|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
21.5.2009 22:53:24   
aprilčica07
Ojla

se oglašam šele zdaj, ker prej enostavno ne znese. V službi je za pop.. dobro, da grem kmali na dopust, drgači mi bi trda predla. Ampak kaj čemo, po drugi strani sem pa hvaležna, da imam še šiht:)

ona: počutje? joj, kg letijo... to čutim, vagam se ne, ker me je groza vage... drgači pa ok, dete brca, in brca, trebuh raste,  jutri stopim že v 27 teden.. še malo in bo akcija:)
anakarin: ja, na začetku je na đihtu vedno kaotično, pol se pa unesejo zadeve in bo ok, boš vidla..
onur: kam vozič tamalo? dr. Tozon? predvidevam, da k njemu, no.. sicer jst sem z njim zadovoljna, ampak sem pa slišala kr kritike... sicer jst nimam izbire kam vozit, v PO mi je predaleč, v GO me ne vzamejo, tako, da:):) No, ampak dokler je tamali ok, mislim, da je tudi ta na pedijater ok:) po moje je on zrel za penzijo, kajne? ampak baje ne najdejo nikjer mdrugega ki bi ga nadomeščal..
karolina: itak, da bo lepo vreme za vajin dan, ne more bit drgači.user posted image

Sem se nažrla piškotov, zdaj imam pa slabo vest. Oh ja..

Grem pod tuš in pol spat. Vikend bo pester.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
22.5.2009 18:00:45   
onur
onur: kam vozič tamalo? dr. Tozon? predvidevam, da k njemu, no.. sicer jst sem z njim zadovoljna, ampak sem pa slišala kr kritike... sicer jst nimam izbire kam vozit, v PO mi je predaleč, v GO me ne vzamejo, tako, da:):) No, ampak dokler je tamali ok, mislim, da je tudi ta na pedijater ok:) po moje je on zrel za penzijo, kajne? ampak baje ne najdejo nikjer mdrugega ki bi ga nadomeščal..

Ma je, k Tozonu jo vozim. Meni je živa katastrofa. Ko sem prebirala, kaj na sistematiki vse naredi pediatrinja, ki odgovarja na med.over.net, me je kmalu kap. Bi šla tudi jaz v Postojno, vendar mi je vožnja problem, če do česa pride. Upam, da gre čim prej v penzijo in pride kdo drug.

Drugač pa danes nič kaj posebnega. Možek je šel po drva, jaz sem malo pospravljala, bila s Petjo zunaj. Je pa danes pojedla za obrok cvetače, bučke in riža zmiksano in redko. Ne sme biti nič po koščkih. user posted image user posted image user posted image user posted image Spimo že kar nekaj časa v posteljici tudi ponoči in od nedelje dalje spimo do sedmih zjutraj, seveda pa je treba dati ponoči čučo. Ponoči več ne jemo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
22.5.2009 20:04:15   
aprilčica07
onur: ja dohtarji so taki in drgačni... jst bom rekla tako, da sem zaenkrat zadovoljna z Tozonom, zadovoljna pač pogojno, ker itak drgam nimam kam vozit.. sem slišala sto in eno zgodbico tudi o drugih pedijatrih, ki naj bi bli oh i sploh, pa te kr zmrazi ko čuješ kašno zgodbico, ki se ti zdi nemogoče, pa žal je.. tako, da HB, da so naši otročki zdravi, ne?
Pridna vaša pupa, da vse tako lepo poje. Bravouser posted image

Jst sem še sama. Jakob je šel k šmarnicam, moj delat, tako, da imam trenutke miru:)

Sicer nič novega. Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
25.5.2009 12:55:22   
ona
Oj,
ma kako letijo tej dnevi....v petek sem mulcem naštimala bazen zunaj,dala noter 2 kubika vode,vso možno dezinfekcijo,da bo voda malo dlje zdržala in zdej veselo čofotajo in uživajo!
Še jaz bi zlezla noter,ma se mi niti ne da kaj preveč...
Drugače je vse po starem,te dneve se še malo učim za izpite in potem končno konec drugi teden z temi jezikiuser posted image user posted image
Za dopust sem malo gledala po netu in nikakor ne najdem nič pametnega,grem potem še na kompas da mi una tam malo bolj pove kam in kako.Smo pa premlevali,da bi šli vseeno na Hrvaško,tja do Zadra največ,bomo videli.
Sem pa zdej čez vikend malo firbcala po hotelih in npr. pisala direktno v en hotel v Vodice(Zadar),sem pisala v angleščini,da mi ne bi uturili večje cene,če zvejo,da sem Slovenkauser posted image
No in dobim odgovor oz ceno za nas za 500€ večjo kot na kompasuuser posted image
Mater ma res lupijo tej Hrvatiuser posted image Vidim,da se prav ne splača it na lastno pest,toliko v vednost!
ONOUR in APRILČICA,glede Tozona pa raje ne bi komentirala,v penzijo pa bogve kdaj bo šel,baje,da ne najdejo nobenega in zato še dela!
Ok,je prišel sin iz šole in je lačenuser posted image
Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.5.2009 8:00:12   
karolina*
Ojla punce

Kako ste kaj...vas kaj greje? Pri nas v pisarni je za pop**** vroče, če pa imam klimo me pa glava boli, tako da ne vem kaj je boljše...

Doma imamo tudi že vse zaprto. Ne glede na to, da smo v mansardi, še ni tako vroče, če pazimo in res vse zapremo. Sam pol smo kot krti pod zemljo. No, midvse s tamalo smo itak na vrtu, kjer tamala čofota v bazenčku, js pa kej v miru prečitam. Moj pa finišira z učenjem, ima čez 14 dni še ne izpit, pol si bo pa mal počitnic vzel.

