|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
3.6.2009 21:15:27   
onur
Živjo. Jaz in moja tamala sva ble danes pri Mugoški (Tozon je imel posvetovalnico), ker je bila mala zjutraj flekasta po hrbtu in prsih ter trebuhu. Malo je pregledala in nič ugotovila. Rekla, da mogoče je kaka alergija in mi dala fenistil kapljice, vendar ji jih ne bom dala, če se izpuščaj ne bo širil. Je bila pa že popoldan boljš volje. Šli sva k mami na obisk, medtem ko je bil možek v šoli v Postojni.

Ona, upam, da je šel izpit user posted image user posted image user posted image user posted image dobro mimo in je sedaj mir za nekaj časa. Ta ta madam od tasta in tast sta pa taprava. Bemm............., saj si lahko sama skuhata. Včasih pa tudi malo ignorance ne škodi, če se komu ne da kaj dopovedat. Super za fešto. Kam pa greste v Tomaj?
Karolina* user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj si pa že gospa. Joj, ko se jaz spomnim svojega poročnega dne. Bila je tudi sreda in še prvi dan pomladi, pred dvemi leti. Sva se z mojim kar na hitro odločla. Še prej sem si januarja spremenila priimek, jaz mooooo........., ker sem mislila, da se še ne bova pročila, nato pa marca skok v zakon. Smo se pročili na uprvni enoti v Sežani, obe familiji in moja sestra, mož je edinček. Zvečer pa smo šli na večerjo. Drugi dan pa že delat. Jaaaaaaaaaaaaooooooooooo. Ma je blo lepo. Edinole fotografa sem si pa privoščila tako, da smo se malo poslikali v parku pri občini.
Aprilčica07, mal se merkaj. Ko se jaz spomnim, sem tudi imela napade lakote. Sem včasih tudi ponoči kaj pojedla. Pa ritem se mi je čist spremenil. Hodila sem spat ob 23, 00, ker se mi prej ni spalo, zjutraj pa potegnila tudi do 11. Sem se pustila razvajat, ker sem vedela, da tega ne bo več, jaz pa velika zaspanka.
Anakarin, ja tako je z mulci, malo zdravi, malo bolani. Upamo, da čim več zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image V službi pa kar izkoristi seminarje, vse prav pride.

A ja. Pa mi je ratalo za jutri. Grem na razstavo kaliografije, ki jo ima moja bivša sodelavka. Razstavlja pa v Postojni. Mamica mi bo povarvala Petjo, dokler možek ne pride iz službe. Sva pa mislila it 20.6. na koncert Eroike v Križanke, vendar ne bo nič, ker gredo moji in njegovi v Vurberk in ni varstva. Mogoče pa nama uspe it na Magnifica v Križanke. Bomo videli. Še poročam. Sedaj pa zadost čvekanja. Še kopat in spat.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
4.6.2009 7:09:12   
aprilčica07
Jutro

onur: ja, vem, da se moram malo čuvat pr hrani, ampak mi ne rata vsak dan. Saj načeloma provam bit disciplinirana, ampak kaj čem.. imam dneve ko podležem vsem skušnjavam... jst itak hodim pozno spat, od vedno, tudi zdaj se to ni spremenilo in nevem če se kdaj sploh bo.... škoda, ker zjutraj še ne morem spat, ker zjutraj bi pa jst spala.. pa je treba vstat in pridet delat, no, še 14 dniuser posted image user posted image   Da pa vaša mala nima kašne alergije na kaj? Daj jo malo opazovat.. jst sem obsedena s temi alergijami, ker je moj alergik pa sem tamalga kr naprje gledala, če mu bo kaj ven vrglo... do zdaj smo opazili, da mu delajo težave samo češnje, vse ostalo je ok....

Tako, sem zaspana, da komi gledam. Niti kafe mi ni pomagalo danes. Jao, kr voham, da bo naporen dan pred mano. Pr nas je deževalo ponoči, pa grmelo in je blo super truper spat. Moj je delal, jst in mali pa sama na veliki postelji... Je pašalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem še na eno kafe. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
4.6.2009 8:42:15   
karolina*
Dobro jutro punce moje!

Tako, pa sem gospa karolina od včeraj naprej user posted image user posted image user posted image user posted image . Bilo je res prav lepo. Vremce je bilo prekrasno, tam na UE je blo tudi fajn, smo bli samo jaz in moj s starši, sestrami in njihovimi družinami. Prou luštno. Pol smo šli mal nazdravit pa nekaj malega pojest in nato domov. Res smo se imeli lepo in bi še enkrat enako naredila. Danes delam, popoldan moram it po špežo za v soboto, pol pa spet prosit vse božje sile naj nam za soboto prištimajo lepo vreme. Čeprav je upanja iz ure v uro manj...

