|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
16.5.2009 11:43:32   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Misa: super fotkeuser posted image . Miha zgleda res že full velik, pa kaj vse sta ga že naučilauser posted image . A ta polžek se obnese? Tudi mi bi ga imeli, pa ne vem, če je OK?

Oj. Mi smo tega polža sprobali pri bratrancu in je bil kr zanimiv. Ne vem pa, če bi to zanimanje dolgo trajalo, če bi ga imeli doma.....
Lepo, da sta se oglasili in da uživate. A TF si pa v Radence poslala?
Glede hrane pa ti ne morem kej velik svetovat. Naš je kr dober jedec zdej ko je zdrav. Non stop neki mele. Zjutraj mu ponavadi naredim kakšno kašico iz banan in koruznih kosmičev, al pa kak frutek, jugurt, al pa kr kos kruha in sir. Je pa odvisno - včasih poje že do 8-ih ful, drugič pa do 10-ih ne spravmo nič v usta. Čez dan poje ponavadi poleg kosila najmanj eno skutko, pa kakšno banano ali jabolko, pa par keksov. Zvečer še ena kašica za lahko noč, pa dojenje , pa spat. Tako nekako je ob vikendih, čez teden pa je tako pri varuški, kjer menda skoz nekaj jejo.

Jaz sem pa danes v službi, tako da moja fanta uživata sama doma. Popoldan pa greva z malim malo na Štajersko pogledat kaj delajo......

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.5.2009 15:18:27   
NaTaŠa*
Ojla

Se Javljam da smo zdravi. Brala nisem nič ker enostavno ni časa. SinskaT sem videla sliko tvojega bušija, prav lepega imaš. Me pa mika da bi še jaz imela še enega, ampak bomo še malo počakali.

Smo ponosni lastniki 5. zobka, pa še 2 lezeta ven tako da tista ki bo osveževala sezname lahko kar +3 zobka naredi, hvala.

se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.5.2009 8:36:08   
JABOLKO3
Živijo!

V hiši je mir, vsi fantje še spijo, jaz pa... odkar je Jure spet zdrav in cele noči prespi, se zbujam ob takihle urah in imam dovolj... sem se očitno dobro navadila na manj spanja... sicer so mi pa taka jutra zelo všeč, ko je še mir in imam nekaj minut čisto zase, pa še nikamor se ne mudi...

Medtem, ko se nisem javila, smo tudi mi bili nekaj dni brez MM... pa obiskali so nas babica s Štajerske, moja sestra in nečakec in smo malo vandrali okrog... včeraj smo se v šoli udeležili športne sobote, nato pa popoldne bolj ali manj prelenarili - no, uspelo nam je skuhat kosilo in pokosit travo okrog hiše... aja, pa še nesrečo smo imeli - je ubogi naš srednji fant s kolesom padel v koprive, da je imel revež celo nogo opečeno (je bil v kratkih hlačah), sploh ni bilo videti posameznih mehurčkov, ampak je bilo vse skupaj en velik mehur... potem smo pa mazali s Kalgelom in dajali gor mrzle obkladke, pa je po kakšni uri bilo že bolje, je pa imel še zvečer vso nogo rdečo in pikasto... res revež...

Danes pa... MM je včeraj nekaj težil s kolesarskim izletom, bomo videli, koliko energije bo, ko se zbudijo...

Jure - smrkelj iz noska in vročina in nespečnost v minulih dneh je bilo posledica 2 novih zobkov, tako da jih ima sedaj 8... in je spet naš stari dobrovoljnež - cele dneve se smeje, prepeva, čeblja... in natika stvari po hiši in dela škodo... pa kar naprej bi bil zunaj, že zjutraj v posteljici govori pa-pa in potem komaj čaka, da kdo pozabi zapreti vrata in hitro pobegne ven in potem sediš v dnevni sobi in vidiš skozi steklena vrata, kako nekaj kobacajočega  z veliko brzino prečka teraso in je že na poti k sosedovim...
No, danes je napolnil 13 mesecev in z nekaj zamude še slikica ob rojstnem dnevu...

user posted image

No, tole sem pisala eno uro, hiša medtem ni več mirna, vmes sem morala pomiriti dva, ki sta se stepla za daljinca, pa čaj naštimat, pa kruh namazat...

Lepo nedeljo vsem...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.5.2009 21:49:11   
Jo@n
Čer!
A se vam vsem zdi, da tile vikendi prehitro minejo???

Če na hitro povzamem naše dogajanje zadnjih dni, v četrtek sem bila leteča, malo doma, malo taksiranja z mami po bolnišnicah (koleno) pa je bil dan naokrog. Varuške nam pa dr. niso operirali, tako da imamo varstvo še naslednje dni. user posted image  in ne bo nič z zapravljanjem (pre)dragocenega dopusta.

V petek sva se srečala s čvekicami v Tivoliju, žal nas je ploha zadrževala kar v čolnarni. Krista, nič se nismo zmenile glede tvojega predloga (več v nadaljevanju), ker je J spustila plenica in sem imela polno dela s previjanjem in preoblačenjem (Jabolko, tenx še 1x, še dobro da sta najina J istih gaberitov user posted image ), pa sem potem v prvem suhem trenutku (brez dežja) odbrzela proti domu, da ne bi bila spet kakšna poplava v vozičku... Hja, kaj čmo, naš J se včasih prav naliva s sokom. HB nimamo več puščavske miške, ki bi dan preživela z dcl tekočine.

