|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
19.5.2009 9:22:24   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Jutro.... user posted image , Blacky res je.... prva si !!!!! user posted image

Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

evo jaz sem tudi tu.

ooooooooo, Pina si je odlipila jezik, vrag ti sricu odnia  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
19.5.2009 9:28:40   
dolenjka
Jaz pa samo še danes in ju3 delam user posted image  user posted image  user posted image

Dobrooooo jutroooooooo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
19.5.2009 9:50:02   
pina-1

Jutro.... user posted image , Blacky res je.... prva si !!!!! user posted image

Ostalim Februarkam se je jezik zalepu !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

evo jaz sem tudi tu.

ooooooooo, Pina si je odlipila jezik, vrag ti sricu odnia  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne moreš verjet, da se tudi meni zgodi, da se mi jezik zalima user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 4378
19.5.2009 9:50:29   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz pa samo še danes in ju3 delam user posted image  user posted image  user posted image

o šefla jutro.

vidim da res že sitno brojiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
19.5.2009 9:51:56   
Februarka08
Jutro.

Sem mislila, koliko se bom naspala doma, pa tamala že pred 6-to pokonciuser posted image user posted image groza, jaz komaj gledamuser posted image valda, zdaj pa sitna kot user posted image je komaj dočakala taščo, da jo je ven nesla. Tako da mam 2 uri počitka, potem pa pride spat.
Dolenjka user posted image user posted image user posted image še malo, pa boš v SLO. user posted image
Stipe, vem da ne bom zdržala brez piknika, samo zdaj sva najprej jaz in user posted image in me ful skrbi da ne bi blo kaj narobe, ker potem bo prepozno jokatuser posted image eh, pa še tist vikend bo pomoje mela moja sestra fešto za roj. dan tako da ne vem kako bo vse skup potekalouser posted image user posted image vse mam na kupu... 30. mam pa obl. mature, ampak ne bom šla. Eno fešto sem že skenslala prejšnji teden, eno še morm, 6.6. mamo poroko, samo to tuhtam kako bom naredila, 6.7. mamo birmo... skratka, ni mi usojeno letosuser posted image upam da bo drugo leto tud kakšna fešta user posted image
Zdaj se grem pa spet napit Mg user posted image pa mal tv prečikirat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
19.5.2009 9:58:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

Sem mislila, koliko se bom naspala doma, pa tamala že pred 6-to pokonciuser posted image user posted image groza, jaz komaj gledamuser posted image valda, zdaj pa sitna kot user posted image je komaj dočakala taščo, da jo je ven nesla. Tako da mam 2 uri počitka, potem pa pride spat.
Dolenjka user posted image user posted image user posted image še malo, pa boš v SLO. user posted image
Stipe, vem da ne bom zdržala brez piknika, samo zdaj sva najprej jaz in user posted image in me ful skrbi da ne bi blo kaj narobe, ker potem bo prepozno jokatuser posted image eh, pa še tist vikend bo pomoje mela moja sestra fešto za roj. dan tako da ne vem kako bo vse skup potekalouser posted image user posted image vse mam na kupu... 30. mam pa obl. mature, ampak ne bom šla. Eno fešto sem že skenslala prejšnji teden, eno še morm, 6.6. mamo poroko, samo to tuhtam kako bom naredila, 6.7. mamo birmo... skratka, ni mi usojeno letosuser posted image upam da bo drugo leto tud kakšna fešta user posted image

....ej, bos vidla da bos v kratkem se na mizi plesala... in zato te (vas) pricakujemo na pickniku... te bom kar med "tardece" dal.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PS: na pickniku ti ne bo treba na mizi plesat user posted image  user posted image  user posted image , pa se tasco lahk prpeles user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
19.5.2009 10:04:41   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jutro.

....ej, bos vidla da bos v kratkem se na mizi plesala... in zato te (vas) pricakujemo na pickniku... te bom kar med "tardece" dal.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PS: na pickniku ti ne bo treba na mizi plesat user posted image  user posted image  user posted image , pa se tasco lahk prpeles user posted image  user posted image  user posted image

ne bi hvala user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4382
19.5.2009 10:29:39   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
19.5.2009 12:36:54   
dolenjka
Tako, zdaj je pa čas, da me Stipe pelje na kosilo. baje greva v nek Irish pub user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
19.5.2009 12:41:53   
nizy
dan,..

dolenjka - dober tek na kosilu user posted image user posted image

februarka- saj pol boš verjetno nazaj mogla v tisto nadstropje , da ti to odstranijo , da boš lahko rodila user posted image , mislim , da drugače ne bo šlo user posted image

blaža- sožalje za nonota user posted image

jaz koristim še zadnji teden starega dopusta in 25.5.ob 6h na šihtuser posted image user posted image , gruntam na kakšen način naj si še malo podaljšam , pa mi nič pametnega nepade na misel user posted image user posted image ,... edino user posted image user posted image user posted image , tega filma pa ne bomo več gledal,....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
19.5.2009 19:09:20   
Stipe air force
....to se po moje se ni zgodl, da majo Februarke flojstr cez tipkovnico vec kot 6 ur....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
19.5.2009 20:28:25   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image , sem napisala cel roman in me je vrgloven user posted image user posted image user posted image

Zdej pa na kratko, ki nimam volje več pisat.user posted image

včeraj pogreb- matija je šel z nami in je blo vse ok

ta teden delam do konca

februarka , samo, da si doma in ej vse ok.user posted image user posted image user posted image

kopalnica ratava.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4387
19.5.2009 20:57:30   
Februarka08
Čer.

