|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
16.5.2009 16:58:41   
Anonimen
sonček jst mu tud ponoči sesam, po večkrat če je trebauser posted image mam sesalc kar zravn postle pa uštekan, ker drgač je katastrofa. kašelj pa dokler je sočen, se nimaš kej bat. problem je un suh, bevskajoč kašelj...to  mu verjetno iz noska zateka in ga seveda draži v grlu.
in če bruha sluz, pol je definitvno ogromno tega in jst mu še večkrat čistila....jst kdr je tko, tud na vsako uro sesalc laufamuser posted image sej se grozno sliš, sam klinc, k se tolk hitr nabira, pa tečno je tud s tem sesalcem, sam pomaga pa, to je men taglavno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.5.2009 20:29:04   
Nea
Ej, ful ste naklofale.

Vidim, da je največ pogovora bilo o taščah. Ne bom nič preveč komentirala.
Edino bi jaz na vsak način probala dobit svoj kotiček za življenje in se rešila skupne bajte. To mi nekak nikoli ni dišalo na funkcionairanje.
Res je, da ko jih rabiš za babysiting so vedno pri roki (en štuk gor al pa dol), ampak brez tega se tudi da preživet.
Brat mojega moža naju je enkrat vabil, da naj si skupaj urediva podstrešje v njegovi hiši in sem jaz bila ful proti... velikokrat sva se z mojim zardi tega takrat skregala... zdaj pa mi vedno reče da je ful vesel da nisva šla tja živet.
Mislim da vsak enostavno rabi svoja vrata in če mu gre čez glavo, vrata zapre in se ohladi.

Danes smo preživeli lep dan. PO 10-ih dnevih dežja je spet posijalo sonce. user posted image V Eminem vrtcu so prirejali familienfest in smo tam sotali od 13-17. Najprej je bila predstava, potem smo se igrali družabne igrice, potem so otroci staršem razdelili darila (iz kamnov so srčke sklesali), potem pa jedli. Vsak je namreč prinesel nekaj hrane; slano in pecivo.
Erik je tudi bil OK. Zaspal je 2x po 15min, ostalo je opazoval dogajanja okoli sebe in delil nasmehe.

Pred kratkim sem zlikala tako da jutri naredim fižol in bomo imeli za dva dni. Jutri namreč nič ne delam.

Lepo nedeljo vam želim,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.5.2009 20:39:46   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jancci ta stolček sem jaz že pri uli gledla, samo pol ga je prerastla prej, preden sem se jst odločla a bi al neuser posted image

je pa tud v razvojni rekla, da v bistvu je kul, ker je tak penast (kot neka trda pena je) in objame otroka čez medenico in za hrbtom, tko da ga nič ne vleče skup in se hrbtenica ne poseda. seveda pa ni za cel dan notri za sedetuser posted image u glavnem je rekla, da načeloma je ok, sam ker je to pač tolk nova zadeva, pa za ziher ne more trdit.
men se je drag zdel takrat, ker je že pač bla ula 3mesce stara, pa se mi je zdel brezveze za tolk malo časa...za v banjo pa ne vem, je boljš verjetno un stolček - fliper, k se prisesa na poden, pa k lohk otroka dvigneš pa umiješ in tko, tu pa otroka stol drži, pa se matraš pol v banjo da ga ven dobiš...kaj pa vem.

Ma ja, je kar dost drag, sam ka pa vem.. če se nam tolk časa odločala, kot si se ti, mi zna že za Meto fajn pridt.  user posted image user posted image   Pol pa itak nameravam še kšnega met, pa sestra bi se tud lahko zmigala, če jim pa ne bo sedu (otrokom), ga pa itak lahko prodam... k tist fliper al kaj je, za v banjo, mi je pa ena kolegica posodila se mi pa niti ne dopade kej zlo. Tak mal štorast, pa tuš itak nima čist ravnega dna (so neke čudne fuge) in se pol ne prisesa lepo in se zvrača na hrbet... sej v bistvu bi ga imela bolj za igro kot za resno umivanje.. to pol na hitrco stuširam tisto rit in je!  user posted image user posted image  Ma jest mam kar dober filing no, drgač sploh nebi razmišljala!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.5.2009 21:30:02   
ronja
ona mojih otrok sama ne bo mela več. GARANTIRANO.