Priprave za fešto so v večini zaključene, zdej je treba sam še u trgovino po stvari it in tu je tu. Se bo pa nabralo enih ljudi, kar verjet ne morem, da jih bo toliko. Ma tle v naši vasi smo vsi ena klapa, taku da itak če povabim enga, moram pol vse. Pa moj ima še en kup prijateljev in pol je še nekaj malega žlahte. Sicer res minimalno, ker jaz imam ful žlahte (po tatovi strani še 7 stricov in tet + njihovi otroci), ma sem vabla samo strice in tete. Po moje niti ne bojo prišli, ker so že stari. Ma ns bo res en kup. Upam sam, da bo lepo vreme, ker če ne piknik izgubi ves svoj čar.

Onur, js sm tudi tamalo imela en čas pri Tozonu, ma sm jo pol prepisala, ker mi gre tako obnašanje na živce, sploh kaj se tiče otroka. Na srečo so me v Postojni vzeli, vem pa da imajo ful gužvo. Predvsem zato, ker pri pediatrih potem ostajajo tudi šolski otroci. Včasih ko smo bili mi majhni, so te ob vstopu v šolo avtomatsko prepisali k šolskemu zdravniku in potem je res bil pediater samo za tiste mičkene. Mislim, da bi tudi zdej moglo bit tako, ne da so dojenčki in srednješolci skupaj pri enem pediatru in pol tamičkenih nimaš kam vpisat.

Ona, to da hrvati nabijajo cene niti ni več tako novo user posted image  Jaz vidim že pri cenah kampov. Kamorkoli po Evropi grem več kot 18 €/noč ne damo za kamp (2 osebi+avto+šotor). Pridem na Hrvaško, kot prvi nimam skoraj kam postavit šotora, če že je plac pa je kje na blatu, soncu in visi in je cena 30€/noč ali več. Taku da js sm že zdavnaj rekla, da če že grem na Hrvatsko na dopusT bom šla kam daleč na jug, drugače pa je po Evropi in navsezadnje tudi Sloveniji še veliko prečudovitih krajev, kjer spoštujejo goste ne glede na narodnost in so tudi cene sprejemljive.

Nč, moram it zdej

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.5.2009 15:38:40   
onur
Živjo. Mi se tudi hladimo noter, vse škure zaprte, ponoči pa luftamo in spimo pri odprtem oknu, črički nam pa godejo. Drugači vse po starem. V soboto smo mal pohajali pri moževi sestrični v Ajdovščini, ki ima 8 mesečnega fantka. Vroče je bilo za znoret, v nedeljo sva šla pa k našim na kosilo. Možeku se je iztekel dopust in gre jutri delat.
Ona, ja cene so dol kar nabite. Bravo, da se boš zdaj lahko malo oddahnila. user posted image user posted image user posted image user posted image
Karolina*, se bliža dan D. user posted image user posted image user posted image user posted image Če te smem vprašat, h kateremu pediatru pa hodiš v Postojno?

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.5.2009 20:28:27   
mucka25
Živjo, vidim, da ste kar dobro in pridne za pisat. Meni ne uspe kaj velik bit kle gor, tko da na hitro.

Onur mi smo pri Grmekovi, men se zdi vredu, nič kaj ne komplicira in posluša starše kaj naj bi bilo narobe. Na sistematskem pač preverijo težo, velikost, gibalne in podobne spretnosti. Največkrat je kar gužva, tko da je vse tud bolj na hitro. Ma saj če je z otrokom vse OK ni kaj za komplicirat.

Mi gremo jutri na kontrolni UZ glavce od Tine v LJ. Upam, da bo se dobro in bomo hitro doma. Drugače pa ni nič posebnega pri nas, borimo se z vročino, so tamali prov tečni, z mamico na čeluuser posted image user posted image . Tamali se vsaj malo namoči v bazenčku.

Fajn bodte, se mi mudi.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.5.2009 8:40:47   
karolina*
Jutro kraševke!

No, pa je le malo ohladilo danes. Prav paše malo, neda?! Js vsa panična spremljam vremensko napoved za naslednji teden, čeprou vem, da se za toliko dni vnaprej ne da točno napovedat! Ma bo lepo vreme, mora bit in konc!!!!! user posted image

Onur v Postojni smo pri dr. Primčevi. Tudi Grmekova je ful fajn. Res sta obe v redu, ne razumem, kako ne morejo v Sežani enega dobrega pediatra zrihtat. Mi ni jasno, res ne...

Moram it...prihaja ena stranka...se oglasim še kaj potem

Uživajte

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.5.2009 9:39:34   
ona
Jutro,
joj,kako letijo tej dnevi...evo zdej se moram učit,ma se mi ne da...ma zdej,ko vas odparvim se pa spravim h knjigamuser posted image Pišem ital. v petek in se niti dosti ne sekiram,ker itak se zase učim!

Vročina je hvalabogu malo popustila in baje,da bo ful ohladilo danes,bomo videli.Saj malo je prav da shladi,ma imam občutek,da bo kar preveč in pol bomo vsi šmrcavi in bolani zaradi takih obrato temperatureuser posted image
Sem vam rekla,da sem naštimala bazen za mulce?nno,sem ga že v soboto in pol jaz pametnjakovič dam notri preveč klora in sem mogla včeraj spraznit skoraj cel bazen(2 kubika vode) in natočit novo in zdej upam,da bo ureduuser posted image
No in pol mi naša tamala kaže kako zna plavat in sem kar obstala...plava ko velika,no,za ne verjet in to pod vodo in brez kakršnih koli pripomočkov-rokavčkov.Ta bazen je glih tapravi zanjo,ker ima premera tam 4 metre in višina vode enih 60,70 cm...me je res presenetila in zgleda,da se je naučila tako plavat v Lipici,ko sem jih vozila tja vsako soboto,sem prav zaovoljna,bomo videli kako bo na morju!
Ja,dopust sem rezervirala v Vodicah pri Zadru v enem hotelu,kim ima neke tobogane zraven in zgleda uredu,pa tudi malo sem na netu počekirala komentarje in ga kar pohvalijo.
KAROLINA,kaj se tebi zdi tale kraj,ker moram prav tebe vprašat?Je hotel Olympija ali tako podobno?Mah,en teden si bomo pa ja privoščili,ni vrag,pa še cenovno je kar uredu!

