|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
19.5.2009 8:08:07   
Anonimen
jutrouser posted image

sem spakirala ulo v vrtec, zdej pa froštkam pa kafe pijem. noč je bla katastrofa spet, ula se je kr naprej drla, enkrt sem prišla k njej, je kr nekaj rinila po postli pa tulila in u bistvu še spalauser posted image pol se je vsedla in se res grozno jokala, sem jo mogla prov dvignit, pa luč prižgat in jo ornk zbudit, da je pol pršla k seb...noro...

men pa neo spi od kakšnih 9ih pa do 5ih zjutri v svoji postli, pol ga k seb  vzamem, se priklopi in spi daljeuser posted image zlat otrokuser posted image

mal mormo v šoping it ta teden, men je kr slabo....user posted image ...ma nisem kupec pa tolk ne maram trgovin, sam zdej je pa res že kriza, neo nima že skor nič za oblečt, dobr da je tolk vroče, da tud rabi ne ničuser posted image morm res pregledat cunje, kaj ima, pa naštudirat, da bomo optimalno kupli, da bo res prov pršlo, včasih kej kupiš, pol pa niti enkrat ne obleče otrokuser posted image ula tud rabi zdej za polet kej, jst rabim natikače, pa kakšno majco...ma groza....men res tolk ni, sam k stopim v trgovino sem že živčna, pa recimmo hrano in takšno, si napišem na list in grem točno po listu, zmečem v voz in gasa ven...za oblečt, če si recimo kupujem hlače, probam ene trojne, če so ktere kul, vzamem, če niso, obupam in nimam ničuser posted image niti na kraj pameti mi pa ne pade, da bi recimo če kupujem hlače, gledla še majce ali karkoli drugega...tko da res nisem baš neki potrošnik, kupim res samo tisto kar je  nujno, kar rabimo, neke akcije me ne potegnejo nikoli, ne vem zakaj bi kupla neki, kar ne rabim, sam zato ker je cenej in kao prišparam...kolk šele prišparam če tega ne kupimuser posted image
tko da po te večje nakupe že gemo skup, drgač tule po tist kar je pa za sproti treba, pa kr lubi hodiuser posted image

pa ta mesec bo hud - jst mam r.d., pa mami in oba bratauser posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3576
19.5.2009 8:15:12   
sonček33
Jutro!
Evo, mali je v cirkusu, jaz pa na rr.
kar fajn noč, čeprav zadnje tri dni spet je 2x na noč. Tudi prav! Nosek je boljše, kašelj tudi. Sva bila včer pri P, je bila ena druga ne naša, ker naša je groza, sam kaj ko tale je pa že v penziji, ampak ker nimamo dovolj P, delajo kar trije penzionosti. Groza, ane? No v galvem ga je poslušala in rekla, da je ok. mal smo mu dvignili vzglavje,  pa kapljice zvečer dali in je bilo.

danes pa tukaj ne bo tako vroče, superca, ker - pazi Ulla - na studi čaka šoping. Hladilnik je prazen, sva res pojedla vse kar je bilo,, le še 2 paradajza in mocarela so ostali. pa nujno mormo it za Lovra kupit mal cunj - bodi kratek/brez, pa kartke hlačke. Upam, da dobimo tole v tej naši edini lokalni trgovini z odtorškimi cunjami, ker kam drugam jaz ne grem - sovražim štacune. Res. Sem še huj kt ti ulla. jaz živčna ratam že doma, ko se odpravljamuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
19.5.2009 8:18:48   
Anonimen
jaz živčna ratam že doma, ko se odpravljam

vidiš, mi se še odpravljamo ne, pa sem že živčnauser posted image

zato pa ogromno stvari prek spleta kupim, k lohk tule sedim pa kafe žulim in kupim kar pač jeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
19.5.2009 8:40:49   
krtekxx
noč je bla katastrofa spet, ula se je kr naprej drla, enkrt sem prišla k njej, je kr nekaj rinila po postli pa tulila in u bistvu še spalauser posted image pol se je vsedla in se res grozno jokala, sem jo mogla prov dvignit, pa luč prižgat in jo ornk zbudit, da je pol pršla k seb...noro...