Moram it zdej ker imam ful gužvo, vas potem še malo pokomentiram.

Pa hvala vsem za čestitke user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.6.2009 11:37:16   
Anonimen
Alora (zdej sm začela prau po primorskouser posted image )

Komanda je padla, da moram na tečaj v Nemčijo, v mesto Essen. In pot se začne zjutraj že v nedeljo, od pon. do srede imam tečaj, v četr. se vračam. Ma se prav bojim kako bo doma. Ajde za 2 dni se ne bi toliko sekirala, ma 4 me že skrbi, če bodo zdržali. Najbolj me skrbi ta mali, za ostale vem, da bodo že lahko dihaliuser posted image . Potem mi ne bodo dali niti spati, ko pridem.
Ja in ko pridem, gre moj v Nemčijo. Samo sra....nje bo s tem skakanjem. In julija me menda zopet čaka še en tečaj v nemčiji. In moj bo takrat v Moskvi, kje bom otroke dala???? Oh saj še ni nič dorečeno, se ne bom še sekirala.
Pestro auser posted image
No oko je ql. Otroci tudi. Vreme nam edino nagaja.

KAROLINA user posted image za uspeli plan in naj se vam v soboto ponovi, ko si želite. Kljub vremenu se boste že nekako znajdli. Pa potem daj kake sličice gor.
ONA user posted image za talijanščino, ma ti prej čestitam tud za anglo, itak si jo nardila.
ONUR mora bit zanimiva razstava, samo nimam časa, da bi lahko šla pogledat. A to iz našega konca ima to?
Ostale kako kaj?

lep petkov dan želim

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
6.6.2009 13:05:23   
onur
Živjo babnce. user posted image user posted image user posted image user posted image Ja danes pa piha za vse odnest. Naša tamala je boljše. Pikice so skoraj izginile. Predvidevam, da je mogoče bila šesta infekcijska bolezen. Drugač spet brca in se preobrača, še sama ne ve kam. Bi že malo puzila, ker dviguje ritko, vendar jo roke ne nesejo naprej.
Aprilčica07, sem tudi jaz pomislila na alergijo. Mogoče ji koleraba dela probleme, se mi zdi, da je po njej dobila malo pikic. No bomo videli.
Anakarin, upam, da se ti z varstvom mulčkov uredi in boš uživala na seminarju. Drugače pa razstavlja Magda Gorup iz Postojne (na OŠ Pivka je delala kot socilna delavka). Razstava je do 8. julija.
Karolina*, upam, da danes uživate, kljub vremenu. Nenazadnje je pomembno samo, da je dobra družba.
Ona, kako je šla angleščina?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
7.6.2009 15:04:07   
aprilčica07
Ojla

karolina: kako je blo včeraj? poročilo prosim, pa kašno fotko lahko tuduser posted image user posted image
onur: super, da je tamala bolše...user posted image user posted image

Jst sem tako tako, grlo je ok, me pa prehlad matra.. šmrkam ko nora, mi teče od povsod iz oči in nosa, skratka ena sama erotika, če me vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image Jakob je kr dobro, tudi on še šmrka, ampak bistveno manj kot jst.

No, kosilo smo pojedli, ribe in krompir z blitvo, desert pa sadna pita.. njami je blo dobro..... zdaj pa komi diham, me vse tišči.. mi je lih prej tašča rekla, da imam že orng velik trebuh, da pa sem bla za jakoba cela bolj okrogla, tokrat mi raste pa samo trebuh... sem smešna, če se pogledam iz profila.... ena velikkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaa žoga je spredajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem. Je tamali vstal, pa bo spet akcija:)

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
7.6.2009 18:55:37   
ona
Ojla,
fešta včeraj je uspela,smo se imeli ful lepo,čeprav sem malo razočarana,ker nas je bilo samo 12 od menda 24-ih...saj niti ne vem več koliko nas je bilo v razreduuser posted image user posted image user posted image
ma glavno,da smo se vsaj mi imeli lepo in se ful nasmejali,bomo vsekakor ponovili čez enih 5 let smo rekli in tega se kar držimo,ker do zdaj smo imeli obletnico za 10,13 in 20 let osnovne šole.
ONOUR,smo bili v Tomaju pri Škerljevih,samo sem malo azočarana nad hrano,ker ni bilo dobro.Smo jedli predjejd neki tris z enimi štruklji in je bilo malo čudno vse skupaj,za glavno jed spet nekaj mešanega od mesa do zelenjave in spet je bilo prav slabo,pa še sladica ni bila dobra,tako,da ko sem prišla ponoči domov(ob 1 uri) sem se z mojim še sladoleda najedla,ker sem bila zelooo lačnauser posted image user posted image user posted image
Ja,moj me je itak čakal,ker ponavadi čez vikend kakšen film pogleda pozno v nočuser posted image

KAROLINA,jaz sem včeraj prav cel dan mislila nate in se mi zdi,da niste imeli dežja,ker pri nas ga ni bilo,je bilo pa tako oblačno.Ma upajmo,da je fešta uspela in ste se imeli lepo!!!!

