|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
15.5.2009 21:41:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

ej sej pravim vas čist razumem, se strinjam z vami, ko bomo enkrat na kaki kavi vam pa še mojo štorijo povem, boste tud debelo gledale , samo sem se navadla, pač tud drugače gledam na te stvari, je pa eno, fant drži z mano in edino to je prav in to me "rešuje",...

sej res...bo kaj kmal kako srečanje?
daljše kot zadnjič?

jaaaaaaa to bi, dejmo drug tedn, ker pol mam jest vsak drug dan izpite pa nam mogla user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
15.5.2009 21:50:47   
Zvezdica
jaaaaaaa to bi, dejmo drug tedn, ker pol mam jest vsak drug dan izpite pa nam mogla

lahko. Sam ne torek plis :)

kaj pravite na četrtek?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
15.5.2009 22:23:49   
Ploha
jst lahko user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
15.5.2009 22:24:03   
barba
Jst sem tud za srečanje user posted image user posted image  v četrtek al pa petek.user posted image

Tašč ne bom komentirala ... mam s svojo dost kolobocijuser posted image user posted image user posted image

Oljica - super za zapiske, mi bodo ziher prav prišli. Se bom lotila ZUPa jeseni in te bom takrat prosila zanje. So v službi bolj slabi odnosi in kar malo premišljujem o menjavi službe.

< Sporočilo je popravil barba -- 15.5.2009 22:37:17 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
15.5.2009 22:29:27   
farfala
Joj ulla to je pa res težka situacija.Jaz takih problemov nimam in lahko popolnoma zaupam tašči. Je normalna, razsodna, zlata in 1.otroka sem dala v varstvo njej ne moji mami , ker pač bolj zna z otroki. Pa mi je mama zamerla,samo kaj češ, otrok je najvažnejši. Mi ne živimo v isti bajti kot vi,kar je velika prednost in si tudi nikoli nisem hotla tam urediti stanovanja . Mogoče bi morala razmišljat o selitvi, ker to le ustvari eno distanco. Ampak to je velik korak, če je sploh možen.  Mislim tudi, da bi se morala res temeljito pogovorit s svojim možem, ker te očitno ne razume ali ne upošteva najbolj. Ampak moškim se itak vedno zdi, da ženske preveč kompliciramo in skrbimo. Išči pač pozitivne stvari: ula bo sigurno uživala, dovolj je velika, da bo pokazala, če ji kaj ni všeč, onadva jo imata tud sigurno ful rada, otrokom koristijo spremembe, ti se boš malo spočila (če se boš skulirala)... Slaba mama pa sigurno nisi, ne govori neumnosti, da ne boš res začela verjeti v to.

khurde: si upavičeno jezna na to barabo od direktorja

Zvezdica"Veš, vseno mu kaj speci, tudi če ni z vami, pa kako svečko zanj prižgi. " - Sva šla s Samom do pokopališča in jo res prižgala, Ja ostanejo z nami....

Ah Osenar je meni tudi anti, sicer sposobna oz. ambiciozna samo nimam ravno spoštovanja do nekih zajčic.

Doma pa imam  pestro danes. Najprej je ta veliki imel nastop v šoli, je blo malemu ful všeč, potem je prišel njegov sošolec na obisk pa še bratranec, ki bo tukaj čez vikend.Sem jih kar ven nagnala žogo brcat. Mala malca 4 otrociuser posted image  (samo trije morajo biti starejši od 8 pa je!)