Kako dan hitro mine, ko si doma. V bolnici se pa takooooooooooo vlečeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Sva bila ravno zunaj malo na terasici, zdaj pe malo prečikiram tv, potem pa kar spat, ker se morm mal naspat. Zaenkrat mi user posted image to še pusti, kasneje ko bojo večje akrobacije v trebuhu, bo tega manj user posted image

Blaža user posted image za kopalnico.

Lepo nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
19.5.2009 20:58:44   
buči
Čer, sem bila že drugi dan do zvečer v šoli, šefli se je odpulilo, ima prebliske o 8 urnem delovniku - jok brate odpade! Nisem razpoložena, sem se spičla z materjo, ker je gluha in itak pol stvari presliši ali pa narobe sliši, s prijateljico - no se je ona z mano, ker nisem bila pori volji kaj nazaj rečt - itak je tečna že eno leto, odkar sta bajto kupila, zdaj pa misli, da bomo vsi okoli nje skakali in ji delali ... Kar nekaj ... Grem polibčkat fante, ker jih skoraj nič ne vidim!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
19.5.2009 20:59:48   
buči
februarka, samo da je vse ok, čuvajte se.

blaža, se pridem lahko testno stuširat? user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
19.5.2009 21:26:44   
bamby
Čer!

Vidim, da se stipići familly vrača kmalu v SLO user posted image user posted image user posted image .

Midve sva bili pa danes končno cepljeni. To je cepljenje za eno leto. Naslednjič bova spet cepljeni ob letu in pol, baje takrat zadnjič za daljše obdobje. Pa v laboratorij bo tudi treba iti.
Je bila pa še kar slabe volje in mi je jokala že, ko sva v ordinaciji zdravnico čakali. Ta dohtarca ji ni najbolj pomislih, kot meni tudi ne. Še dobro, da ni najina osebna zdravnica. Ampak preživeli sva!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
19.5.2009 22:24:15   
Stipe air force
Mi pa gremo se dvakrat spat..... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , potem pa v cetrtek okrog 7ih zvecer startamo proti Carantaniji user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .... do hribcka je samo 1350 km, voznje 12-14 ur... user posted image  

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
20.5.2009 7:07:37   
Blacky*
jutro

prva... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, smo že od 6:15 pokonci. Zdaj pa že akcija. Igrava se z avtočki user posted image . Do konca tedna sem doma, ker sem že oddelala vse ure za ta tede user posted image user posted image user posted image

jok, moram letet user posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4393
20.5.2009 8:43:43   
itata
jutro,
mam mal gužvo v službici... učim se ZUP tudi vmes. mah sej bo.
jutri pičimo pa zgodaj zjutraj na morje za 3 dni. jadrnica že čakauser posted image  mal mi je bad, ker bom mulčka mal pogrešala, ampak itak bo v dobrih rokah pa 3 dni res ni prav hudo dolga doba. po drugi strani bo pa pasal mal "premora" in čist druge energije in morda se še celo mal naspimuser posted image  bomo videli. itak bo lahko čez kakšne 2 leti šel že zraven, tko da user posted image
mali je včer že ob 19:45 dol padu - premal spal čez dan. sem mal spakirala in mal pospravla. dobila en kup čeveljčkov od njegove sestrice in od ene sodelavke. tko da to smo "rešil". zdaj pa daljeuser posted image  
no lepo bodite. mogoče se še kej javim, če ne se pa lepo imejte in se "slišmo" v ponedeljek!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
20.5.2009 8:52:28   
pina-1
Jutro.
Mene pa glava boli. Provzaprav mi jo bo kar razneslo. Sem že eno kavo spila, pa še eno bo treba.... HB gre dieta h koncu in bo kmalu piknik, da se kot človek najemuser posted image

vidim, da včeri ni blo kar preveč zgovorno tuki. mi smo doma še vedno brez pcuser posted image . Upam, da ga danes dobimo in da bomo pol meli več časa za čvek, čeprav za vikend spet gremo na mini počitniceuser posted image .

bodite fajn. zdej grem pa še kaj nardit.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 20.5.2009 8:53:39 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
20.5.2009 9:22:42   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz pa danes zadnjič delammmmm user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
20.5.2009 9:31:15   
pina-1

Dan user posted image

Jaz pa danes zadnjič delammmmm user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

bravoooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ti foušuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
20.5.2009 9:32:48   
dolenjka

Dan user posted image

bravoooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne bodi fouš, sej veš kak je recept user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
20.5.2009 9:34:26   
pina-1

Dan user posted image

Nič ne bodi fouš, sej veš kak je recept user posted image

smo zgubili knjigo, kjer smo meli ta recept napisan user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
20.5.2009 9:34:33   
srečka nosečka

Dan user posted image

Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  - priznam  - malo pa ti le zavidam user posted image
To mislim, ker zadnjič delaš. user posted image

A po novi porodniški boš kar doma ostala? user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?