APRILČICA,nič se ne sekiraj zaradi trebuha,glavno,da si dobro!
ANAKARIN,zdej si menda že v Nemčiji...upajmo,da boš preživela teh par dni!
ONOUR,kako je zdravje?Ob temu vremenu ni nič čudnega,če zbolevamo....

Glede izpitov pa hvala za čestitke,upam,da sem tudi angleščino naredila,ker še ne vem.Gremo v torek na podelitev priznanj in vam bom takrat povedalauser posted image

Ok,se mi ne da več pisat,pa z sinom imava za predelat matematiko,ker ne vem če sem vam povedala,da je dobil enko prejšnji teden in to vse zaradi malomarnosti.Najbolj sem bila jezna,ker me je učiteljica klicala iz šole,ker ni prinesel testa podpisanega nazaj in ji je bilo sumljivo,pa me je poklicala.V petek,ko ke mulc prišel domov je bil ves iz sebe,ker mu je bilo tako hudo,da je joj.Se je bal,da se bom jezila,ma sem mu lepo povedala,da je treba najprej povedat,da pišejo test,da se pripravimo in je rekel,da je mislil da znauser posted image
No in potem je treba vedno povedat za slabo oceno,da se jo popravi in upam,da je to naredil prvič in zadnjič.Sem mu lepo razložila,da nima kaj se bat,ker se ne bom jezila nanj zaradi slabe ocene!!!!itak je že sam dovolj razočaran,da se še jaz jezim nanj bi bilo že preveč!!!
Po drugi strani je prav da je tako,da bo videl,da se je treba bolj potrudit!Mi ni pa fjn,ker ima vse druge ocene 4 in 5,potem pa cvek faše no....

Ok,zdej pa bodi dovolj,lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2457
7.6.2009 20:42:11   
mucka25
Lep pozdravček, saj sploh ne vem kdaj sem se nazadnje oglasla.user posted image

Najprej moram tebi KAROLINA čestitat za poroko. Imejta zakon vsaj tako lep kot sta imela koruzniški časuser posted image . No za fešto vama pa vreme ni blo ravno naklonjeno, sam važno da ste bli skup in ste se mel fajn.

ONA bravo za izpite. user posted image user posted image Tamali bo pa že popravu tisti cvek. Najbrž je bil sam tolk presenečen nad slabo oceno, da niti ni moral verjet in zato ni povedal.

Pri nas se skoz kaj dogaja in je polno dela. Smo se imel pa danes res lepo. Zjutraj smo šli mal v LJ na šoping. Sem iskala jopice za tamali dve za krst. Neuspešno. Doma smo potlej kosilo pojedli in ko se je naredu sonček šli še na sprehod do volišča. Res lepa nedelja, že dolg ne tko. Zdaj pa moji dve punci še mal spita, fanta pa bereta pravlico za lahko noč.

Lepo se imejte. Tud ostale bom kdaj druguč komentirala.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
8.6.2009 8:14:41   
karolina*
Ojla punce

Fešta je za nami! Bilo je prekrasno! Tudi vreme je zdržalo, sploh ni nič padalo, vsake tolko se je tudi sonček pokazal. Skratka prelepo je bilo, res. Bilo nas je ogromno, cca 100, popoldan malček žlahte, vse ostalo pa prijatelji. Od žlahte so do ene 8. ure šli domov, pol je pa ostal žur za nas. Rock n' roll in akcija user posted image . Res je blo luštno in sem fuuuuul vesela, da je tako uspelo. Okrog 11h zvečer je bila manjša ploha, ma takrat itak nobenega več ni brigalo in so ravno tako plesali, kar tam po dežju. Glavno, da je čez dan zdržalo. Smo pa spali kar tam, nekateri v avtih, nekateri v šotorih, ma spali smo itak bolj malo user posted image , tako da sva z mojim dragim včeraj šla spat že pred deveto uro. Je bilo pa ful stvari za napravit in pospravit, pa tudi vojaški šotor smo si sposodili, če bi bile že popoldan kakšne plohe. Sicer je v koči ful prostora, ma je lepše bit zunaj. Sem pa vesela, ker smo nabavili ravno prav mesa in vina, ni prav nič ostalo, le kruha in sladic je ostalo ogromno. Zdej si moram spravit spisek, da bom vedela za naslednjič, ko/če bomo imeli kak podoben piknik.