Pa ko sem kosilo kuhala, dam zadnja 2 zrezka pečt, skočim do računalnika,  da ga vklopim, pa seveda sem bla radovedna in začnem brat kaj dogaja na tem forumu, pa berem, pa berem, berem..... Moram še kaj dodat? Je pa kuhinja res dobro prezračena danes. Je to že postal moj moto (da je vsaka stvar za nekaj dobra), ker ga res sračkam zadnje čase.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.5.2009 0:20:21   
khurde
ulla, jaz bi jo pomojem pustila, ker itak ne boš mogla v nedogled preprečevat. bi se pa požrla verjetn čez vikend in skos neki tuhtala, pa to pol ne bi bil zame vikend za spočit. user posted image  je pa to lubčkanje po intimnih predelih men čist mem... jaz tega še nikol nisem tamali naredila, kva šele, da bi kermu drugemu otroku. user posted image  mal mi je to tko... poseg v integriteto posameznika, ne vem, pa čeprav je še čist mini mejčken posamezniček... sam pustila bi pa jo, če ne drugače za en dan (če je pač možno, odvisno, kje je prikolica), sama pa v tvojem primeru ne bi šla, čeprav je velik lažje kej tazga rečt kot pa naredit...

farfala, sožalje za očeta. glede raztresenosti al karkol že je, se pa pridružujem klubu... sem taka k kila cukra, k se prevrne... verjetno mal utrujenost pa to.

sončnica, ne vem za pikice. na trenjih je bilo pa neki od misic, nisem gledala, moj ni hotel. user posted image

niia, še ne nosim tako, ampak so mi zadnjič na posvetovalnici rekli, da jo lah brez problema zdaj nosim tako, da je s hrbtom naslonjena name.

srečanje... zdaj imam avto (ker pač moj ne dela), tako da bi bilo možno, da prideva tudi mi2. samo moj čmrlj še nikol ni bil na kavi, ker ne zdrži (mal prehit ji dolgčas rata, pa protestira, če opazi, da se ljudje ne pogovarjajo z njo user posted image user posted image user posted image ). tko da se mogoče samo oglasiva, odvisno od lokacije itd.

moja tašča pa ni tok slaba zdej, sej nikol ni bila, samo mene je bilo pa kr mal strah. zdaj ful redko gor pride, mogoče enkrat na dva tedna, pa TRKAM TRKAM TRKAM, da tako ostane. in potem običajno jaz malo dol nosim al pa ji jo dam, ko se srečamo na vrtu, pa se sprehajata okoli, jaz pa vmes kaj naredim. upam, da tko ostane, pa da če se kej spremeni, da gre sam še na bolš user posted image

nočko

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.5.2009 7:07:15   
sonček33
Kaj če bi bilo srečanje na Gorenjskem?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.5.2009 7:09:19   
sonček33
naš Lovro je celo noč kašljal. Bogo dete. pa nos zabasan do fula. Sva mu ponočo brizgala fiziol. v nosnico. kaj pa vem, če je kej boljše. V glavnem noro no. Moj je zdej na šihtu, pol ma pa njegov best frend fantovščino, tako da se ne veselim tele sobote čist nič.

Tečna, zmatrana...eh

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.5.2009 8:58:33   
farfala
sonček33: saj bo boljš, pridejo taki dnevi, ko nič ni v redu,ampak saj minejo.Kaj je že sezona preladov al kaj?Midva z malim sva za enkat še OK, ampak me že skrbi, kaj bo naslednji teden, ko ima drugo cepljenje.

niia: jaz tudi nosim tako, brez slinga, mu najbolj ugaja, tudi pediatrinja le rekla da lahko, že pri 3 m

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.5.2009 10:20:28   
ronja
sej ne mislim, da je kaj pedofilskega na tem, ampak je pa grob poseg v otrokovo intimo. in kak otroka vzgajat v stilu, da ga nima kdo tam kaj se za dotikah, če že pri domačih odpove zadevauser posted image
in meni je bolano, pedofilsko al pa ne.