KAROLINA.drug teden bo res lepo vreme,sem prav gledala napoved za 10 dni in se spomnila nate!
Ne vem pa kako imaš v mansardi normalno temperaturo,ker pri meni je or tako vroče,da je joj!
Dobro,se niti ne sekiram,ker ne živimo gor,tle imam pa itak klimo vžgano vsepovsod...

ONOUR,se boš prepisala kam drugam k pediatru?

MUCKA,lepo,da se vsaj malo javiš,saj vemo,da si na tesnem s časom!Kar uživaj z otročički,ker itak tako prehitro zrastejo!

APRILČICA,ma kaj ti še delaš ali boš šla kmalu na dopust?

MID,tebe sem že parkrat iskala,me te ni v službi?Je kaj narobe al pa jaz ne trefim urnika?
TRIXI?????????

ok,zdej pa res se grem učit,lepo se imejte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.5.2009 11:19:51   
Anonimen
Oj
kako kaj?
MID ejla tudi jz večkrat pomislim nate, ma dej se malo oglasi no. Povej kaj je kej novega pri vas doma in v službi.

ONA bravo za punco, da zna plavat. zgleda, da ji bo tudi tečaj pomagal na morju. Ko otroci začnejo takole v bazenu, se itak na morju še bolj izkažejo.

Pri nas doma je vse po starem. Nič kaj novega. Otroci v svojih službah, jz in mož pa v svoji. Ja o moji pa ne bom kaj preveč govorila. Sem zelo razočarana glede primoredaji in znađi se. Plavaj ali utopi. Išči, razišči ali beži. Joooooj, ma imam srečo no. Ok, nobeden me lih ne pritiska in me vsi pustijo na miru. Tudi pomagajo mi, kolikor lahko, ma za moje področje se nobeden ne spozna in je kažin od programov do dela.
Bomo videli kaj in kako se bo odvila situacija. Samo jezi me, kr nevem kje se lotiti in kje začeti.

Kar se tiče vremena, bojim se kaj bo šele julija, da so zdaj tako visoke temperature.

Glede pedijatrinje, pa imam vse tri škrate pri dr.Grmekovi. Je ok in voziš jo lahko al v Pivko al v Postojno. Pokličeš jo lahko kadarkoli in pomembno je, da je prijazna tako ona kot sestra.

NIč grem raziskovat o mojem delu user posted image

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
28.5.2009 11:47:05   
onur
Živjo. No pa je le ohladilo včeraj. Te temperaturne razlike so tudi too much. Midve sva včeraj pohajale s tamalo pri mami, možek pa je delal. Drugač po novem tamala spi cele noči in upam, da tako ostane.
Anakarin, tudi pri meni je bilo v službi, plavaj ali se utopi. Glede pediatra pa še ne vem, kaj bom naredila. Muči me edino pot, če jo drugam prepišem.
Ona, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalo, da tako čofota. Na morju pa se boste itak imeli super. Zadar je kot mesto lepo, meni so bile posebno lepe morske orgle, zato se ga splača ogledat, če boste že nastanjeni blizu.
Karolina* drug teden bo vse kot po maslu, boš videla in vreme tudi. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mucka25, ti se le oglasi ko boš imela čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
28.5.2009 13:08:35   
MID
Hej bejbe!
...še sem tu,vas redno berem,a do danes nisem in nisem zbrala volje,da kaj napišem.Imam toliko za napisat,da bi me brale cel dan,pa ne želim utrujat,tako,da upam,da bom lahko vsaj malo strnila svoje misli v malo krajši post.
Včeraj sem se slišala z ONO in mi je prebudila slabo vest,ker se nisem nič oglasila.Pa upam,da me razumete...user posted image
Na bolniški sem že natanko en mesec,in danes sem dobila odločbo,da mi je podaljšana še naprej.
Je pa stvar pri meni sledeča;po vseh mukah,lažnih obtožbah in zapisnikih,zagovorih in stroških z odvetnikom(ok,ta je še najmanjša,hvala bogu ,da sem si ga najela)sem dobila ponujeno nižje delovno mesto ali odpravnino in možnost zavoda 9 mesecev.
Po težkih pogovorih z mojimi najbližjimi je padla odločitev,da se tja ne vrnem več.
In ne me narobe razumet-ni meni izpod časti delat na nižjem delovnem mestu,a zavedam se,da iz strani tastaregauser posted image babjega ne bom imela ljubega miru.Iskala bi mi krivdne razloge po možnosti podtaknila še kakšno krajo,kot je že bil primer na naši firmi in bi letela kot sem dolga in široka brez vsega.
Vem,so težki časi in ta recesija in vse to,ma bomo preživeli.Mož nima glih tako grozno slabe plače,tako da bomo zmogli.Trenutno mi je prioriteta se umirit,še enkrat zanosit in šele po porodniški iskat službo,saj je glede na načrte nima smisla iskat prej.
Ja,sem v dreku in se počasi kopljem ven.Nisem si mislila,da bom po 13-ih letih v isti firmi doživela kaj takega.Pri vseh drugih šefih sem iz štarta lezla samo navzgor in dosegla največ kar sem lahko,potem pa dobim eno zafrustrirano babo pred penzijo,ki je nastrojena proti meni zgolj iz samodokazovanja in ker me za vodjo ni izbrala ona in mi sesuje svet.Ne vem,če sem bolj žalostna ali jezna.
Ma,upam,da se ji bo vrnilo samo toliko kot je meni naredila slabega.
Sej bo...!
MUCKA sej sploh ne vem,če sem ti čestitala za tvoji bejbiki,pa ne mi zamerit.Želim vam ogromno zdravja in da bi rastli v pridni deklici.Kar ni dvoma,kajne?user posted image
ANAKARIN tudi jaz se spomnem vsak dan na vse vas in tudi tebi na žalost nisem čestitala še za novo službo.Vse boš zmogla,boš videla.Zdaj je šele začetek in ti je vse še tuje in nepoznano,ma ko boš zalavfala boš no.1user posted image .Praviš,da v tvoji stroki ni nobenega tako podkovanega v tej firmi kjer si.Torej-potrudi se in se izkaži in ti noben ne bo segel niti do kolen.Svetujem ti,da se nikomur od sodelavcev ne pustiš z.a.j.e.b.a.v.a.t.(se da na fini način,čeprav sem jaz to ugotovila prepozno)in da imaš v glavi dve stvari:vsak je svoje sreče kovač in če imaš kakšne ljudi pod sabo oz je tvoje delo odvisno od njihovega dela-NE POPUŠČAJ!Jaz sem tudi zaradi tega utrpela svojo škodo.Preveč dober bit dandanes ne velja,ker te uničijo.Si si zapomnila moje besede?
KAROLINA super,da sta se odločila za porokouser posted image !Čestitam!Vreme pa bo,sigurno,boš vidla!Zdaj ga bo par dni sralouser posted image potem pa bo spet lepo.
APRILČICA zate sem full srečna,da se zadeve odvijajo kot je treba.Vem,da si pretrpela celo kalvarijo,ma na koncu ti bo vse poplačano,boš vidla!!!
ONUR user posted image za prespane noči!user posted image Slej ko prej se vse pošlihta.Samo da je dete zdravo!
ONA draga moja...tebe pa kot sem ti že včeraj rekla pričakujem na kavico v kratkem.Drugače,pa lep da se je stanje fobije pred dopusti v daljnjih krajih in d

