|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
30.4.2009 8:35:40   
aprilčica07
JUtro

evo, še zdanje javljanje pred dopustom:):) sem se dogovorila, da grem prej domov, da se spakiramo v miru in odrinemo v višave:)

onur: glede hrane ti je karolina tako lepo napisala, da nimam kaj dodat.. no, edino to, da naš je une sorte otrok, ki je samo določene stvari in te v velikih količinah.... je mineštre, juhe, pašto, jogurte, kruh, piškote, banane in jabolka, in čokolado.. tle se pa konča.. nobenega mesa, nobenih čokolinotov, nobenih namazov.. skratka je relativno izbirčen, ampak kar ima rad je brez panike.. pa mu tudi nič ne manjka.. tako, da otročki dosti bolj vedo kaj jim paše kot mi...user posted image
karolina: uživaj v svobodi na šihtu, je fanj bit malo sam, da vsaj dihaš normalno, brez vseh dodatkov:):)

Tako, to je od mene vse za zdaj. Se oglasim po dopustu. Lepo se mejte in uživajte...

No, sem pozabla povedat, da smo v nedeljo praznovali rd od Jakoba in je blo super. Mali so tako uživali, da jih je blo užitek gledat.. Mi ta stari pa itak...user posted image user posted image user posted image

Zda pa res grem, čau.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
30.4.2009 13:40:32   
onur
Živjo še malo od mene. Ja sem vidla, da se glede prehrane res ne smem sekirat in bo steklo. Drugač pa bom jaz čez praznike doma, v nedeljo se kam odpeljemo. Moj danes še dela, nato pa gre v ponedeljek. Pa sem happy, ker ima od 11. naprej pa skoraj do konca meseca dopust. user posted image user posted image user posted image user posted image Sva se pogovarjala, da bi šli takrat kakšen dan s Petjo plavat. No bomo videli kako bo. Trenutno pa pospravljam po hiši, ker nisem že dolgo, dolgo in je blo user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma saj ne vse na en dan. Ko Petja spi pa kaj posparvim.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
1.5.2009 20:06:06   
ona
Pozdravljene!
No,pa smo doma in seveda se vam javljam,da smo vsi uredu in imeli smo se fantastično!!!
No,razen,da je blo vreme kislo,smo glih tako uživali.Po Gardalandu smo klatili v palerinah,ker je stalno padalo,sicer je samo rosilo,ampak vseeno je blo lepo.Taboljše je bilo,ker smo se v igralih vozili kar brez it dol in smo delali kar kroge okroguser posted image .Gužve nobene...Tam smo bili prvi dan,v torek.V sredo smo šli v Movieland,kjer je podobno kot v Gardalandu,le vse kao filmsko in spet smo se vozili in uživali,parkrat bli mokri,ma je blo fajn!Potem smo šli še včeraj še enkrat v Gardaland.Tokrat je bla pa gužva,tako,da sploh nismo več uživali,ker smo se že dobesedno naveličali in ga ni blo dnarja,da bi čakali eno uro na kakšno igralouser posted image
V unem hotelu je bilo tudi ful lepo in ful urejeno,vam bom dala kakšno sliko v album,ok!
Vrnili smo se včeraj ponoči,danes sem imela par strojev za oprat,pa pospravit prtljago...smo bli cel dan doma in je prav pasalo počivatuser posted image
Jutri gremo k noni iskat hrčka,ker je bil tudi on na počitnicah,potem pa mogoče v nedeljo gremo še v arboretum,bomo videli.
Ve ste tudi uživale?
APRILČICA,zate sem prav vesela,da bo vse uredu,super!
KAROLINA,sej bi pršla na kafe,ma me ni blo user posted image Pa drugič,ok!
ONOUR,glede hrane pa ti je že Karolina vse lepo napisala.

Ok,grem provat dat kakšno sliko v album,če se mi bo dalouser posted image
Se beremo,uživajte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.5.2009 8:12:07   
karolina*
Ojla punce!