Se strinjam, 100%! Samo hotela sem te potolažit, ker bi se jaz ustrašila, če ni kaj takega na tem... Se pa strinjam, da je bolano in da tega ne smeta kar tolerirat! Se spomniš, ko sva se enkrat pogovarjali, pa sem rekla, da bi po moje moja tašča mal skrila, če bi ji čisto prepovedali sladkarije dajat (ona sicer pravi,d a kar rečemo je svetouser posted image , tak da mogoče ne, ne dam pa glih roke v ogenj), pa si takrat rekla, da to bi pa ti ven padla, da ma da uboga... NO, vidiš, jaz bi pa pri tem ven padla - nihče nima kaj lupčkat otrok po spolovilu!!! Vključno z nama! Razumem, da si prvič tako paf, da niti ne veš kako reagirat in ti kar sapo zapre - ampak vseeno pa ne sme it taka stvar kar mimo - moraš povedat, da se to ne sme! Oz. še boljše, če to naredi tvoj dragi. Vsekakor ko to drugič naredi, pa nisi več tako paf, ji moraš zelo zelo odločno povedat, da to pa ne pa pika!

sem mu pa povedla to,okol tega lupčkanja, pa ni kaj dost komentiral, sam da naj jih pač ne previjam ko bo ona zravnuser posted image

No, tole pa pri meni ne bi šlo skoz! Kaka rešitev je pa to - da jih ne previjaj, ko bo tašča zraven?user posted image A njemu se zdi pa to vse ok al kako? Mislim,pa saj predno bosta oba iz plenic, ju bo tašča gotovo kdaj imela par ur skupaj - in če ne drugače, ju bo takrat ona previla... Ne vem, no, mene bi pa tole pogrelo še pa još! To pa niso stvari za ne vem kako diskusijo - tega se ne sme počet in to ma da zrihta, če ga njegovi serjejo! Mislim halo!!! Tu bi pa jaz malo znorelauser posted image ! Sem vprašala lubija, kaj misli, tko precej previdno, da bi dobila pravi odziv oz. da  ga ne bi pogojila s svojim, sem samo tako nekaj omenila, pa je čist ven paduuser posted image , da kaj se pa to reče, da to pa res ni za nikamor - tak da imaš tudi moško nepristransko mnenjeuser posted image , če bo tvoj rekel, da se to njim ne zdi nič takega. Pogovori se z njim, pa naj že enrkat zbere pogum in stopi na eno stran, ne da fura vmes, tako da ne bo mamica žalostna, pa da ne boš ti jezna... Ker to itak kot vidiš ne gre - ti si vsak dan bolj besna, ona pa tudi ni najbolj srečna pri vsem skup, verjetno... Kregala se bosta pa vidva...

Saj sem ti že enkrat rekla, da se morata vidva zmenit, potem pa tašča ne bo mogla ne vem kaj več sikat. Pa vem, da si je težko priznat, da mata (tudi) vidva probleme, ker se on ne postavi dovolj za vas, pa je lažje vse skup na taščo zvalit, da je pač nemogoča (pa čeprav je čisto res, samo vseeno njena nemogočost ne bi bila problem, če bi on zadeve pošlihtal, to ti pa iz izkušenj garntiramuser posted image - tudi moja je bila nemogoča, dokler si je to lahko privoščila, zdaj je pa pridnauser posted image ).
Vem, da je težko, ker sem bila sama na istem. Ampak ko mi je enkrat naredilo tisti klik, pa sem mu povedala čisto tako: tvoja mama ni nič kriva za vse skup, ona pač "hvata priliku", skratka izkorišča to, da si on ne upa dovolj odločno ali pa tudi grdo (če je treba) povedat, bo pač tako. In da se tega ne grem in da se naj takoj odloči, ker se v maminega sinčka nisem zaljubila in tudi zdaj ne mislim s takim bit... da ena bo itak jokala, pa naj zbere, katera... NO, takrat se je šel pa še isto popoldne zmenit - in ne boš verjela, od takrat je neprimerno boljše! Mu je pač naredilo tisti klik, da pač ni konec sveta, če mamica joka... Vsak ga enkrat rabi. Saj tudi meni ni vseeno, če moja mama joče, vendar če se gre za mojo družino, lahko joka kot dež, pa ji ne bo pomagalo, če vem, da imam prav.

