Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:35:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pa dobro jutro vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:40:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa dobro jutro vsem ....i ja tebi....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:40:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:40:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
....dobro jutro....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:40:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa dobro jutro vsem ....i ja tebi.... O srce, dobro jutro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:41:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....dobro jutro.... jutro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:42:58
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force ....dobro jutro.... jutro ...i ja tebi...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:45:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:45:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE odkrito - ti ne bi niti pristajal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 9:47:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE odkrito - ti ne bi niti pristajal ...zato ima mene... vrag joj sricu odnia...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:01:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE odkrito - ti ne bi niti pristajal ...zato ima mene... vrag joj sricu odnia... dobro je to ona tebe zdresirala. Dolenjka, a ti lahko še Pinota pošljem v šolanje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:08:41
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE odkrito - ti ne bi niti pristajal ...zato ima mene... vrag joj sricu odnia... dobro je to ona tebe zdresirala. Dolenjka, a ti lahko še Pinota pošljem v šolanje? pa mogoče še mojega??? Zame je prava kazen gledat delo, prah, umazanijo... ajoj, pa tole ležanje. No, saj upam da bo kmalu bolje dec pa pravi, saj so otroci pri bajti, mal more bit umazan No, drugače sem se pa vsaj mal naspala danes, zjutraj sem mela že foto sešn sem mogla probat ene obleke če so mi še prav Zdaj je pa tamala v varstvu, jaz pred tv in pc-jem, božam bušija in počivam Uživajte, smo že na polovici tedna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:11:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz pa danes zadnjič delammmmm Spokano 3/4 zadev, tako da danes samo sfiniširam, ju3 dopoldan še malo uživamo, pokosilcamo, popoldan Stipe znosti in spakira v avto in ob cca 19h štartamo - priznam - malo pa ti le zavidam To mislim, ker zadnjič delaš. A po novi porodniški boš kar doma ostala? če si z doma mislila Slovenijo, potem je odgovor da po vsej verjetnosti ja, samo šiht si moram najti. Če pa si mislila da bom prevzela status gospodinje, pa je moj odgovor NE odkrito - ti ne bi niti pristajal ...zato ima mene... vrag joj sricu odnia... ima pa srečo, da ima tebe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:16:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:20:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte! evo to sem se pa jaz od tebe navadla. Raje si nič ne privoščim, ampak da tetka pride in prah obriše. Mi se pa pol crtamo in pohajamo. Moj prah se prov danes poslavlja z bajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:23:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte! evo to sem se pa jaz od tebe navadla. Raje si nič ne privoščim, ampak da tetka pride in prah obriše. Mi se pa pol crtamo in pohajamo. Moj prah se prov danes poslavlja z bajte No vidiš in verjetno niste lačni zdaj od kar je tetka pri hiši? Pa skupaj ste tudi kaj več verjetno?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:35:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte! evo to sem se pa jaz od tebe navadla. Raje si nič ne privoščim, ampak da tetka pride in prah obriše. Mi se pa pol crtamo in pohajamo. Moj prah se prov danes poslavlja z bajte No vidiš in verjetno niste lačni zdaj od kar je tetka pri hiši? Pa skupaj ste tudi kaj več verjetno? lačni nismo. in tudi ta denar na stran nebi dali ampak bi ga za kaj drugega pofrčkali. smo pa vsi bolj nakulirani. PRedvsem jaz. Samo nas j trst, ker so cene tetic kar visoke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:38:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte! evo to sem se pa jaz od tebe navadla. Raje si nič ne privoščim, ampak da tetka pride in prah obriše. Mi se pa pol crtamo in pohajamo. Moj prah se prov danes poslavlja z bajte No vidiš in verjetno niste lačni zdaj od kar je tetka pri hiši? Pa skupaj ste tudi kaj več verjetno? lačni nismo. in tudi ta denar na stran nebi dali ampak bi ga za kaj drugega pofrčkali. smo pa vsi bolj nakulirani. PRedvsem jaz. Samo nas j trst, ker so cene tetic kar visoke Ja to pa verjamem, Blaža znižaj tarifo Jaz imam res srečo, men moja že 1 leto in pol 5 EUR računa, kar je več kot ugodno. Sem se pa odločila, da ji sama ponudim po 6 od oktobra naprej, ker bo imela več dela in ne bi rada da mi uide k kateri drugi. Zdaj ko nas praktično ni, k nam ni hodila oz. 1 x na mesec in se bojim, da bi jo izgubila Jo moram mal stimulirat. Zame to pomeni cca 5 EUR več na teden, ampak kot si že ti Pinči napisala, še vedela ne bi kje bi jih sfrčkala - na žalost
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:53:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja punce, res imam srečo, da je padu na mino Prah pa jaz z lahkoto gledam in pol 1x na teden tetka pride in tut to zrihta, mi gremo pa v tem času rajš na kak sprehod in se imamo radi Sem že zdavnaj povedala da ne bom suženj lastne bajte! evo to sem se pa jaz od tebe navadla. Raje si nič ne privoščim, ampak da tetka pride in prah obriše. Mi se pa pol crtamo in pohajamo. Moj prah se prov danes poslavlja z bajte No vidiš in verjetno niste lačni zdaj od kar je tetka pri hiši? Pa skupaj ste tudi kaj več verjetno? lačni nismo. in tudi ta denar na stran nebi dali ampak bi ga za kaj drugega pofrčkali. smo pa vsi bolj nakulirani. PRedvsem jaz. Samo nas j trst, ker so cene tetic kar visoke Ja to pa verjamem, Blaža znižaj tarifo Jaz imam res srečo, men moja že 1 leto in pol 5 EUR računa, kar je več kot ugodno. Sem se pa odločila, da ji sama ponudim po 6 od oktobra naprej, ker bo imela več dela in ne bi rada da mi uide k kateri drugi. Zdaj ko nas praktično ni, k nam ni hodila oz. 1 x na mesec in se bojim, da bi jo izgubila Jo moram mal stimulirat. Zame to pomeni cca 5 EUR več na teden, ampak kot si že ti Pinči napisala, še vedela ne bi kje bi jih sfrčkala - na žalost jaz mojo plačujem po 8, pa naj bi kao delala 5 ur, ampak vedno delja dlje. Dokler ne konča ne gre z bajte. Sem res ful zadovoljna. Sem ji pa zadnjič dala ene 2 vreči cunj za v Bosno, ker je rekla da rabijo. tako da sva obe zadovoljni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:54:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
.... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 10:57:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:00:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:02:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca na kaj je povdarek ne podcenjuj tetic. znaju one bit mudre
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:05:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca na kaj je povdarek ne podcenjuj tetic. znaju one bit mudre ...mudre, nego sto... , a ipak lipo mi je bilo ovih pola godine opet nosit hlace.... , sad ce lito i eto me opet u suknji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 20.5.2009 11:07:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force .... se strinjam... boljs da "tetica" puca za jeftine pare.... ... kakor jaz .... he.. pazi da tetica ne porčita ne bo procitala... itak, ko sem bil sam doma na hribcku, sem delal bolj "zunanja dela" kot "notranja", ki jih tetica ovlada.... .... tko da sem bil prava muskarcina in ne papuca na kaj je povdarek ne podcenjuj tetic. znaju one bit mudre ...mudre, nego sto... , a ipak lipo mi je bilo ovih pola godine opet nosit hlace.... , sad ce lito i eto me opet u suknji ne pozabi na maramu, i šlape
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?