Pa so za nami prazniki...prehitro, če mene vprašate user posted image . Mi nismo kaj dosti pohajali...v soboto smo ble s ta malo in še dvemi kolegicami, ter njihovimi otročiči v živalskem vrtu v Ljubljani. Smo se imele prou fajn, ta mali so pa itak uživali. Drugače pa s tamalo kolesarimo zadnje dni, v petek naju je dež ulovil, smo prišle domov cele premočene user posted image  Ta mala se je taku smejala in vsakemu zdaj pove, kako smo ble mokre user posted image .

Ona, hvala za slikice. Verjamem, da ste se kljub dežju lepo imeli, glavno da ste bili nekaj dni skupaj in da ste malo odklopili... Boš pa drugič prišla na kafe, saj bo še kakašna prilika...

Onur, kako to, da bo tvoj tolik na dopustu? Ali ima starega za porabit?

Nč šibam zdej, oglaste se kej, da malo poklepetamo.

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.5.2009 8:26:41   
onur
Živjo. Mi smo se včeraj cel dan potepali po Piranu. Mala je bila fulllllll pridna, se je tolk dogajalo, da ni imela cajta niti spat, edino za pol urce jo je med kosilom vzelo. Je pa v avtu za nazaj gugal celo pot in v Tomaju zaspala. Drugač nič kaj posebnega. V soboto pa sva s tamalo malo pohajale pri moji mami.
Karolina* ima še star dopust za porabit, pa itak vsak mesec naštepa tudi nadure.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.5.2009 8:49:01   
aprilčica07
Jutro

oh ja, spet smo na šihtu in treba delat. Na Rogli je blo super, za moj okus sicer malo premrzlo, ampak smo se oblekli in lih tako uživali. Tamali pa sploh, bazeni, igrala, vse je blo novo, pa sneg je še gori. Mi smo se razvajali pa po svoje, jst in kolegica smo hodile na masaže za nosečnice, dedci pa v savne:):) Vrnili smo se včeraj,  zdaj pa spet v stare tirnice. NI druge:)

onur: ja, fanj, da ima tolko dopusta... meni tudi  paše, da sva kašen dan več skupaj, ampak je tudi pr nas tako, da so trte, pa sadno drevje, pa oljke za štimat ( v Brdih).. me ne moti, je prav, da pomaga, ampak včasih bi tudi jst rada da kaj meni pomaga, pa ne rata.. ma važno, da smo zdravi, ne?
karolina: same babe v živalski vrt... je moglo bit zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo bli v lj v živalskem enkrat decembra, je blo mraz ko svinja in mi ni blo všeč.. mi je dosti lepše poštiman vrt v Lignanu:) Če niste še bli, se vam splača it pogledat...
ona: super, da ste se meli kljub slabemu vremenu lepo...

Moram it, stranke. Ma pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.5.2009 11:30:46   
Anonimen
Dan user posted image ,
meni se danes samo smeji babe. Sm tako vesela in srečna in upam, da bom še doooolgo tako. Namreč malo sm bla tečna na novi firmi in se pozanimala kako pa kaj iiiiiiiiiiiiin: SPREJETA SM, JUUUUUUHUUUUU.
Sklep dobim še ta teden v roke, da sm bila izbrana kandidatka. In danes bom povedala "gargamelu", da sm najdla drugo službo. In kdaj lahko grem proč in take stvari.....? Ne vem pa kako in kaj, saj več kot ubit me ne moreuser posted image .
V glavnem SREČNA SM, pa še v toplem kraju bom delala.

Prazniki šli in vam povem, da danes prav počivamuser posted image , saj sta mi ta mala dva non stop nažigala in tulila. Na kolpo nism šla, kr je ta mala v soboto zbolela in mela gnojno učko, ful prehlajena,...No hitro se je popravila. Z mojim sva nekako malo uživala brez "prtljage"user posted image , hodila ven na kosila,....

ala se javim kasneje

da ne pozabim
ONA - slike so krasne, se vidi da ste uživali.user posted image
MUCKA - ma kaku so cartkane, joj, čimvečkrat jih slikiuser posted image . Drugače kako kaj? Spite? Kako mali, jih je sprejel al še ne gre za tem?