in tud to je res, da on zarad lubga miru noče nič rečt, reče pač v tolk, da jst ne težimuser posted image sj sem mu zasikala včeri, da mu je najbl važno to, da mamica ne bo užaljena, za vse ostalo mu je vseen, pol je bil pa užaljen....mal sm res bla zlobna, sam klinc. tolk sm sita tega. in ja, k se midva pogovarjava, se strinja z mano, sam ni pa pripravljen res pošlihtat. sej reče, sam ga ne upošteva, k si itak misli da so to moje fore, on gre pa premalo na ostro. očitno se bo treba na smrt skregat al kajuser posted image

Pri nas je bilo isto, tudi je rekel, pa tudi ga ni šlivila pet posto - glih tok en mal, da ne bi zgledalo, kot da čisto nič ne upošteva, ampak v bistvu pa se ni nič spremenilo, pa čez pol ure je bilo isto... In je vedno rekel, vedno lepo in ona se nikoli ni hotela resno pogovorit (je stekla v drugo sobo, jokala ko dež in tulila "pusti me pri miru", pa ji je rekel samo "mami, morava se pogovorit"...). kaj je naredil takrat, ko mi je dojadilo in ko je tudi sam ugotovil, da se ne obnaša glih odraslo, ne vem, ker me ni bilo zraven, je pa palilo.user posted image Vem pa, da ga od takrat dalje njene solze niso več ganile - in ko je videla, da to ne pali več, je nehala jokat - tak da solze niso vedno merilo... Mora pa on do tega prit - kako, ne vem, jaz sem mu povedala kar direkt - da naj pač izbere, ker se jaz tega ne grem več. Res pa nismo živeli pri njih...

in ja, k se midva pogovarjava, se strinja z mano, sam ni pa pripravljen res pošlihtat.

Skratka, tole zrihtaj, pa bo vse ok- ne vem, kako ga motivirat, ti ga poznaš. Ampak ko bo tole urejeno, potem bo tašča čisto ok ratala, garantiram, iz izkušenjuser posted image . In se ti bo fajn zdelo, če bojo šli kam skup, ti se boš lahko pa Neotu tisti čas posvetila (no, ok, saj ti se mu lahko vsako dop., ker je Ula v vrtcu, pri meni je bolj natrpano kar se tega tiče... )

Če bi se srečale v Lj. pridemo še me 3.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.5.2009 12:08:30   
Soncnica
Hojla punce kako ste?

Ulla obnašanje tvoje taščice bi najbrž tut men dvignilo pokrov...user posted image Res je neprimerno, da se otroke ljubkuje, boža ali kaj podobnega po spolovilu.Lahko pa, da ženska niti ni pomislila kaj je naredila? Eni ljudje pač ne mislijo kaj dosti...user posted image Tut s tem se strinjam, da se dude ne daje v usta, preden jo vtakneš v usta otroku??!! Halo? To je Jancci dobr napisala, da bi blo treba taki žlico polizat, predno jo da v usta user posted image user posted image user posted image Je pa res, da so včasih to počeli (mislim dudo, ne žlice..)

Vendar pa je tvoja tašča Ulina babica, kolikor sem razbrala, se dobro razumeta, zato jaz niti ne bi imela pomislekov, da jo pustim na dopust s tvojim dragim. Prvič, si boš ti malo spočila, drugič, boš imela mal več časa za Neota, tretjič tisti na morju se bodo bondali, pa četrtič mož bo itak zraven. Jasno je, da ti nočeš zraven, ampak zakaj ne bi šla tamalčka na morje, če je prilika. Fajn zrak, pa morje, to bo Uli samo koristilo. Če se vidve s taščo ne štekata še ne pomeni, da ne more biti dobra babi za Ulo. Seveda moraš možu zaupat vse pomisleke v zvezi s taščo, ampak konec koncev si ti ful velik s tamalima, veliko je na tebi, zakaj pa ne bi bla ti dva dni malo na easy, pa naj tvoj dragi za 2 dni prevzame malo več odgovornosti, naj bo pozoren in naj on previja in hrani Ulo na morju. SEj ni treba, da to tašča dela...