Čaki, a nisi zadnjič pisala, da jih pelješ dol na dvorišče, da so skup? A si takrat še ti zraven - če si, mi je jasno, da ti dojadi, vsak dan viset z njouser posted image .
Kaj pa lubi se strinja s tem, da njegova starša ne bosta nikoli mogla met vnukov brez nadzora?

in tvoja tašča je očitno pač dojela, ko se jo je na svoje mesto postavlo, moja pač ne dojame. al pa smo mi kreteni in ji v kitajščini govorimouser posted image

Dojela je potem, ko je lubiju dojadilo - in čisto nič prej. Prej sva se tudi vse strinjala in ji je vedno rekel - isto kot pri tebi, šmirglala ni pa nič. Saj potem je tudi še probavala in še zdaj kdaj proba - ampak ji da lubi lepo vedet, kako in kaj in ni problemov.

jancci, jaz uporabljam lupinico samo v avtu, sicer pa je ne dajem nikamor, kjer bi bila v sedečem položaju, dokler ne bo sama sedela. Saj pravim, tvoj otrok je, ti veš, koliko si pripravljena tvegat za katero stvar in koliko ti je do česa. Jaz vem, da nisem pripravljena pri otrocih kaj dosti tvegat in če mi nekdo za eno stvar razloži, zakaj ni ok, pa se mi zdi, da je point, potem se tako ravnam - pri teh stolčkih ipd. so mi razložili in mi je to dovolj. (Poseda se lahko hrbtenica namreč tudi višje, ne samo v spodnjem delu, visoko pa ni nič podprt otrok... )Tako bom vedela, da sem naredila vse, kar je bilo v moji moči in tudi če bo kdaj kaj narobe, vsaj slabe vesti ne bom imela. Seveda je malo verjetno, da je kaj narobe - ampak tudi je malo verjetno, da se kaj na cesti zgodi od nas do babi, recimo, pa jo striktno vežem v lupinico... Pač, enih stvari nočem tvegat. KOmot pa pustim Ronjo, da pleza po stolih - to sem pa pripravljena tvegat, da pade dol - ker je ful spretna, je to malo verjetno in ker ni tako visoko, bo zato mogoče pokasirala kako buško, to je pa to... Bo pa dobila samozavest in spretnost. Tak da imaš povsod + in -, seveda. Eni ne upajo pustit otrok samih na tobogan, jaz komot dojim na klopci in jo gledam. pri uvajanju hrane in teh položajih pa pazim. Prav hudega tveganja ni pa nikjer, ponekod nič ne pazijo, ap imajo vseeno v gl. kar zdrave otrokeuser posted image .
Jaz  bi sicer otroke kopala v njihovi bani, če ne bi imeli svoje in se ne bi kopale v gl. skupaj - tudi zdaj ju včasih v tamali banjici, kadar se pač jaz ne kopam. V bani dobi otrok občutek za vodo in meni je to važno, enim se pa to ne zdi preveč pomembno, ker vejo, da otroci ne bojo veliko na morju ali pa niso preveč na vodo navezani... Vsak po svojeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.5.2009 21:31:45   
snikolina
Dober večer, kako ste kaj?

Mi smo se danes potepali po Ljubljani, je blo ful luštno. Bli smo na obisku in še super vreme je bilo.

Sončnica kulči za bazenuser posted image

Janci jst tut nebi tega stolčka dokler še ne sedi samostojno.

Ula nimam besed... Mene bi pobralo od dretja, se mi zdi. Upam, da si rešila glede morja, tole z ljubkovanjem pa je pomoje resna zadeva in to mora tvoj rešit takoj!! Tak odnos do otrok je ful sporen. Sej pravim: men bi se utrgalo!

Ne vem, če sem zdej vse "pokrila" grem še nazaj vse prebrat.