Včeraj pa smo šli familiarno na ogled vojašnice, pa v lov za mojimi sandali in J bodiji. Sandale, ki (seveda) niso bili med najbolj pomembnimi stvarmi na seznamu smo privlekli domov, pa zalogo plenic tudi. Lej ga šmenta, bodiji pa so ponekod le do 86 številke. Ja a mislijo, da jih naši velikani ne rabijo več? No, saj sedaj sem malo posurfala in jih končno le našlauser posted image . Pa da niso pregrešno dragi.... No, pa rožice za balkonsko okrasje so končno našle pot do našega doma, bo kombinacija zmajevih kril, pa nekih okrasnih trav in podobnega, si nisem zapomnila imen, ker mi niso bila pretirano domača. Bršljank in pelargonij pa ne maram zaradi drobnih cvetnih listov, ki jih je potem nemogoče pomesti. Žal nismo enotnega mnenja z nadstopjem nad mano user posted image .

Danes pa se je MM ukvarjal s hobijem, in ker je model aviona prvič užil prostranstva neba, sva šla z J zraven navijat in fotodokumentirat. Sledilo je še potepanje pri taščici, pa malo razvajanja za naju v dvoje na bowlingu in skoraj je bilo konec dneva.

Piknik: najprej upam, da me Srečka ne bo za ušesa, da mešam štrene v njeni odsotnosti. Ampak se mi zdi, da res še nismo nič dorekle, pa se bojim da nam kaj ne pade v vodo.
Pridružujem se Kristinemu mnenju, da je za udeležbo (kakršnakoli že bo) nespametno rezervirat Bizovik in samo za plac in par miz plačevat 50 ojrov, če oni itak ne bojo imeli nikakršnega dela z nami. Po mojem je bolje, če gremo nekam, zasedemo dve, tri mize, za 50 evrov rezervacije pa se lahko že (skoraj) dobro najemo. Kristine predlagane špageterije ne poznam, edino ne vem, če nas bodo ves dan gledali in trpeli, da jim zasedamo dragoceni plac. Druga varjatna je na mojem koncu, Star Maln pri Vrhniki, nekatere ste že bile tam, mislim da miz ne bo računal, le kar spijemo in pojemo. Prostora je dovolj za kakšne igre z žogo, na voljo je še balinišče, ni pa nekih hudih igral. Je v soteski, pa vročine verjetno ne bo, ker večina nadebudnežev že hodi, jih bo potrebno imet na očeh, ker je v bližini voda. Pa poklicat bi bilo treba, da ni kakšen veledogodek tam... in vse polno.
Povejte vaše mnenje glede piknika (zlasti vse, ki nameravate priti)

Toliko za danes.
Likat ne morem, je likalnik spustil dušo (pardon vodo), po tv verjetno ni nič pametnega, kruh se sam peče in ne rabi moje pomoči...

Najbolje da grem kar pod tuš in spat user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.5.2009 22:26:57   
NiLe
Čeeeer!

Ja, Jo@n, se strinjam s teboj glede hitro minljivih vikendov ... čeprav sama trenutno ne razlikujem vikendov od delovnega tedna in mi vikend ne pomeni to, kar mi bo čez slaba dva tedna user posted image ... in prav zato sem se odločila, da izkoristim zadnje frej dni in pa seveda lepo vreme, ki nas čaka v prihodnjih dneh, na morčku user posted image ....  šibam z mojima dvema puncama, fanta pa ostaneta doma ... šola in služba sta pač obvezni, a ne?

Petkovo srečanje je bilo luštno ... dež nam je onemogočal, da bi se malce sprehodile do centra, čeprav je bilo reees pestro, ker sva bile s Tio ravno med četvorko sredi Čopove ...  Moram rečt, da so vsi naši nadebudneži pravi malčki, zvedavi, navihani in luštni ... najbolj pa me je presenetil J. od Joan, ki ga že nekaj časa nisem videla in je postal blondi skodranček z modrimi očkami, pa tak lep pogled ima ... pravi cukr!

Še komentar glede piknika ... se strinjam s predlogom od Joan ... kakega hudega navala v Bizovik ni bilo zaznati in bi bilo nesmiselno dajati 50 ojrov, če bo na koncu par družin ... upam, da se zmenite, kar bo najbolje ustrezalo večini ... mene v naslednjih dneh ne bo ... po vsej verjetnosti se vrnem v četrtek, tako da se bom prilagodila, karkoli se boste zmenile.

... zdej pa moram še malce spakirat, pa pod tuš in v posteljo ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.5.2009 22:28:43   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Čer!
A se vam vsem zdi, da tile vikendi prehitro minejo???

Ja. Razen tega , ko sva bila sama z user posted image ... Tako se mi vleče... No, saj ponedeljek popoldan je skoraj tu...
Sedaj, ko sem v službi, se pozna, ko nismo čez vikend skupaj... Komaj čakam morje.user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.5.2009 22:56:47   
simvir
Čer!

Ja tudi nam vikendi prehitro minevajo.

Včeraj smo bili pol dneva prez očka (je spet pomagal), potem pa na praznovanju enega rd. Danes dopoldne sem posadila  še nekaj sadik zelenjave in zelišč, ki jih v prejšnjih dneh nisem utegnila in je bilo že nujno. Potem smo bili povabljeni na kosilo, smo spekli ribice mmm. Popoldne smo si pa privoščili kar dolg spehod z nahrbtnikom.

Do zdajle sem rihtala cunje, še en stroj preložim v sušilca.

Jutri imam dopust, če ne bomo predolgo pri dr morda zavijemo v Tivoli (če se bo katera kaj tam sprehajala se morda vidimo).

Še glede piknika, MM v soboto dela (do 1h in do takrat se razen jutri dop, ne bomo videli v kompletuuser posted image ), tako da ne vem kako bo pri nas (sicer še vedno jambra da nobenega ne pozna..., ampak upam da ga prepričam). Če bi bilo to že dop, bi prišli kar sami.
Bi pa raje videla, da bi bila lokacija primerna za otroke, da ne bi bilo potrebno kar naprej paziti da se kaj ne zgodi. Kakšna igrala bi bila tudi fajn.
Kaj pa Mostec, tam se mi zdi tudi super plac.

