam raje tako zaščito...rokice in nogice ima pa že črne...
lekarna
  • svečke za zbijanje vročine ali pa sirup
  • kremo za sončenje
  • kaki obliži
  • mogoče kak Bivacin v spreju, če bo kaj padala pa se potem samo poprši praskice
  • termometer
  • kremo za ritko
pripomočki, igrače

• kak bazenček...ma jaz Izo dam kar v en velik lavor pred hišo
  • kanglice, posodice...na plaži zelo rada namreč nekam nalaga kamenčke pa jih potem ven meče
  • rokavčki, obroč...pri nas bo zagotovo še Fred...ker rokavčki ji niso bili ne vem kako simpatični...brez vsega jo je pa težko držat, ker čisto preveč brca in nori
  • mi ne smemo pozabiti "ninice"...brez te Iza ne zna zaspati...
najnujnejše
  • duda, steklenička, kozarček iz katerega pije, plenice...vsaj za prvi dan...če ima še prilagojeno mleko ga kar vzemi s seboj...ne zanašaj se, da ga boš tam kupila ker s tem lahko nastopijo težave...Aptamil vem da se na Hrvaškem težko dobi
pa seveda dokumenti he he...

zagotovo sem še kaj pozabila...v grobem pa je to to...

She
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 649
27.5.2009 22:32:00   
Isabellabina
Čer čvekuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja tolk čvekate ,da smo na drugi strani Spet pristale....kaj vse fuzbal gledate al se stiskate pri možekih  oz.se grejete, ko je danes malce hladnejeuser posted image user posted image user posted image

Toliko sem mislila ,da bom imela ful za brat pa sem se uštela...pa mogoče jutri....

lepo noč

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?