NiLe
|
Ojla, bejbe! Evo, našega uživanja na morčku je konec ... zaenkrat ... saj bomo letos še uživali, čez vikende in dolg dopust, ampak tole je bil pravi balzam za dušo ... res, ta čas na morju je idiličen ... vreme je čist poletno, nikjer žive duše ... no ja, nekaj upokojencev in mamic z otročki ... to je pa tudi vse ... tako smo punce res uživale, še dedija smo imele s seboj, tako da je bilo super ... Tia in Kaja od Ketrin sta tudi prebili nekaj časa skupaj ... sta pa prav posrečeni ... ko smo bili vsak pred svojo prikolico, sta stalno kukali ena k drugi ... ko je ena zagalimala, se je druga oglasila ... no, tudi pri spanju sta bili skoraj podobni ... ne vem no ... ti dve punci res ne rabita veliko spanja ... pol smo pa mamice čist hin in proti večeru samo čakamo, da padeta v posteljo Nisem še uspela prebrati ... sem samo preletela in vidim, da se bo PIKNIK le zgodil, sicer z minimalno udeležbo ... škoda no, ker sem se res veselila, da nas bo več, ampak če ne gre, pač ne gre... se pa veselim, da bom vseeno videla nakaj aprilčkov, ki jih nisem že nekaj časa ... lokacija: GRAD KODELJEVO in ura mi ustrezata ... Simvir, zlata si, da si prevzela pobudo ...tako da mi pridemo, vendar žal ne v komplet zasedbi ... po vsej verjetnosti bom prišla sama s puncama, saj ima MM službo, Nik pa turnir ... no, mogoče bi MM le prišel za kakšno urico, dve. Za komentarje moram prebrati za nazaj ... ... zdele uživam na terasi, z lepitopijem v naročju in osvežilno pijačko ... jah, počasi bo konec tele uživancije ... ... sitno brojim 007 Uživajte, kjerkoli že ste!