omotožjem umirilo in da ste se odločili,da greste na dopust.Še danes mi gre na smeh(ok,sorry,verjamem,da je lahko stvar resna),ko si lani razlagala,da ne moreš več kot toliko dni bit od doma.Super,super predvsem zaradi otrok,ki take stvari potrebujejo.user posted image user posted image user posted image Ja,res,kaj vse naredimo za naše ljube otročičkeuser posted image !
Ok,led sem prebila in tokrat resnično obljubim,da bom reden gost tukaj goruser posted image .Upam,da nisem katere pozabila,se pa res sprašujem,odkar vas berem in se ne oglašam,kje je naša LOIS?
LOIS oglasi se kaj,no!Ne bit slabša kot jazuser posted image !
Ok,zdaj pa dovolj,ker se vam ne bo dalo več brat!user posted image
Pa,pa...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
28.5.2009 14:01:34   
ona
Uau MID!!!!Sem se mogla prav javit,da ti izrečem eno dobrodošlico!!!

user posted image

Je bil že čas,da se javiš,kajne?Pa včeraj nisem nič slabega mislia,da pridi kaj poklepetat,ampak smo te ble navajene in te je lepo prebrat.Komentirala ne bom nič,ker si mi že vse povedala,tako,da zdej pa kar pogumno z nami naprej!

Ostale kako ste kaj?
Saj ne bom dolga,edino to da vam še povem-sem na čvekanju odprla eno temo o vložkih,ki jih ena moja kolegica prezentira in sem prav malo razočarana,ker je tak norčav odziv...saj ne,da imam jaz kaj od tega,samo kolegici sem hotela naredit uslugo,ker me je prosila in potem se vsi norčujejo...saj konc koncev niti sama nisem provala teh vložkov,ma baje da se ful uredu in naravni.Dejte si it pogledat,ok!
Sem to še sem napisala,da me ne boste čudno gledale,če ste že brale?user posted image user posted image user posted image

Ok,letim po mulca v šolo,popoldne gremo z vrtcem v Lipico na zaključni izlet(se mi prav ne da),ma bomo speljaliuser posted image user posted image
Jutri pa pišem ital....držite pesti ok!

Uživajte!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
28.5.2009 22:02:05   
aprilčica07
Ojla

alora MID: sem vesela, da si se končno oglasila.... sem se večkrat spomnila nate, ampak glasu od tebe pač ni blo:(
glede tvoje situacije si pa po moje nardila edino pravilno.... jebi ga, saj boš že najdla kaj tebi primernega, zdaj se umiril, zadihaj,  naredi še enga otročka in v tem cajtu boš tudi šiht najdla... Tudi če bi ostala tam kjer si bla, bi te ta vaša ta stara baburca zihr pojahala, prej ali slej.. tako, da ti kr korajžno, imaš moža, otročka, si zdrava... vse se bo poštimalo, samo korak po korak je treba it...

karolina: ma vreme boste imeli itak lepo, ne skrbet... boš vidla, da bo vse laufalo kot je treba..
mucka: lepo, da najdeš cajt tudi za nas, kljub trem malim škratkom..
anakarin: ah, novi začetki.. je težko, ampak bo zalaufalo boš vidla..
ona: ti si pa tudi kr naprej v muvingu, kajne? dobra si, res..

