|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
12.5.2009 18:33:07   
onur
Živjo še od mene.
Anakarin, je res tako, kot je ona povedala, da ko planiraš vse pade v vodo. Držim pesti, da ti kaj od zastavljenega vseeno uspe.
Ona, ma maš prav hudo alergijo na sonce, da se mu moraš izogibati? Kako pa je s tem na morju?
Karolina, dobra je tvoja tamala.
Mucka25, tamalga le daj tašči in ti poskrbi za tamali dve, naj ti ne bo nič hudo, vsega ne moreš. Še jaz se včasih križam, pa je samo ena beba. Drugač pa bravo za možeka. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mmmmmmmmm. Pri meni ena nova. Sem sklenila, da mora it še 6 kilc dol, da pridem do svoje predporodne teže. Odkar ne dojim, ne gre nič dol, kvečjemu gor. Pa sem začela včeraj teč, danes pa sva jo udarila skupaj s tastom. Upam, da bo trajalo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.5.2009 19:17:51   
mucka25
Čao punce.

no mi pridno rasemo in jemo in se redimo ( z mano vred). tamali dve sta mi čez popoldne kar mal tečni, bolj mal spita, bi se skoz nosili okol. Pa to sploh ne gre v poštev, kar naj bosta pidni v posteljci. Zjutraj gremo mal ven na sprehod, al pa s tamalim do vrtca. Ankarin men se zdi da je največkrat kar v vaši skupini. aja a pri vas imate tud težave s hropenjem, naš je tud bil zdaj na ventolinu, pa neko alerggijo na mraz al sonce naj bi imel. Ma saj ne vem več kaj mu je, ga bova drug teden peljala kar na magnetno ,da ugotovimo kaj mu točno je, ker kakršno ima kožo po ličkih ni več normalno. To bo bolje kot hodit v Lj na tista špikanja.

Drugače pa vidim, da ste vse ful delovne in da v času, ki vam preostane poskušate uživat z otroci. Mejte čimveč takega časa.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.5.2009 8:09:56   
karolina*
Dobro jutro punce

Meni se tako spi zadnje dni...Kar spala bi in spala in spala...Komaj čakam vikende, ko pa pridejo, pa se že ob sedmih zbudim user posted image

Pri nas se nič posebnega ne dogaja. Moj user posted image  finišira z učenjem, ima v ponedeljek kolokvij iz statistike, potem ga čaka še izpit, pol si bo pa mal počitnic vzel, po dolgem času user posted image . Mal se počasi pripravljamo na fešto...Nič posebnega sicer, mal še moramo dorečt glede hrane in podobnega, drugo je pa skoraj že vse zmenjeno. Mi prav dopade, da mi ni treba ne vem kaj rihtat in skakar okuli ter se sekirat. Vsak mi mal pomaga in sem prou vesela, da je tako. Prijateljice mi bojo vsaka nekaj spekle, taku da je tudi tu že poštimano.

Taku, nč vč se ne spomnem, kaj bi napisala... Oglaste se kej, da malo poklepetamouser posted image

Lep dan

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.5.2009 22:58:58   
ona
Oj,
samo res na hitrco se javim,ker imam še nekaj naloge za napisat do jutri za angl.ker moram po mailu odatuser posted image no,no saj se ne jezim,samo vse imam na kupu,pol mi je pa vse odvečuser posted image user posted image
Danes skoraj nisem doma videla,še dobro,da sem včeraj skuhala mineštro,ki so jo moji cel dan jedliuser posted image user posted image
Zjutraj sem bla v italiji,sem mogla it k eni noni neke zavese merit in mimogrede je bla ura 14,pol ob 15.30 pejdi po tamalo,pelji jo na plesne,ker imajo zdej 2x na teden vaje,ker bojo imeli zaključni nastop in vam nisem rekla,da tamala ful uživa in ni še obupala,kar pohvalnouser posted image user posted image user posted image
Pol pridi domov in prav takoj k angleščini,ob 20 domov in se uči z mulcem....sem ga morala spraševat...ma kako se on žene za to šolo,ima rad dobre ocene in pol mora bit vse tipi topiuser posted image
Bomo videli kolko let bo vztrajal z učenjemuser posted image Ma zaenkrat mu kar gre,zdej uspeh bo baje prav dober,čeprav nimajo več v spričevalu uspeha,ma mi je učiteljica rekla.Super,nimam  kaj rečtuser posted image

