Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 8:54:54
|
|
|
|
bamby
|
Dobro jutro! No, mi smo kljub poškodbi mirno spali. Malo mi je dala zdravnica misliti, da kljub temu, da ni nič še videt, lahko ponoči nastanejo težave in nama je zato dala tel. št., da jo pokličemo, če bi bilo kaj. No, na srečo je bilo vse OK. Smo pa vse obveze izgubili v postelji . Smo ji zjutraj nazaj namontirali, ker če ne ne bi jutri imeli it kaj prevezat . Itak ji je treba "čepico" stalno popravljat in dol vlečt . Ne vem, ali nimajo nič bolj pametnega za glavo obvezat . Zdaj me čaka še stroj suhih cunj za pobrat in enega za obestit, pol gremo pa k mojim staršem na kosilo. Praznujeta 40 let poroke, ravno na današnji dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 10:00:48
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro babmy, samo da je Anaja ok ... hitro se zgodi kaj takega... posebej zdaj ko so non stop v akciji in raziskovanju... našega npr. nič ni strah... pleza, se spušča, teče... ko ga pa kaj pokosi ali pa ko odleti po celi dolžini je pa jok... no do zdaj smo odnesli brez kakšnih večjih poškodb... bušk imamo pa veliko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 10:01:38
|
|
|
|
Blacky*
|
aha...bamby še čestitke staršem za obletnico...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 10:27:52
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutroooooo ... Zadnji bruseljski nedeljski zajtrk je za nami.... ker naslednji nedeljski zajtrk bo na hribcku......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 11:01:46
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooo ... Zadnji bruseljski nedeljski zajtrk je za nami.... ker naslednji nedeljski zajtrk bo na hribcku...... bravooooo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 11:07:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooo ... Zadnji bruseljski nedeljski zajtrk je za nami.... ker naslednji nedeljski zajtrk bo na hribcku...... bravooooo ...vazn da mamo zveze za endivijo blizu stare Ljubljane.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 11:10:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutroooooo ... Zadnji bruseljski nedeljski zajtrk je za nami.... ker naslednji nedeljski zajtrk bo na hribcku...... bravooooo ...vazn da mamo zveze za endivijo blizu stare Ljubljane..... ja seveda ko boste pa nazaj, pa lahko pade ena sobotna tržnica, pivce na plaži...
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 17.5.2009 11:11:13 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 11:29:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Itak, v soboto pade trznica.... Sefla ze 1 mesec sanja o endiviji, radicu, jagodah, cesnjah.... in ostalih dobrotah... ..... Ne mors verjet, ce si nekaj casa v gnilem kapitalizmu sele takrat se zaves..... kako se vedno dobr jemo v Sloveniji..... se sploh ne zavedamo kako dobr in naravno.... .... in sigurno bo tako se dolg casa....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 12:10:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Itak, v soboto pade trznica.... Sefla ze 1 mesec sanja o endiviji, radicu, jagodah, cesnjah.... in ostalih dobrotah... ..... Ne mors verjet, ce si nekaj casa v gnilem kapitalizmu sele takrat se zaves..... kako se vedno dobr jemo v Sloveniji..... se sploh ne zavedamo kako dobr in naravno.... .... in sigurno bo tako se dolg casa.... itak da bo tako še dolgo časa... mora biti no grem malo posesat, potem pa po škrata... vsak dan se je zbudil ob 6.00 da slučajno ne bi zamudil kakšne minute igre... no upam, da se bo jutri vrnil nazaj na stari vzorec... spanje najmanj do pol osmih uživajte na ta lep sončni dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 13:53:37
|
|
|
|
buči
|
Dan, mi smo danes spali celo do 8.30, smo bili 1/2 familije v šopingu, 1/2 na sprehodu (ne ugibat, kje sem bila jaz - v šetnji seveda!), pojedli juho, popoldne pa imamo roštiljado pri sosedih: čevapi, perutničke, vratovina (v moji grški paci), nabodalca, paprika in bučke na žaru ... Stipe, še malo, pa lahko tudi ti prideš na naš konec na kosilo ... Bamby, samo da ni hujšega. Meni se je takrat, ko je Aljaž padel, skoraj zmešalo, ker je bila kri povsod! blacky, ti na zs pustim telefonsko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 14:01:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči popoldne pa imamo roštiljado pri sosedih: čevapi, perutničke, vratovina (v moji grški paci), nabodalca, paprika in bučke na žaru ... Stipe, še malo, pa lahko tudi ti prideš na naš konec na kosilo ... ....mmmmmmmmmmm, holesterolne svinjarije.... .... skoda da smo tko dalec.... drgac pa Sefla prpravalja bruseljsko kosilo in sicer: puranji zrezki v smetanovi omaki.... brokoli, krompircek... paradajz solata.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 15:19:03
