|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
16.5.2009 7:16:54   
misar
Dobro jutro!

evo se javljam po dobrih 14 dneh. vmes so bli prazniki in pa dopust. bili smo na Djerbi in imeli smo se naravnost čudovito. tamala je odlično prestala polete, dol je tako uživala, da sploh zanjo vedeli nismo. važno, da je bila mivka pa voda. bolj srečne je še nisem videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud spala je odlično, očitno je frišen luft in veliko akcije naredilo svoje user posted image
z dragim sva se tud ful sprostila, ker smo šli še z enim parom, ki mata tud malo hčerkico (1. l starejša kot naša) nam sploh ni blo dolgčas in smo res vsi noro uživali. toplo priporočam!!!user posted image user posted image user posted image

evo prilagam še par slikic.

sicer pa zdaj smo ta teden že pridno hodili v službo, je bil povratek kar mal stresenuser posted image user posted image user posted image user posted image

pripopam slikice, pol pa vas grem še za nazaj mal prebrat.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
16.5.2009 7:27:00   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image

no evo še slikice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
16.5.2009 7:48:22   
buči
Jutro!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
16.5.2009 7:59:04   
buči
Blacky, ta teden še ne bi s Tilnom preveč hodila naokoli, ker ima še nekaj svežih noric, pa prehlajen je, ker mu je imunski sistem bolj ošvohnjen, da ne pobere še kaj. Se dogovoriva.

sn, držite se! user posted image

dolenjka in stipe, uživajte v brusliču še ta vikend, lahko kaj name pomislita, pa mi kaj lepšega kupita za spomin ... user posted image

Tilen je pa cel akrobat, sploh več ne hodi, ampak teče, spleza na vse, tudi na omaro, če je treba, pod vsako stvar se zbaše ... Aljaž je ful bolj miren! Trmast je pa tamali takooo, da bo še kriza, Aljaž se mu kar umakne, kadar Tilna prime ta tečna.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
16.5.2009 8:03:20   
buči
misar, lepe slikice! lepo, da ste uživali. Lana še ne hodi čisto sama? Ali jo lovite, ker noče dat roke, kot naš?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
16.5.2009 8:05:35   
misar
ja buči, že hodimo čisto sami.  sam v bazenu je pa nismo puščali same, pa v morju tud ne user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
16.5.2009 8:59:31   
blaža
jutro!user posted image

misar zelo lepe slikice. me veseli, da ste uživali, verjetno je zdej malo krize, ko ste nazaj.user posted image Vsaj meni je kriza po lepem dopustu.user posted image user posted image Ma sej bo še dolgo poletje in se bo šlo še kej na morje.user posted image

Spali kar ok. Blaža sem dala zdej malo počivat, če mu bo ratalo, ker moj nekaj tolče v kopalnici,user posted image

No zunaj je lep dan in ga bo treba skoristit za pohajanje. Jaz pa moja dva mulčka, mj bo pa hitel naprej s ploščicami, ker smo kot Strojanovi že tolko časa brez kopalnice.user posted image Lih se bomo navadli, da smo brez,... jo bomo končali.user posted image user posted image

Alo lep dan vsem, si tipkamo kej ob priliki.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
16.5.2009 9:17:54   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pogreb imamo v ponedeljek in gre tudi Matija z nami. Sem se posvetovala z njegovo vzgojiteljico in je rekla, da bi bilo prav, da gre. Je rekla, da je to naraven proces v življenju in je ok, ker je to njegov pra nono in ni taka tragedija, kot če bi bil mlad človek, pa po kaki hudi bolezni, ali nesreči. HB tašča ni nič rekla na to.

Ti moram prav povedat, da mi je včeraj Tim pripovedoval, kako so se fantje v vrtcu igrali pogreb user posted image user posted image user posted image . Jaz sem res kar blendala, ampak so enostavno vzeli za igranje delček življenja. Baje so vozili mrliški avto in nekoga pokopavali...koga pa mi ni znano.

sn, tudi Anaja obožuje jagode, borovnice in maline. Včeraj sem ji namreč dala za poizkusit borovnice in jih je noro mlela, zraven pa sem ji dala še dve jagodi, pa se raje za borovnice odločila. Jih ima za danes še nekaj , jagod pa na pretek.
Za atija pa user posted image user posted image user posted image  in zate velik user posted image . Jaz si tudi mislim, da je bolje, da ste se tako odločili. Za dopust boste še imeli dost časa.

misar, krasne slikce...nostalgija po morju me daje! Aja, kolk st. pa ima morje v tem času tam?? Verjetno so bolj primerni bazeni za kopanje kot pa morje, kaj?