< Sporočilo je popravil anakarin -- 4.5.2009 11:32:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 2382
4.5.2009 15:12:54   
onur
Aprilčica07, vglavnem, da si se razvajala na dopustu. Zdaj to itak rabiš. user posted image user posted image user posted image user posted image Ma kaj olivno olje tudi prodajate?

Anakarin bravo za službo. user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ti bo tukaj bolje in lažje, kot ti je bilo sedaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
4.5.2009 15:19:26   
mucka25
En zaspan, a nasmejan pozdrav.

ne utegnem ali pa se mi ne da kaj večkrat se kle oglasit. je en zlo naporen teden za nami. smo mel enkup letanja okol dohtarjev zarad tamičkene, je bla mal rumena, sam se je izkazal, da bolj zarad mojga mlekauser posted image . no HB da sam zarad tega in ni potrebovala kake terapije. mi je blo pa grozno hudo v torek, ker sem jo morala za čez noč samo pustit v pediatrični. ma je bil to najbolj grozen dan v mojmu življenju. še dobro da je šla hitro domov. od vsega stresa sem še virozo fasala, katero sem lepo povrsti po tamalih nalezla. in zdaj bolj malo spimo zarad zamašenih noskov na kvadrat.  no to je bil naš počitniški tedenuser posted image user posted image , komentarji pa kasneje.

lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
5.5.2009 0:07:54   
mucka25
Anakarin čestitke za novo službouser posted image user posted image user posted image . Naj ti bo ta bolj naklonjena kot stara.

Aprilčica lepo, da si se imela na dopustu lepo. pa tud jaz sem hotla vprašat, če olje tud podajate?

Karolina no lepo, da sta s hčerkico uživali.

Ona sam, da vam dež ni pokvaril veselja v Gardalandu. Ja tam pa res že dolgo nisem bila. Pa najbrž še nekaj let ne bom šla, morjo otroc še mal zrast.

Onur no pa je Petja bila pridna punca, pa še spat je pozabla. Ja naši nadobudneži to kar pogosto pozabjo, če se jim velik dogaja.

Sem vam še od prejšnjega pondeljka dolžna ene  user posted image . ja nisem imela letos niti za svoj rojstni dan časa in volje praznovat.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
5.5.2009 7:13:34   
aprilčica07
Jutro,

mucka: važno, da ste zdaj vsi ok. Ti pa verjamem, da ni lušno pustit otorčka tako malega samega nekje.. ni čudno, da si virozo fasala. Mene bi tudi na pol pobralo.....

onur, mucka: ja, olje tudi prodajamo, sicer bolj malo, ker ga ne ostane dosti... kar ga tast razda svojim kolegom, pa vsem ki pomagajo pobirat oljke, neki ga pa le ostane.... lih danes popoldne ga nesem moji teti, ki me prosi že 14 dni, jst pa vedno pozabim..user posted image

Oh ja, treba počasi vklopit motorje in začet migat. Ma ni volje.

anakarin: čestitkeeeeeeeeeeeee za novo službo. Naj ti bo lepše in prijetnejše kot ti je tukaj, ob gargamelu, kot ti praviš....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem kasneje nazaj.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
5.5.2009 7:49:10   
karolina*
Jutro

Mucka, sam da ste zdaj vsi ok. Verjamem, da ti je bilo hudo pustit tamalo samo v bolnici. Meni je bilo že hudo takrat ko so mi mojo pupiko v porodnišnici odpeljali pod lučko, ker je imela zlatenico, kaj šele, da bi jo kje čez noč pustila. Zdej se pa lepo pocajtejte, da boste lahko čimveč pohajali, ko bo tega dežja konc.