Nile lepo se imejte na morju, uživaj še za nas, ki bomo morale nanj še malo počakati.

Nič stroj je opral, potem pa spat, je že kar pozna ura zameuser posted image .

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.5.2009 9:18:04   
scorpiogirl
končno najdem spet mal cajta tud za RR pa moje aprilčice user posted image
doma je bil par dni čarunalniški mrk ... ne moreš verjet, kolk smo (no, sem, da ne delam komu krivice user posted image ) odvisni od teh kišt user posted image  no, lepi, novi čarunalniček (pa še vedno nismo prišli do lepitopija user posted image ) je doma, delujoč ... zdejle pa tko al tko tipkam v službi user posted image  je blo nekaj časa mal gužve, zdej je pa že kar ležerno in sem včasih tud mal frej user posted image

naše dete je že cel razbojnik user posted image  tud pomisli ne več, da bi jokal, ko ga pustim v vrtcu, se ponavadi kar obrne in akcija user posted image  sicer mu popoldne še mal manjka spanja, tako da odspi še eno rundo (pol pa jst faks špricam, da ga kej vidim user posted image ), drugače smo pa zunaj ... je tko lepo po travi hodit pa posedat in gledat rožice, regratove lučke, mravljice ... user posted image  ma, uživamo user posted image
sicer nas zadnje čase zobki matrajo ... tolk ga še niso, tko da bo tole cela gora, očitno ... zvečer je kar jokal, je šele po calpolu in calgelu se umiril in zaspal, pa ponoči je bila tud ena taka intervencija potrebna ... sicer smo pa to navajeni ... intervencij, namreč user posted image  sicer je že veliiiiiiiiiiiko bolje, kot je bilo ... zbujamo se dvakrat na noč, flaša je pa v akciji enkrat, pa tud to pomikamo že proti jutru user posted image
v soboto sva si vzela prost večer, je bila taščica tolk prijazna, da je prišla mal dremat k malemu, midva pa v Kranj na teden mladih user posted image  kar manjka takihle zmenkov user posted image  no, mali je bil pa tud uvideven do babice in se ni zbujal user posted image

no, sem napisala cel roman, ko me tolk cajta ni blo naokol user posted image

še tole pokomentiram ... ostalega pa niti prebrat ni blo cajta ...
piknik ... sicer je zelo malo možnosti, da se oglasimo ... če boste v Mostecu, pa mogoč vseen pridemo user posted image  Mark bi sicer moral bit z nami, pa gre z babico in sestričnama v toplice, tako da smo brez njega ... mi3 smo pa kar leteči med vikendi, je treba izkoristit, da smo skupaj user posted image  edino kosmatinca ne bomo s sabo vlačili med otroke, ker je čist preveč vesel, ko so kakšni otroci (pa že nasplošno ljudje) zraven ... pol se pa ne da umirit user posted image

tko ... delo kliče user posted image  uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.5.2009 17:28:34   
Roberta69
Ementaler... kar je ostalo:

Sinska; naj te na en način pomirim. Meni se je zdel cel halo, da bi škratka pustila samega ponoči, no sicer smo šli tudi zdaj le na koncert itd., kar ni trajalo celo noč, ampak hočem reči, da se je mami znašla in fantiča pač uspavala v vozičku in ni bilo nobene panike, potemtakem sklepam, da je samo MM mal smotan. Ne skrbi, če se hoče, se vse da. Ko te ne bo zraven, bo očka za Hani čist super "nadomestek".

Sadje & alergije: jaz sem že pred časom pozabila, česa vse kao do 1 leta ne sme in je kaj prepovedanega občasno priromalo na jedilnik, pa zanekrat še nisem opazila nobenih težav z nobenim živilom.

Piknik
: meni se tudi zdi brez veze plačevat plac, če nas ne bo veliko. Najpomembnejše mi je, da je čim več igral in kar se da "zaprtega" tipa, namreč Liam je hiperaktiven! in mašira v Indijo Koromandijo. Tale vikend na morju sem mislila, da se mi bo user posted image . Pred apartmajem, kjer ponavadi smo, je vrt odprt na vse strani in na ene treh koncih obdan s stopnišči, ki so bila aktualna tudi do 20X na dan (pa nismo bili cel dan tam). Skratka, če škrat ni zaposlen kar gre in ga briga, če je mama ali je ni... torej pri nas sindrom MAMA odpade (ste pa tiste z njim v prednosti pri stiskanju). Še dobro, da imamo nekaj kondicije (kao user posted image ).

Spanje, krčki...: mi bomo celo noč prespali itak najbrž šele, ko se nehamo dojit, kar je še daljna prihodnost, ampak meni je glavna skrb mimo, ker sem videla, da se ga vseeno da uspavat brez dojenja tudi zvečer (še vedno ni rečeno, da bi palilo celo noč). Smo bili pa skupaj z nečakinjo in revčko kar orng dajejo krčki (zdaj vidim, da smo imeli veliko srečo), tako da šele zdaj razumem, kaj ste nekateri preživaljali prve mesece - groza!, meni je že čist čez glavo, ko se zdaj začne razburjat, ko ne more odpret vrat, denarnice itd., pa vse skupaj ni nič joka.

No, jaz sem pa žalostna, da bo moral Liam slej ali prej v varstvo, ker jaz nekako ne uspem narest dovolj (MM-ju se pa zadnje čase tudi ne izide najbolje, da bi ga pazil). HB za naravo mojega dela, da bom (upam) urnik lahko prilagodila. Najbolj srečna bi bila, če bi se izšlo nekako tako kot Posadki.