Ma ne se sekirat Ulla. Naš ta velik ima tudi občasno take more - se pa vedno zgodijo kako uro, največ 2 po tem ko zaspi. Je pomagalo, ko smo se vsakič naslednji dan obširno pogovorili, kaj ga v sanjah preganja - in enkrat je bil bratec, drugič kak strašni zmaj iz risanke, ....Menda se to skoraj vsakemu otroku dogaja.
Oblekice: jaz sem vceraj šla v BC in kupila dolge tanke hlače, pa kratke hlače in dve majčki s kratkimi rokavi. Se mi zdi, da imajo v tem BC (Primskovo, Kranj) res veliko izbire - skoraj vsak artikel pa je bil znižan za 50% - skupaj je vse stalo 25EUR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
19.5.2009 8:48:00   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Se vam javlam po dolgem času. Nisem nič pisala, ker ni bilo časa.
Sem se pripravljala na zagovor diplomske naloge. Hvala bogu je šlo ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Ana je že prava navihanka. Ves čas je dobre volje in se samo smeji. Nikolli mi ni dolg čas zraven nje. V nedeljo smo šli na krst. Bilo je full ok.

Zanima me če že razmišljate o uvajanjun goste hrane?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
19.5.2009 8:51:50   
Anonimen
o vrtnica čestitke za diplomskouser posted image user posted image

jst še nič ne razmišljam o uvajanju, se mi nič ne mudi, k je čist kul tko, pa najmanj delauser posted image sem komotuser posted image mali je pa tud zadovoljenuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3581
19.5.2009 9:10:38   
PAJO
ulla80  kje pa ti kupuješ prek spleta?

no jz sm tud tamavga v vrtec peljala,popila kavico,žana je
šla pa še mal spat,je vstala ob 7 pa jedla.....čist je imela zabasan nos
res fullll,pol sm ji ga pa hitr spucala.pa tud nekej kašlja,ampak mislim
da gre na boljš.

sonček33 katere kapljice pa vi uporablajte za nos?

kako ste kej ostale?no danes vsaj ne bo tko vroče,pri nas se že oblači.
pa sparčno je fullluser posted image .bo že.

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
19.5.2009 9:12:25   
Anonimen
pajo večino prek ebay-a, prek amazona sem že tud neki naročala, iz kitajskeuser posted image u glavnem tuje zadeve.

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3583
19.5.2009 9:17:20   
mimi30
jutro!

malecka počiva na kavču. Evo, danes bo očitno šoping danuser posted image . Včeraj nikakor nismo prišli do trgovine s špecerijo...ni nam blo...danes je pa nujno, ker še mleka za kavo nimamuser posted image ....tak je to, ko prideš z dopusta pa je dec sam doma gazdauser posted image .

Včeraj je bila moja mami tu in sva bile v mestu na pošti in podobne dolžnosti manjkajočih dni, potem sva pa še v eno trgovino s cotami šle, ker morem nujno nabavit neki za poroko, ko bom priča in me je skor kap...sem probala ene hlače in majčko skor brez rokavov, tako mal bol odštekano, slovenske kreatorke...mi je bila ful všeč...potem pa pogledam ceno in sem mislila da so se zmotiliuser posted image ....420E, sploh nisem vedla, da pr nas obstajajo majčke za tako cenouser posted image .

Ulla pr nas je bila tud noč katastrofa, mali v jok in klical mamica, cel prešvican...ga je treba ornk zbudit...mu dat vodico za pit....potem se malo umiri in spi dalje...mala se zbudi v svoji posteljici že po dveh urah in pride k meni...je vedno večkrat...jaz sem čist zlamanauser posted image ....mam filing, da me bo spet vsekalo v vratu, tokrat na levi strani.