Mora biti pa zoprno, če živite skupaj, tega si jaz ne predstavljam, sem preveč svojeglava in to ne bi šlo  user posted image Meni je ful fajn, da imam svoje gospodinjstvo... A ste že premišljevali o selitvi?

Barba ful f.a.k. da niste priušli v vrtec, mi še čakamo odločbo...

tamalčka joka, moram šibat

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.5.2009 13:18:19   
Soncnica
Sinkolina sem že šibala po bazen user posted image , hvala za info

Niia zgleda, da so bli flekci zaradi sline, ker jih danes ni več user posted image user posted image user posted image . Bom poročala kaj bodo na razvojni rekli za sling

Barba za vrtec bi jaz v vsakem primeru napisala pritožbo. Sklicuj se na pravico do dela, zagotavlja ti jo že Ustava, ti pa te pravice ne boš imela, če boš morala ostati doma, ker otrok nima varstva. Sklicuj se na enakopraven položaj staršev z otroci, rojenimi v istem koledarskem letu... 

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.5.2009 13:21:48   
petra88
helou!
Ulla kaj pa če bo ti enkrat tvojmu rekla naj previje Neota al pa Ulo pred taščo? in če jo/ga ravno tako začne tam spodaj lupčkat naj ji lubi pove, naj neha s tem?
za lizanje dude bi jim pa samo to rekla, da zaradi tega lahko dobi user posted image soor, obloge v ustih in lahko so tako hude da niti jest ne morejo. mogoče bi jih ustavilo?
moram se tud jaz začet počasi učit, ker prihajajo izpiti user posted image samo še ni lušta..
moj je šel pa danes po novo posteljo, zdej čakam da pripelje in da nardimo ta čudež - to posteljo/kauč ki ga mava zdej ruknt vn iz bajte in posteljo dat notr..
pišuka, tolk ste naklofale, da sem (itak) vse pozabila kar sem mislila napisat user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.5.2009 13:46:04   
farfala
Sem zdaj na sprehodu na cesti zagledala podlasico, je ravno mrcvarla krta al miš; nisem dobro vidla.

Aja, Ulla: sem nečaku in starejšemu sinu povedala včeraj namesto pravljice eno resnično zgodbo o punčki, ki ima rada blatno kopeluser posted image  Sta se držala za nos in se režala, ko ne vem kaj...

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.5.2009 13:48:30   
tjasssa
zdravo,

Ulla- tale tvoja tašča, ojoj tema.................sm brez besed

Tud tvoj bi mogu mal bl zasikat svojim staršem, on je edini k bi mogu tle red nardit!!!

Jz sem  pa tok vesela dons, sm dubla privat vrtec, v ponedeljek podpišem pogodbo.......tok lušn vrtec dve skupini  8  otrok od 1-3 leta starosti,,,,,,,,,,,,,,,,jeeejjuser posted image user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.5.2009 14:00:46   
sonček33
tjasssa -superca- a ti si iz LJ? kolk je pa cena, če ni skrivnost.