Aja, danes me je dvakrat (en za drugim) grdo močno ugriznil v bradavico, da so mi solze pritekle. Zdej pa frajer afne gunca v igralnem centru in nikakor zaspat. Tole je čist nova zadeva-k zdej bi že "praviloma" moral spat 1,5 do 2 uri. Čist divjeuser posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 16.5.2009 21:33:44 >

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.5.2009 22:11:46   
Anonimen
Čaki, a nisi zadnjič pisala, da jih pelješ dol na dvorišče, da so skup? A si takrat še ti zraven - če si, mi je jasno, da ti dojadi, vsak dan viset z njo

ja, jo dam dol, za kako uro, dve. pa nism zravn, ker bi me pobralouser posted image sam to pa je tud vse - naj majo un skupen čas pa nej se majo fajn, sam tko, prov za varstvo za dalj časa je pa ona adijo. se ne grem, škoda mojih živcev. kaj lubi misli? u bistvu se strinjauser posted image

mah, bomo vidl, sej bo večja, pa bo znala sama povedat in pokazat kako in kaj. do takrat bo pač tko. jst ne morem pomagat, preko sebe pa preko svojih principov pa nisem pripravljena it, sploh pa ne zato, da bo una neke svoje fore furala, ej res ne. zato da mi namerno kljubuje, namerno nardi glih kontra, pa čeprov zato otrok zato takratko potegne ( tolk o ljubezni).

sma se prej neki pogovarjala in je reku lubi da to verjetnores ni najbl posrečena ideja. da niti ni razmišljal o tem, pač pa samo to, da bo ula mela še dodatno dva dni morja.jst njega razumem po eni strani, da mu pač ni na tak način za razpucavat, k že pač skoz je tko, pa vsi so tko navajeni, pa po jajcih okol mame, k ona je pač taka, zamerljiva in tko. plus da je še tip tak, spravljiv pa umirjen pa diplomatskiuser posted image po drugi strani pa jst nisem čist nič navajena na takšno in mi je glupo. pr nas je pa to čist drgač, smo vsi bol energični in močni karakterji in direktni, pol se pa dostkr kr krešejo mnenja, pa z mami se tolk zrukama da joj, obe kr pihava zravn, sam žez prt minut pa drugo stvar normalno debatirava, kt da ni blo nič. pač si povemo, pa se upoštevamo, pa noben ni zamerljiv. in lubi bi si prej "upal" moji mami kaj rečt in jo recimo napizdit, kot pa svoji.
jst sem pa že tud tolk napsihirana od tega, da se ne sme nič rečt, da mam res že eno ful blokado in kr zmrznem, tud pri bolj resnih stvareh, tolk je to že zažrto v men. zato se pa ne grem več. ker bo kaj - una udarla mojga otroka, jst bom pa tihuser posted image povn kufr mam, resuser posted image

zdej pa zadostuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.5.2009 10:28:40   
ronja
jst njega razumem po eni strani, da mu pač ni na tak način za razpucavat, k že pač skoz je tko, pa vsi so tko navajeni, pa po jajcih okol mame, k ona je pač taka, zamerljiva in tko. plus da je še tip tak, spravljiv pa umirjen pa diplomatskiuser posted image

hehe, tudi moj lubi je tak. Samo je pa ugotovil, da je kdaj pa kdaj za vse boljše, da se zmeni. Pri njih niso navajeni se karkoli pogovorit - mislim, če je kak problem, sploh ne rešujejo na ta načinuser posted image . Ampak ma tale prav: "Kakšna so ta vaša pravila, poglejte kva so 'z vas nardila..." In tako zdaj pač reče tako, da ga upoštevajo. Saj se ne krega non stop, ampak saj veš - že tista odločnost, pa to da enkrat greš dalje, tudi ko je mamica že užajena in joka... Že to naredi svoje, pa naslednjič še parkrat proba, če pa vidi, da ne pali, neha. Kot sama dostikrat napišeš: "ljudje delajo s teboj tako, kot jim dovoliš"... Pa res je boljše prva zamera kot zadnja. Če ne bi lubi takrat urgiral, bi jaz zasovražila svojo taščo, sem bila že na poti tja... Tako jo imam pa rada - a ne bi bilo škoda?

