ona
|
Ojla, kako tej dnevi bežijo...ja,jaz se spet učim,tokrat še angleščino,ki je skoraj težja kot italijanščina,ma bomo zgurali še to,ni panike!!Imam jutri še ta izpit in potem končno mir do jeseni.... gospodična KAROLINA,da te še danes tako imenujem ,jutri pa seveda odločilni DA,kajne? Bom prou mislila nate,ok! Za v soboto pa res napovedujejo slabo vreme,ma spet ne tako slabo,mogoče kakšna nevihtica in upajmo,da bo zdržalo za tvojo fešto,ok! Tiste vložke ima čez šjora od Mitkota in še vsem katerim sem povedala,so me čudno gledali,tako,da niti ne govorim,ker so vsi nekaj poti temu....so pa baje uredu,več ti ne znam povedat.Če ne bo predstavitev pri Mitjotu v centru drugi torek ob 17,lahko prideš,če želiš! Temo tle na RR sem pa brisala,ker so me vse napadle,kot,da je to zadnja stvar,ki bi jo dale med noge Ti bom posredovala mail,če hočeš? APRILČICA,ti si me pa tako nasmejala,ko si napisala kaj naj pa jem,če ne smem slanega in sladkega! Ne sekiraj se za kile,zdej pa res ne boš hujšala,no!Jaz sem za oba šla nekaj čez 20 kil gor,pa mi ni noben komliciral,tako,da kar uživaj!Pa v službi prosim ne pretiravaj,ok! ANAKARIN,kako je z očesom,je boljše?Ja tehnologija gre res ful naprej,saj ti ne bo škodlo it na kakšen tečaj,od viška znanja ne boli glava! Glede zavarovanja smo midva z mojim pri mariborski,otroke imam tudi tam,ma samo tisto letno zavarovanje za poškodbe,nekaj šparam pa jim ne preko teh zavarovanj,ker se mi zdi brezveze.Sin si sam špara denar na banki in veselo nosi tja kar dobi,jaz mu pa pol vežem mesečno,da še kaj zraven dobi.Tamala pa nima nič takega,bomo že kaj še njej zrihtali,ko bo napolnila šparovček .Da bi jih pa zavarovala,pa mi je brezveze za neko penzijo še njim plačevat,saj je še čas! ONOUR,ste kaj resno bolani? glede službe pa se tudi ti ne obremenjuj,nekoč bo prišla prilika in boš že zamenjala? Zakaj se pa za ta tvoj profil ne pozanimaš kje na Opčinah ali Trstu,ker tam imajo dosti privat domov in sigurno boljšo plačo?Poznam eno,ki dela v kuhinji v enem domu na Opčinah in je ful zadovoljna,kot z plačo in z odnosom med šefico.Tam vseeno bolj cenijo zaposlenega kot tukaj,govorim za privat domove! Če hočeš jo bom kaj povprašala,če te zanima,samo napiši mi na zs,kaj točno si po poklicu? MID,kaj je zdej,kam si šla? TRIXI???????????????????? jebela,moram res še trixi poklicat,mogoče se bo javila v debato Joj,mene je spet tast razpiz....sta spet prišla v soboto dol z lady in jih je moj vprašal,če bi lahko šjora kaj poskrbela za skuhat,ker sem imela jaz eno ki mi ureja tale iso standard.No,in zvečer ob 20 mi moj reče,da sta samo sebi naredila za jest,nas kot da ni in tast mu je še odgovoril,da sej ni nobeden nič rekel...halo????Pa moj je vprašal že v petek!!!!Ok,saj midva že nekako poskrbiva zase,samo,da pa otrokom niso nič naredili,to pa težko preboliš,no! In seveda smo se mi v nedeljo naredili francoze in lepo sami pojedli kosilo,tam malo pred 12 sta se pa gospoda odpravila v trgovino,ker sta verjetno vidla,da sta zaj...in,da če si ne kaj nabavita ne bosta jedla....mater kako me to jezi,vedno ista štorja,ma se ne sekiram več....in potem seveda je včeraj tast napadel mojega(njegovega sina),da kaj si jaz mislim in ga je moj nekam poslal,da pač tako se ne gremo z nekim hinavstvom in naj skrbita sama zase in nas pustita na miru!Ma saj to ni normalno,no!tats je še mojega nekaj pumpal proti meni,si mislite? In valda,da je moj razumen človek in ga je dobesedno nekam poslal.Zdej sta pa odpeketala danes v LJ in najbolje,da ostaneta oba tam,no!!! Joj,sem se mogla izkašljat,ne mi zamerit,samo me tako žrejo take stvari,ker bolj kot si pošten in dober,bolj skačejo po tebi in te imajo za norca in to svojci!!!!!!!!!! Zdej se bom lepo delala kot,da ni nič,itak sem se že včeraj in se naredila francoza kot oni,bo najbolje! Ok,bodi dovolj,imate za čitat en cajt!!! Uživajte,tebi KAROLINA pa še tole:
|