|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
18.5.2009 9:58:29   
Februarka08
user posted image

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image
Sem še čist šokirana da sem doma, ker naj bi prišla jutri, tako da se morm najprej mal hišnega zraka naužit, potem vas pa pridem še prebrat in kaj povedatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.5.2009 10:20:12   
ella79
februarka dobrodošla doma user posted image upam, da ni bilo prehudo user posted image

dolenjska femeli, naj vam zadnji bruseljski dnevi čim prej minejo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.5.2009 10:43:29   
itata
februarka: WBuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.5.2009 11:23:31   
Blacky*
februarka: dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.5.2009 11:24:45   
Blacky*
itata, eno ?.... po čem se pa učiš zup... mene to tudi čaka... moram narediti izpit zaradi službe... kar mi seveda nič ne škodi

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 18.5.2009 11:25:17 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.5.2009 11:42:34   
itata
blacky: največ kar po zakonu, drugač mi je pa bajsa še ene zapiske posodla iz njenih predavanj in kar si je sama izpisala... sej men je živa mora, ampak se mi pol za pravosodnega ne da še s tem ukvarjat, ker je čist drug način in princip kot ostale zadeve...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.5.2009 11:42:35   
Stipe air force
Februarka.... wellcome back v februarski osinjak user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Starejši  gospod se vozi v avtobusu, ko na postaji vstopi mlad punker z  oranžnimi, zelenimi in rumenimi lasmi.

Naenkrat mulc ugotovi, da starec  bulji vanj in zato ga vpraša:

"Kaj je, stari? A ti pa nisi nikoli naredil  nič divjega, ko si bil mlad?!"

Starec odgovori: "Enkrat sem poseksal papigo, pa se  zdaj sprašujem, če si moj  sin!"

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.5.2009 12:25:00   
Februarka08
Hvala za dobrodošlico user posted image

No, če ma kdo čas, še vam mal razložim kako je blo...
V četrtek zjutraj sem mogla pridt tja, potem sem 2 uri čakala na sobo user posted image me je že vse bolelo, lačna pa tud kot volk, ker sem mogla bit tešč user posted image ko so mi končno kri vzeli, sem lahko pojedla en ogromen sendvič user posted image No, pol smo se nastanile v sobi, sem bla še z 2 starejšima gospa, joj, sem rekla, pa to se ne bo nič za zgovarjat, na koncu smo pa kar v dobre debate padle user posted image smo ugotovile, da se vse poznamo preko nekoga drugega in da je svet res majhen user posted image potem pa ležanje... pa spet ležanje... pa spetuser posted image user posted image smo dobile za večerjo samo juho, ker nas je čakala operacija, no meni so celo prinesli še nekaj zraven, da ne bi bil dojenček lačen. user posted image Zjutraj pa nič jest, nič pit, čakat na operacijo. Ob 10h so me končno poklicali ... itak strah na vrhuncu, solze v očehuser posted image   pridem v operacijsko, zavoham tist smrad in vidim tisto zeleno barvo okrog mene, mi je samo slabo ratalo user posted image pol so me polegli, me privezali in naštimali na vse možne aparature, mi vstavili kanal (pa žile so se čist skrile, mi še to niso mogli narest  takojuser posted image ) pa pravi sestra, da se mi bo počasi mal začel vrtet in bom zaspala... jaz nisem nič čutila, potem pa vidim dr. da pride do mene, mi dajo masko na nos, za tistem se pa nič več ne spomnim. Ne kako so me prenesli na posteljo, nič... pomoje bi mi lahko noge odrezali pa ne bi vedlauser posted image   no, pol so me zbujali in se drli halo, halo, jaz se zbudim še v operacijski in me vprašajo kako sem, jaz pa še itak vsa zadeta in napol mrtva skup spravim stavek: Kako je z dojenčkom? user posted image   So se mi vse smejale in je ena rekla, ja ne vem, spi. user posted image No, potem greš v sobo za prebujanje, aparat ti vsakih 5 min meri RR, sestra te hodi gledat, pol sem šla pa nazaj v sobo. Takrat je bla največja želja, da bi dojenček malo zamigal, da bi vedla da je vse ok. No, pa je kmalu potrkal user posted image potem pa 24 ur ne jest, ne pit... mal tekočine po požirkih... men je blo noro slabo, lačna... user posted image
To je blo to. Od operacije me nihšče sploh ni pogledal!user posted image Nič. Samo 1x na dan me je dr. vprašal če sem ok, če krvavim in podobno. To je blo to. Sestre ful prijazne, dohtarji živ obup. Katastrofa, so se mi prav zameriliuser posted image Sem si zadala, da ne pridem več tja, razen še oktobra en štuk višje.  user posted image   Upam. No, zdej sem pomoje vse naložila, če ma katera cajt, je prebrala, če pa ne, pa tud prav.  user posted image Sicer je pa tko, da je tam itak živ dolgčas, pogrešaš domače, še posebno moža in otroka. Ko sta me prišla pogledat, se je Larisa tako smejala in me objela da je to nekaj nepozabnega, najlepšega. No, samo da sem zdaj doma, da bom šla spat v svojo postlo in da ne bom sama v njej.  
Navodila za naprej so samo, da morm nujno vsak dan popit 300 mg Mg, počivat, mi je dal 14 dni bolniške, potem mam pregled pri svoji G in nič spolnih odnosov user posted image user posted image   uf, zmešal se nama bo user posted image