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: buči popoldne pa imamo roštiljado pri sosedih: čevapi, perutničke, vratovina (v moji grški paci), nabodalca, paprika in bučke na žaru ... Stipe, še malo, pa lahko tudi ti prideš na naš konec na kosilo ... ....mmmmmmmmmmm, holesterolne svinjarije.... .... skoda da smo tko dalec.... drgac pa Sefla prpravalja bruseljsko kosilo in sicer: puranji zrezki v smetanovi omaki.... brokoli, krompircek... paradajz solata..... stari, saj boš na pikniku nadoknadil!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 15:51:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
Buci.... a bos na picknik prvlekla kak test
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 20:41:50
|
|
|
|
blaža
|
stipe ta je zate. Vratija se Barba iz Australije, pa ga pita sused: - Kako je bilo u Australiji? - Pa bilo je lipo. - Jeli si vidija kenguruja? - Jesam. - I, kakav je? - Pa riba ka riba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:04:36
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Buci.... a bos na picknik prvlekla kak test Ne me j****, ker mi že moj mlekarnar teži, da zvečer ne delam drugega, kot da samo teste pišem ali jih pa popravljam. A veš, da se že meni rola od njih! Tisti termin bodo po večini že spet ena runda mimo, potem bodo le še zadnje šanse pred popravci. Še malo tv pogledam, potem grem pa v mižule, ker sem nekaj utrujena od piknikiranja. Pa še moj mi je eno pivce odprl ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:05:44
|
|
|
|
buči
|
No, še perilo moram obesit! Da o lčlikanju ne govorim! Imamo spet prazne omare! A veste, da nama je uspelo ta staro posteljo prodat!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:29:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
...Buci, vazn da se dogaja..... testi, svinjarija, pivce....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:30:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe ta je zate. Vratija se Barba iz Australije, pa ga pita sused: - Kako je bilo u Australiji? - Pa bilo je lipo. - Jeli si vidija kenguruja? - Jesam. - I, kakav je? - Pa riba ka riba. ...a ca bi bilo, da se vratia iz Kocevskog Roga... i medvjed bi bia riba...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:36:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža stipe ta je zate. Vratija se Barba iz Australije, pa ga pita sused: - Kako je bilo u Australiji? - Pa bilo je lipo. - Jeli si vidija kenguruja? - Jesam. - I, kakav je? - Pa riba ka riba. ...a ca bi bilo, da se vratia iz Kocevskog Roga... i medvjed bi bia riba... verjetno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 17.5.2009 21:37:41
|
|
|
|
blaža
|
Nočko .Grem še malo pred tv in pol spat. za mano je naporen dan, napišem drugič, ki ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.5.2009 6:59:32
|
|
|
|
buči
|
jutro!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.5.2009 7:16:57
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, grem po kavo, sem čist , sem gledala film do enih, ob šestih pa seveda mi ni bilo za iti iz postelje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.5.2009 7:19:37
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro no ta teden delam od 9-5 tko, da mam mal več cajta , prov mi je grozen tak delovnik. sem pa pozabila povedat, da sva se prejšnji teden s tamalo nehale dojit. se pravi sva se dojili dobrih 15 mesecev . no pa ni blo krize. sicer res da moram nosit majico zapeto do vratu, ampak, sitnari pa ne preveč. bolj hoče zjutraj, kot zvečer. bravo mi. včeraj smo bli s kolegi v živalskem vrtu in imeli smo se naravnost čudovito. sigurno še ponovimo, nam je bilo neznansko všeč. tamala je bla pa itak ful očarana nad živalmi . najbolj se ji je dopadel morski lev. aha moram nehat, ker zdaj pa hoče tipkat. lep dan vsem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.5.2009 7:21:37
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči jutro! sem ti poslala še svoj št. na zs ... pa naš trenutni tedenski urnik
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 18.5.2009 8:48:56
|
|
|
|
itata
|
jutro, midva z jakobom sva bila v soboto popoldne na kosilu na krki na dolenjskem - bivši sodelavci in sodelavke so me povabili in je bilo prav luštno. sam miza je bila zelo blizu vode... tko da prvo uro ni blo panike, ker se me je mali bolj ali manj držal, drugo uro pa je bil že bolj domač in itak bi skoz čist zraven vode stal in gledeal v vodo, če so kje ribe tko da sva pol počas šla... v nedeljo je bil pa moj z jakobom pri dedi in babi, jaz sem se pa učila cel dan...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?