Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:22:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutro.... , Blacky res je.... prva si !!!!! Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! evo jaz sem tudi tu. ooooooooo, Pina si je odlipila jezik, vrag ti sricu odnia
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:28:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz pa samo še danes in ju3 delam Dobrooooo jutroooooooo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:50:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutro.... , Blacky res je.... prva si !!!!! Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! evo jaz sem tudi tu. ooooooooo, Pina si je odlipila jezik, vrag ti sricu odnia ne moreš verjet, da se tudi meni zgodi, da se mi jezik zalima
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:50:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz pa samo še danes in ju3 delam Dobrooooo jutroooooooo o šefla jutro. vidim da res že sitno brojiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:51:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Sem mislila, koliko se bom naspala doma, pa tamala že pred 6-to pokonci groza, jaz komaj gledam valda, zdaj pa sitna kot je komaj dočakala taščo, da jo je ven nesla. Tako da mam 2 uri počitka, potem pa pride spat. Dolenjka še malo, pa boš v SLO. Stipe, vem da ne bom zdržala brez piknika, samo zdaj sva najprej jaz in in me ful skrbi da ne bi blo kaj narobe, ker potem bo prepozno jokat eh, pa še tist vikend bo pomoje mela moja sestra fešto za roj. dan tako da ne vem kako bo vse skup potekalo vse mam na kupu... 30. mam pa obl. mature, ampak ne bom šla. Eno fešto sem že skenslala prejšnji teden, eno še morm, 6.6. mamo poroko, samo to tuhtam kako bom naredila, 6.7. mamo birmo... skratka, ni mi usojeno letos upam da bo drugo leto tud kakšna fešta Zdaj se grem pa spet napit Mg pa mal tv prečikirat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 9:58:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Sem mislila, koliko se bom naspala doma, pa tamala že pred 6-to pokonci groza, jaz komaj gledam valda, zdaj pa sitna kot je komaj dočakala taščo, da jo je ven nesla. Tako da mam 2 uri počitka, potem pa pride spat. Dolenjka še malo, pa boš v SLO. Stipe, vem da ne bom zdržala brez piknika, samo zdaj sva najprej jaz in in me ful skrbi da ne bi blo kaj narobe, ker potem bo prepozno jokat eh, pa še tist vikend bo pomoje mela moja sestra fešto za roj. dan tako da ne vem kako bo vse skup potekalo vse mam na kupu... 30. mam pa obl. mature, ampak ne bom šla. Eno fešto sem že skenslala prejšnji teden, eno še morm, 6.6. mamo poroko, samo to tuhtam kako bom naredila, 6.7. mamo birmo... skratka, ni mi usojeno letos upam da bo drugo leto tud kakšna fešta Zdaj se grem pa spet napit Mg pa mal tv prečikirat. ....ej, bos vidla da bos v kratkem se na mizi plesala... in zato te (vas) pricakujemo na pickniku... te bom kar med "tardece" dal.... PS: na pickniku ti ne bo treba na mizi plesat , pa se tasco lahk prpeles
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 10:04:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Sem mislila, koliko se bom naspala doma, pa tamala že pred 6-to pokonci groza, jaz komaj gledam valda, zdaj pa sitna kot je komaj dočakala taščo, da jo je ven nesla. Tako da mam 2 uri počitka, potem pa pride spat. Dolenjka še malo, pa boš v SLO. Stipe, vem da ne bom zdržala brez piknika, samo zdaj sva najprej jaz in in me ful skrbi da ne bi blo kaj narobe, ker potem bo prepozno jokat eh, pa še tist vikend bo pomoje mela moja sestra fešto za roj. dan tako da ne vem kako bo vse skup potekalo vse mam na kupu... 30. mam pa obl. mature, ampak ne bom šla. Eno fešto sem že skenslala prejšnji teden, eno še morm, 6.6. mamo poroko, samo to tuhtam kako bom naredila, 6.7. mamo birmo... skratka, ni mi usojeno letos upam da bo drugo leto tud kakšna fešta Zdaj se grem pa spet napit Mg pa mal tv prečikirat. ....ej, bos vidla da bos v kratkem se na mizi plesala... in zato te (vas) pricakujemo na pickniku... te bom kar med "tardece" dal.... PS: na pickniku ti ne bo treba na mizi plesat , pa se tasco lahk prpeles ne bi hvala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 10:29:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz pa samo še danes in ju3 delam Dobrooooo jutroooooooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 12:36:54
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, zdaj je pa čas, da me Stipe pelje na kosilo. baje greva v nek Irish pub
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 12:41:53
|
|
|
|
nizy
|
dan,.. dolenjka - dober tek na kosilu februarka- saj pol boš verjetno nazaj mogla v tisto nadstropje , da ti to odstranijo , da boš lahko rodila , mislim , da drugače ne bo šlo blaža- sožalje za nonota jaz koristim še zadnji teden starega dopusta in 25.5.ob 6h na šiht , gruntam na kakšen način naj si še malo podaljšam , pa mi nič pametnega nepade na misel ,... edino , tega filma pa ne bomo več gledal,....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 19:09:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
