ona
|
Ojla, fešta včeraj je uspela,smo se imeli ful lepo,čeprav sem malo razočarana,ker nas je bilo samo 12 od menda 24-ih...saj niti ne vem več koliko nas je bilo v razredu ma glavno,da smo se vsaj mi imeli lepo in se ful nasmejali,bomo vsekakor ponovili čez enih 5 let smo rekli in tega se kar držimo,ker do zdaj smo imeli obletnico za 10,13 in 20 let osnovne šole. ONOUR,smo bili v Tomaju pri Škerljevih,samo sem malo azočarana nad hrano,ker ni bilo dobro.Smo jedli predjejd neki tris z enimi štruklji in je bilo malo čudno vse skupaj,za glavno jed spet nekaj mešanega od mesa do zelenjave in spet je bilo prav slabo,pa še sladica ni bila dobra,tako,da ko sem prišla ponoči domov(ob 1 uri) sem se z mojim še sladoleda najedla,ker sem bila zelooo lačna Ja,moj me je itak čakal,ker ponavadi čez vikend kakšen film pogleda pozno v noč KAROLINA,jaz sem včeraj prav cel dan mislila nate in se mi zdi,da niste imeli dežja,ker pri nas ga ni bilo,je bilo pa tako oblačno.Ma upajmo,da je fešta uspela in ste se imeli lepo!!!! APRILČICA,nič se ne sekiraj zaradi trebuha,glavno,da si dobro! ANAKARIN,zdej si menda že v Nemčiji...upajmo,da boš preživela teh par dni! ONOUR,kako je zdravje?Ob temu vremenu ni nič čudnega,če zbolevamo.... Glede izpitov pa hvala za čestitke,upam,da sem tudi angleščino naredila,ker še ne vem.Gremo v torek na podelitev priznanj in vam bom takrat povedala Ok,se mi ne da več pisat,pa z sinom imava za predelat matematiko,ker ne vem če sem vam povedala,da je dobil enko prejšnji teden in to vse zaradi malomarnosti.Najbolj sem bila jezna,ker me je učiteljica klicala iz šole,ker ni prinesel testa podpisanega nazaj in ji je bilo sumljivo,pa me je poklicala.V petek,ko ke mulc prišel domov je bil ves iz sebe,ker mu je bilo tako hudo,da je joj.Se je bal,da se bom jezila,ma sem mu lepo povedala,da je treba najprej povedat,da pišejo test,da se pripravimo in je rekel,da je mislil da zna No in potem je treba vedno povedat za slabo oceno,da se jo popravi in upam,da je to naredil prvič in zadnjič.Sem mu lepo razložila,da nima kaj se bat,ker se ne bom jezila nanj zaradi slabe ocene!!!!itak je že sam dovolj razočaran,da se še jaz jezim nanj bi bilo že preveč!!! Po drugi strani je prav da je tako,da bo videl,da se je treba bolj potrudit!Mi ni pa fjn,ker ima vse druge ocene 4 in 5,potem pa cvek faše no.... Ok,zdej pa bodi dovolj,lepo se imejte!
|