blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pogreb imamo v ponedeljek in gre tudi Matija z nami. Sem se posvetovala z njegovo vzgojiteljico in je rekla, da bi bilo prav, da gre. Je rekla, da je to naraven proces v življenju in je ok, ker je to njegov pra nono in ni taka tragedija, kot če bi bil mlad človek, pa po kaki hudi bolezni, ali nesreči. HB tašča ni nič rekla na to. Ti moram prav povedat, da mi je včeraj Tim pripovedoval, kako so se fantje v vrtcu igrali pogreb . Jaz sem res kar blendala, ampak so enostavno vzeli za igranje delček življenja. Baje so vozili mrliški avto in nekoga pokopavali...koga pa mi ni znano.sn, tudi Anaja obožuje jagode, borovnice in maline. Včeraj sem ji namreč dala za poizkusit borovnice in jih je noro mlela, zraven pa sem ji dala še dve jagodi, pa se raje za borovnice odločila. Jih ima za danes še nekaj , jagod pa na pretek. Za atija pa in zate velik . Jaz si tudi mislim, da je bolje, da ste se tako odločili. Za dopust boste še imeli dost časa. misar, krasne slikce...nostalgija po morju me daje! Aja, kolk st. pa ima morje v tem času tam?? Verjetno so bolj primerni bazeni za kopanje kot pa morje, kaj? No, mi smo danes bolje kot včeraj. Sem omenila, da je prišel moj včeraj čist bolan domov. No, tudi mene se je v 2. pol. popoldneva to prijelo. Nisem mogla biti nič pokonc, ker mi je šlo na bruhanje. Ob 20h sem šla že v posteljo, danes sem pa čist polomljena, ampak z dobrim počutjem. Sinoči sta na srečo prišla tast in tašča na obisk, da je tašča Anajo spedenala za spat in jo nafotrala. Jaz bi jo zelo težko. sem se malček nasmejala, čeprav ni smešno. Ja oni še preveč razumejo, kako je s temi stvarmi v življenju. Včasih se je pripovedovalo bedaste zgodbice, kot, da so debilni otroci, zdej je pa normalno, da jim poveš, da kako je v resnici. Nas je pa matija spraševal, da če je nono še v bolnici in da kam so ga dali. pa smo rekli, da v mrtvašnico. pa je še naprej vrtal, da zakaj tam in, da kje je. Pa smo morali pol povedat, da ga tam dajo na hladno, pa pol zakaj,... ma je včasih res težko kej povedat, ma smo mu vseeno vse razložili. No zadnjič me je pa vprašal, da kako konkretno tata da mami semenčeca, pa sem mu lepo povedala. ja kaj pa naj bi. No sexa nisem omenjala, sem samo povedla, da kam dajo tatiji lulčka in se mu je čisto normalno zdelo, da se tako semenčeca prenesejo. Še sreča, da je bil zadovoljen z odgovorom in pol ni več spraševal. lagat mu pa nimam namena in si zmišljevat zgodbe, ker itak bo zvedel od drugih, če mu jaz ne povem in pol bo mislil, da mu nakladam, čče mu ne povem po pravici.