....to se po moje se ni zgodl, da majo Februarke flojstr cez tipkovnico vec kot 6 ur....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 20:28:25
|
|
|
|
blaža
|
, sem napisala cel roman in me je vrgloven Zdej pa na kratko, ki nimam volje več pisat. včeraj pogreb- matija je šel z nami in je blo vse ok ta teden delam do konca februarka , samo, da si doma in ej vse ok. kopalnica ratava.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 20:57:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Kako dan hitro mine, ko si doma. V bolnici se pa takooooooooooo vlečeeeeeeeeeee Sva bila ravno zunaj malo na terasici, zdaj pe malo prečikiram tv, potem pa kar spat, ker se morm mal naspat. Zaenkrat mi to še pusti, kasneje ko bojo večje akrobacije v trebuhu, bo tega manj Blaža za kopalnico. Lepo nočko!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 20:58:44
|
|
|
|
buči
|
Čer, sem bila že drugi dan do zvečer v šoli, šefli se je odpulilo, ima prebliske o 8 urnem delovniku - jok brate odpade! Nisem razpoložena, sem se spičla z materjo, ker je gluha in itak pol stvari presliši ali pa narobe sliši, s prijateljico - no se je ona z mano, ker nisem bila pori volji kaj nazaj rečt - itak je tečna že eno leto, odkar sta bajto kupila, zdaj pa misli, da bomo vsi okoli nje skakali in ji delali ... Kar nekaj ... Grem polibčkat fante, ker jih skoraj nič ne vidim!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 20:59:48
|
|
|
|
buči
|
februarka, samo da je vse ok, čuvajte se. blaža, se pridem lahko testno stuširat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 21:26:44
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Vidim, da se stipići familly vrača kmalu v SLO . Midve sva bili pa danes končno cepljeni. To je cepljenje za eno leto. Naslednjič bova spet cepljeni ob letu in pol, baje takrat zadnjič za daljše obdobje. Pa v laboratorij bo tudi treba iti. Je bila pa še kar slabe volje in mi je jokala že, ko sva v ordinaciji zdravnico čakali. Ta dohtarca ji ni najbolj pomislih, kot meni tudi ne. Še dobro, da ni najina osebna zdravnica. Ampak preživeli sva!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 19.5.2009 22:24:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
Mi pa gremo se dvakrat spat..... , potem pa v cetrtek okrog 7ih zvecer startamo proti Carantaniji .... do hribcka je samo 1350 km, voznje 12-14 ur...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 7:07:37
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro prva... no, smo že od 6:15 pokonci. Zdaj pa že akcija. Igrava se z avtočki . Do konca tedna sem doma, ker sem že oddelala vse ure za ta tede jok, moram letet papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 8:43:43
|
|
|
|
itata
|
jutro, mam mal gužvo v službici... učim se ZUP tudi vmes. mah sej bo. jutri pičimo pa zgodaj zjutraj na morje za 3 dni. jadrnica že čaka mal mi je bad, ker bom mulčka mal pogrešala, ampak itak bo v dobrih rokah pa 3 dni res ni prav hudo dolga doba. po drugi strani bo pa pasal mal "premora" in čist druge energije in morda se še celo mal naspim bomo videli. itak bo lahko čez kakšne 2 leti šel že zraven, tko da mali je včer že ob 19:45 dol padu - premal spal čez dan. sem mal spakirala in mal pospravla. dobila en kup čeveljčkov od njegove sestrice in od ene sodelavke. tko da to smo "rešil". zdaj pa dalje no lepo bodite. mogoče se še kej javim, če ne se pa lepo imejte in se "slišmo" v ponedeljek!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 8:52:28
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mene pa glava boli. Provzaprav mi jo bo kar razneslo. Sem že eno kavo spila, pa še eno bo treba.... HB gre dieta h koncu in bo kmalu piknik, da se kot človek najem vidim, da včeri ni blo kar preveč zgovorno tuki. mi smo doma še vedno brez pc . Upam, da ga danes dobimo in da bomo pol meli več časa za čvek, čeprav za vikend spet gremo na mini počitnice . bodite fajn. zdej grem pa še kaj nardit.
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 20.5.2009 8:53:39 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:22:42
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:31:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm bravoooooooooooooooooooooooooo sem ti fouš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:32:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm bravoooooooooooooooooooooooooo sem ti fouš Nič ne bodi fouš, sej veš kak je recept
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:34:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm bravoooooooooooooooooooooooooo sem ti fouš Nič ne bodi fouš, sej veš kak je recept smo zgubili knjigo, kjer smo meli ta recept napisan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:34:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?