Anakarin bravo za službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem vesela zate iz dna srca!!!!! In vem, da še obstaja upanje tudi zame, da najdem kmalu kaj boljšega!!

Aprilčica po kolk se prodaja olje? Sam tako informativno me zanima, če morda poznaš ceno...

Pr ns nč posebnega...včeraj sem spet bila do 21h v službi, tako da sem danes bolj kot en zombi, ma bo šlo mimo... Bomo pa danes popoldan bolj uživali.

Še en nasvet rabim. Iz kleti smo za našo pupo privlekli moj tricikel (vsi tej novi z ročaji in figuricami na belanci se lahko skrijejo pred tistimi izpred 30-ih letuser posted image ). Mal je problem, ker je tam kjer je bela plastika mal porumenelo in je malo grdo. No, to sem pošprejala z belim sprejem za plastiko, pa so nastali nekakšni mehurčki od spreja. Kakšen nasvet, kako naj to zgladim in pobarvam tako, da bo gladko in lepo?

Uživejte...

Neposredna povezava do sporočila: 2387
5.5.2009 9:35:06   
Anonimen
Čau

včeraj mi ni zneslo da se javim. pa da nadaljujem štorijo o službi.
Torej včeraj sm lepo povedala, da sm najdla drugo službo. Pa se zmenli za sporazumno, koliko dopusta lahko še porabim tu, koliko se mi lahko prenese tam, o regresu,....nikakšne rekcije ni bilo, saj sm tudi tako pričakovala. Kot sm že prej omenjala, da predstavljam tu višek odkar sm prišla za njega ampak dela je in dalo bi se marsikaj štimat, urejat in itd na področju mojega dela. Ampak brezveze je bilo kaj govorit, ker se ne bi mogli zmenit. tako da danes je moj zadnji dan dela tu, nič nimam za zaključit, lahko samo noge dam na mizo in se takorekoč čoham. Do drugega petka izkoristim nekaj dni dopusta, vmes zopet skočim do novega podjetja in uredim papirologijo (pogodba, .....). In z mnogo sreče, da bo manj stresno ter uživajoče delat kot se spodobi z veseljem hodit v službo. Moram se zmenit o možnosti delovnega časa zaradi otrok (saj veste peljat v vrtec in it iskat), no sej bodo pomagali tudi domači.

hvala vsem za čestitikeuser posted image

Ajej MUCKA z zamudo tudi tebi VSE NAJ NAJ za rojstni dan. Ma kako se nism spomnilauser posted image . Polno zdravja in sreče ti želim, še več pa brezskrbnih dni.

APRILČICA super da ste se uživaliuser posted image . V službi pa čimmanj naprezanja tudi z možgančkiuser posted image .

ONUR glede prehrane vidim, da si dobre nasvete dobila. Vse bo ob svojem času. Ti povem, da pri malemu se čudim kr mu še zdej ne paše nobena salama, hrenovka, različni bureki, k jih sama delam; namazi, razen paštet. pa se ne sekiram, bo že. Ta mala pa ne mara sadje kej preveč, a vsi vsak dan pojemo kakšno jabolko. Vsi imamo različne favorite pri prehrani.

Neposredna povezava do sporočila: 2388
6.5.2009 10:28:07   
ona
Ojla punce!
Ma,saj ne pridem več niti do računalnika,ker imam toliko vsega,da ne vem kaj se prej lotituser posted image
Zdej me ni blo 2 dni,ker sem bila stalno okrog(službeno) in danes me čaka dela v pisarni za en mesec nazajuser posted image ma,bo že,ne smem preveč tarnat!
Pol imam še zunaj rože za sadit in take fore....
Novega vam niti nimam kaj napisat....
ANAKARIN,super za službo,čestitke še z moje strani!!Zdej pa uživaj in hodi z veseljem delat,to je najvažnejše!!!!
APRILČICA,verjamem,da je bilo mrzlo na Rogli,ker te dni res ni neke toplote....če se pri nas še vedno prižiga centralna in to čez dan,ker imam termostat na 21 stopinj.Kaj takega,da v maju še kurimouser posted image
ONOUR,kako je z uvajanjem hrane,ti gre?
MUCKA,ma verjamem,kako ti je moglo bit pustit malčico samo,meni bi se tud kar mešalo...ma glavno,da ste spet skupaj in uživate!!
KAROLINA,kaku je zdej s kafetom,kdaj boš sama?user posted image
TRIXI;MID,kje pa ste??????????,