NiLe, čestitke!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.5.2009 20:54:56   
kekec in mojca
Žal, na piknik ne bomo prišli. Vrhnika je za nas predaleč... sploh zato, ker moramo računat tudi na pot nazaj, tega pa naš najmlajši ne zdrži in se potem po poti samo dere. Mislila sem prit popoldne, ker ima naš ati še neke opravke in pred enajsto sploh ne bi mogli odrinit. Da pa bi se vozili 3 ure v eno smer, zato da se za kakšno urco ali dve vidimo, pa nima smisla.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.5.2009 21:50:41   
lepa posadka
Dober večer!

Da sama ne prislužim kazenskih pik, naj hitro poročam kako je z nami :-)

Tomažek se je kar lepo pozdravil in ga trebušček več ne matra, tako je danes veselo zabavol mamo in delal kilometre po vasi. Je res luštno, ko prideš domov in sta oba nasmejana in mama hiti pripovedovat kako je bil lušten.

Ja, moja služba... pogodba je menda za 5 ur, v praksi pa je vsaj sedaj uvodoma, ko poskušam vse skupaj prevzet, nemogoče vse naredit v 5 urah. Potem odhajam z malo zamude domov ali pa z veliko slabe vesti. No, ko pridem domov, me pa ti nasmeški itak osvobodijo skrbi.

Dnevi so sedaj res krasni... res pravo poletje. Mi skoraj živimo zunaj... samo še spat in umivat se hodimo notri. Res fino. Tomaž je zunaj srečen... je pa še vedno toliko neroden, da vsako reč v usta nese in potem spet čakamo, da ga začne kaj črvičit. Pa menda ga tudi to mine.

Danes smo nabrali par vreč bezgovega cvetja in sem ga sedaj še namočila... jutri zjutraj dodam še apr limon, ker sem jih imela doma premalo... zvečer pa bomo kuhali sirup. Otroci ga imajo zelo radi in upam, da uspe.

V kopalnici se toči bana, tako da še odmočim te svoje kosti, ki so bolj podobne bezgovemu grmu, kot pa urejeni poslovni ženski :-)))... potem pa smuk v posteljo.

Ja, dnevi tudi pri nas hitro tečejo in časa za rr je vse manj. Pa ne samo po zaslugi služb, kot tudi lepih dni in čedalje bolj aktivnih aprilčkov :-)

Joan... tudi ti bi lahko začela pisat kakšen svoj blog. Vedno te z veseljem preberem... in že komaj čakam, da vidim spet tvojega kodrolasca :-)

Nile... uživajte punce na morju. Jupiii.

Piknik... Mostec se tudi meni ne zdi napačen.

Scorpio... super za računalnik... pa da se imate tako fajn.

Simvir... ti si pa tako pridna z javljanjem... imam na koncu kar slabo vest :-) Pa upam, da vas res kaj kmalu vidim.

Jabka... upam, da je kolesarjenje uspelo in da je Jurček užival.

Evo... voda bo šla čez... lahko noč :-)

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.5.2009 22:16:08   
Jo@n
Čer!
Vidim, da nas večina preferira Mostec, tiste ki ste večkrat tam, a mislite, da bi morale kaj rezervirat, kje pa, ima kakšna kontakt??? Ali se samo prikažemo tam in naredimo okupacijo by aprilčiceuser posted image .

Vreme zagotovo bo user posted image , vsaj dolgoročna napoved kaže sonček, rahlo oblačnost in do 28 stopinj.user posted image

Se pravi še uro dorečemo (predlagam ob 12h, pa kdor pride, kadar pride...). Namizne dobrote pa malo iz domačih logov, malo pa ponujenih in mislim da nihče ne bo lačen in žejen.

K&M: Mostec je pol ure bližje, pridete?

LP: hvala za spodbudo, za blog pa ni časa, še za kaj pametnejšega ga prevečkrat zmanjka.user posted image

A je Srečka na morju ostala? Miiiisssss you....

Šibam pod tuš in kovter, jutri bo naporen dan...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.5.2009 23:39:34   
trnuljčica
Večer,
pri nas je vse po starem... Le odkar sem jaz v službi (K&M sedaj sem 2x tedensko tudi na lokaciji tvojih starih starševuser posted image , od jeseni pa menda le tam), ter sem umetniško ustvarjalna ob tem,  se 100 x boljše počutim kot v P. Kaj čmo, sam, da se mi ni treba 24 ur ukvarjat s spanjemuser posted image . Hec, hec, no, Ketrin bo razumela...
V bistvu mi dnevi kar brzijo. 

Še 9 dni do morja! Juhuhuuuuu.user posted image

K&M  a ti si za kakšen kofe recimo v nedeljo, ko sva zopet z malim sama? Ma tile "samski" vikendi so user posted image , nobenega nikjer, vsi so nekje, noben doma... Mb je pa čista puščava  ob vikendih- edino park je poln...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.5.2009 7:26:07   
simvir
Jutro!

Včeraj je bil en tak super dan, pa same dobre novice.

Oba fanta sta sprejeta v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem res vesela.

Pa nobeden nima nikakršnih alergij na hrano, nobenih virusov bakterij, drugih obremenitevuser posted image . Je rekla naj bom glede Tevževih flekov pozorna na oblačila (da so čim manj barvana), pa razne tepihe... Sedaj mi ves čas hodi po mislih, da je nekaj pri tašči, ker odkar se čuva je tak, čez vikende je ok, potem pa spet. Bom sedaj še malo bolj pozorna.

MM je izvedel, da bo cel teden sedaj dopoldne, tako da tudi sobote nima delovne (vsaj upam da bo ostalo tako) in bomo tako spet več skupaj. Trnuljčica te povsem razumem kako je če je družina ločena zaradi službe. Samo je pri nas tako samo vsak šesti teden, hb. Takrat se pa od pon. do sobote pop ne vidimo vsi skupaj.