LOIS: Kje si se pa ti izgubila?? TRIXI?
user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo, jst se pa bašem z piškoti.. jao, kaj pa moji kg,?? nisem šla na vago... v pon pa imam pregled in me je prav strah kolko bo vaga pokazala... ufa..... ma važno, da sem zdrava, ne?

Sem pa malo tle gori zadnje dni, ker imamo v službi kaos. In mi ne rata niti čekirat kaj je novega. Poleg vsega uvajam še mojo namestnico in je res pestro. DELAM PA ŠE TRI TEDNE, pol dopust in pol porodniška... Komaj čakam!!!

Zdaj grem še malo spravit tle okoli, pa počivat. Me vse boli, je bil naporen dan danes.

Lepo se mejte. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
30.5.2009 9:58:29   
ona
Oj,
včeraj sem zapivala izpit od italijanščineuser posted image user posted image
Se hecam...zjutraj sem šla pisat in popoldne me pokliče učiteljica,da mi je popravila in je bilo super,skoraj brez napake,mater sem bila veselauser posted image user posted image
No ena stvar je za mano,zdej pa še angleščino drugi teden,ki je pa malo bolj zahtevna,ma bomo tud to speljali,ni panike!!

Joj,danes mi pride ena šjora,ki se oglasi pri meni 1x na leto,da mi pregleda tale iso standard in se mi prav ne da z njo se ukvarjat,pa tale iso mi gre tud že počasi na živce,ker nimamo nič od tega,na žalost....res,prav se mi ne da.....

APRILČICA,za kile se ne sekiraj,jaz sem šla za sina gor 22 kg,za hčerko pa 19,pa mi noben ni komliciral,imam eno super ginekologinjo!!
Glavno,da bo z otročkom vse ok....kaj si kaj vprašala kaj bo,ali boste počakali do konca?

MID,ti pa res uživaj zdej kolikor se da in živi na miru,ostalo bo že prišlo!Pa še zanosila boš verjetno dosti lažje kot če bi delala!

KAROLINA,jaz sem res sklerozna,kaj imate danes fešto?

MUCKA,lepo res,da se javiš,pa čeprav bolj na hitro,glavno,da smo na vezi!

ANAKARIN,v službi se bo že počasi porihtalo,če ne ti bomo pa drugo delo najdleuser posted image

ONOUR,kaj je novega?
Ala,lepo se imejte čez vikend,čeprav je bolj mrzeluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.6.2009 9:28:26   
Anonimen
Ojla,
ma kako hitro mene vikend. Pa meni je prav pašalo hladno vreme.
No v službi se zdaj moram sama hecat z novimi programi, ker se jih je premalo vpisalo na tečajuser posted image in moram čakat do septembra. Hvala bogu me vsi pustijo na miru glede tega.
OOOOOJ MID ma kaku lepu, da si se oglasla. ma boga reva, si mogla met živce, da si rešla, da te ne uničijo do konca.Prav si naredila, svaka čast. In zdaj lepo v miru počivaj in z možgani pojdi večkrat na pašouser posted image . Uživaj z malo kolikor se da in vse se bo prav izteklo kakor si boste zadali.

Ajej, sej me boste nekatere šinfale ali se smejali, ma ben kaj čem. Sm cca mesec dni gledala po netu in druge malo spraševala o življenskem zavarovanju in o dodatni pokojnini. Kaj je ok, katera zavarovalnica je ok? Hja sej nemoreš biti tu pameten, na koncu je najbolj bistvo, da si zavarovan v vsakem primeru in če doživiš, da dobiš denar ven. Kakšne so izkušnje glede izplačila, pa zelo zelo malo dobiš informacij, ker so še večinoma v zavarovalni dobi.
to sm odlašala in odlašala celo desetje čim je prišel ven 3 steber pri triglavu. Takrat sm pač menjala službo in nism bila prepričana koliko časa bom iskala in visela doma, a HB sm jo dokaj hitro dobila in pozabla na take stvari.
No kar se tiče varčevanja pa že imam urejeno.
Zdaj pa gledam še o zavarovanju otrok, saj bi morala še druga dva zavarovat v primeru.....kaj se vse zna zgodili v vrtcu.

Zdej pa imam strano

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.6.2009 21:19:17   
onur
Živjo še malo od mene.

Anakarin glede zavarovanja in pokojnine sva midva pri Merkurju, se nama je zdelo najbolje in tudi za tamalo tam varčujeva. Upam, da kaj dobimo ven, ko se čas izteče. Drugače pa sva šla na sigurnost glede dobička.
Mid, ti se odpočij in misli na bebico ter službo odddddddddddd................, ni vredno tvojega zdravja. Ma, da ti ne govoriš o naši diretriče? Smo imeli tudi mi take primere, pa je nato bejba sama dala odpoved.
Karolina*, kako ohcet?
Ona, barvo za taljanščino. user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas se morda kaj kuha, bomo videli. Mala je imela mal vročine, ali pa so samo zobi. Pa sedaj tudi gosto hrano odklanja in je jokava zarad TT, upam, da bo kmalu boljše. V petek sem bila na pikniku, ki ga je organizirala firma, kao pred poletjem. Ni blo kaj prida, smo samo malo pojedli in šli domov. Včasih me prime, da bi tudi jaz zamenjala službo in o tem razmišljam, sam če bi dobila za nedoločen, ker tukaj mam za nedoločen samo ne za mojo stopnjo. Pa sedaj ko sem na porodniškem zvem, da je stara vzela še dve socialki, men pa nikakor noče dat tega. Bomo videli kaj bo z njima naredila, ker so za določen (kao priskočile na pomoč). Ena opravlja pripravništvo. Totalen kaos, da sem včasih kar žalostna, ma po drugi strani pa hvala bogu, da imam službo. No mal sem zaplela, ma kaj čmo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.6.2009 21:43:48   
aprilčica07
Ojla babure,