ONOUR,super za kilce da boš dala dol!!!S kakšno dieto se boš lotila?
za alergijo pa ni tako hudo pri meni,če grem za en dan na morje ni nič,za cel teden pa se mi tam nekje 5,6 dan pojavi in tega ne bi rada,da mi sploh vrže ven,ker je nevzdržno,ker tako vse srbi in je neprijetno,da ni res.Drugače imam pa temno polt,nikoli problemov z soncem,tole alergijo imam zdej par let,za znoret....ma bomo že rešli!
KAROLINA,lepo da ne preveč komliciraš za ohcet in,da imaš take prijatlce,ki ti pomagajo!Super,resuser posted image user posted image user posted image Pa za možeka tudi vse čestitke,da se tako pridno uči,kaj pa bo,ko konča šolanje,kakšna izobrazba?
Kaj si že rekla,da bo zdej konc maja?
MUCKA,kaj pa je sinku,da ima po koži?Je kakšna alergija?
APRILČICA,si šla na dopust?user posted image user posted image
Ok,grem se učit,bodte fajn!user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.5.2009 6:56:14   
aprilčica07
Jutro,

trenutno imam tle malo miru pa lahko kaj napišem. Drgači je pa  v službi grozna gužva in komaj diham, kaj šele da bi mi bi sem gor uspela pokukat:( Komaj čakam vikend. V soboto imam fešto še za najin rd, ki sva ga imela v marcu, ampak smo takrat vse preložili in bomo žurali v soboto (jst pa sploh, itak, z trebuhom)user posted image user posted image user posted image user posted image Drugi vikend pridejo na obisk prijatelji iz Banja Luke in komaj čakam, da se vidimo, bo spet padla kašna griljata in podobne reči..
Jakob je priden, ta pravi kmet. Obožuje zemljo, pesek, traktorje in karjoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

karolina: lepo, da vam teče vse po planu, to je ta bolše pr takih stvarehuser posted image user posted image user posted image
ona: madona od kje pobiraš energijo za vse to alufanje okoli?  glede alergije na sonce in morje, jst sem tudi taka, da to fašem vsako leto... pomaga si tako, da se nažiram z klaritin tabletami predno gremo na morje, tam doli se pa mažem le z olivnim oljem in z nobeno super truper drago kremo.. in ne boste verjele, mi pomaga... že dve leti grem lišo, no, fašem malo pikici, ampak ni primerljivo z tistim kar je blo prej (enkrat smo celo šli na urgenco, ker je blo takoo hudo)
onur: kr s tastom bosta laufala? lepo, jst si kaj takega ne morem mislit, ne, ker bi imela slabega tasta (tast je super), ampak je tak lenušček, da bi šel še na wc z avtom, če bi se dalouser posted image user posted image user posted image

Tako, to je na hitro, tolko, da veste, da še diham. Delam še 1 mesec pol pa dopust, pol pa porodniškauser posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.5.2009 8:19:05   
karolina*
Dobro jutro!

Ona, dihej, dihej user posted image user posted image user posted image  Tebi pa res ni dolgčas user posted image  Še dobro, da si zaposlena kr pr možu, da si lahko vse to pokombiniraš, js si ne predstavljam, da bi ob mojem urniku imela še kam otroke za vozit...Nujno moram zamenjat user posted image . Drugače pa je naš dan D 03.06., fešta pa pol 06.06.. Moj je pa ing. gozdarstva (višja) in zdej dela visoko, ker ima željo delat magisterij. Zdej bomo vidli, koliko bo imel po vsem tem še volje user posted image  Ej, tvoj sine je pa res priden, si lahko ponosna nanj.

Aprilčica, kako hito beži ta čas...že na porodniško...Joj, se mi zdi da si včeraj  povedala za lepo novico, pa je že toliko mesecev naokoli. Kdaj imaš pa PDP?

Onur bravo za tek...Jaz sem ene 14 dni vztrajala, zdej pa mal hinavim...Grem vsak drugi dan, ma sem tudi s tem zadovoljna.