Imam pa še eno lepo novičko. Sicer sem mislila še malo počakat, ma ne zdržim več user posted image . Imeli bomo še enega januarčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem tako vesela, da povedat ne morem. Počutim se odlično, zaenkrat ni nobenih slabosti, le vsake toliko po malem krvavim in zato nisem hotela še nič povedat. Ma sem rekla, da itak nimam kaj vplivat-kar bo narava odločila, tako bo in tako sem se odločila, da vam povem. Sem bila sicer v petek na pregledu in zaenkrat je vse ok, srčko bije, kaj več mi pa tako ni mogla povedat. Skratka sami lepi dogodki zadnje dni, upam da bo šlo tudi naprej vse ok.

Zdaj moram it, ker imam nujno do 9. ure eno star za končat, ma se pol še kaj oglasim. Slike bom tudi dala gor, samo danes verjetno ne bom utegnila.

Pa HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN LEPE ŽELJE!

Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil karolina* -- 8.6.2009 8:15:18 >

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
8.6.2009 9:10:09   
ona
Joj,KAROLINA kako si me presenetila s tole novico!!!!Ma super,no!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz kar kurjo kožo dobim,ko preberem takšna sporočila!!!Pa,da bi šlo vse kot po maslu in,da boste januarja lepo pestvali!!!
Za žurko pa super,da je uspela,ma saj sem vedela,da boste uživali!!!!

Evo,sej nisem imela niti plana kaj napisat zdej,ker se mi mudi,letim za mojega v Kranj....ne vprašte kako se mi da!!!!

MUCKA,hvala za čestitke,tebe je tudi lepo prebrat,da se imaste lepo!!!!Super!!!

Ala,uživajte!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
8.6.2009 11:04:35   
onur
Bravo Karolina*, to ja je super novica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hura za januarčke. Jaz spadam tudi mednje. Upam, da se vse ok izteče in boš januarja pestvala detece. Pa bravo, da je piknik uspel. Smo vse držale pesti.

Mucka25, vglavnem, da uživaš s tamalimi in ti se kar javi, ko bo čas.

Anakarin, ti si verjetno na potovanju, ko prideš, javi.

Drugače mi smo ok. Včeraj sva šla z mojim malo zvečer ven s prijatelji. Greva pa v petek na Magnifica v Križanke. Jupi. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ona, glede sina, je bil verjetno tudi sam presnečan nad to oceno. Pa saj jo bo popravil.

glede službe pa se tudi ti ne obremenjuj,nekoč bo prišla prilika in boš že zamenjala? Zakaj se pa za ta tvoj profil ne pozanimaš kje na Opčinah ali Trstu,ker tam imajo dosti privat domov in sigurno boljšo plačo?Poznam eno,ki dela v kuhinji v enem domu na Opčinah in je ful zadovoljna,kot z plačo in z odnosom med šefico.Tam vseeno bolj cenijo zaposlenega kot tukaj,govorim za privat domove! Če hočeš jo bom kaj povprašala,če te zanima,samo napiši mi na zs,kaj točno si po poklicu?

Saj bi se pozanimala tam čez, vendar jaz pa italijanščina nisva najboljši prijateljici. Edino, če je kakšen dom, da so slovenci nastanjeni noter. user posted image Drugač pa se lahko kaj pozanimaš, pa mi sporočiš. Po poklicu pa sem socialna delavka.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
8.6.2009 11:57:33   
MID
Pozdravljene!
No,pa naj oddam svoj glas še jazuser posted image user posted image !Pa konec koncev sem obljubila,da bom od zdaj naprej bolj pridnauser posted image .
Naj se vam najprej vsem skupaj zahvalim za tolažbo.Počasi se pobiram.