Za soboto tako zdaj veliko bolje kaže. Glede Mosteca in rezervacij ne vem nič. Razen z vami nisem bila nikoli tam. Ura pa kakor se zmenimo, sicer mi hodimo spat ponavadi ravno okrog 12h, pa bomo že.

Neposredna povezava do sporočila: 564
19.5.2009 8:06:32   
resnično srečna
eto naju dveh uživačk...

v petek sva vseeno priromali v Tivoli (no smo priromali), ker sva imeli s seboj našo črno kosmatino, ki seveda v družbi nič ne uboga in je čist zmešana ker je toliko objektov za polizat, poduhat, pogledat...

na cesti se je malo pred nama naredila nesreča...pa sva skočili še tankat na Ravbarkomandi in ravno prileteli, ko so sčistili cesto in kolono (hvala bogu za dež v Tivoliju, drugače bi čakali na sfaltu)...se je pa zaletel nekdo s prikolico in pogled na reveža ni bil ravno za moje srce...se mi je vrtel film kaj ga vse čaka in mu nič ne zavidam...

v glavnem sva zavili v Kp v Lidla, spoznali, da teli primorci pa res ne vedo kaj je krožni promet pa sva jim malo demonstrirali in so naju samo debelo gledali eh he...in v Strunjan prispeli ravno, ko je začelo padati...sem bila mokra kot podgana (ne miš...)...pa preden sem vso rtljago znesla v hišo...pa nestrpnico Izo...pa podila psa pod streho...eh dobro, da imam konske živčke...

no ko je bilo vse tuto kompleto pospravljeno, Iza šlafala popoldansko spanje (ja na poti na morje se ne spi no...je treba videti kje vse sedaj popravljajo cesto) in skuhano kosilo je pa uletel ljubi...dober tek dragi (tud on je malo v sorodu z JABKINIM TM...vedno perfect timing)...

no pozno popoldan nama je Iza demonstrirala kako pri 13 mesecih hodiš...bravo Iza...sedaj je samostojna ženska...se obrne na peti in gre preč od mame...pa da ne pozabim...se je madam že osamosvojila tudi pri dojenju...mogoče se zjutraj še malo spomni pa dvakrat potegne ampak to je to...

sobotno jutro je bilo še malo oblačno...ampak je hitro našel sonček pot skoznje in tako sobota kot nedelja sta bili sončni, vroči in predvsem zelo delavni za nas...

moj pridelek je pretolkel 14 dnevno krizo nezalivanja...krompir si je ubral pot skozi betonsko trdo zemljišče in je prikukal na plano...paradižnik že cveti...bučke so dobile že nove liste...paprike rastejo...sicer imajo luknjice od polžev ampak ni vrag, da naslednjič ne natresem okrog jajčnih lupin in pepela...posejala sva fižol in blitvo pa baziliko...pa pokosila nekaj teras...imam pa novo igračko...mi je MM kupil v soboto električno kosilnico za spodnje terase...in sedaj uživam...he he Iza na hrbtu v nahrbtniku jaz pa kosim...tako ima MM manj dela z nitko...saj trava res raste kot nora...pa plevel tudi...

no sobotno dopoldne je predvsem minilo v sestavljanju novih postelj...pa razstavljanju starih...pa Izino smo malo znižali, da gre pod Dašino...in naša sobica je že bolj podobna prijaznemu prostoru za nabiranje spanca...

sem pa štor včeraj zlomila eno letveno podnožje za jogi...pa kupljno je bilo v soboto...prekleto kako to sedaj delajo...dobro da imam teto s krvavca in še nisva krstila postelje...bi padla skozi he he...

no očka se je v Lj vrnil v ponedeljek zarana...jaz pa sem si izborila še nekaj uric podaljšaka...je dela, da se ne vidim iz njega...ampak vseeno sem si vzela 1 urico in sva z Izo šli na plažo (500m od hiše)...pa se spehajali po kamenčkih...Izo je takoj našel nek 2 letnik in za njo vpil: " Punca...ej punca...prid sem punca...lej punca..." ampak njo je bolj zanimalo utrjevanje hoje pa igranje s kamenčki...no ob 13ih sva ušli pred žgočim soncem na spanje (Iza) pa jaz pospravljat...ob 16ih nam je končno uspelo štartat proti celini...vmes smo obiskali nonota, ki nama je skuhal kosilo...ob 19ih pa sva bili doma...no ja boli me vsaka kostka...

3 dni stalnega šprinta moje telo ni več navajeno...sem se v zadnjem letu razvadila na počasen tempo he he...in pašeeeeeeeee...

Posadka...ja vidiš...tega se jaz bojim...ampak sem si zadala, da je iza prioriteta...in bom službene probleme puščala tam...delala pa točno 8 ur 8upam, da je svizec pozabil kje živim...)

Majček...veš da jaz še nikoli razen noči v bolnici nisem bila brez ize...in si niti ne predstavljam kako bi bilo...ampak Brinček je zagotovo uživala, ti si se nazabavala...ko bosta pa spet skupaj vama bo pa luštno...

Miša...iiii kakšen je že Miha...in verjmem, da pogrunta vse mogoče...se tudi jaz naši šarmerki smejim...zna tako lepo pogledat, nasmehnit se in me poljubčkat...

Scorpio...ja prekrasno je uživati zunaj ja...Iza je včeraj padla v bes in se drla, kot da jo iz kože dajam, ko sem jo odnesla v stanovanje...kaj je lepšega kot biti v naravi...se sprehajati in gledati travo in rožice in živali...

JABI...super, da je Jurček spet ok...pa da je tako rad zunaj...he he...uživajo tile naši malčki...in že sedaj vedo kaj prinaša največje užitke...

Jo@n...eh vidiš...jaz se potepam ti pa šopingiraš...ueeee...in Jakob je res tak moderen moški...z laski in kodri do ramen...pravi angelček...a babi pa brez operacije???...jao jao...a ji bodo prestavili????

