khurde
|
Jancci, sem kar kopi-pejstala tvoj post... Oblačenje ponoči: body s kratkimi rokavi + enodelna pižamca + kovter ali pa body z dolgimi rokavi + tanke hlačke + kovter (spi pri nama) Oblačenje podnevi (danes): body s kratkimi rokavi + tanke hlače + nogavičke in klobuček (ni v vozičku, je v slingu, vozička še vedno ne sprejme, pa je treba, da ji glavice ne opeče) - sem ji dala prvič body s kratkimi... mislim, to oblačenje, da naj ima en sloj več, pri nama ne funkcionira... jaz še večino dneva v puloverju, njej se pa lih strga, k ji je vroče... sem jo imela do ene dvanajstih v bodyju s kratkimi rokavi + majčki povrh, pa ji je bilo vroče (res toplo zatilje) Spanje ponoči: cca od 19-20ih, včasih kaj prej ali kasneje, do 2 ali 3; ponavadi se zbudi že ob 5ih za hranjenje, pa potem spiva še do ene 7-8ih ali 9ih, zdele je pa imela dva dneva, ko je non-stop jedla... v bistvu sedaj sploh ne vem več kolikokrat se zbudi, ker sama najde joško in me sploh ne zbudi, edino če ne ležim tako, da ne more do hrane Spanje podnevi: enkrat za ene 2-4 ure, odvisno od dneva, včasih proti večeru še enkrat za 20 minut ali zjutraj za 20 minut in pa v slingu par minut - je pa fora v tem, da če ne ležim zraven, ko spi "dolgi" spanec, se prej zbudi in je jokava, ker še ni naspana, pa moram potem vsakih 20 minut do ene ure jo dojit hodit, tko da raje spim zraven Dojenje podnevi: čisto odvisno, zdaj že malo manj pogosto, nekje na dve uri (povprečje), dopoldne bolj pogosto kot proti večeru Mere: 3m: 63 cm, 6560 g Samostojno obračanje: ne, pride do boka, potem pa ne ve, kako naprej Pitje vode: jaz jo samo dojim, brez dodajanja vode ipd.; zdaj, ko je vroče, jo malo pogosteje pristavljam in vem, da je žejna, ker popije samo malo, par požirkov, pa ima dosti... včasih ko sva šli opoldne ven, sem jo dojila tudi na pol ure, zdaj sva v času največje vročine raje doma, če ni nujno. včer smo imeli ubitačno noč in upam, da bo danes bolje. še nikol nismo imeli take noči... zbujanje non-stop, nič lačna, samo nekaj je jokala, pa bradavico bi valjala po ustih, če ne bi nič ven priteklo... potem še eno obdobje slabe volje okrog poldneva... ne vem, upam, da bo danes bolje... sem ji izmerila vročino in ni nič, pri ušeskih sem jo tipala, nič trznila, samo s tako silo si te rokice v usta tlači, da me je kr groza... sem vse prebrala, pa pozabila in se mi ne da nazaj gledat - se zanašam na jancci. grem kar spat... za vsak slučaj, če nima še kakega presenečenja za danes. lahko noč!
|