Tile slingi so super stvar kar se otrok tiče, samo mene ful matra ramenski obroč in vratne mišice, če jo dalj časa nosim.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
19.5.2009 9:18:53   
katjakokol
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Dobro jutro!

Se vam javlam po dolgem času. Nisem nič pisala, ker ni bilo časa.
Sem se pripravljala na zagovor diplomske naloge. Hvala bogu je šlo ok!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naša Ana je že prava navihanka. Ves čas je dobre volje in se samo smeji. Nikolli mi ni dolg čas zraven nje. V nedeljo smo šli na krst. Bilo je full ok.

Zanima me če že razmišljate o uvajanjun goste hrane?

jaz ze razmisljam samo ne vem kdaj se bom upogumila

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
19.5.2009 9:19:36   
mimi30
vrtnica user posted image za diplomo.

Ulla, a ti si še bikica? Jaz sem tudi ta mesec dodala še eno leto. Nisem pa nič praznovala...smo bili ravno na poti na morje...tak, da stroškov ni bilo, HB.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
19.5.2009 9:19:52   
Anonimen
cel prešvican...ga je treba ornk zbudit...mu dat vodico za pit

ja, to je pr nas tud - vodo pupamuser posted image pa dons sem ji vrata na balkon pustila odprta, pa samo v bodiju je spala, pa spodnje hlačke čez, da si ga ne odpira in pol še pleniceuser posted image pa je bla čist mokra, za crknt ji je vroče zgledauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
19.5.2009 9:20:28   
Anonimen
Ulla, a ti si še bikica?

nopuser posted image

aja, pa vse najbolš pol, nisi nč povedla, ccccc user posted image zato si pa na morje zgasnlauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 19.5.2009 9:21:25 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
19.5.2009 9:21:52   
mimi30
včeraj sem šla dvignit eno tuniko, ki sem si jo naročila prek spleta...na sliki je bila svetovna...sam na men je pa nikakvauser posted image ...sem, ko ena big mamauser posted image ....jo bom zgleda kr nazaj poslala. Men tole kupovanje cot prek spleta ne laufa ravno najboljš.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
19.5.2009 9:26:31   
mimi30
pa dons sem ji vrata na balkon pustila odprta,

ma, jaz sem isto naredila pa nič ne pomaga...in tolk se gor zarije v zgornjo stranico, da smo tja enega plišastega krokodila dali, zdaj pa glavo v njega tiši in ima čist mokre laske...naslednji teden v pon. je naročen pri frizerju, ne vem, če ne bomo kr neke ornk krajše variante naštudiral...

ulla, moj dragi ma tud konc maja r.d. in je že tud ven z bika paduuser posted image . Hvala za čestitke...sem mislila nekam pobegnit, kjer je cajt mal zadi user posted image pa ni šlouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
19.5.2009 9:27:03   
Anonimen
sem, ko ena big mama

user posted image user posted image user posted image user posted image eh dej no, sej si pa ja cela spizdjena, te nikjer nič niuser posted image user posted image

ma cunj tud jst ne kupujem glih, to mene tud muči, pa bi marsikaj, sploh prek ebaya, same hude stvari najdeš, samkaj pa vem...pa čevlje isto....enkrt bom probalauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3591
19.5.2009 9:35:08   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

sem, ko ena big mama

user posted image user posted image user posted image user posted image eh dej no, sej si pa ja cela spizdjena, te nikjer nič niuser posted image user posted image