No, mi smo danes bolje kot včeraj. Sem omenila, da je prišel moj včeraj čist bolan domov. No, tudi mene se je v 2. pol. popoldneva to prijelo. Nisem mogla biti nič pokonc, ker mi je šlo na bruhanje. Ob 20h sem šla že v posteljo, danes sem pa čist polomljena, ampak z dobrim počutjem. Sinoči sta na srečo prišla tast in tašča na obisk, da je tašča Anajo spedenala za spat in jo nafotrala. Jaz bi jo zelo težko.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
16.5.2009 9:22:48   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pogreb imamo v ponedeljek in gre tudi Matija z nami. Sem se posvetovala z njegovo vzgojiteljico in je rekla, da bi bilo prav, da gre. Je rekla, da je to naraven proces v življenju in je ok, ker je to njegov pra nono in ni taka tragedija, kot če bi bil mlad človek, pa po kaki hudi bolezni, ali nesreči. HB tašča ni nič rekla na to.

Ti moram prav povedat, da mi je včeraj Tim pripovedoval, kako so se fantje v vrtcu igrali pogreb user posted image user posted image user posted image . Jaz sem res kar blendala, ampak so enostavno vzeli za igranje delček življenja. Baje so vozili mrliški avto in nekoga pokopavali...koga pa mi ni znano.
sn, tudi Anaja obožuje jagode, borovnice in maline. Včeraj sem ji namreč dala za poizkusit borovnice in jih je noro mlela, zraven pa sem ji dala še dve jagodi, pa se raje za borovnice odločila. Jih ima za danes še nekaj , jagod pa na pretek.
Za atija pa user posted image user posted image user posted image  in zate velik user posted image . Jaz si tudi mislim, da je bolje, da ste se tako odločili. Za dopust boste še imeli dost časa.

misar, krasne slikce...nostalgija po morju me daje! Aja, kolk st. pa ima morje v tem času tam?? Verjetno so bolj primerni bazeni za kopanje kot pa morje, kaj?

No, mi smo danes bolje kot včeraj. Sem omenila, da je prišel moj včeraj čist bolan domov. No, tudi mene se je v 2. pol. popoldneva to prijelo. Nisem mogla biti nič pokonc, ker mi je šlo na bruhanje. Ob 20h sem šla že v posteljo, danes sem pa čist polomljena, ampak z dobrim počutjem. Sinoči sta na srečo prišla tast in tašča na obisk, da je tašča Anajo spedenala za spat in jo nafotrala. Jaz bi jo zelo težko.

sem se malček nasmejala, čeprav ni smešno.user posted image

Ja oni še preveč razumejo, kako je s temi stvarmi v življenju. Včasih se je pripovedovalo bedaste zgodbice, kot, da so debilni otroci, zdej je pa normalno, da jim poveš, da kako je v resnici.

Nas je pa matija spraševal, da če je nono še v bolnici in da kam so ga dali. pa smo rekli, da v mrtvašnico. pa je še naprej vrtal, da zakaj tam in, da kje je. Pa smo morali pol povedat, da ga tam dajo na hladno, pa pol zakaj,...user posted image ma je včasih res težko kej povedat, ma smo mu vseeno vse razložili.

