Jo@n
|
Čer! A se vam vsem zdi, da tile vikendi prehitro minejo??? Če na hitro povzamem naše dogajanje zadnjih dni, v četrtek sem bila leteča, malo doma, malo taksiranja z mami po bolnišnicah (koleno) pa je bil dan naokrog. Varuške nam pa dr. niso operirali, tako da imamo varstvo še naslednje dni. in ne bo nič z zapravljanjem (pre)dragocenega dopusta. V petek sva se srečala s čvekicami v Tivoliju, žal nas je ploha zadrževala kar v čolnarni. Krista, nič se nismo zmenile glede tvojega predloga (več v nadaljevanju), ker je J spustila plenica in sem imela polno dela s previjanjem in preoblačenjem (Jabolko, tenx še 1x, še dobro da sta najina J istih gaberitov ), pa sem potem v prvem suhem trenutku (brez dežja) odbrzela proti domu, da ne bi bila spet kakšna poplava v vozičku... Hja, kaj čmo, naš J se včasih prav naliva s sokom. HB nimamo več puščavske miške, ki bi dan preživela z dcl tekočine. Včeraj pa smo šli familiarno na ogled vojašnice, pa v lov za mojimi sandali in J bodiji. Sandale, ki (seveda) niso bili med najbolj pomembnimi stvarmi na seznamu smo privlekli domov, pa zalogo plenic tudi. Lej ga šmenta, bodiji pa so ponekod le do 86 številke. Ja a mislijo, da jih naši velikani ne rabijo več? No, saj sedaj sem malo posurfala in jih končno le našla . Pa da niso pregrešno dragi.... No, pa rožice za balkonsko okrasje so končno našle pot do našega doma, bo kombinacija zmajevih kril, pa nekih okrasnih trav in podobnega, si nisem zapomnila imen, ker mi niso bila pretirano domača. Bršljank in pelargonij pa ne maram zaradi drobnih cvetnih listov, ki jih je potem nemogoče pomesti. Žal nismo enotnega mnenja z nadstopjem nad mano . Danes pa se je MM ukvarjal s hobijem, in ker je model aviona prvič užil prostranstva neba, sva šla z J zraven navijat in fotodokumentirat. Sledilo je še potepanje pri taščici, pa malo razvajanja za naju v dvoje na bowlingu in skoraj je bilo konec dneva. Piknik: najprej upam, da me Srečka ne bo za ušesa, da mešam štrene v njeni odsotnosti. Ampak se mi zdi, da res še nismo nič dorekle, pa se bojim da nam kaj ne pade v vodo. Pridružujem se Kristinemu mnenju, da je za udeležbo (kakršnakoli že bo) nespametno rezervirat Bizovik in samo za plac in par miz plačevat 50 ojrov, če oni itak ne bojo imeli nikakršnega dela z nami. Po mojem je bolje, če gremo nekam, zasedemo dve, tri mize, za 50 evrov rezervacije pa se lahko že (skoraj) dobro najemo. Kristine predlagane špageterije ne poznam, edino ne vem, če nas bodo ves dan gledali in trpeli, da jim zasedamo dragoceni plac. Druga varjatna je na mojem koncu, Star Maln pri Vrhniki, nekatere ste že bile tam, mislim da miz ne bo računal, le kar spijemo in pojemo. Prostora je dovolj za kakšne igre z žogo, na voljo je še balinišče, ni pa nekih hudih igral. Je v soteski, pa vročine verjetno ne bo, ker večina nadebudnežev že hodi, jih bo potrebno imet na očeh, ker je v bližini voda. Pa poklicat bi bilo treba, da ni kakšen veledogodek tam... in vse polno. Povejte vaše mnenje glede piknika (zlasti vse, ki nameravate priti) Toliko za danes. Likat ne morem, je likalnik spustil dušo (pardon vodo), po tv verjetno ni nič pametnega, kruh se sam peče in ne rabi moje pomoči... Najbolje da grem kar pod tuš in spat
|