ona
|
Ojla, ma sem prou jezna,sploh ne pridem do računalnika,no...ko hočem kaj napisat ali je tamala gor z risankami,ker na tv gleda mulc vedno kaj na unih discovery programih,potem se moj usede za računalnik...si moram res prenosnega gor prinest iz pisarne,ma kaj ko mi gre potem na živce,ker imam vso to tehniko na kupu Sem pa te dneve res stalno v muvingu,sem bla zdej dva dni v iskri v šempetru,ker uvajamo neko številčenje in so mi mogli malo pokazat,še to se mi manjka,vam povem....so pa tam na tisti firmi vsi tako čudno prepotentni,kot,da prideš k njim,da bi moral že vse vedet,ja pa kaj še,saj oni uvajajo,ne mi....no,pol se imam za učit za končne izpite pri jezikih in vam po pravici povem,da ne bom pretiravala z učenjem,samo da malo dam vse skozi,pa bo se ne dosti sekiram,ker itak vsak naredi(tako so rekli ) Potem sem te dni spet bila v dopustih in ne se mi prosim smejat kam sem se zdej odločila Karolina,hvala ti za vse tako izčrpne informacije!Kar vidim,da bom tebe bolj drezala za destinacije,ok!!! No,po vsem premlevanju se čisto strinjam,da bi nekam v tujino hodila na plažo,ker vsaj dokler so otroci majhni je najbolje it nekam k morju,da se imajo lepo in uživajo v vodi,na kakšna daljša potovanja pa bomo malo odložili za kakšno leto.London sem kar tako trefnila za primer,ni bil pa nek favorit.Če povem po pravici me bolj mika Pariz,ampak vseeno bi tole dali skozi ko bojo mulci večji,ne prej! No,zdej smo se s skupnimi močmi odločili oz. se še odločamo,da gremo spet lepo na Hrvaško,tokrat bi šli ali v Zadar ali Mali lošinj,to sta dve varianti,ki sta bolj aktualni,ostane pa še uni otok Murter,samo še žrebat moramo najbolj me pa jezi,ker jaz bi vzela vsekakor hotel s klimo in samo zajtrk,ampak to se težko dobi,oz,je npr. lahko še dražje kot če vzameš all inclusive,tako,da se kar ne splača,ma saj to ni niti tako bistveno kako in kaj bomo jedli Vam javim,ko se zmenimo,ok Karolina,res še enkrat hvala,imaš res vse v mezincu,ma kaj si vse to dala skozi te kraje? Za ohcet pa držimo pesti,da boste imeli lepo vreme,ma saj ponavadi je junij lep in sončen kot se spomnim,ponavadi ga avgust zasračka....boš vidla,da bo lepo! Možu pa vse čestitke za izpit,super (oz. ni še mož ) Aprilčica,kako ste pri vas,počutje s tabo? Onour,ti si bila verjetno pri Tozonu,kajne? Nima smisla se jezit,ker tak pač je,je za v penzijo! Jaz tudi tamalo vozim k njemu in ne morem rečt nič proti zaenkrat,sem pa vseeno bolj za >Mugoško,ker se bolj zavzame za otroka in če je le možnost kadar je bolana jo k njej peljem,za drugo je pa Tozon dober No in,če mi je tamičkena kaj bolj zbolela sem počakala do večera in šla k dežurnemu,ker ponavadi dežura Jerončič in je tud uredu,taka ti je moja praksa Ja,pa super frizurca!!!Jutri grem tudi jaz spet k frizerki,ker mi mora še nekaj popravit,ker je zrastlo od zadnjič in sem ji obljubila,da se ne bom sama strigla Mucka,kaj si zapalila zrezke,če sem prav prebrala?Oh,to mi je kar znano,ne skrbi Anakarin,res bravo za službo in glavno,da ti gre zaenkrat!Kako je pa tamala,se je pozdravila? Kako si zdej z varstvom,če zbolijo,ti jih kdo popazi? Nekaj sem še hotla napisat,ma sem prou pozabla ,,,pa jutri,če pridem do pc-ja ok,imejte se lepo in uživajte do nadaljnega!
|