KAROLINA čestitke za poroko in pa seveda za čudovito novičko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za oboje ti pošiljam user posted image in user posted image za srečo.
Super,da vam je vreme zdržalo in da ste se imeli tako lepo.Kdaj si pa že rekla da greste na dopust?Zdaj nekje v juniju,kajne?
Moj si je tudi mogel odločit do petka,kateri termin misli bit doma in smo se odločili za termin od 6.-20.7.Tudi za dopust imamo že vse plane kam in kako,ma imam skozi slabo slutnjo,da iz tega ne bo nič.Od mojega brata tamaladva imata vodene koze in so bili v stiku z mojo hčerko 1 teden preden sta zbolela.Pravijo,da se ta limonada lahko kuha tudi do 28 dni preden planejo ven.In seveda kolikor imam sreče bodo garant planle ven pred ali med dopustom.
Ah,ja...user posted image
ONUR je hčerka zdaj ok?Mogoče je pa res bila kaka šesta bolezenuser posted image .Vročine ni nič imela?Sej mogoče si napisala,pa sem pozabila,ker bi ti izpuščajčki lahko bili tudi od kakšne vročine.
Ma konec koncev,važno,da je šlo tako hitro mimo in da je punčka ok!
APRILČICA pusti te obremenitve s kilami,jih boš preganjala po poroduuser posted image .Zdaj lepo uživaj in jej kar ti paše,glej le da se ok potem počutiš.
ONA čestitke za opravljen izpit.A iz angl.pa še nimaš rezultatov?No,ma sej itak ne dvomim,da si naredila.
Za sinkota pa se nič ne sekiraj.Vse bo popravil.Si pa lepo ravnala,da si se z njim pogovorila in mu bo to lepa šola za v naprej,da ne bo ničesar več prikrival.
ANAKARIN upam,da uživaš kjerkoli si,pa čeprav je zadeva službena.
MUCKA kdaj boste pa imeli krst?

Tehtam,bi ali nebi,bi ali nebi povedala,ma itak da ne morem več držat v sebi.Zdaj mi je sploh KAROLINA dala vzpodbudo.Tudi mi bomo če bo vse po sreči pestvali še enkrat in sicer naj bi to bilo februarja.Jaz sem test delala šele pred enim tednom in je bil pozitiven.Držte pesti tudi zame,da bi bilo vse ok.Prvi pregled pa imam 30.6.
Pa nam je le uspelo.Smo se matrali že od januarja.Počasi se daleč pride...user posted image

Pa,pa,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
8.6.2009 12:57:53   
karolina*
MID bravooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhej, sem ful vesela zate!!!!! No, sej moj rok je enkrat konec januarja, tako da bomo lahko še skupaj v porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz imam ta glavni pregled naslednji četrtek in tudi upam, da bo vse tako kot mora bit. Zdej sem te dni okoli poroke malo pretiravala, preveč tekala okuli, premalo počivala, ma sem stalno božala malo pikico, tako da upam, da ji moje razgrajanje ni preveč škodilo. Zdej bom pa bl pridna... Ma sem res vesela zate!!!!! Na dopust gremo mi od 10.7. pa do konca julija. Mi ni ratalo ga dobit junija, tako da bom julija koristila starega. Glede koz se pa nič ne sekiraj. Tudi, če jih bo ta mala dobila in če ne bo imela vročine, greste komot na dopust. Saj ponavadi vse skupaj traja le nekaj dni, potem je samo virus prisoten, na ven se pa nič ne vidi. Tako da glavo gor in se veselo pripravljaj na dopust!!!

Šibam, stranke...se oglasim pol

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
8.6.2009 13:17:43   
onur
Bravoooooooooooooooooooooooooooo MID. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2464
8.6.2009 13:36:14   
mucka25
moram kar takoj čestitat obema za tako lepo novico. sem prov vesela za vaju, ker se vedno spomnim na svoj čas kot user posted image in sem komaj čakala na svoje pikice, da se rodijo. to je nekaj najlepšega na svetu. jaz bi tud še kakega imela, sam moj ni za touser posted image user posted image . zdaj le pazita nase in uživajta. 

aja MID krst bomo imeli 11. 7., sem prov živčna, ker ga bom imela tud jaz.

zdaj pa šibam, se je tamala umirila in moram kaj tačas narest.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
8.6.2009 16:15:28   
ona
Ma kaj ve bi rade,da mene kap zadene danes??????????
Kar verjet ne morem...MID ti tudi???
Super!!!!Sem ful zadovoljna zate,da vam je ratalo...ma bravo,no!