Ok,laufam,se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
6.5.2009 12:53:58   
onur
Živjo in eno opoldansko user posted image . Mi smo ok. Smo se zdaj začeli sami obračati iz hrbta na trebuh. Mama jo popravlja na hrbet, ona pa ponovi vajo nazaj na trebuh. Včeraj smo malo pohajale po Sežani, danes pa mormo it v trgovino po špežo in pa knjižnico. Gosta hrana na moje presenečanje kar gre. Smo porvali slivo, jabolko in hrško ter prosene kosmiče. Pa kar nekaj poje. user posted image user posted image user posted image user posted image Ko je pa dovolj, je pa na vrsti pljuvanje.
Mucka25, verjamem, da je bilo malčico težko pustiti. Zdaj pa se pocajtajte. Pa vse naj, naj za rojstni dan.
Ona, mal se tudi ti odpočij in počasi naprej, boš vse naredila in itak te bo počakalo, ne bo nikamor ušlo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.5.2009 8:18:42   
karolina*
Hej kraševke...kje ste vse?? Predvidevam, da se vse lepo martinčkate na soncu user posted image user posted image user posted image  Ma sej prou user posted image user posted image  Tudi js se- če se le da...Včeraj smo s tamalo cel popoldan kolesarile. Sm jo dala lepu u stolček in smo šle, po gozdu, do sosednje vasi, tam srečale ene par ljudi s katerimi se nisem vidla že stu let in smo fajn poklepetali...Pol pa čez en hrib nazaj...Ful lepo je blo. Smo obej ful uživale...Js sm itak nora na bicikle in bi kr stalno gor bla user posted image user posted image user posted image

Kaj ni fajn ku je petek dns?!?! Greste kej pohajat čez vikend? Mi nč posebnega...Morda se bomo kam odpravle, če bo lepo vreme...Drgači pa bomo uživali na biciklu okoli doma...

No, dejte se kej oglasit, da malo poklepetamo...

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.5.2009 10:43:45   
onur
Živjo. Jaz sem bila včeraj pri naših, ker je moj delal cel dan. Je prav pašalo. Drugač pa gremo v nedeljo k njim na kosilo, ker imajo shod (šagro, ... - zavetniki cerkev). Pride tudi sestra s svojima dvema razgrajačema. Drugač pa nič kaj posebnega. Mala se veselo obrača na trebuh in seveda, če ji ni kaj prav izsiljuje, da guga. Dve noči smo bolj slabš spali, vendar se bliža ppppoooolnnnnnnna luuuuunaaaaaaa.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
8.5.2009 18:10:41   
ona
Oj,
ja tole vreme kar vabi ven,kajne?Samo,da je topleje,se že boljše počutim in,da bo kmalu poletje,ker to je edini letni čas zameuser posted image
Se vidi,da sem rojena poletiuser posted image

Drugače vse po starem,delovno....danes sem spucala bajto v nulo,samo kaj,ko bo čez par dni isto....zdej sem se navadla skoraj vse pucat z amoniakom od kuhinje do kopalnice.Kaj ve uporabljate tale amoniak?Meni se zdi ful uredu stvar in vse lepo opuca,šipe so prav čudovite,ko jih s tem operem,pa še poceni čistilo jeuser posted image

A,ja pa za laminat razredčen z vodo je super,ni nič flekast po pranju,tako za nasvetuser posted image