Šibam, prihajajo stranke

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.5.2009 9:02:56   
onur
Živjo. Mi smo bili včeraj v šopingu v Gorici. Smo nabavli mal kratkega za tamalo. Domov sem prišla čisto gin, vendar nato še vseeno malo likala, ker je blo polno cunj. Drugač pa me od teka vse boli. user posted image user posted image user posted image user posted image Diete ne bom nobene držala, samo malo manj jedla. Sem tako shujšala že za 20 kg, ko sem bila še na faksu. Jutri pa do frizerja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.5.2009 11:12:15   
ona
Ejla!
vam povem,da se mi prav nič ne da in sem vas raje prišla malo prebratuser posted image
Na mizi me čakajo knjige in za naredit še nekaj naloge do danes do 17user posted image Joj,ne vidim ure kdaj bo konec s tečaji....pa ta ura kar leti,no!
KAROLINA,ja še dobro,da delam pri možu,da si razporedim cajt.Saj po eni strani je ok,po drugi bi šla pa takoj nekam delat,da grem od doma in ne vidim nobenega vsaj za kakšen tedenuser posted image
Tako imam službo cel dan na grbi in sem vedno pri roki za mojegauser posted image Saj se ne pritožujem,je že uredu tako,samo,da se razumemo!user posted image
Ja mulce vozit vse okoli je pa teksas,ker potem jih moram čakat tisto uro oz. 45 minut,tako,da ne morem it niti v miru v trgovinouser posted image
Saj bojo kmalu počitnice,se tolažim s temuser posted image
APRILČICA,kje pobiram energijo?ne me vprašat in povrh še ob celem tednu jih moram še ob sobotah vozit na plavanje v Lipico in zdej to soboto končajo plavat,hvalabogu....
Glede alergije,jaz tudi na morju pijem claritine,sem lani jih pila cel teden,vsak dan eno tako za preventivo in sem vseeno 6.dan dobila alergijo.Zdej mi je doktor dal ene tablete,ki naj jih pijem kao prej ko gremo tam kakšen teden pred morjem.Bomo videli,če bo pomagalo,drugače bom pa šla pogledat k uni teti v Trst,če zna kaj pozdravit s tistimi zeliščiuser posted image
Glede krem se strinjam s tabo,jaz se pa sploh ne mažem z nobeno stvarjo,ker niti me ponavadi ne opeče sonce,pa nekaj se niti en sončim,edino ko z otroci tekam okoli me kaj prime sonce...tako,da te kreme so res vse ojoj zame....
ONOUR,ma bravo za tek in dieto!!!Kar pogumno naprej,te bomo vzpodbujale...
Ala,grem se učituser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.5.2009 14:26:00   
mucka25
Se še jaz mal nahitr oglasim, dokler mulci spijo. Imam danes vse tri pri sebi, ker tamali noče bit več pri babici (sam za ven it jo ponuca). No celo zllikat mi je ratalo, torej danes je zaenkrat dober danuser posted image , naj mi tak tud ostane.

Ona dobra si, da vse to poštimaš in se še učiš. Bravo!! Tamali ima po ličkih čisto hrapavo in razpokano kožo pa čist rdeče od iztopajočih kapilarc kot bi mu lučko prižgal v ustih. No sej morde bo šlo pa zdaj res na bolje.

Aprilčica a kar že porodniška, pa čas res hitro teče.

Šibam se Tina oglaša.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.5.2009 8:56:49   
ona
Oj,
se moram prav javit in eno povedatuser posted image
Včeraj je rodila punca od bratranca od mojega dragega...no,saj to sploh ni bitno,žlahta pač....in ima punčko,dala ji je pa ime KAROLINA.
Po eni strani mi je tako smešno,ker imamo mi tle našo Karolino in to mi je prav vse normalno,za otroka pa mi to ime res ne paše,kaj pravite?
Booo...

Ala,grem delat,se še potem kaj beremo,okuser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.5.2009 13:08:42   
Anonimen
Aloha :)

kako kaj ob takem kislem dnevu?
Oh zjutraj sm opravila zdravniški pregled v Kp-ju, bila na štabu in v ponedeljek začnem s polno pare (me prav zanima jauser posted image ). Otroci so še vedno bubani, no ta mali je kr boljši kot pred enim tednom. Ta mala pa zdej neki kuha. Ima namreč od včeraj rdeča lička, nič vročine in pravi, da jo zobek boli a pokaže na notranjo stran lička. Dohtorca je za danes zaključla svoj del.čas, ma bomo vidli kaj bo čez vikend.

ONA user posted image user posted image user posted image za tvojo vzdržljivost. Čuj pa greste kam na dopust letos, da si napolniš baterije? Superca za sina, da je marljiv in za hčerkico, da rada pleše. Pohvalno tudi, da se z možem razumeta. Zato pa vam laufa in firma in lajf.
ONUR no to laufanje s tastom pa svaka čast. Redko to vidiš.
MUCKA drugače kako se držiš? Če želiš, me lahko pokličeš kdaj. Pa čimmanj se sekiraj za malega, se bo že znajdu. Samo zamoti ga z nečim, da lahko v miru opraviš s princeskami.
Naš ta mali pa zdej zeeeeloo rad gleda risanko Pujso Pepo, da sm si se z neta snela 3 cd-je. Strmi v ekran nepremaknjeno. V vrtcu so namreč poslušali pravljico in so ga navdušili s tem.
KAROLINA lej neki sm najdla na netu http://www.mladina.si/dnevnik/15-05-2009-vozicek__kolo/. men je ta stvar zaaaakoooonuser posted image . Takoj bi imela. Kaj praviš? Tud ostale poglejte.
Lepo je čitat, da vam vse laufa za prihajajoči dogodek. Vse bo ok.