Še enkrat čestitke obema,tebi MID in KARILINA tebi!!!

user posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
8.6.2009 22:22:21   
aprilčica07
Ma babe moje: kako lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo MID in seveda karolina, tako se dela..jej, to bo bejbijevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma res lepo.. to bomo imele tem za obdelat, ko bomo vse na porodniškem in s podobnimi težavami... ma res lepo, sem takoo vesela.. sem že hotla it spat, brez čekirat tkaj je tle gor, pa vidim, da mi je neki dalo mislit, da grem pogledat.. in kaj najdem? en kup  novosit..user posted image user posted image user posted image user posted image

karolina: super, da se je fešta iztekla... sem mislila na vas v soboto, in mi je delovalo da niste imeli dežja.... lepo, zdaj sta gospod in gospa in familija se bo povečala.. je lahko še kaj lepšega?
MID: Vidiš, vse bo dobro.. se zaprejo ena vrata, se pa nekje drgje odpre okno.... ma sem vesela, veš...
mucka: lepo, da se oglasiš in najdeš cajt še za nas.. mene je že zdaj strah kako bom folgala z dvema, ti imaš pa tri.. dobra si, bravo mami!
anakarin: uživaj v Nemčiji!
ona: dobra si, da opravljaš vse te izpite, ob familiji, firmi in vse kar zraven spada..user posted image

No, zdaj grem res pod tuš. Uživaje in se beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
9.6.2009 13:01:52   
kasso
karolina in MiD user posted image user posted image user posted image user posted image za krasni novičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2468
9.6.2009 23:04:04   
onur
Živjo. Kam ste se skrile. Še mal prečekiram, pol pa se odpravim spat. Sva s Petjo sami, ker moj dela. Drugače pa vse po starem. Pohajamo zunaj, pa malo spimo, malo jemo, malo telovadimo na tleh, ... in gre cajt okoli. Tekat še hodim, čeprav ne čisto vsak dan in počasi, počasi, gredo grami dol.
Karolina* sem si pogledala slikice od poroke, super. user posted image user posted image user posted image user posted image Prilimaj še kakšno.

pa še par slikic Petje
user posted image
user posted image
user posted image

to je pa iz razstave kaliografije - srečko in levstik sta risana tako, da so pisane njune pesmi
user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.6.2009 9:58:56   
ona
Ojla!
Joj,zdej sem pa kar pogledala,kako mi odpre okno za post odpretuser posted image ne vem al je samo meni čudno al kaj???Sem posodobila windovse oz internet v explorer 8 in ne vem kaj bo iz tega zmazka...niti smajlijev mi ne lepi....mah,bo že!!!
Skratka angleščino sem naredila,sem šla včeraj po diplomouser posted image user posted image user posted image .
Sem vzela mulce s sabo,da jih slučajno tast ne bi varvaluser posted image in sta bila take pojave,sta prav popestrila dogajanje,ker sta ful ploskaka,ko so podeljevali diplome in tavečji me je še slikal...je bilo prav hecno vse skupaj!
Jutri imam še italijanščino in potem malo počitka prosim od teh jezikov!
Sin je popravil matematiko,je dobil 3 in ima zaključeno 3,ostale predmete pa ima nekje 4 ali 5 zaključene in prav škoda,da ga je zasviral s to matematiko,ma nič zato.Je proval kako je dobit cvek in zdej bo vedel za naprej.Ampak bo vseeno uspeh pravdober,čeprav me malo jezi,ker nimajo več uspeha napisanega,tako,da bom morala preračunat kakšen bo na koncuuser posted image
Veste kaj sem včeraj naredila!Sem šla zaklenit outlook,ker mi tast vedno vso pošto pregleda,ki pride na firmo(jebela cesta še firbec stari) in jaz se zmenim z enim tipom,da mi je to uštimal in imam zdej geslo za sploh odpret pošto.In zdej me tastari takoj napade(ker je šel včeraj gledat na računalnik,ko me ni bilo doma-to se mi zdi seveda zelo hinavsko) in me je vprašal,kaj si dala geslo na pošto,da ne bo stari odpiral?
Mater sem mu mislila rečt,ja točno zato,ma sem se nekaj motala,da mi ni hotelo odpirat in ne gre drugače,ko z geslom....saj ne vem,če mi je verjel,ma ne ne briga!!!za geslo pa ni vprašal kakšno je,hudiča!!!
ja,take se dogajajo pri meni,ni kaj!Se prav ne sekiram!

ONOUR,kako je lušna tamala...zdej so pravi cukrčki tako mali!!!
Glede dela v Italiji pa ne sekiraj se zaradi jezika,saj tudi ta kolegica ni znala besede,ko je šla delat,se že navadiš tam!če ne pa pridi k meni na inštrukcijeuser posted image
Jo nisem še vprašala,ma jo bom v kratkem,ok!
KAROLINA kako je bit gospa??user posted image
MID,veš,da ne vem kdaj bi jaz do tebe pridrsala,moram najt prazno luknjo v tednu,ma ne vem kdaj,ker se skoz nekaj dogaja,ma bom provala,ok!
kako se pa ti počutiš?
KASSO,kje si pa ti se skrila?Dej se malo več javi tle gor,ok!
APRILČICA,ne sekiraj se za trebuh,itak je drugič večji,ma bo glih tako šel dol!