No zadnjič me je pa vprašal, da kako konkretno tata da mami semenčeca, pa sem mu lepo povedala. ja kaj pa naj bi.user posted image No sexa nisem omenjala, sem samo povedla, da kam dajo tatiji lulčka in se mu je čisto normalno zdelo, da se tako semenčeca prenesejo.user posted image user posted image Še sreča, da je bil zadovoljen z odgovorom in pol ni več spraševal. lagat mu pa nimam namena in si zmišljevat zgodbe, ker itak bo zvedel od drugih, če mu jaz ne povem in pol bo mislil, da mu nakladam, čče mu ne povem po pravici.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
16.5.2009 12:59:04   
buči
Tudi naš Aljaž je pred pol leta, ko je urml moj stric zelo veliko spraševal, razmišljal o tem. Sva mu vse razložila. Ga je bilo sicer strah, da ne bomo zdaj pa kar vsi takoj umrli. Samo na svoj način to razumejo, te celo potolažijo. Naš je rekel, da ni treba, da je teta žalostna, če jo bo pa streic ves čas čuval, ker je on zdaj angelček. Pa hotel ji je (pri njenih 83) najti novega moža. user posted image  Da jo bo kdo iz Celja pripeljal k nam v LJ. Potem je pa moja starša spraševal, kdaj bosta umrla, ker takrat bo imel težavo, ker bo pol hiše prazne, kaj bomo s prostorom. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
16.5.2009 13:02:06   
buči
Zdaj pa šibam, mlekarnar peče bosanske čevape user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
16.5.2009 13:30:21   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Tudi naš Aljaž je pred pol leta, ko je urml moj stric zelo veliko spraševal, razmišljal o tem. Sva mu vse razložila. Ga je bilo sicer strah, da ne bomo zdaj pa kar vsi takoj umrli. Samo na svoj način to razumejo, te celo potolažijo. Naš je rekel, da ni treba, da je teta žalostna, če jo bo pa streic ves čas čuval, ker je on zdaj angelček. Pa hotel ji je (pri njenih 83) najti novega moža. user posted image  Da jo bo kdo iz Celja pripeljal k nam v LJ. Potem je pa moja starša spraševal, kdaj bosta umrla, ker takrat bo imel težavo, ker bo pol hiše prazne, kaj bomo s prostorom. user posted image

user posted image uf sem se nasmejala... kaj jim hodi po glavi, ne moreš verjet... kam boste s prostorom...

pri nas je bilo kar hudo, ko je moja mami umrla in je bila nečakinja zelo, zelo, zelo navezana nanjo... na pogreb je nismo peljali, sta ji pa mami in ati razložila, da je babi zvezdica na nebu in jo gleda in čuva... zdaj je leto in pol od tega in še sprašuje kdaj bo babi prišla in zakaj je ni...

buči  velja za zoo, se ne mudi... moramo se dogovoriti kakšen dan prej, da uskladim s fizio in kakšnimi drugimi terapijami user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
16.5.2009 13:31:01   
Marusah

user posted image user posted image user posted image ...joj, kako domišljijo imajo malčki... so prav slatkiuser posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
16.5.2009 13:33:49   
Marusah
misar, vi pa ste uživaliuser posted image user posted image user posted image  

Ko gledam slikice od teh naših februarčkov, kar ne morem verjet, da so že tako veliki. Se mi zdi, da so še včeraj ležali v tistih stolčkih - ležalnikahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
16.5.2009 13:34:51   
Blacky*

Zdaj pa šibam, mlekarnar peče bosanske čevape user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek

jaz sem pa zdaj izpod tuša, zlikam srajčko, se oblečem, flet je v kaosu, ob 3 pa štartamo na party user posted image user posted image user posted image

se bo jedlo in pilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrnemo se pa zvečer da lahko  še user posted image peljeva na en giro 

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
16.5.2009 13:37:36   
MetiLu
Dan!
Midva sva se pa danes končno selila iz spalnice na galerijo in ima zdej Janez celo sobo sam zase user posted image  se mi zdej zdi ful velika user posted image  upam, da se bo hitro navadil, predvsem pa spal kot do zdej user posted image  zdejle že pridno pančka notr, midva pa čakava da se zbudi, ker gremo na en piknik user posted image  no, upam, da nam bojo še kej hrane pustil, ker se je začelo že ob 11.oo, sam naš gre takrat šele spat, pa en red mora bit a ne? user posted image

Sicer pa obična sobota, pranje in pospravljanje user posted image  da ne govorim kok likanja me čaka user posted image

Jutri gremo pa v Mb na razvajanje - šoping, kosilo in masaža user posted image  

Lep vikend vsem

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
16.5.2009 13:41:18   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jutri gremo pa v Mb na razvajanje - šoping, kosilo in masaža user posted image  

Lep vikend vsem

lepo, lepo,....da pridete v naše konce user posted image user posted image user posted image  kam pa greš na masažo?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
16.5.2009 13:48:11   
ella79
dan user posted image
a se me še spomnite user posted image user posted image user posted image user posted image
misar user posted image user posted image user posted image user posted image super dopust ste tole imeli. Kje ste kupili ta klobušek za Lano? Mi je všeč, k zgleda zelo tanek.

sej neki sem še brala, sam ste čist preveč načvekale...