Zih ste me že siti, sem mogla mal nadoknadit čvekanje user posted image Pridem še potem kaj, itak pa nisem nič na tekočem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.5.2009 14:13:38   
srečka nosečka
dan, user posted image

malo se vam javim iz službe, ko glih imam  min časa. user posted image

Vikend je bil fantastičen, kolesarjenje pa zakon. user posted image  Samo kaj, ko vse lepe stvari hitor minejo.
Ta teden v službi pa se res vleče. user posted image

februarka - super, da si že doma v objemu svoje pikice in moža. Želim ti, da preostanek nosečnosti daš povdarek na počitku in uživanju in delo spregledaš. user posted image

Kar pa se piknika tiče - morda pa res pridemo, če ne bo kakšnega presenečenja (upam, da NE)
Ker zadnje napovedi pa mi res niso čisto nič jasne. user posted image  user posted image

Stipe - neuradno pridemo, samo nisem tako ziher, da bi te prosila, da nas daš na seznam.
Bomo pa hrano iz ruzaka jedli, če bo na hribčku zmanjkalo hrane. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.5.2009 14:21:13   
Stipe air force
Februarka.... ma si nasa junakinja.... user posted image , sem vedu da bos prezvela.... vse sem podrobno prebral in vidim, da si ful boljs volje kot prejsn tedn... user posted image ... je mimo... Larisa in dragi sta te ful vesela... pa se joto bos v kratkem kuhala... don't worry... in kar je najvaznejs... se vidimo na pickniku !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

srecka nosecka.... tudi za tebe velja... se vidimo na pickniku... user posted image  hrane ima Max zadost... tko da ruzak kar pust doma... user posted image  v ostarijo se ne nos hrana... user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.5.2009 14:25:21   
Stipe air force
Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly user posted image  user posted image  user posted image  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly
Marusah familly 
Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image   
srecka nosecka familly user posted image  user posted image  user posted image

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.5.2009 14:28:29   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Februarka.... ma si nasa junakinja.... user posted image , sem vedu da bos prezvela.... vse sem podrobno prebral in vidim, da si ful boljs volje kot prejsn tedn... user posted image ... je mimo... Larisa in dragi sta te ful vesela... pa se joto bos v kratkem kuhala... don't worry... in kar je najvaznejs... se vidimo na pickniku !!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

srecka nosecka.... tudi za tebe velja... se vidimo na pickniku... user posted image  hrane ima Max zadost... tko da ruzak kar pust doma... user posted image  v ostarijo se ne nos hrana... user posted image

vem vem - smo imel oštarijo doma user posted image  
Mišljeno je bilo bolj zaradi tega, če bi vi vse pojedli in za nas ne bi nič ostalo. Lačni pa mi ne moremo bit. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.5.2009 14:33:56   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mišljeno je bilo bolj zaradi tega, če bi vi vse pojedli in za nas ne bi nič ostalo. Lačni pa mi ne moremo bit. user posted image

...ma sem te zezal... user posted image  user posted image  user posted image , rajs povej kdaj spremenim modro barvo v tardeco user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 18.5.2009 14:36:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.5.2009 15:23:28   
srečka nosečka

...ma sem te zezal... user posted image  user posted image  user posted image , rajs povej kdaj spremenim modro barvo v tardeco user posted image

hmmm, težko rečem, ko pa je zadeva pri nas tako nejasna user posted image

Če ne bo šlo tokrat, pa se ob priliki ziher spoznamo. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.5.2009 15:29:04   
srečka nosečka
Eno vprašanje:
A vaši malčki obvladajo poganjanje s poganjalcem?
Lana nikakor ne osvoji tehnike. user posted image  Pa ji ostale akrobacije ne delajo preglavic. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.5.2009 17:18:34   
dolenjka

hmmm, težko rečem, ko pa je zadeva pri nas tako nejasna user posted image

Če ne bo šlo tokrat, pa se ob priliki ziher spoznamo. user posted image

Tudi če se samo "nalimate" na kraju zločina bo ok, samo da pridete user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.5.2009 17:21:36   
dolenjka
Aja, pa dober dan user posted image

Jaz sem malo bolj bizi, ne zamerite, ampak imam samo še 2 delovna dneva pred seboj in še malo pospravljam, čistim mailbox..... čist mal tut delam, in še nekaj zasebnih zadev urejam, tako da mi malo zmanjka časa za RR. Pa saj vas Stipe še v mojem imenu zabava user posted image  Se bom zelo kmalu popravila in vam na polno težila, ker bom kmalu na dopustu, bolniški, porodniški... user posted image  user posted image  user posted image

Še 3x gremo spat v B in potem na pot user posted image  user posted image  user posted image

Februarka user posted image  user posted image  user posted image  vidiš da ni bil noben bau bau user posted image  Zdaj pa pridno počivaj user posted image  da boš lahko vsaj za nekaj uric prišla na piknik user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.5.2009 18:56:51   
bamby
Dan!