Tanja555...glede neješče Neli...če obožije poli...potem ji ponudi pa še hrenovko...je topla...pa iste sestavine kot v posebni...pa ji s tem nadomesti...pa jaz Izi kruh namažem z raznimi namazi...pa ji ga dajem da mi grize tako, da jaz kos držim...potem lepo poje...je pa tole kar tvoje poje res malo...Iza je zadnje čase štrajkala pri kosilu...ampak je včeraj spet pokazala, da zrak odpira apetit in pri nonotu pojedla krožnik tortelinov v goveji juhi...pa še bi, če se ji ne bi mudilo gledat ptičkov, pa rožic...

Roberta...poznam še eno ljubiteljico stopnic...če ne drugje pa po stopnicah hodimo...in to je tako fino...samo če mame ne bi tako hito naveličale...pa jo potem malo drugam odvlečem...liam je pa sonček in verjamem, da ker nisi navajena te pojezi že malo trmice...in ja tiste, ki imamo zlate otroke res ne vemo, kaj je naporen otrok...

Simvir...mi je žal ker nimam tvoje telefonske...bi se drugače res danes lahko dobili kje...šmrc...samo nisem prej brala...

trnuljčica...ja poznam osamljene vikende...ko si sam z otrokom...iz prejšnjega razmerja...hvala bogu so sedaj vikendi naši...in res je...da samo cela družina je srečna družina...sem predlagala MM, da bi z Izo ostali še kak dan dlje v Strunjanu...pa je protestiral...da do večera je že lahko sam....več pa ne...ker naju bi pogrešal...naj mu bo he he

Krista...vem kako tole žvižganje najeda ja...sem 8 let živela v centru tik ob Slovenski...grrr...pa super, da je nadja srečna in zadovoljna punca...zelja pa pač ne bo jedla he he...upam, da ni velikokrat pri vas na jedilniku...

K&M...mogoče vam pa Mostec znese no...pa bo čisto fino...in bosta vsaj v 1 smer spala fantiča...

Piknik...se strinjam z vami...če bi nas bilo veliko bi bil Bizovik ok...tako pa...eh pa še naša situacija nas je pripeljala do tega, da nas morda ne bo...ker bomo skušali babi vsaj za ta vikend izvleči iz objema žalosti...pa obiskov bolnice in stalnega soočanja z možno izgubo...jo bomo poskušali prepričati, da potrebuje tudi ona oddih...in da jo malo odpeljemo v Strunjan...pa tale suša nam bo čisto vrt uničila, če ga ne gremo zalit...tako da...bomo videli kako se bo stvar odvijala...

ekola...če sem koga spustila naj mi oprosti...ni bilo namerno...NiLe, Ketrin...uživajte na morju...je tako lepo toplo...in otročki presrečni...Iza je uživala bosa na travi...v samem bodiju...pa v kamenčkih (ki jih hvala bogu ne tlači več v usta)...

pa še anekdota...sva nabirali gozdne jagode...in jih je pljuvala ven...ko sem jih pa dala v posodico jih je pa jedla kot nora...še en otrok, ki misli, da hrana raste v hladilniku očitno...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 565
19.5.2009 11:42:40   
JABOLKO3
Živijo!

Danes sem se pa zbudila polna energije in delovne vneme... pa ne vem, če sem rabila za cel teden prespanih noči, da sem nadoknadila primanjkljaj ali mi paše tale pooblačitev in malo svežega vetrca s Kamniških alp... ker zadnjih nekaj dni sem se spet vlačila naokoli in se mi nič ni dalo... pa tudi MM ni bil nič boljši, tako tudi v nedeljo nismo šli na kolo ampak lepo na izi z vozičkom v Arboretum - smo vsega prehodili pa dva dolga postanka na igrišču in je bilo prav fajn... potem pa še k Paparotiju, da nismo doma kuhinje pacali in nato lenobno nedeljsko popoldne doma na dvorišču - terasi - kavču.... no, večer je bil malo bolj pester, saj je naš srednji fante toliko časa bezal v majajoči zobek, da mu je izpadel - jaz pa doma nič primernega za zobno miško in sem ob 10h zvečer, ko je bil končno mir, sedla v avto in po bližnjih pumpah iskat kaj kolikor tolikor primernega... ja, za vsak slučaj sem takoj včeraj dopoldne zavila v Prometeja v Domžalah in naredila nekaj zaloge v moji 'skrivni' omarici...

Kot že rečeno, danes sem veliko bolje in z Juretom sva od jutra delala zunaj... vse pošteno zalila... okopala vrt, grede, ribez... razkopala in poravnala en velik kup zemlje (ki čaka, da naredimo ograjo in jo bomo uporabili za gredico ob ograji) in nanj posadila okrasne bučke in dve buči velikanki... nato si privoščila malico, sedaj pa pomočnik spi, jaz sem pa skočila pod tuš in si umila lase... da bom lepa popoldne na roditeljskem v vrtcu... Pa juha že brbota na štedilniku, v pralnem stroju je drugi ogromen kup cunj (sem res zadovoljna, odkar imam to zadevo, ki zmore naenkrat 8 kil), pa sušilec tudi gara že ves dan... Sicer imam danes v planu še generalno počistit pralnico (ki je tega že nekaj časa krvavo potrebna, pa ni bilo prave energije), kar je pa odvisno od Juretovih načrtov... ker ob moji pospravljalski vnemi dobi on uničevalsko... no, saj on je prepričan, da mi pomaga in je ob tem sam s seboj močno zadovoljen.