Probaj mu nekak predočit, da se je pa vseeno fajn kaj zmenit, da se lažje on kot ti... Pa naj se magari diplomatsko zmeni, če bo palilo, samo če ne bo, naj najde pa drug način. Verjemi, fantje kar znajo uredit zadeve, ko se resno spravijo! Dokler ga pa ti razumeš, ker je res zoprno bit skregan, če živiš skup, pa si še sama včasih ne upaš nič rečt, on vozi vmes, ker mu sploh ni do kreganja, mama pa izkorišča gužvu... boste meli pa tako... Po moje je za vse boljše, da se enkrat resno pogovorite... Ker to, da ti gre na bruhanje ob misli, da bi imela tašča otroka 2 dni, je res znak za alarm - sploh če s to taščo živiš pod isto streho... Ti držim pesti, da se porihta - samo samo se ne bo, tu je tvoj lubi na potezi, ti pa da ga mal dregnešuser posted image .

Mojadva (lubi in Ronja) sta danes šla s taščo in tastom na vikend, ko smo ravno pri temuser posted image . K nama z Lejlo pride pa moja mami na obisk. Potem pa upam, da bom lahko kaj ustvarjala... Par igračk sem že naredila ta teden, jupi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.5.2009 15:10:07   
Jancci
S5 jest težim... a mogoče kera ve, za kakšen članek (od kakega dr.) o lizanju dude preden jo daš otroku v usta?! Sva imela z mojim debato, pa hoče strokovno mnenje, ki ga bo potem z veseljem pokazal svoji mamici!!  user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.5.2009 20:36:07   
sonček33
Ojla pupe.
A smo pol kaj dorekle glede srečanja?
jaz sem za Gorenjsko, še najrajše na Šobcu, V naravi. na sončku, Ob vodi,
A je katera za?
Petek?Ob 10h?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.5.2009 20:45:36   
sonček33
Mi smo se cel dan potepali, ko je bil očka končno doma. Najlepše se imamo v troje. Smo šli zjutraj od doma, na kavico s sestro in nečaki, pa potem na sprehod, pojest, previt, na kosilo v gostilno, no na vrt gostilne na njoke z jurčki in ogromno solato, pol pa k mojim na vrt...mal cajtnge prebrat (moje omiljeno delo) in z nečaki se mal pocrkljat. Zdaj sem pa oprala 2 stroja, enga še perem, preobčekla posteljnino, zalila rožice, prekuhala flaške....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.5.2009 21:16:26   
sonček33
Kje ste vse? Se crkljate?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.5.2009 21:21:21   
farfala
sonček33 mi smo se tud meli fajn danes.Bili pri tašči na pikniku, menjala posteljnino na vseh posteljah,oprala 4 runde, pa še 2  zdaj, zalila rože, pa še kolesarila po dolgem času. Upam, da se je začela bitka s kg

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.5.2009 21:22:13   
Ploha
sonček: jst sm načeloma za user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.5.2009 21:24:07   
sonček33
farfala - sva imeli nekaj enakih del...ma včasih ima človek toliko energije da bi gore premikal...kolesarjenje, ej, vidiš, tega sem ti pa fovš. Sva se glih z možem pogovarjala, da konec tedna pa greva na eno turco, pa sem glasno razmišljala, da zna bit porblem s temi mojimi šivi....jaz jih še vedno vsake tolko čutim.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.5.2009 21:34:40   
barba
Za srečanje sm jst tud za Šobec user posted image  dan in ura mi pa tud ustrezatauser posted image Če jih bo več za LJ mi je tud vredu.

Mi smo bli dons cel dan pri naših. Je imela sestrica prvo obhajilo. Smo šli potem na kosili in popoldne doma lepo v senci debatirali.user posted image  Se doma tko fajn razumemo, da mi je res lepo hodit vsake toliko časa domov. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 17.5.2009 21:35:11 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
17.5.2009 21:39:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.5.2009 22:33:39   
mimi30
Čeruser posted image !