jst sem čisto gotova, služba me matra, ker ni ne konca ne kraja reševanja starih zadev, ampak teh dobrih 14 dni bom še zdržala. Trebuh raste, sem takoa kot slonček žeuser posted image user posted image user posted image taka sem šla v prvo rodit, zdaj pa že v 28 tednu zgledam kot slončič.. jao, ma važno, da smo zdravi, ne? Naslednji pregled imam 18 junija, sumljiva je moja kri, pa tud z cukrom sem lih na meji, naslednjič bo vagala bebo in če bo kaj preveč težka za te tedne bo treba bit na dijeti.. jao.... meni, nič sladkega, nič slanega.. kaj bom pa jedla?user posted image user posted image

anakarin: glede zavarovanja nimam pojma, ker se ne spoznam na te zadeve....
karolina: si v pripravah ne feštp?
ona: čestitke za izpit, bravo bejbauser posted image user posted image user posted image
onur: tudi naš je imel enih dvakrat vročino zaradi zobkov, ma ponavadi jo je kasiral že dopoldan, trajalo je še popoldne, zjutraj durg dan je blo pa ok.... ponavadi so mu dva hkrati ven lezla zoba in je bil ves bogi..

Grem pod tuš, je skrajni cajt, da se grem malo očedit.. pol pa kavč in tv, pol pa v mižule:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
2.6.2009 9:30:02   
karolina*
Ojla punce

Jah, prav jezna sem na to vreme. Prvič v življenju, da me moti user posted image . Sredi maja se kopamo, pol pa junija spet bunde ven vlečemo. Mah, sam da bi v soboto zdržalo, napovedi niso glih dobre in sem prou žalostna. Tam kjer bo piknik je ful lep plac, sicer je tudi koča, ma to ni to! Jaz hočem, da smo zunaj, da je toplo, da je sproščeno vzdušje...Mah, res sem jezna. Za jutri sem imela kupljeno poletno oblekico in zdej si moram kaj za na vrh it iskat, ker če ne bom zmrznila...Res sem ful jezna... Drugače pa je že vse pripravljeno za fešto, sam še v četrtek grem po špežo (krožniki, kozarci, vrečke, soki,...) drugo pa v večini je.

MID lepo da si se oglasila. Podpiram te v tvoji odločitvi. Storila si edino pravilno. Zdravje in družina sta na prvem mestu, vse ostalo pride in gre. Ti se zdaj malo umiri, potem pa hitro še eno bebico, ki ti bo vrnila voljo do vsega lepega in vse se bo poštimalo, verjemi!

ONA, bravo za italjanščino! Js bi tudi žihr šla na en tečaj, ma mi zmanjkava cajta. Sej če bi imela eno pametno službo z urnikom, bi mi morda še uspelo, ma tako ko ne vem, kdaj bom doma in vsak drugi teden bi verjetno tečaj zamudila...je škoda plačavt! Glede vložkov pa- kje si odprla temo? Tudi jaz sem enkrat že naletela na slab odziv, ko sem nekaterim predstavila ene naravne vložke (Natracare- jih tudi sama uporabljam in so res super, pa še naravni ), tako da me je naučilo in takih stvari ne delam več, oziroma jih predstavim tistim, za katere že v začetku vem, da jih stvar zanima.

Aprilčica, hitro beži ta čas. Joj, kar naenkrat bo tle avgust! V službi se pa kar malo šparaj!

Anakarin, glede zavarovanj ti ne znam nič svetovat, ker so mi vsa enaka, vem pa da k Triglavu ne grem nikoli več za nobeno ceno. So me enkrat tako fajn okoli prinesli z lažjo, da sem potem zaradi tega sklenila eno zavarovanje. Ko sem to odkrila, sem seveda vse prekinila in od takrat nočem več lsišat za njih. Drugače pa imam eno prijateljico, ki trži zavarovanja nekaterih zavarovalnic (njihove najboljše produkte) in kar njo vprašam, če kaj rabim.

Nč punce, držte pesti, da bo v soboto lepo vreme! Saj tudi če ni glih sončno, samo da ni dežja!!!!Prosiiiiimm! In naslednjič, ko se vam oglasim, bom že gospa user posted image .

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2444
2.6.2009 14:28:54   
Anonimen
Helo,
no končno sm mela vsaj pol urice tečaja za moje delo. Imam še ene kolobocije za rešit, ma bomo jutri. V četrtek pa upam, da bom zopet malo tečaja imela. Da že enkrat začnem laufat DELAT. Potem bom pa sita vsegauser posted image No sej dela itak nikdar ne zmanjka, bo že počasi. Samo da se vpeljem v sistem, ker kolikor vidim, sm fuuuul zaostala v računalniški tehnologiji user posted image . Če sm prvič slišala za virtualnega strežnikauser posted image . tako, da bom pod nujno šla mogoče, ni še dokončno rečeno, v nemčijo od nedelje do srede. In nato še na tečaje v Ljubljano ene 3 dni.
In tega bo še in še tečajev in seminarjev.

In včeraj zvečer se mi je levo oko zapacalo, kr naenkrat sm imela rdeč notranji kotiček in gnojček in bolelo k user posted image . Dobro da sm mela doma izdelke od Tobrexa, da sm zadevo malo umirila. ma mi je tako nerodno bilo v službi, da sm koga pogledala.