Nič grem naštimat za jest preden se maladiča zbudita in preden pride ta večja iz šole.

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.5.2009 13:12:39   
karolina*
Ona...bravo za Karolino!!! Meni je pa ful všeč to ime in bi ga tudi dala otroku, sam mi jemal predolgo pa ga iz praktičnih razlogov nisem. Je bilo pa tako ime moji stari mami, ki je bila prekrasna ženska (če nič drugega je rodila 12 otrok v času med obema vojnama  user posted image ). Jaz se je sicer ne spomnem dosti, ker je umrla, ko sem imela 6 let, po pripovedovanju mojih staršev in vseh tet in stricev ter sosedov okoli pa je bila res čudovita ženska. Tako da ... ja..., lepo mi je to ime user posted image

Anakarin, ful dober tisti izdelek...Ja bi ga kr imela..najprej malo lenega vozičkanja potem aktivno kolesarjenje...zanimiva ideja, res

< Sporočilo je popravil karolina* -- 15.5.2009 13:18:59 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.5.2009 20:11:26   
mucka25
Živjo.

Ona meni je ime Karolina kar lušno. Pa saj veš kako je, vsak ima svoj okus in se odloči kot mu paše. naj bo punčka zdrava in srečna.

Anakarin naj se tamičkeni tvoji hitro pozdravjo. Ja sej bi te poklicala pa te nočem motit, no včasih pa tud časa ni. Me je res večkrat zanimal kako si vse poštimala s tremi. No zdaj počas dobivam tisti pravi ritem in vem enkrat so dobri dnevi drugič pa mal manjuser posted image user posted image . Vse kar včasih pogrešam je mal odrasle družbe.

Aja pa tisto kolo je res zanimivo, bi mi kar prov pršu zdaj s tremi.

Zdaj pa moram končat, me tamali dve kličeta, še dobro, da imava z mojim fajn zmenjen glede dela z otroci. On lepo tamelga zrihta, ga skopa in da spat (pol pa še sam od utrujenosti zaspi).

Lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.5.2009 20:31:51   
onur
Živjo. Midve s tamalo sva prej prišli domov, zdajle pa že spi. Sem bila v domačih krajih pri frizerju. Frizura kratka in barva še vedno blond. Ko se mi bo dalo pripopam kakšno slikico. Drugač pa uživamo, ker je tudi moj na dopustu. Jutri ma sicer predavanja, ma nič zato.
Ona, meni je ime Karolina všeč, vendar mi je tudi čudno za majhnega otroka, sem tudi sama razmišljala o tem imenu za našo piško.
Mucka25, zmeraj boljš bo, boš videla.
Anakarin, upam, da mali čim prej ozdravijo, kolo pa je superca. Srečno v ponedeljek na delu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.5.2009 21:09:32   
aprilčica07
Dober večer,

jst imam pa danes take napade lakote, da to ni več normalno. Če vam povem kaj vse sem danes že požrla, vas bo kap zadela in bi še kr jedla.. ma jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

onur: jst grem drugo soboto k frizerki in komaj čakam, ker sem res že potrebna striženja.. sem vsa nekam razraščena in te moje nukrotljive lase spravit v red je zahtevno opravilo.. sploh zdaj, pa vse se mi kodra.. jaouser posted image user posted image
ona: meni je ime karolina všečno, ampak svojemu otroku ga ne bi da iz preprostega razloga, ker mi je predolgo.. ime je pa lepo!user posted image
mucka: no vidiš, da si sposobna mama, še na internet ti rta pridet kaj pogledat.. dobra si, res.. te občudujem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anakarin: kako so mulci? sicer ti pa želim čim lažji in čim manj stresni začetek v novem okolju, pa naj bo to kar ti iščeš!
karolina: pa smo dočakali petek, ne? sem prav vesela, je bi teden res ubijalski:)

Tako, moja dedca sta šla spat, jst bom pa uživala zdaj. Si bom prvoščla, ker itak bo drug teden spet vse na meni, ker bo moj šopal celodnevne in popoldanske.. Ah ja, važno, da smo zdravi:)

čau.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
17.5.2009 13:35:48   
mucka25
Na hitrco medtem ko mulci spijo.to je razen ponoči edin čas , ko istočasno spijo, no če spijo.