ti se kr rež, sam ko je mene tista tunika pod polne joškice zašpanala in pol še na široko ven izpod jošk...ma če ne bi bila na spodnjem delu bol prosojna bi komot rekla, da sem spet nosečka...ej, mogoč bi blo pa pol opravičilo bi lahk prej domov zgasnalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
19.5.2009 9:38:36   
mimi30
šibam, mala je alarm vkloplauser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
19.5.2009 9:41:17   
Anonimen
no, ja, sej te tunike so res čudne, to morš probat prej, ene ful dobr pridejo, druge so pa dizasteruser posted image tko da nej ti bouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
19.5.2009 11:12:04   
Ploha
tako sem razkurjena, da mi bo zdele glavo odprlo, nam sicer nč rekla, ker bo še keri kaj vzgnilo, mislm vse skup je en velik podn, za pop*izdit je,...proklete pi**** user posted image ,...tko bom rekla, nikol se ne vmešavam v druge, al pa vsaj ne šimfam tko direkt, pa uno ni prou pa to ni prou, vsak dela po svoje in tako je prou, edin če opravlam opravlam z mojmu fantam, ki mu najbolj zaupam in imava zeloooo podono menje,...mislm krrrr nekii, mislm me prou glava boli, ravno ko iam največ učenja, se mi takele pič*ka*rije nardije, ma znorela bom, če bi mela boksarsko vrečo kle, jo razf****, se opravičujem za tako bogat besedno zaklad, samo nekak sm mogla iz sebe dat, če bi pa lahko napisala kaj je bilo, bi mi bilo pa še lažje,....ma daj no kr neki, zakaj ne morem imet umirjenga lajfa s svojo familijo, v nubeno familijo se ne vtikam, ampak čist vsi se vame in v mojo familijo, majko milo, zmešalo se mi bo,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
19.5.2009 11:26:05   
Anonimen
ploha, dihejuser posted image kaj te je pa tolk razkuhalo?

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3596
19.5.2009 11:32:45   
Ploha
ma ne bi javno, lahko na ZS, sam je dolgaaaaa zgodba, pa ne vem če te bo zanimalo, mislm, sej diham, sam ne gre pa mi iz glave, lahko samo to rečem, da rojstnih dnevov pa raznih pof*** tortic in tega sranja za našo Meto NE bo, praznovali bomo mi trije, darilo bova kupila midva in čau pero, ko je*be ostali folk,...tolk hinavščine na kupu, tolk nekih verskih fanatikov, majko milo, ko bi vsaj obstajala 11 zapoved - BRIGAJ SE ZASE,...mislm ej ulla podn no, ti rečem, pri tebi je še fletno, če ti začnem pravt, boš rekla, da kaj še čakam in kaj sem tiho, smao situacija je taka, da morm držat jezk za zobmi in biti tiho, na k*** mi gre vse skup,....ma nimam besed,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
19.5.2009 11:33:10   
OLjica
pozdravljene,

ploha, kaj pa je? ja men gre to tud na živce, opravljanje, pa kaj jih  briga,sploh glede otroka...za pop....

mi smo danes imeli 2 cepljenje. stari smo 4,5 mes, težki 8500 kg in veliki 67,5 cm. p je rekla, da začnem s sadjem in zelenjavo pri 5,5 mes. mali zdej spi in upam , da bo vse ok.

krst bomo imeli julija in sem rekla, da nočem nobenga vmešavanja. to jih bom kar opozorila, ker tašča in ostali ( njegova familija) radi pametujejo. sej me spoštujejo, tudi jaz njih. tko, da jst se bom kar držala svojga otroka. ker je prvi vnuček v družini in že vidim, kaj bo.

glede srečanja, če bo moj dobil prevoz, pridem.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
19.5.2009 11:40:53   
Anonimen
jezus plohauser posted image , lohk na ZS, jst bom že prebrala, pa še kej pomodrovala, če se teb ljubi pisatuser posted image

kar se pa RD tiče - jst sem tud lani bla tolk jezna, smo dol naredili kao za vse, moje in od lubija, smo bli zun, pa je blo kr neki, pa še slikali se nismo, da mi imeli sliko za spomin, tko da bi bli SAMO mi trije gor, ker sploh nisem do otroka pršla, kt da ni moj, no, ma brezveze, resuser posted image tko da letos nema ništa, spečem torto, tist k ma namen, naj pride GOR, dobi kos torte in kavo in adijo. mi se bomopa popucali nekam najverjetneje, pa bo mir.

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
19.5.2009 12:08:58   
Ploha
ulla: ko meta zaspi, ti napišem, tekom dneva,....

oljica: družinske zdrahe,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.