Kar se tiče zavarovanja, pa sm se odločla za Merkur-zase. Zdej pa gledam še za otroke.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
2.6.2009 18:33:56   
ona
Ojla,
kako tej dnevi bežijo...ja,jaz se spet učim,tokrat še angleščino,ki je skoraj težja kot italijanščina,ma bomo zgurali še to,ni panike!!Imam jutri še ta izpit in potem končno mir do jeseni....

gospodična KAROLINA,da te še danes tako imenujemuser posted image ,jutri pa seveda odločilni DA,kajne?
Bom prou mislila nate,ok!
Za v soboto pa res napovedujejo slabo vreme,ma spet ne tako slabo,mogoče kakšna nevihtica in upajmo,da bo zdržalo za tvojo fešto,ok!
Tiste vložke ima čez šjora od Mitkota in še vsem katerim sem povedala,so me čudno gledali,tako,da niti ne govorim,ker so vsi nekaj poti temu....so pa baje uredu,več ti ne znam povedat.Če ne bo predstavitev pri Mitjotu v centru drugi torek ob 17,lahko prideš,če želiš!
Temo tle na RR sem pa brisala,ker so me vse napadle,kot,da je to zadnja stvar,ki bi jo dale med nogeuser posted image Ti bom posredovala mail,če hočeš?

APRILČICA,ti si me pa tako nasmejala,ko si napisala kaj naj pa jem,če ne smem slanega in sladkega!user posted image user posted image user posted image Ne sekiraj se za kile,zdej pa res ne boš hujšala,no!Jaz sem za oba šla nekaj čez 20 kil gor,pa mi ni noben komliciral,tako,da kar uživaj!Pa v službi prosim ne pretiravaj,ok!

ANAKARIN,kako je z očesom,je boljše?Ja tehnologija gre res ful naprej,saj ti ne bo škodlo it na kakšen tečaj,od viška znanja ne boli glava!
Glede zavarovanja smo midva z mojim pri mariborski,otroke imam tudi tam,ma samo tisto letno zavarovanje za poškodbe,nekaj šparam pa jim ne preko teh zavarovanj,ker se mi zdi brezveze.Sin si sam špara denar na banki in veselo nosi tja kar dobi,jaz mu pa pol vežem mesečno,da še kaj zraven dobi.Tamala pa nima nič takega,bomo že kaj še njej zrihtali,ko bo napolnila šparovčekuser posted image .Da bi jih pa zavarovala,pa mi je brezveze za neko penzijo še njim plačevat,saj je še čas!

ONOUR,ste kaj resno bolani?
glede službe pa se tudi ti ne obremenjuj,nekoč bo prišla prilika in boš že zamenjala?
Zakaj se pa za ta tvoj profil ne pozanimaš kje na Opčinah ali Trstu,ker tam imajo dosti privat domov in sigurno boljšo plačo?Poznam eno,ki dela v kuhinji v enem domu na Opčinah in je ful zadovoljna,kot z plačo in z odnosom med šefico.Tam vseeno bolj cenijo zaposlenega kot tukaj,govorim za privat domove!
Če hočeš jo bom kaj povprašala,če te zanima,samo napiši mi na zs,kaj točno si po poklicu?

MID,kaj je zdej,kam si šla?user posted image
TRIXI????????????????????

jebela,moram res še trixi poklicat,mogoče se bo javila v debatouser posted image

Joj,mene je spet tast razpiz....sta spet prišla v soboto dol z lady in jih je moj vprašal,če bi lahko šjora kaj poskrbela za skuhat,ker sem imela jaz eno ki mi ureja tale iso standard.No,in zvečer ob 20 mi moj reče,da sta samo sebi naredila za jest,nas kot da ni in tast mu je še odgovoril,da sej ni nobeden nič rekel...halo????Pa moj je vprašal že v petek!!!!Ok,saj midva že nekako poskrbiva zase,samo,da pa otrokom niso nič naredili,to pa težko preboliš,no!
In seveda smo se mi v nedeljo naredili francoze in lepo sami pojedli kosilo,tam malo pred 12 sta se pa gospoda odpravila v trgovino,ker sta verjetno vidla,da sta zaj...in,da če si ne kaj nabavita ne bosta jedla....mater kako me to jezi,vedno ista štorja,ma se ne sekiram več....in potem seveda je včeraj tast napadel mojega(njegovega sina),da kaj si jaz mislim in ga je moj nekam poslal,da pač tako se ne gremo z nekim hinavstvom in naj skrbita sama zase in nas pustita na miru!Ma saj to ni normalno,no!tats je še mojega nekaj pumpal proti meni,si mislite?
In valda,da je moj razumen človek in ga je dobesedno nekam poslal.Zdej sta pa odpeketala danes v LJ in najbolje,da ostaneta oba tam,no!!!

Joj,sem se mogla izkašljat,ne mi zamerit,samo me tako žrejo take stvari,ker bolj kot si pošten in dober,bolj skačejo po tebi in te imajo za norca in to svojci!!!!!!!!!!
Zdej se bom lepo delala kot,da ni nič,itak sem se že včeraj in se naredila francoza kot oni,bo najbolje!

Ok,bodi dovolj,imate za čitat en cajt!!!
Uživajte,tebi KAROLINA pa še tole:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
2.6.2009 22:10:00   
aprilčica07
karolina:  jutri dobro opravita, pa da si ne premislišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image glede sobote pa, jst upam, da bo vsaj za silo zdržalo vreme, da ne bo lih nekega naliva in nekega mraza, vse ostalo boste preživeli... boš vidla, da se bo vse izteklo tako kot ste načrtovali.... v glavnem srečno gospa!user posted image user posted image user posted image
ona: ja kaj čem, obožujem sladko in slano.. zdaj se pa kao moram ahtat, pa mi itak ne gre najbolše... joj, magari ta teden bom še malo sleparila, drug teden pa akcija in vse po predpisih, da bojo rezultati pol ok.. drgači bom fasala dijeto, kar pa ni dobro..... imaš točen obroke, odmerjeno količno cukra in soli.. skratka si rabiš pripravit jedilnik da lahko skombiniraš mislim, da je 7 obrokov na dan.. jao meni, če se to zgodiuser posted image
onur: kako je tamala?
anakarin: očke, je zdaj ok?