Včeraj se je dan kar lepo začel, sva šla s tamalima dvema mal na šoping v postojno, tamali je bil pa pri babic. Zvečer je bil pa pravi kakos. sem dala prekuhat dude in pozabla nanje. V kuhinji je bil tak oblak, da sva komaj vse prezračla. Res sreča, da niso tamali tega vdihaval. To je to, če je mami utrujena in si tega ne priznauser posted image . Zdaj bi tud rajš šla kaj nardit, pa bom šla kar ležat, da bom ponoči in jutri zbrana.

Uživajte v sončku, mi ga polno koristimo za sprehodke in pacanje v vodi (tamali prov uživa, ko poliva okol, je bil prej od glave do pet moker, pa niti še ni tolk toplo).

Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.5.2009 8:10:20   
karolina*
Dobro jutro punce!

Kako ste kaj preživele vikend? Jaz sem prav malo jezna...Sem imela ful planov že prejšnji teden, kako bomo šle s tamalo in mojo mamo mal pohajat na tolminsko, ker se je moj učil za današnji izpit. No in ker so toliko napovedovali slabo vreme nismo šli nikamor. In eko- vreme lepo cel vikend!!!! Grrr....

Smo šle pa v soboto s tamalo in mojo setro mal v Oviesse v Trst kupit par stvari za poleti. Včeraj smo šle pa mal pohajkovat po gozdu in je tamala padla direkt v gnezdo klopov. Jih je imela vsaj enih 50 mikroskopskih po hlačah. Še dobro, da smo klopov "vajeni" in jih znamo vidt, tudi tiste miniaturne. Doma sem vrgla vse cunje v stroj (so se vsi utopili user posted image ), midvse smo šle takoj pod tuš, potem je pa sledila preizkava telesa z baterijo user posted image  Ji je bilo prav smešno tamali user posted image . No, samo enega smo našli ko se je že malenkost zaril v kožo, ma smo ga hitro dali ven.

Danes pa spet vse po starem... Moj trenutno piše kolokvij, tako da držte pesti user posted image

Aprilčica, ti si kar privošči, če ti paše user posted image user posted image user posted image  Zdej ti je vse dovoljeno user posted image

Moram it, se še oglasim

lp

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.5.2009 11:54:53   
ona
Oj,
evo ravnokar sem prispela domov iz Sežane,smo se dobile z eno kolegico na kafetu in ni blo ne konca ne kraja debateuser posted image In zdej moram kar pohitet kaj naredituser posted image
Vikend je šel prehitro in zdej samo komaj čakam kdaj bodo počitnice,da mi ni treba zjutraj prezgodaj vstajatuser posted image Sem ko en šolar,ki čaka,kdaj bo konec poukauser posted image
Saj tamale ne spišem iz vrtca,samo bolj pozno hodimo poleti tja,pa še včasih jo grem iskat kar po kosilu,kadar gremo do Sesljana.Ma komaj čakam,da gremo na morje,si mislite,da je že poletje tukaj,kako čas beži...
Zdej imam pa za vas eno prošnjo oz. mnenje.Smo se doma pogovarjali glede dopusta in smo prav razmišljali najprej,da bi šli kao v tujino za en teden,npr. v Grčijo,potem smo rekli,da po eni strani je glupo,da grem na morje nekam daleč in smo cele dneve na plaži in nič ne vidimo,ker na morje gremo lahko tudi v Sesljan,naprimer.Potem smo prišli do ideje,da bi raje šli na kašno potovanje magari za 5 dni,da kaj vidimo,npr. London ali kaj podobnega...
Kaj ve mislite,da bi blo za našo princesko za it kam se potepat ali je bolje,da počakamo še kakšno leto,da malo zraste?Po eni strani se mi zdi res glupo plačevat neko moruje v Grčiji,da nimaš nič od tega.Če bi že šla v Grčijo bi šla varianto,da kaj vidim...booo,nisem pametna..
Na koncu bomo doma ostali,ker če vam povem po pravici se mi prav ne da nekaj iskat po teh agencijah in internetuuser posted image user posted image
KAROLINA,ime za tisto punčko je tudi meni ok,samo sem bla prav malo ljubosumna,ker je to tvoj vzdevekuser posted image user posted image
Ja,škoda,da niste šli malo pohajat,ker je bil res lep vikend.Pa drugič,kajne?
Glede klopov pa lahko samo rečem ajoj!Še dobro,da ste jih opaziliuser posted image Saj pri nas jih je tudi polno in se mi zdi,da so kar zunaj na dvorišču,ker so jih tudi naši otroci polni,samo da ven pokukako,zgleda,da jih je res veliko okroguser posted image
APRILČICA,si me prav spomnila,da moram it k frizerki,ker smo se zadnjič z mojo zmenile,da pridem čez 1,5 meseca,da mi še nekaj postriže,ker mi je pustila spredaj rast lase,da mi bo lahko popravila napake drugih,tako,da grem kar v petek lepo na frizurco!