Nič,vas bom pozdravla,pa se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
11.6.2009 10:31:38   
onur
Živjo in ena user posted image . Pr nas nič novega, vse po starem.
Ona, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo. Ja ta tvoj tast pa je, da ne rečem kaj.
Nosečkice kako ste kaj?
Anakarin, javi, kako je blo v Nemčiji, ma verjetno si zdaj zasedena z mulci.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.6.2009 12:10:38   
ona
Oj,
pri nas se pa kar dogajauser posted image Včeraj je imela tamala plesni nastop in so bili tako srčkani tej tamali,da mi je kar na jok šlo kako se je ona trudila lepo odplesat!!Sem prav ponosna nanjo.no!!!
Pa celo tast jo je šel gledat,ker mu je moj omenil,da ima nstop in da lahko gre tudi on...seveda,da ne bo užaljen,ker so prišli tudi moji starši jo pogledat in po eni strani je ok,saj je vseeno njen nono!Smo pa bili in smo na distanci in mi je prav fajn,ker ne hodi nič gor z vsak drek in past firbec in cel teden si cvrje jajca za jestuser posted image user posted image user posted image No,kje ima zdej šjoro iz Ljubljane,da mu pripravi za jest???user posted image user posted image Glavno,da mene pusti na miru,je pa moj mož kar bogi,ker mora vse to prenašat,ma dobro,da je on z mano in smo družina kot je treba in gre tudi njemu tastari na živce,samo več kot toliko si mu ne upa rečt...je pač njegov oče,je razumljivo!

Kje ste pa vse ostale zadnje cajte?
Ja,ANAKARIN,javi kako je bilo v nemčiji,čeprav se mi zdi,da ko bo prebrala kaj se je zgodilo,ko jo ni bilo,jo bo kar kap zadela,kot je mene kmaluuser posted image user posted image Od sreče seveda in naših nosečk!!!!

Sem pa zdej prav zadovoljna,ker se mi je tempo malo umiril in nimam toliko vsega na grbi,tako,da lahko prav uživam.Zdej zjutraj grem v pisarno na hitro in naredim za jest,pa pospravim,da sem popoldne lahko po mili volji z otroki!Končno malo počitka,zdej naj še malo zunaj segreje,da se gremo lepo kopat v Sesljan...uf,spet bo tast pihal,ker grem kar tako med tednom na morje....lani je že komliciral in me je celo enkrat vprašal,če sem mojega dragega vprašala za dovoljenje in jaz njemu nazaj:Joj,sem pozabla,dejte ga it vi vprašat...je takoj razumel,da ga malo zajeb....user posted image user posted image

Ajde,imejte se lepo,se beremo!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.6.2009 12:21:54   
karolina*
Ojla punce!

Ona, ma ta tvoj tast ni čist, res ne!!!! Ma kaku ti kr brska po mailu, pa kaj so ti ljudje normalni, no???!!!! Prou si nardila, da si dala geslo, tudi js bi na tvojem mestu tu nardila!!
Pa bravo za vse diplome!!!! Pa seveda sinu za uspeh v šoli! Glede nastopov pa- meni vedno stopijo solze v oči, ko gledam nastope malčkov. So mi vsi tako simpatični. Pri moji bom verjetjo jokala ku dž od sreče user posted image

Naša pupika je pa zbolela. Je že ponoči jokala, da jo boli trebušček, pa malček vročine je imela, prej sem pa klicala domov in ima okoli 38, tako da je prou bogica, se mi prou smili. Ma sej bom hmali doma in jo bom pocrtala. Me prou zanima kaj je spet fasala taku na hitro. Včeraj je bilo še vse ok, ponoči pa kažin.

Počutim se zaenkrat ok, malo mi je slabo, ma ne tolko da bi bruhala...Sam tak čuden občutek v želodcu- mešanica med sitostjo - lakoto in zgago. Mah bo že šlo mimo, sam da bo s pikico vse ok.

Imamo pa v službi spet (al še vedno) napeto stanje, ma se sploh ne sekiram...Ona, tebi sm pa prou res fouš, ko si lahko tako sama diktiraš čas in si sama svoj gospodar. Js bi tudi imela tako službo. Sej mi ni problem delat, dam tej odnosi mene ubivajo. Evo, danes je že 12.30 ura in si nismo rekli še niti ene besede. Veste kako mučno je tako ozračje. Človek nima nobene motivacije in želje po delu...