Danes je šel sin s šolo na ekskurzijo v Piran v uni muzej pomorstva in ko je prišel je rekel,da mi je kupil eno malenkost in mi je prinesel tak majhen spominek,eno ladjico...saj ni nič kaj takega,samo gesta je pa lepa in sem bla prav veselauser posted image user posted image

KAROLINA,kaj si nekaj pravla,da si pobarvala bicikel?Ma si ga prej kaj zdrsala,ker mogoče so zaradi tega nastali mehurji,ker ni dobro prijelouser posted image Ne vem,samo ugibam?
ONOUR boste feštali,ma prav je tako!!
ANAKARIN,kako je v novi službi,si zadovoljna?
MUCKA,kako so princeske?
APRILČICA,pri tebi je vse uredu?
MID;TRIXI,dejmo se javit,ker če ne grem spet jaz dol user posted image user posted image user posted image

Ok,grem še par rožic vtaknit v zemljo in upam,da bo kaj rastlo,ker zadnja leta mi vse rože nekaj poje,čeprav špricam skozi,tako,da ne vem kaj zaboga jih žre...sem včasih prav nezadovoljna,ker po parih dneh so prav gole,brez listov....
Mah,bo že,če hočejo naj rastejo,če ne pa se ne bom sekirala...
Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.5.2009 8:41:59   
mucka25
Živjo.

Se bolj malo javljam kle gor, kar ni člasa. Le zakaj?user posted image user posted image Morde trije otroci vsega pojejouser posted image . No moram tud priznat, da sem mela kar neko krizo ta teden in napade joka. Ves čas sem se počutla krivo in nesposobno, ker ne morem vseh treh poštimat sama, enostavno moram imet še koga zraven, da mi pomaga s tamalim. No še dobro , da me je tašča potolažla, da je to čist normalno in da ni nič narobe, če je tamali pri njej. Ma ga res dobro poštima in sem prov srečna, ker je pri njej in mi ga ni treba dat v vrtec. No kar se tiče vrtca je pa tuki druga zgodba. So bli zadnje dneve parkrat otroci iz vrtca pri nas na obisku in tamali je čist podivjal, on bi kar v vrtec. Zdaj ga bo pa tašča vsake tolk mal peljala v vrtec med otroke, da ima družbo. Sam tale vrtec ga tud tolk zmatra, da pol kar cel popoldne spančkauser posted image .

Po hiši mi pa moj ful pomaga, da se ne utopim v delu. Pa cunje opere in obesi, pa pospravi, pa sesa in pometa in ... HB ZA TAZGA DEDCA. Ga imam tolk rada, bi ubijala, če bi mi ga hotla kera splet.

Ona vidim, da si pridna in pospravlaš, pa okol hiše rožice sadiš. Sam ne se kar pustit, da ti jih potlej kaj poje. kaj so morde polži? Pa tvoj sin je tud tolk pozoren in priden. Kar lepo pazi nanj.

Anakarin če imaš morde kak dan čas, se pa mal oglasi. Bom poskusla najt kaj časa za kafeuser posted image .

Alča imejte se, uživajte v tem toplem sončku. Se še kaj oglasim.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.5.2009 21:00:36   
aprilčica07
Žijo,

končno imam malo cajta, da se tle ustavim. Je bil naporen dan, smo praznovali rd od tašče in je bla akcija cel dan. Je blo pa ful lepo. Sploh sem ponosna, ker sem ji vse pecivo spekla in mi je ratalo ful dobro.. zdaj sem pa važička:)user posted image user posted image user posted image   Pol smo šli še češnje brat, joj, ko so dobre, te ta prve.. njami, sem jih nabrala eno košaro za na šiht, da se mbomo jutri sladkale..

mucka: da ti trije otroci poberejo ves cajt?? ma dej no, to je pa ja izi, zrihtat tri frocke, od tega dvojčiči par tednov stari in enga enoletnika.. ja, itak, da je naporno in si okupirana sto na uro.. saj že jst diham na škrge kašen dan, pa imam za zdej samo jakoba in trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image komot je lahko vaš tamali pr tašči, brez slabe vesti. Super mama si, prav?

nič, jutri je nov delovni dan. Trebuh mi raste sto na uro, se mi zdi, da sem iz minute v minuto širša.. kaj šele bo? v prvo ni blo tako, se mi zdi, da sem šla z takim trebuhom rodit, zdaj sem pa že ko en mali slonček..user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se meje in se beremo.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
11.5.2009 8:21:54   
karolina*
Jutro punce...