Ok,moram vas pozdravt,se beremo potemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.5.2009 13:21:10   
onur
Živjo. Vikend je bil bolj umirjen, edinole včeraj smo šli k Postojnski jami malo pogledat, ker je bil festival družin, ma meni je bilo brez veze, nič kaj zanimivega, morda no za večje otroke, pa še po kosilu smo prišli (se je začelo že zjutraj). Moj ima tudi danes izpit in upam, da ga bo zdaj naredil.
Karolina*, držim pesti za tvojega in kolokvij. user posted image user posted image user posted image user posted image Vglavnem, da ste se nato otresle klopov. Tudi meni se je enkrat zgodilo, da sem stopla v gnezdo in je kar lezlo po trenirki. Boste šle pa pohajat kakšen drugi vikend.
Ona, če želite it v Grčijo, je bolje, da greste kakšno varianto, da se da kaj videti. Kakšni izleti, ker drugače je brez veze, da boš cele dneve na plaži. Greste rajši v Sesljan se kopat. Ma za tamalo, če vidiš, da ni blema, zakaj pa ne bi šli kam bolj daleč. Meni je bila všeč varianta, ko sva šla z mojim v Tunizijo na safari. Tri dni safarija in tri dni v hotelu z izletom. Super, dosti vidiš. Mogoče mal naporno dokler si na safarijo, ker moraš zjutraj zgodaj vstajat in si okoli cel dan, ma sej se itak voziš.
Mucka25, ja se zgodi. Tudi jaz včasih pozabim, da dam kaj na štedilnik in se zgurntam, da je tam, ko grem mimo kuhinje. Drugače pa je meni za dude zakon sterilizator. Samo umiješ in flikneš notri in je narejeno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še ena slikca frizure. Je malo čudna, ker sem se slikala sama. user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.5.2009 14:37:35   
Anonimen
Dobr dan službeno z obale user posted image ,

prvi dan je minil brez obveznosti, samo čistka pisarne, spoznavanje kolektiva,....počasi se približuje konec šihta in mam čas, da se vam javim. Kmalu me čakajo še ene formalnosti za porihtat.
In hkrati sm fuuul lačna, je tako hitro minil dan, da je joj. Nikdar mi ni tako hitro minil ponedeljek. Moj je danes imel čez ta male, jutri pa bomo videli.
S ta malo pa nevem kaj se je dogajalo. V soboto sm jo peljala k dežurni zdravnici in pravi, da ima neko herpesno obolenje,boooo. Ter da je imela malo aftico, da jo je bolelo. Ma kako??? Če človek ima afto saj malo pije in je. Nevem nism pametna, ma vem kako je bilo meni, ko sm imela eno samo aftico.
Vseeno sm ji mazala z baby propolisom in danes je peljal moj ta malo k njeni dohtorci. Bomo videli doma kaj je rekla.
ONUR wau kšna frizurcauser posted image . Taka sm bla pred 2 leti in vem, da nikdar ne bom ponovila. Sm bla že sita čist blond barve. Drugače ti pa full paše in simpatična.
MUCKA men so se pa zrezki večkrat zakurliuser posted image , ne sekiraj se. Glavno, da ni bilo preveč hudo.
ONA če mene vprašaš glede izleta v Londol al kamorkoli user posted image user posted image . Itak med tednom večkrat skočite do Sesljana. Se morate dogovorit in glasovatuser posted image .

ala grem

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
19.5.2009 7:15:05   
aprilčica07
Jutro,

onur: fanj frizura.. jst tudi že dolgo težim, da se bom ošišala čisto na kratko, pa enostavno nimam še zadosti velikih jajc, za tak podvig....user posted image user posted image user posted image
anakarin: no, pa je prvi dan za tabo.. saj zdaj bo vsak dan lažje in kaj novega, tako, da ti dolgcajt zagotovo ne bo:)
karolina: ja klopi.. mi je zelooo znano to.. tudi okoli nas jih je za prodajat...
ona: dopust? nevem jst če grem kam v tujino rada kaj vidim, za ležat na plaži je zadosti dober tudi Sesljan:)

Drgači smo mi ok, spali smo dobro. Včeraj sem se okorajžla in šla na tehtnico, nisem bla lih zadovoljna, ampak sem se bala, da bo še hujše.. Zdaj sem jo pa spravla (vago) v najtemnejši kot kopalnice in tam naj bo, nesramnicauser posted image user posted image user posted image Včeraj sem tudi malemu ene čeveljce kupla.. Je  celo uspelo, da sva šla sama in da nisem zgubila živcev sredi butege... Sva jih pa vzela pr Petejanu, ima naš tako čudno nogo, da zeloo težko kaj dobimo, če  pa dobimo je itak cena visoka.. Ampak so vredni denarja , ker ful lepo hodi v njih:)