Pa še piknik - morda bi bilo fajn, da naredimo seznam, kdo bo sploh prišel... Mostec je tudi meni v redu, a se bojim, če bo v soboto kaj fraj - je najbrž nujno, da preverimo in rezerviramo... pa škoda, ker ima Arboretum tako drago vstopnino, bi sicer lahko šli tudi tja - prekrasno igrišče za majhne in malo večje, travica, senca... le še nekaj dek po tleh, pa gor domače dobrote... kakorkoli že, upam, da se nas v soboto čimveč zbere...

zdaj pa šibam v akcijo... lep dan vsem

< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 19.5.2009 11:45:31 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.5.2009 14:41:19   
malamalinca
Punce, jest sem pa danes tko lena...da bi najraje kar oslabela in odšla na zahod...(tole je stavek iz gospodarja prstanovuser posted image )

Res se mi čisto nič ne da in ko berem kako flancate, prekopavate, kosite in sadite me kar vse mine in se počutim še bolj leno. Pravzaprav sem k en kup dreka že skoraj en teden.

Evo, ne da se mi niti več pisatuser posted image

čau.

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.5.2009 14:58:27   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: malamalinca

Punce, jest sem pa danes tko lena...da bi najraje kar oslabela in odšla na zahod...(tole je stavek iz gospodarja prstanovuser posted image )

ha ha....jest sem tudi danes čist kaput...čutim ves špeh..vse kostke...pa mišice tam nekje globokoooo...pa še spet so me komarji popikala...mater moram bit jest sladka...smo pa zdejle en špancir z Izo in kosmatino udarili...zdej grem pa kuhat...

no ja pečica pečt...jaz bom samo noter vrgla zadeve...pa solato naredila...da ne bodo lačni naši delavci (MM in Daša)...

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.5.2009 20:59:31   
kekec in mojca
Punce, jaz bi vas rada spoznala, res. Nisem želela, da bi bil moj post kot izsiljevanje v smislu - če ne bomo tam, pa ne bom prišla - upam, da tega niste tako vzele. Nimam pojma, kje je Mostec, prosila bi za nekaj usmerjanja... upam, da naš ati ne bo zafrknil situacije, vsekakor pa težko, da bomo odrinili iz našega konca še pred 11. uro. To pomeni, pred drugo nas ne bo... Še boste tam ta čas? Kako dolgo planirate, da boste tam? Bi bila katera toliko prijazna, da bi mi dala mobi številko, da smo na vezi?

Trnuljčica, ti boš šla na piknik?

Glede srečanja ob vikendih - če smo doma, ni problema!!! Ravno danes sem razmišljala, da me ne pokličeš, če si sama doma, pa bi vseeno lahko šle kam ven. Itak se moramo kdaj pa kdaj umaknit iz stanovanja, da ima lahko ati malo miru...

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 569
19.5.2009 22:28:26   
trnuljčica
K&M  saj bi te poklicala, pa mi je  prejšnji petek gsm dokončno izpustil dušo. Kupila sem novega, na njem pa ni bilo nobene novejše telefonske številke. Je MM rekel, da sem verjetno imela zasedeno kartico in se je ostalo shranjevalo na telefon... No, nekaj v tem stilu... Skratka, nimam tvoje cifre... Sem ravno gledala, da sem tudi zs od RR kjer sem imela tvoji telefonski že davno izbrisalauser posted image . A mi lahko pošlješ ponovno?
Sicer ko sva sama itak pohajava - še bolj kot sicer, sam je drugače če si "sam". V nedeljo sva šla v park, pa v mesto...

Mostec, a to je za to soboto? Če, je, potem bom rekla ne, ker smo v soboto vsi doma in smo se odločili za nek izlet... Pa ne mi zdaj o Mostecuuser posted image ... Že prejšnji četrtek in petek sem bila v Lj, pa naslednji četrtek grem, tko da mam zaenkrat dovolj tega konca...user posted image Naslednji petek pa gremo tako potem na morje, po službi seveda...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.5.2009 6:20:58   
scorpiogirl
Dobro jutro pa ena [img]http://farm4.static.flickr.com/3007/2346167977_151dd8edca.jpg?v=0[/img] za mamice user posted image

pri nas smo se zbudili z vnetimi učki user posted image je imel revež enega kar zalimanega ... sledilo je nekaj opletanja z rokami, pregovarjanja in upiranja ... pa mi je s fiziološko mu vseeno uspelo sprat, sam zdej pa ne vem, al ga poslat v vrtec al ne user posted image k drugače je dobre volje, mu nič ne fali (mal kašlja, sam tist itak že kakšen teden) ...

danes popoldne me čaka še en kolokvij, se bo zdej počasi mal bolj aktivno tole začelo user posted image

v Mostecu se pa najbrž vidimo ... sicer se MM še pusti prepričevat ... če mu lih ne bo za it, prideva pa z Nalom sama user posted image

tko ... služba kliče, Nal pa itak že demolira med kockami user posted image
uživajte user posted image

< Sporočilo je popravil scorpiogirl -- 20.5.2009 6:22:52 >

Ni nam dolgčas :)

Neposredna povezava do sporočila: 571
20.5.2009 10:11:04   
resnično srečna
dan, dan...sončen in nasmejan...

kaj je zdaj ženskice...tiste, ki otročaje lovite in tiste, ki živcev v službi ne zgubite...

pri nas vse po starem...MM mi pošilja vice...pa vam ga kakšnega privoščim...sicer so še v jeziku naših južnih bratov...ampak se mi zdi, da če jih človek prevede niso več tako "žmohtni"

Žena pita muža:
- Dragi, voliš li ti više pametne ili lepe žene?
- Ni jedne ni druge, ja volim tebe draga!

Majka se obraća ocu i kaže:
Ovaj naš sin je jako inteligentan, sigurno mu je pamet od mene... Odgovara
otac: Slažem se, ja svoju još uvijek imam...