Sploh ne morem verjet, kako teden hitro mine. Zoja še vedno pridna, lepo spančka, najbolj pa uživa zunaj na kolesu ali peskovniku. Imamo 8 zobkov, vse enke in dvojke, ena je ravno včeraj predrla skozi, tako da smo čist by book user posted image user posted image
lep vikend

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
16.5.2009 19:36:29   
bamby
Čer!

Mi smo imeli popoldan nesrečni padec od razigranosti (sta s Timom tako norela) in si je Anaja prebila glavo. Je dobila 3 šive. Na srečo so jo kar v Idriji oskrbeli, da ni bilo treba v LJ. Je šel z njo v operacijsko on, jaz sem pa zunaj čakala. Da ne govorim, kako mi je bilo, sploh ko sem jo slišala jokati in nisem smela biti ob njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj ima celo glavo povito.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
16.5.2009 20:20:44   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

Mi smo imeli popoldan nesrečni padec od razigranosti (sta s Timom tako norela) in si je Anaja prebila glavo. Je dobila 3 šive. Na srečo so jo kar v Idriji oskrbeli, da ni bilo treba v LJ. Je šel z njo v operacijsko on, jaz sem pa zunaj čakala. Da ne govorim, kako mi je bilo, sploh ko sem jo slišala jokati in nisem smela biti ob njej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj ima celo glavo povito.

bamby, ja nesreča nikoli ne počiva, kot mi včeraj.user posted image

Upam, da bo kmalu boljše. je pa res hudo, ko si otrok kej nardi in moraš v bolnico.user posted image

sej drugače trije šivčki, ni hudo, ma je pa stresno za vse. si kar predstavljam kako ste se ustrašli, pa v bolnico leteli,...user posted image

No upam, da je ne boli in da bo kmalu dobro. user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.5.2009 21:19:32   
Stipe air force
Ceeeeeeeer.... user posted image

misar... wellcome back med nezavrutane... me veseli da ste se fajn mel...

bamby... user posted image  user posted image  user posted image  za Anajo...

ella... user posted image  user posted image  user posted image  za Zojo...

Blaza... vidim da je center Evrope pod kontrolo...

Marusah... kva je zdej, a pridete na picknik al' ne? user posted image  user posted image   "Oce kaki, nece kaki... pitanje je sad" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Buci... upam da si prebavla bosanske cevape.... user posted image

Blacky... vidim da je endivija pod kontrolo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
16.5.2009 21:59:01   
Marusah
Čer....

Stipe, pa pridemo mi na čevape in pivo user posted image user posted image user posted image  Tak, da nas kr piši na seznamuser posted image  

Bamby, boga vaša pikica. Naš se je tut zadnjič prebrnu, da je blo groza. Je bil cel potolčen po obrazu. Na srečo ni blo šivov. Sem pa jaz bolj jokala kot Lovro user posted image  Kaj češ, če pa tak tak tekajo na okoli.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
16.5.2009 22:27:41   
Stipe air force
Marusah, koncno ena pametna..... user posted image  user posted image  user posted image .... wellcome na picknik !!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu nad Sticno 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly
Marusah familly 

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
16.5.2009 23:40:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ceeeeeeeer.... user posted image

misar... wellcome back med nezavrutane... me veseli da ste se fajn mel...

bamby... user posted image  user posted image  user posted image  za Anajo...

ella... user posted image  user posted image  user posted image  za Zojo...

Blaza... vidim da je center Evrope pod kontrolo...

Marusah... kva je zdej, a pridete na picknik al' ne? user posted image  user posted image   "Oce kaki, nece kaki... pitanje je sad" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Buci... upam da si prebavla bosanske cevape.... user posted image

Blacky... vidim da je endivija pod kontrolo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

vse pod kontrolo.... seveda kako da ne bi bilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
16.5.2009 23:42:01   
Blacky*
čeeeeeeeer

no mi2 sva nazaj, imeli smo se lušno... najdeli in napili smo se

sem pa pozabila kako je lušno na gorenjskem koncu in bomo v kratkem šli vsi... na izlet... komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

no grem na kavč... sem utrujena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?