Grem, lepo se mejte in se beremo... Je gužva na šihtu pa nevem kolko se bom še javila danes in jutri..:).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
21.5.2009 8:59:21   
karolina*
Ojla punce

Kako smo kaj? Kaj vroče? Jaz se prav bojim, da bo zdaj teh 14 dni lepo, pol za mojo fešto bo pa dež. Imam prav slab občutek in prvič v življenju si želim, da bi lahko komandirala vreme user posted image . No, bo kar bo, saj nimam kaj na tem nardit.

Pri nas vse ok, moj dragi je naredu kolokvij, zdaj ga čaka še izpit, pol si bo pa mal počitnic vzel, da pride bogi revež malo k sebi user posted image

Onur, fajn frizura, praktična za poleti. Jaz sem bila tudi že tako na kratko postrižena, ma pol sem se naveličala, zdaj si puščam spet dolge, bomo vidli kolko časa...Do vrata jih imam že.

Ona glede potovanj ti je moje stališče verjetno znano  - it nekam daleč in tam ležat na plaži je popoln nonsence!!! Neumnost, stran vržen denar, hvaljenje, da si nekje bil. Če že greš kam v tujino je fajn nekaj vidt, drugače je res isto kot da si v Sesljanu na plaži. Londona ti js lih ne bi priporočila, ker -je zeloooooooooooooooo drag, boste porabli ful dnarja in v petih dnevih nič videli, razen tistih par znamenitosti - Big Ben, Trafalgar square,... Sej za vidt je ok, sam utripa mesta v tako malem času ne doživiš. In če bi rada združila izlet še s tem, da je nekaj za tamale, pol mi London ni glih prava izbira. Bolj priporočam Pariz, če že iščete neko tako mesto, hkrati pa lahko greste še v Eurodisney, pa bo še nekaj za otroke. Alpa kam po Nemčiji  - Bavarski gradovi, ali pa Avstriji - ogled Dunaja (Schoenbrunn in ostalo) + prekrasen živalski vrt. Možnosti je ogromno, lahko ti ful pomagam pri tem, sam mal mi namigni ali bi hoteli res gledat samo mesta ali lahko tudi kaj narave. London za 5 dni ti pa res odsvetujem, no user posted image

Anakarin, super da si zadovoljna v službi. Sem ful vesela zate, res...Tako vsaj vem, da nekoč nekje tudi mene čaka služba v katetri mi bo lepo user posted image

Aprilčica, kako je kaj počutje?

Nič, šibam mam ful dela danes, popoldan pa še sestanek v vrtcu, ker je baje ful preveč vpisanih otrok za letos. Me prav zanima, kaj nam bodo povedali user posted image .

Uživajte, lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2422
21.5.2009 10:56:34   
Anonimen
Ojla,
hja tu v službi mam vse v luftuuser posted image . prihajajo novi programi, eni bi tako, drugi spet drugače,....No drugače so potrpežljivi in bodo počakali, da se vpeljem. Mi pokazali še ostala gradiva, pripomočke, opremo, teren,....Nimam se kej pritoževat, razn da imam pol kufr kofetov user posted image .
A veste, da v pisarni niti ne čutim vročine. Ko grem pa domov, prej avto ohladim, če pa vmes klimo izklopim, se že potim. Že tako ne maram klime, ma jo mam vseeno par minut vžgano.
Doma so punce zbolele-angina, mali je še ok. Ma še vedno kašlja in šmrca. Ma kdaj bo konec, madonca? Bi jih mogla peljat na Debeli rtič dokler sm v službi user posted image .

KAROLINA ma user posted image za moža. Pridn, pridn. Za dan D bo vse kot se šika, držimo pesti za to.

Kako ste ostale?