Z Anajo sva šli pokazat šive in gre jutri lahko v vrtec user posted image .

februarka, samo da je z vama z  user posted image  vse vredu user posted image . Naseksala se boš pa potem, ko dobiš zeleno luč, on naj si ga pa na roke ali pa imej ustni zagovor user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.5.2009 20:17:05   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!

februarka, samo da je z vama z  user posted image  vse vredu user posted image . Naseksala se boš pa potem, ko dobiš zeleno luč, on naj si ga pa na roke ali pa imej ustni zagovor user posted image user posted image user posted image .

uf, ti si pa konkretna user posted image user posted image user posted image nič zagovorov, če jih on nima, jih jaz tud ne mislim metuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa super za Anajo, sem prej prebrala, kaj se je revici zgodilouser posted image user posted image

Jaz sem mal uživala zunaj pod trto na ležalniku, sem dobila celo jagode s sladkorjem user posted image no, ker jih Larisa ni maralauser posted image samo ni to tisto 100% počivanje, tako da bom raje kar več ali manj notri, da bom mela čisto vest.
Aja, glede piknika pa nič ne obljubim, moj je vse stvari skenslal, ne vem sploh če bom kam šla, kaj bom naredila, nič ne vem user posted image user posted image user posted image bomo videli.

Uživajte v večeru, jaz komaj čakam, da moj pride gor, še vedno dela zunaj, vozi zemljo, koplje, gliha... skratka, priden, samo jaz ga pogrešam,user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.5.2009 22:44:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Dan!

uf, ti si pa konkretna user posted image user posted image user posted image nič zagovorov, če jih on nima, jih jaz tud ne mislim metuser posted image user posted image user posted image
Drugače pa super za Anajo, sem prej prebrala, kaj se je revici zgodilouser posted image user posted image

Jaz sem mal uživala zunaj pod trto na ležalniku, sem dobila celo jagode s sladkorjem user posted image no, ker jih Larisa ni maralauser posted image samo ni to tisto 100% počivanje, tako da bom raje kar več ali manj notri, da bom mela čisto vest.
Aja, glede piknika pa nič ne obljubim, moj je vse stvari skenslal, ne vem sploh če bom kam šla, kaj bom naredila, nič ne vem user posted image user posted image user posted image bomo videli.

Uživajte v večeru, jaz komaj čakam, da moj pride gor, še vedno dela zunaj, vozi zemljo, koplje, gliha... skratka, priden, samo jaz ga pogrešam,user posted image

Uzivaj k te vsi cerklajo.... user posted image  user posted image  user posted image ... ti prav prvoscim... user posted image , pa se.... mislim, da se vseeno vidimo na pickniku... naus zdrzala.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.5.2009 8:26:11   
Blacky*
jutro
prva user posted image  ob tej uri user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.5.2009 8:50:25   
Stipe air force
Jutro.... user posted image , Blacky res je.... prva si !!!!! user posted image

Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.5.2009 9:03:44   
pina-1
druga?user posted image

dobro jutro.

vidim, da je pomladna utrujenost usekala tuki okoli nas, ker ni nikjer nobene.
no jaz sem že za mizo in se trudim kaj delat, ma volje pa ni neke velike.
kej malga bomo nardili, ma prov pretegnili se ne bomo ne?user posted image

še malo pa se vidimo na pikniku..user posted image user posted image user posted image  a ne stipe?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.5.2009 9:07:45   
pina-1

Jutro.... user posted image , Blacky res je.... prva si !!!!! user posted image

Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

evo jaz sem tudi tu.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.5.2009 9:19:44   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... dan ...

Odkar sva se preselila na galerijo, ne spimo več špljoh user posted image  tako da sva se dones spičila ob 2,00 zjutraj, pol je pa moj kr jogi nazaj dol prinesu, pa smo skupaj spal, no šele od 4.00 naprej, ker Janezu ni blo kej dost do druženja s palčki user posted image  ma sem čist skurjena, sem se lih navdila mal spat, pa mamo spet štalo ponoč user posted image  so pa zobi na pohodu in je pomojem tle problem user posted image  mah ... bo že ...

Grem si kofe prtisnt ... mamo avtomat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?