Mi smo spet doma, bili smo v na morju prikolici in je bilo prav lušno...edino malo neprijetno dva dni zvečer in ponoči, ker smo bili sami v kampuuser posted image ...no kr fejst neprijetnouser posted image , če bi bilo še kak dan več bi verjetno popakala in šla domovuser posted image ...ta teden se je pa že skor sezona začela in je že več ljudi. Pa mačke so nas gušleuser posted image 100/h, hodle v baldahin in pojedle vse kar so našle od kruha dalje...bog ne daj, da bi pozable kako posodo kje umazano vse bi polizaleuser posted image . In v eni od teh noči, ko smo bili sami v kampu je v baldahinu ful ropotalo....se je mama opogumla in odprla vrata prikolice...maček pa v temi gasa direkt v njo, v 2s giro po prikolici in šus ven...mene je skor kap...zdaj smo pa nov baldahin nabavli, HB upam, da se jim ne bo več ratalo not ušunjat.

V soboto je prišu dragi dol k nam in je neki malecko ogovarjal, je začela neki nabirat in je Nejc rekel: ¨ati ne pozna te, misli da nisi pravi.¨user posted image . Fino so se nasmejali vsi s kom se je mami družla na morju, da otrok več ne ve če je ati pravi user posted image .

Prejle sem cote razpakirala in dala dve rundi že prat. Cot mamo po celem hodniku do kopalniceuser posted image ...v kopalnici ne morem sortirat je bol malauser posted image ....ma, sploh nisem vedla, da imamo tolk cotuser posted image user posted image kolk jih je zdaj za pratuser posted image .

Dobrodošli novi mamici user posted image user posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.5.2009 22:42:15   
mimi30
Prebrala sem vas že malo, pokomentirala bom pa verjetno jutri kaj.

Mamo v familji neke težave z dedovanjem in razmejevanjem in pride jutri dopoldan geodet pa da vidmo kak se bomo dogovorili in vrt in klet razdelili. Me je kr groza, odkar je babi umrla se mami in teta nikakor ne morta nič zmenit. Teta non stop neke zgodbe plete user posted image ...dvakrat smo kosili travo, enkrat ona in enkrat mi in smo oboji lepo vso travo pokosili, zdaj pa pridemo iz morja in je samo polovica pokošenauser posted image , smo mogli it kr takoj dans ko smo domov prišli še drug del pokosituser posted image user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.5.2009 23:10:14   
farfala
Mene pa zanima nekaj. Bi si rada kupila novo kolo pa bi vprašala, če katero zanima ta akcija, ki jo imajo v Hervisu: plačaš 2 dobiš 3. Najdit bi se morale 3, ki potrebujemo kolo, pa bi prišlo ceneje. Akcija je zdaj sicer že mimo, bo pa jeseni spet al kdaj pač.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
18.5.2009 8:24:29   
PAJO
dobro jutro

ena user posted image   za vse,jz sm jo že popila,speglala 3 žehte cunj...
sm vstala ob 5,30 je žana pojedla in šla nazaj spat(še vedno spi),
pol sm pa tamavga zrihtala in peljala v vrtec.....res sm vesela da sm vse zlikala.

kako ste kej?naša žana mal kašlja,se je od mojga nalezla,ker on tud že 1 tedn
neki kašlja.....zdej je pa še ona začela.sm jo v soboto peljala v dežurno pa so rekl da
ni nč,vse ok za enkrat,,bomo vidl kaj bo.

a se vaši radi vozijo v vozičku?ja naša žana sam da jo daš v voziček ni hujžga.to se joka,dere
noro res ,slpoh se noče vozt,sploh ne vem kaj nej,.pol jo pa pustim nekej časa da se
joka pol jo pa vn vzamem ,ker mi gre že na živce in slpoh ne neha.skoz hoče bit
pokonc pa gledat...res že skor sedi,sam sedet hoče.noro.
upam da bo kmalu to prerasla..user posted image

lp

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
18.5.2009 9:17:18   
mimi30
Jutrouser posted image !