Na, pa je spet pondelk user posted image . Kam tako bežijo tej vikendi user posted image  Včeraj je bil res lep dan...Popoldan smo šle s tamalo na en "pohod" po gozdu, vmes se ustalie pri ogradi z ovcami in kozami, nato imele "piknik" v travici, poslušale kukavico in žolno... Skratka Spoznavanje narave in družbe. In jo moram prav pohvalit, ker je skoraj celo pot hodila. KO se je malo utrudila smo se usedle in počivale, pol na koncu sem jo malo nesla...Red pridna punca, ni bilo ravno malo za hodit sploh za tiste kratke nožice user posted image . V soboto pa smo ji šli po nove čeveljce in sandalčke in zdaj je cela važna user posted image .

To je menda to, nč drugega se ni zgodilo user posted image

Ona, verjetno bo to res to, da nisem prej nič zdrsala biciklčka in sem kar gor šprejala, pa je bilo kaj mastno in so ratali mehurji. Mi je že en pitor to rekel. Drugače pa glede amonjaka...js ga tudi tu pa tam rabim, drugače pa za šipe ful rabim čistilni alkohol- pridejo tudi ful lepe šipe, nič flekaste. Tista draga čistila so menda samo marketinška fora. Ja, pa kako lepo s kisom (alkoholnim-za vlaganje) počistiš, sploh kakšen vodni kamen v kopalnici. Pa še bio je in ko ga splahneš ni niti sledu o vonju.

Mucka, kot ti je že Aprilčica povedala- nobene slabe vesti! Imaš tri zelo majhne otroke, od tega dvojčici stari nekaj tednov in niti teoretično ni možno, da bi porihtala vse tri... Meni še pri eni zmanjkuje časa...Tako da ti kar daj tamalega vsake toliko k tašči, saj mu ni hudega tam. Ko bosta punci zrastli pa boste spet vsi skupaj non stop.

Aprilčica, tudi mi smo se že najedli ta prvih češenj... So res fine,ma zdaj šele prihajajo tiste prave user posted image

Onur kako je bilo na šagri?

Nč moram it zdej...Imamo spet une smotane delavnice, kjer predavamo, pa že hodi folk.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2396
11.5.2009 10:16:47   
onur
Živjo. Na šagri je bilo dobro, jedli in pili. Mala je bila malo sitna ko je bilo treba it spat, vendar je šlo. Se je full dogajalo, sta jo tamala dva od sestre animirala. Domov smo prišli zvečer, se skopali in šli spat, a ja pa prej še malo pred TV. Drugač je moj pričel danes z dopustom. Juuuuuuppppppppppiiiiiiiiiii. user posted image user posted image user posted image user posted image Smo pa tamalo dva dni sedaj ponoči dali v posteljico in se je obneslo. Sedaj je mala prinčpesa spala na sredi v veliki postelji. Upam, da tako ostane.
Se še kaj javim. Mejte se. A, ja, pa vesela sem, ker sem že dobila regressssssssssssssss.