Onur, kako je luštna tamala. Pravi bombonček.

Punce, kaj ste dobile povezavo do mojega albuma s poročnimi slikami?

Anakarin, kako je bilo v Nemčiji- poročaj kaj!

MID, zdaj ko si doma se pa le kaj pogosteje oglasi tle gor!

Aprilčica- počutje?

Grem kej pojest, ker sem fuuuuuul lačna! user posted image

lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.6.2009 23:00:20   
aprilčica07
Ojla, na hitro, saj vidite kolko je ura... ma prej mi enostavno ne znese pridet gor, v službi je kažin.. no, saj bo drug teden od petka dalje najbrž malo bolše, ker bom domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

mucka, onur: sem dobila obvestilo, da sta me dali med prijatelje.. ampak jst sem tak računalniški osel, da nevem kaj zdaj nardit.. sem neki provala pa mi ni pustilo nič potrdit.. dajte mi prosim kašna navodila kako dalje, da vaju označim kot prijatelje:)
karolina: ma jst sem ok, se ne prtožujem.. buši raste, bejba brca... čakam pregled danes teden, da zmerijo kolko je detece težko in da pregledajo,  če je vse tako kot mora bit..... glede zgage je tudi mene matrala, pa je pol izvenelo, sem se malo počuvala kaj jem, in je blo takoj bolše... boga pupika tvoja.. tudi naš frajer je imel prejšnji teden en dan vročino, pa da ga trebuh boli, in šmrkal je kot nor...  to je blo iz četrtka na petek, v petek je blo čez dan še vse neki sumljivo, nismo vedli kaj bo, v soboto je bil pa kr ok in brez težav... boooo.... no, bistveno, da smo pasali lišo, držim pesti, da bo vaše pupa tudi čimprej dobra..user posted image user posted image
ona: tvoj tast ni gladek, oprosti, ampak sem to mogla napisat...

Evo, zdaj pa grem, pod tuš in pol spančkat... Čau.   

Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.6.2009 12:51:04   
MID

Živjo!
Naj se vam najprej zahvalim vsem za lepe želje!Počutje je dokaj okuser posted image ;no še pred dvema dnevoma sem se sama sebi nekaj hvalila,da ta nosečnost bo pa kar se tiče vseh slabostnih radosti nosečnic kar se da ok,da tega pri meni ziher tokrat ne bo in da sem tokrat res ena izmed tistih srečnic ki se boljše počutijo v nosečnosti kot drugače.No;tako je kazalo...user posted image Res sem se počutila super,ker se pri prvi nosečnosti spomnem slabosti odkar sem naredila test.
V glavnem,upanje je splavalo po vodi,saj mi po malem skoraj čez ves dan slabi.
Vse bo ok,samo da bo zdravje!user posted image
KAROLINA kako je s hčerko?Je že kaj bolje?Kaj pa tvoje počutje?Praviš,da imaš rok konec januarja.Kdaj?Jaz sem si izračunala 10.februarja.Kako bi bilo fino,če bi se ta otrok rodil s 5 dnevno zamudo,bi imel skupaj z mamico rojstni danuser posted image .
ONUR imaš pa res lušno punčko.Je pravi cukrček.Ma se mi zdi da je bolj tatu podobna kajne?
ONA tako,močna se drži in ne popusti!Kaj si misli zdej tastari,da bo vsake toliko iz Ljubljane na Kras nos pomolil in počel kar mu pašeuser posted image Aja in še stregla naj bi jih,sevedauser posted image Ne daj se!
Ala,kdaj prideš na kafe?
APRILČICA,saj ti si tik pred začetkom porodniškeuser posted image !Želim ti,da bi ti ta teden ki je še pred tabo čim hitreje minil!Boste kaj skočili še do morja pred prihodom novega člana?
ANAKARIN,da nisi ti slučajno u Njemačkoj ostala?Mogoče,pa se je  kak lep švabo našel in ti obrnil svet narobeuser posted image .Bog si ga vedi,če si se sploh vrnila na rodno grudo?user posted image
Ala javi se kaj!user posted image
KASSO saj res,ti si tudi ena izmed nas...ta bolj poredkihuser posted image .Ala,javi se tudi ti kaj bolj pogosto.user posted image
TRIXI,kaj ga ti seraš?Kot hodiš?Raport!
LOISuser posted image
Hmmm,le katera je tako sitna s temi raporti...user posted image
Ma ja,no,da ne bo to zmeraj samo ONA,ta najbolj tečnauser posted image user posted image
Ala se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......