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.5.2009 14:24:48   
petra88
hej sonček!
ni panike za cd, ko boš imela čas daj, ne se sekirat zame user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.5.2009 15:17:01   
tjasssa
Jz sem iz Domžal,  cena je 350eur, velik sam nimam kaj, al pa če pustim službo, ker vrtca nismo dobil nobenga.....user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.5.2009 15:18:56   
Jancci
Zdej smo/ste tok v tele taščice in mamice not padle, da nobena ni komentirala TEGALE stolčka!?? Kaj pravte?? A je to OK za otroka glede položaja?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.5.2009 15:21:20   
ronja
Jancci, jaz je v nobeno tako stvar ne bi dajala, dokler ne more sama samostojno sedet - ko bo pa lahko, pa ne bo rabila takega, da jo povsod podpira in ji bo šlo verjetno celo na živce, ker se ne bo mogla zvirat po svoje. Sicer takrat, ko samostojno sedijo, ji ta stolček ne bo škodil, zdaj bi ji pa lahko, ker je to isto kot če jo siliš v sedenje in se lahko vretenca začnejo posedat, ker hrbtenica še ni tako močna, da bi podpirala težo trupa. Moje mnenje, ampak so vaši otroci, tak da kak vam paše.user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.5.2009 15:33:49   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jancci, jaz je v nobeno tako stvar ne bi dajala, dokler ne more sama samostojno sedet - ko bo pa lahko, pa ne bo rabila takega, da jo povsod podpira in ji bo šlo verjetno celo na živce, ker se ne bo mogla zvirat po svoje. Sicer takrat, ko samostojno sedijo, ji ta stolček ne bo škodil, zdaj bi ji pa lahko, ker je to isto kot če jo siliš v sedenje in se lahko vretenca začnejo posedat, ker hrbtenica še ni tako močna, da bi podpirala težo trupa. Moje mnenje, ampak so vaši otroci, tak da kak vam paše.user posted image

Jst se s temle čist strinjam user posted image

Jannci hvala za pozdraveuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.5.2009 16:37:12   
Anonimen
Vključno z nama! Razumem, da si prvič tako paf, da niti ne veš kako reagirat in ti kar sapo zapre - ampak vseeno pa ne sme it taka stvar kar mimo - moraš povedat, da se to ne sme! Oz. še boljše, če to naredi tvoj dragi. Vsekakor ko to drugič naredi, pa nisi več tako paf, ji moraš zelo zelo odločno povedat, da to pa ne pa pika!

sej povedla sem ji, samo ven pa nisem glih padla, sem pa povedla ledeno hladno, to jaz obvladam, človeku kri zamrzneuser posted image in kaj? jaz sem zdej čudna pa zategnjena in bohvekakšna še, pa kt sem rekla - par dni po tistem je to ( iz čiste kljubovalnosti verjetno ) ponovila pri uli. ma popizdila bom, res...k bi vsaj mela kje za trenirat, da bi lohk to na komando nardilauser posted image

ne, mojmu se ne zdi kul in ok, samo k u bistvu kaj pa češ - se skregat na smrtuser posted image zato se njemu - po moško - zdi to najboljša rešitev. in eno je pa ziher - ne bo jih mela pa pika. ma 15 minut jih ne pustim, ej, ni šans. pa če jih moji matki 20km stran vozim al pa plačam komu, ona mojih otrok sama ne bo mela več. GARANTIRANO.

pa kaj pa vem...midva se vse zmenima in v teh tahudih stvareh se tud strinjama, samo on ne zna povedat mami na tak način, da bi ona sprejela( oz. nihče ji ne zna, sej tud če ji jaz je isto, ker očitno jo morš res totalno ozmirjat in se skregat al kaj hudiča je tu za narest), pa miljonkrat ji je poskušu dopovedat, na različne načine, sam enostavno ji ne potegne. tko da bo res ropotat treba al kaj, ma jst ne razumemuser posted image pa še pol vprašanje, užaljena bo še bl pa zamerla bo in kaj da se mi zdej gremouser posted image

in tvoja tašča je očitno pač dojela, ko se jo je na svoje mesto postavlo, moja pač ne dojame. al pa smo mi kreteni in ji v kitajščini govorimouser posted image

in to da se z ulo razumeta in da jo ma ula rada, mi odkrito tud ni neko merilo hudo, ker tak otrok ima rad vsakega, ki ga dnevno vidi. pa če ga pretepa, zlorablja, mu ne daje za jest, ga privezuje na postlo itd. rad ga še pa zmeri ma, ker je to vse kar pozna. te stvari se pokažejo pol. tko da ne vem...