Jst grem za pod tuš, bom se parila z vročo vodo, mi tako pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... ker me namreč zebe.. majke mi, nikoli mi ni prav, ali je pretoplo ali pa premraz... mater sem tečna..

Lepo se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
2.6.2009 22:10:57   
aprilčica07
ona: glede tasta in vaše lejdi pa ne bom komentirala, ker se lahko usuje plaz kašnih ne lepih besed.. si mislim svoje, si lahko misliš kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.6.2009 14:10:08   
Anonimen
Dan,
hočem prilimat slikco za KAROLINO pa mi noče niti na mozzilli niti na explorerju. user posted image V vsakem primeru hočem izreči čestitke za usodni DA:
Ljubezen lepa je, ko vzklije,
še lepša je, ko se razvije,
poroka pa ji da vonjavo,
ki spremeni jo v žlahtnost pravo.

Naj sreča lepe da spomine,
ljubezen nikdar naj ne mine!
Čeprav naokrog bo mnogo let,
poraja naj se spet in spet!

Upam, da ste preživeli lep dan s kosilom vred in želim ti, da se najbolj glavno razvedrilo v soboto prebije skozi lep dan. Še enkrat čestitke user posted image user posted image

No moje oko je mičkeno buljše, sm mela doma še nekaj kreme Tobrex-a in si moram takoj namazat, ko pridem domov, da ne hodim cela zalimana tu v službi. Sm si mazala skoraj celo noč. Še prej sm mela zvečer še zobarco, kjer me je čakal moj nadomestni zob. Jao kaj je bolelo, ko mi je namestila s stiskanjem na dlesni. sej je hitru minilu, me je malo strašla, da lahko, da se ne pritrdi kot je treba, ker se je kri usula. na koncu je vendarle ratalo in upam, da mi ne bo še padlo kaj kmalu. Sm sita zadnja leta sedenja na stolu pri zobarci.
Pri otrocih je vsak drugi dan nekaj novega iz šole in iz vrtca. Zjutraj se zbudimo vsak drugi dan malo zalimani in nobeden več ne komplicira, da je potrebno biti doma. Pa malo pošmrcajo in kašljajo. A ja, pa zopet so se pojavile uške v vrtcu, tako da vsak dan si pregledujemo tintareuser posted image .
V službi pa počasi vsak dan več dela v fazi reševanja spletnih rešitev in hkrati mojega dela. In lovljenja šefauser posted image . Prej pa se "bivšega" izogibalauser posted image

Naprej delat proti novim rešitvamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.6.2009 14:42:29   
ona
Oj,
ja KAROLINA je verjetno že gospa sedajuser posted image
Saj je prav tako,bravo Karolinca!!!!!!ČESTITKE še enkrat!!!!!!!!!

Evo,se že cel dan piflam angleščino oz. delam vaje ker imam cd zraven knjige,pa še na netu delam vaje,tako,da imam počasi že zadosti in bo kar bo...držite pesti popoldne,ok!

Smo pa danes vsi bolj na miru,ker ni tasta tukaj in je moj prav rekel,da e prav fajn,ko smo sami in naj kar v LJ ostaneuser posted image Ja,itak,jaz sem takoj za,da ga ni tukaj,ker takega hinavca pa že dolgo nisem videla,no....kar ne morem verjet,da mojega pumpa proti meni,se še zdaj ne morem potolažit kako je to sploh mogoče,no?????????Še dobro,da je moj čisto drugačen karakter in kot sem čula je ful podoben njegovi pokojni mami,ki je baje bila tudi ena zlata ženska in jo je tast tudi njo skoz kaj masiral...mi je povedala ena šjora tukaj,da je grdo delal z njo...prekletiuser posted image user posted image user posted image
In še dobro,da je moj na moji strani,si predstavljate kaj bi bilo,če bi še moj skakal po meni,saj bi znorela!!!!Res ala mu vera!!
Pa dovolj tega,izkašljala sem se,zdej je boljše in še dobro,da imam vas,da me vsaj preberete,ker je potem lažje...pa sem mislila,da se bo tole s tastom uredilo,ma je zmeraj kaj,no...en cajt je ok,pol pa spet kažin  user posted image user posted image

Sem vam povedala,da imamo v soboto fešto oz. večerjo v Tomaju z celim bivšim 8 razredom osnovne šole...se bomo dobili spet po 20 letih odkar smo končali šolo.Smo se že dobili po 10 letih in je bilo ful lepo,ful smeha,ful vsega....Komaj čakam,da se spet srečamo,ker smo se zmeraj lepo zastopili!!!

APRILČICA,nisem vedela,da zna bit tako zakomlicirano s to hrano,saj pravim,jaz nisem imela težav in si prav ne predstavljam.Ma malo se počuvaj,pa bo uredu,boš videla!
ANAKARIN,veš kaj me prav zanima,kako je s tavečjo v šoli?Ji gre uredu,ker lani si imela kar nekaj težavic z preganjanjem?
Jaz z sinom nimam sploh problemov in niti ne vem,da hodi v šolouser posted image Da bi blo še tako naprej,bo dobro!!
Kako je v službi,je malo boljše?

Ala,se moram počasi odpravit v Sežano,ker ima še tamala plesne danes in potem še jaz test!
Imajo drug teden nastop z plesom in komaj čakam,da jo grem gledat,ker so tako smešni ti tamaliuser posted image user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......