Pajo kak si ti pridna, da tako zgodaj vstaneš in že vse to porihtašuser posted image . Jaz dam zjutraj mali za jest in že kar vmes med njenim zizanjem nazaj zaspim .
Špela tudi nima rada vozička. Redkokdaj mi uspe, da zaspi v njem, če ni ravno takšen čas, ko bi naj šla počivat....še takrat jo moram včasih malo na zizo dat in uspavat in šele potem v voziček...vztrajna je tudi ful...v avtu se je po poti nazaj jokala toliko, da smo v 2urah tri krat stali in bili na zizi potem ji je pa končno uspelo in je zaspala za malo dalj časa.

Sem jo na morju pri kopanju v čebričku prvič slišala, da se glasno smeji...zgleda, da ji je bilo tak lušno...potem se je pa ustrašla sebe in bratca, ki jo je oponašal in v jok.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
18.5.2009 9:19:44   
ronja
S5 jest težim... a mogoče kera ve, za kakšen članek (od kakega dr.) o lizanju dude preden jo daš otroku v usta?! Sva imela z mojim debato, pa hoče strokovno mnenje, ki ga bo potem z veseljem pokazal svoji mamici!!

Obrnita se na stomatologa za otroke - zobozdravnika skratka - Rok Kosmač ima predavanja v materinski šoli v porodnišnici Ljubljana-  on je rekel, da je manj škode, če daš otroku dudo direkt iz tal kot pa če jo prej poližeš - se mi je zdel tip, ki ne bi nekaj takega rekel brez znanstvene utemeljitve. Vama bo dal za skopirat zadeve, po moje. Pa je prijazen - poglejta, kdaj ima mš v lj. p. predavanja o zobozdravstvu, pa pojdita tja ob koncu predavanja in ga vprašajta.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
18.5.2009 9:20:45   
sonček33
mimi smo te pogrešale, ti si pa uživala...sej prov... ja naš se tudi zdaj že glasno smeji.

Joj, mene tut skrbi vožnja z avtom...kaj pa vem, malemu ni najbolj všče, čeprav kam daleč sploh še nismo šli...jaz in moj se izogibava avtu..raje opravuva stvari peš ali s kolesom... ampak na dopust bo pa treba z avtom...še dobro, da ne gremo nikamor daleč...

pAjo ma ti si carica...peglanje je bljak, pa še tako zgodaj...ni šans
kaj bomo kuhali? moj dragi je sicer spet celodnevni šihtar, ampak bomo pa zvečer kej dobrga. men drgač zdej itak sede tanov kormpir pa domača solata...je čist dost, tud če ni mesa...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
18.5.2009 9:29:19   
sonček33
Srečanje Šobec, petek, ob 10h

sonček33,
barba,
ploha

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
18.5.2009 9:43:11   
mimi30
sonček, sej bo tud vožnja šla. Po teh dveh urah se je umirila in spala v kosu 3h...sem jo pa mogla ob vsakem postanku preoblečt, ker je bila čisto mokra. Hudič je če si sam v avtu in ne moreš otroka niti malo zamotit...ga držat za roko...z ropotuljico ropotat...dudico v usta dajat... ropotuljica je celo enkrat pomagala, je nepremično gledala v njo in potem zadremala.

Kar se slinjenja dud tiče...to mi je neke najbolj blekuser posted image ...jaz tud tega ne maram, da se je z isto žlico...malo babi malo otrok, fuj. Sem jim kar pri prvih poskusih hranjenja povedala, da se to ne dela, da mi tud ne jemo z isto žlico.

farfala, a ni ta akcija v Hervisu tak, da vzameš tri katerekoli stvari in dobiš najcenejšo zastojnuser posted image ...ne rabijo bit trije kolesi.

Punce kaj mislite, kolk naj bo otrok star, ko gre prvič z dedijem in babico na morje? Tast in tašča bi rada peljala malega avg. na morje in me je dragi vprašal, če ga bom dala...nisva še nič dorekla...in včeri gremo k njim na obisk in oni sprašujejo Nejca, če bi šel z njimi na morjeuser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.