sonček a maš babyvac za nos posesat? če nimaš, nabavi, garantiram zadovoljstvouser posted image

grem na sladoleduser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.5.2009 16:46:03   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: barba

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jst se s temle čist strinjam user posted image

Jannci hvala za pozdraveuser posted image

Ja Barba .. škoda k vaju s Tinetom ni bilo! Meta se je pa zelo lepo obnašala, ko je bla sama z očijem!! Res je faca!!!!!! Fletna punčka!

Ma sej zdej mal forume berem glede tega stolčka.. eni priporočajo, drugi spet ne!? Ma to je vedno za vsak ostvar.. itak se moraš na koncu sam odločit!? user posted image  
Mal sem mislila, da bi imela za npr. tuširanje ker nimava banje, pa v bazenčku npr. v toplicah, al pa na morju na plaži.. za tako bolj kratke variante. Ne bi jo zdej mela zdej par ur notri. Vrjetno za kratek čas ne more škodit, al kaj? Sej tko kot lupinca in razni ležalniki... so + in - !

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.5.2009 16:52:34   
sonček33
Ulla - dober tek...sicer pa ...jaz te štekam in ti dam prov in tašče niso vse iste in ene štekajo prvič, ene petič ene pa žal nikol. Tako kot ti misliš da je prav,. tako naredi. Ker če boš na drge gledala, boš sama zelo nesrečna, to pa ni bistvo...Morda boš naredila kaj tudi narobe, ampak v tem trenutku je največji problem ta, ki ga zdaj premlevaš in če boš tega rešila, boš pač potem rešila tudi tiste, ki bi jih eventuelno rešitev le-tega prinesla.

Držim pesti!

Nimam babyvac, mam pa tut enga za na sesalec iz BC, sej pomoje je to isto, ker je tut cena ista.
sam a veš, da mu te dni kej preveč ne gre ven, mal sluzi...al pa jaz premalo časa to delam...a kaj jest vem. pa sej tkole čez dan je kr ok, ponoč je kriza. Se mu nabere...zdej mu kr z brizgo ene 5ml v vsako nosnico, sicer se upira pa joka zraven, ampak sluz gre ven, mal tud skoz usta...mene bl skrbi kašelj, čeprav jaz milsim, da je to le način, da on mal tole sluz ven da oz. kaj jest vem. je pa res, da ko podre kupčka, gre vsakič ven...mislim, on bruha pa je to bruhanje polno sluzi..k hočem po tleh pobrisat se kar vleče.

Upam, da se uredi tole, ker sem porv nervozna. Pa še moj je šel na fantovščino pa bova sama ...mah...upam, da bo vse ok. ma škoda  k nisi ti blizu mene doma, te povabim na kavo pa na pucanje noska.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.5.2009 16:54:20   
Anonimen
jancci ta stolček sem jaz že pri uli gledla, samo pol ga je prerastla prej, preden sem se jst odločla a bi al neuser posted image

je pa tud v razvojni rekla, da v bistvu je kul, ker je tak penast (kot neka trda pena je) in objame otroka čez medenico in za hrbtom, tko da ga nič ne vleče skup in se hrbtenica ne poseda. seveda pa ni za cel dan notri za sedetuser posted image u glavnem je rekla, da načeloma je ok, sam ker je to pač tolk nova zadeva, pa za ziher ne more trdit.
men se je drag zdel takrat, ker je že pač bla ula 3mesce stara, pa se mi je zdel brezveze za tolk malo časa...za v banjo pa ne vem, je boljš verjetno un stolček - fliper, k se prisesa na poden, pa k lohk otroka dvigneš pa umiješ in tko, tu pa otroka stol drži, pa se matraš pol v banjo da ga ven dobiš...kaj pa vem.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.