Muž i žena vode ljubav a on kaže:
- Daj malo gore, ajde sad malo dole...sad se
pomakni levo... sad se pomakni desno...
- Dragi, jel ti mene jebeš ili parkiraš!

Što je zajedničko klitorisu, godišnjici braka i WC šolji?
- Muškarac ih uvijek promaši

Muž i žena vode ljubav i ona počne stenjati:
- Da, da, jače...govori mi prljave stvari!
- Kuhinja, kupatilo, soba...

no in ko smo že pri pospravljanju...eh to ni moja domena...mislim tega res ne opravljam z veseljem...toliko, da je posoda pomita, da so dlake posesane in da Iza ni kosmata (še vedno zelo rada uporablja kolena in ima že čisto siva...se ji je naredila neka bolj trpežna koža na njih...hudič je če že 6 mesecev po kolenih lazi)...

drugače pa razmišljam, da ji na parkingu pred blokom postavim šotor...ker vsakič, ko jo nesem v stanovanje je jok, da po mojem vsi sosedi zavijajo z očmi...jaz ne vem...včeraj je prehodila vraga in pol...jaz v eni roki povodec...za drugo me je držala iza in smo šli res velik krog...samo ta ima kondicije za vola ubit...pa mi sploh ni jasno od kod...saj je komaj začela hodit...in ona bi šeeeeee...

je pa res, da je zagotovo svet sedaj zelo zanimiv...toliko travic, rožic, kamenčkov...pa ljudi...sploh zanimivo, da so ji stari ljudje zelo všeč...se kar ustavi in obrača za njimi...pa nasmiha in maha...eh kdo le bi razumel te nove eksplorerje sveta...

no ajde...dejmo še kaj napisat...Simvir je oitno danes na terenu....Jabka izkorišča jutranji hlad pa brklja po vrtu...Big mama ima ogromno dela pa ej nobene slikice še ni iz obhajali ali pa poročila...c.c.c...v glavnem javite se he he...da res ne pademo na 20to stran...

She
Within the measur

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.5.2009 11:33:19   
JABOLKO3
Živijo!

No, danes pa ne brkljam po vrtu... je preveč blaten, ker smo imeli sinoči pošten naliv ali kot reče naš Miha - 'strelski dež'... to je tak dež, ki močno ropota (pa ni toča)... ja, tale naš srednji pridelek si kar naprej kaj izmišljuje... pa ko smo že pri njem - danes je ostal doma in mi že od jutra živce preizkuša... vse bi tako kot on hoče in takrat ko on hoče... me je vprašal prejle, ko sva se spet nekaj dajala - zakaj ti misliš, da si ti glavna?... pa še to - nekaj dni nazaj me je prišel vprašat 'mami, kaj je že Jure po mikroskopu?... ja, to je pa posledica tega, če se starši z mikrobiologijo ukvarjajo, ha ha...

Ker mali trenutno spi, srednji pa gleda čebelico majo, šibam kaj napravit... lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 573
20.5.2009 15:02:52   
Roberta69
Včeraj sva preživela del dneva v živalskem vrtu (najbolj mu je dogajalo, ko mu je koza skoraj pojedla prstke na roki user posted image ). Mi je prav pasalo malce oblačnega vremena, da sva lahko sploh kam šla, ker tale vročina je drugače ubitačna (jaz ful slabo prenašam ekstreme - če je vroče, komaj prenesem, pozimi me pa tudi skos zebe). Drugače se je pa včeraj tolikokrat dojil, da se mi je na koncu že user posted image in sem ga zvečer dala kar MM-ju in rekla, da naj se porihtata kakor vesta in znata user posted image .

Kako zdaj kaže za piknik, a skoraj nikogar ne bo user posted image ? Mi smo si prov rezervirali (no, vsaj mi2 z Liamom 100%) vikend za piknik ter preostali del tako, da pridejo obiski, ker se drugače vedno zgrešimo. Edino Srečki oprostimo odsotnost (čeprav upam, da ne bo potrebna in se vam vse lepo izide). Če bo padel Mostec, bomo mi kar pripešačili, da bo dan še malce "pohodniško" obarvan.

Včera smo dorekli dopustnikovanje. Julij bomo preživeli v prikolici v Valkaneli (kakšen teden nam bo delala družbo še babi, kakšen teden bova z Liamom sama, čez vikende bo pa najbrž zasedba še večja). Ostale vikende + še kakšen dan bomo preživeli v Seči ali hribih, jeseni pa pade še kakšen Hvar, Korčula, Mljet ali kaj podobnega - baje je jeseni ful lepše, manj ljudi, boljša gostinska ponudba (veliiiiko rib), mir, morje toplo do oktobra, cene pa več kot prijazne.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.5.2009 15:16:56   
simvir
Ja Srečka prav si ugotovilauser posted image . Ob 8h sem bila že zunaj, lahko bi bila tudi nekaj metrov pod terenom Ljubljane, pa sem se vseeno temu raje izognilauser posted image .

Drugače oddajam en projekt na katerem sem delala odkar sem na šihtu pa me nekaj zeza plotanje in porabim veliko več časa, kot bi bilo potrebno.

Jabka sem se prav naglas nasmejala štorijam tvojega tasrednjegauser posted image user posted image user posted image . Upam da ti ne poje vseh živcevuser posted image .

A bo katera preverila Mostec, če je fraj ali se kar dobimo?

Srečka upam da se vidimo, če se vam bo le izšlo pridite. Tudi naš frajerček joka ko je treba v hišo, čeprav smo cel popoldan zunaj. Nikoli nima dovolj. Pa saj je tudi meni lažje, če smo zunaj, sploh ker sem večkrat sama z obema.

Grem domov, papa

Aja, BM včeraj sem te spet videla v reviji, user posted image  za že izgubljene kg. Kar tako naprej.

< Sporočilo je popravil simvir -- 20.5.2009 15:17:20 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?