Neposredna povezava do sporočila: 2397
11.5.2009 22:37:06   
Anonimen
Čer
user posted image po dolgem času, da se tako pozno javljam. Ja čez dan pač mi ne znese dokler bom doma z otroci. Konec prejšnjega tedna je zbolel mali (hreščanje v pljučih, inhalacija pri zdravnici, jemanje ventolina-tablete,...), včeraj ta mala (šmrcanje,....) , kmalu bom še jz na vrsti.
Pa take plane sm mela, da bi počistla bajto (cunje razporedila, odvečno papirologijo vrgla, pohištvo mal u red dala, vsak dan dopoldan bi tekla, skuhala kosilo,....) in moji plani padejo v vodouser posted image . Mah važno je, da se mulci pozdravijo, drugo bo že pršlo na vrsto.
ONUR in APRILČICA vam pa se je dogajalo. Samo da ste se imele fajn.
ONA z drugo službo začnem drugi teden. danes sm bila dol, da uredijo papirologijo v zvezi mano, v petek grem ponovno dol na zdravniški.
MUCKA ja v planu sm mela tudi tebe, da obiščem. Ampak nevem če bi z mojima malima prišla rogovolit. Saj se me bi mogle nič pomenit. drugače pa ti si daj duška če kdaj kej matra. saj se trakrat boljše počutiš, a ne. še dobro, da ti tašča stoji ob strani. Čim manj se sekirat, vse bo ok.

če sm katero pozabla, se bom jutri spomnilauser posted image . zdej grem v spodnje ležeče malo pogledat kaj se dogajauser posted image

noč

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.5.2009 12:07:26   
ona
Oj,
ma,kako tej dnevi letijo...včeraj se nisem skor za minuto vstavla,najprej zjutraj en kup papirologije in spet skakanja okrog,potem pelji sina na italijanščino(hodi tudi on v šoli na tečaj)pol tamalo plesat,takoj zatem pa še jaz na italijanščino,ker nam je zdej proti koncu zmanjšala ure in dala 2x na teden,samo mi je prou preveč tega,še dobro,da gre h koncuuser posted image
Drugače se borimo s klopi,so jih otroci polni vsak dan in kot kaže jih dobijo kar zunaj na dvorišču,kar verjet ne morem...sem v nedeljo prav odprla eno temo na klope na forumu otroci in je par koristnih nasvetov kako odstranit klopa.Sicer je stran v angleščini,ma je tudi razumljivo,ker je slika zraven,to je ena prilimala in je res uporabno.Čakte bom tle zalepla link:
http://www.ringaraja.net/forum/Klopi-glava_ostala_v_ko%C5%BEi/m_4147530/tm.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.5.2009 12:14:11   
ona
Sem prehitro oddalauser posted image
Joj,danes moram poklicat eno šjoro v Trst,ki se ukvarja z zdravljenjem alergij,ker jaz imam alergijo na sonce in mi je dala št. učiteljiva od ital. in kao pomaga z nekimi zelišči.Ma za provat je,da ne bom spet mela problemov,samo se moram po italijansko zmenituser posted image Bog si ga vedi kako se bom zmenlauser posted image user posted image
APRILČICA,jaz bi tud češnje prosim???Moram it pogledat po vasi,če je kje za jih kaj pobratuser posted image user posted image
KAROLINA,lepo za tamalo,da je tako vztrajna,se vse obrestuje,kajne,če se jim posvetimo...
Danes sem šla jaz v vrtec kao na obisk,in z otroci na sprehod,ker naše tršice to organizirajo s tistimi straši,ki utegnejo,z drugimi bojo pa kaj drugega,npr. en oče je organiziral obisk pri gasilcih en dan in so ful uživali,ker so gasilici bili tapravi in prav gasiliuser posted image Jaz sem se tudi imela takoooo lepo z njimi,so se prav kregali,kdo bo me držal za roko,so mi eno knjigici z risbicami dali za spomin,mi na sprehodu vse pokazali,skratka čudovito doživetjeuser posted image Sem bla prav ganjenauser posted image
ANAKARIn,ponavadi ko toliko planiraš vse pade v vodo,nimaš kaj!
MUCKA,imaš res krasnega moža kaj naj rečem!Ti pa si  s tako malimi črvički le lahko ena super mama in vse pohvale!!!

Ok,me kliče moj,spet nekaj rabi v pisarni,se beremo!!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......