Neposredna povezava do sporočila: 2423
21.5.2009 13:12:45   
onur
Živjo. Ta vročina pa res ubija. Mi smo ok, včeraj smo imeli posvetovalnico in sem bila izredno nezadovoljna. Pediater za popuser posted image . Ma sej jo ni skoraj nič pregledal. Študiram, da bi jo kar prepisala.
Mucka25, ko se javiš. Kam ti hodiš v Postojno k pediatru in kako izgleda sistematika.
Anakarin, bravo za službo in user posted image user posted image user posted image user posted image , da se mulčki čim prej pocajtajo.
Karolina*, bravo za možeka. user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi moj je naredil oba izpita v ponedeljek. Končno fertik drugega letnika.
Sedaj smo noter, ker je zunaj vroče. Moj še vedno na dopustu. Zvečer pa malo do sestrice pogledat mulčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
21.5.2009 22:39:49   
ona
Ojla,
ma sem prou jezna,sploh ne pridem do računalnika,no...ko hočem kaj napisat ali je tamala gor z risankami,ker na tv gleda mulc vedno kaj na unih discovery programih,potem se moj usede za računalnik...si moram res prenosnega gor prinest iz pisarne,ma kaj ko mi gre potem na živce,ker imam vso to tehniko na kupuuser posted image
Sem pa te dneve res stalno v muvingu,sem bla zdej dva dni v iskri v šempetru,ker uvajamo neko številčenje in so mi mogli malo pokazat,še to se mi manjka,vam povem....so pa tam na tisti firmi vsi tako čudno prepotentni,kot,da prideš k njim,da bi moral že vse vedet,ja pa kaj še,saj oni uvajajo,ne mi....no,pol se imam za učit za končne izpite pri jezikih in vam po pravici povem,da ne bom pretiravala z učenjem,samo da  malo dam vse skozi,pa bouser posted image se ne dosti sekiram,ker itak vsak naredi(tako so rekliuser posted image )
Potem sem te dni spet bila v dopustih in ne se mi prosim smejat kam sem se zdej odločilauser posted image
Karolina,hvala ti za vse tako izčrpne informacije!Kar vidim,da bom tebe bolj drezala za destinacije,ok!!!
No,po vsem premlevanju se čisto strinjam,da bi nekam v tujino hodila na plažo,ker vsaj dokler so otroci majhni je najbolje it nekam k morju,da se imajo lepo in uživajo v vodi,na kakšna daljša potovanja pa bomo malo odložili za kakšno leto.London sem kar tako trefnila za primer,ni bil pa nek favorit.Če povem po pravici me bolj mika Pariz,ampak vseeno bi tole dali skozi ko bojo mulci večji,ne prej!
No,zdej smo se s skupnimi močmi odločili oz. se še odločamo,da gremo spet lepo na Hrvaško,tokrat bi šli ali v Zadar ali Mali lošinj,to sta dve varianti,ki sta bolj aktualni,ostane pa še uni otok Murter,samo še žrebat moramouser posted image najbolj me pa jezi,ker jaz bi vzela vsekakor hotel s klimo in samo zajtrk,ampak to se težko dobi,oz,je npr. lahko še dražje kot če vzameš all inclusive,tako,da se kar ne splača,ma saj to ni niti tako bistveno kako in kaj bomo jedliuser posted image
Vam javim,ko se zmenimo,okuser posted image
Karolina,res še enkrat hvala,imaš res vse v mezincu,ma kaj si vse to dala skozi te kraje?
Za ohcet pa držimo pesti,da boste imeli lepo vreme,ma saj ponavadi je junij lep in sončen kot se spomnim,ponavadi ga avgust zasračka....boš vidla,da bo lepo!
Možu pa vse čestitke za izpit,superuser posted image user posted image user posted image (oz. ni še možuser posted image )
Aprilčica,kako ste pri vas,počutje s tabo?
Onour,ti si bila verjetno pri Tozonu,kajne? Nima smisla se jezit,ker tak pač je,je za v penzijo!
Jaz tudi tamalo vozim k njemu in ne morem rečt nič proti zaenkrat,sem pa vseeno bolj za >Mugoško,ker  se bolj zavzame za otroka in če je le možnost kadar je bolana jo k njej peljem,za drugo je pa Tozon doberuser posted image No in,če mi je tamičkena kaj bolj zbolela sem počakala do večera in šla k dežurnemu,ker ponavadi dežura Jerončič in je tud uredu,taka ti je moja praksauser posted image Ja,pa super frizurca!!!Jutri grem tudi jaz spet k frizerki,ker mi mora še nekaj popravit,ker je zrastlo od zadnjič in sem ji obljubila,da se ne bom sama strigla user posted image
Mucka,kaj si zapalila zrezke,če sem prav prebrala?Oh,to mi je kar znano,ne skrbiuser posted image
Anakarin,res bravo za službo in glavno,da ti gre zaenkrat!Kako je pa tamala,se je pozdravila?
Kako si zdej z varstvom,če zbolijo,ti jih kdo popazi?
Nekaj sem še hotla napisat,ma sem prou pozablauser posted image ,,,pa jutri,če pridem do pc-jauser posted image
ok,imejte se lepo in uživajte do nadaljnega!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......