|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
29.4.2009 19:15:42   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

to pa je pupa Sofija od štorkljice

user posted image

Mi2 sma jo čula iz porodne sobe, ko je 1. zajokcala....sma glih na hodniku čakala na CTG. user posted image Sma kar solzne učke dobla, ko sma čula jok user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
29.4.2009 19:16:42   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

detelja

še tudi nikoli nemo pozabila, kda san 1x previjala malo pa vidin krv med urinon pa ide moj (glih čas obiskov bil) po med. brata pa mu povej ka je pa je pravo pač ka on to ne vej ka moremo otroške sestre zvati in te ena nateknjena prileti pa pravi ja, ka to nič nej ka je to menzis dobila zaradi mojih hormonov...ampak to je tak pravla kak kao kak ti je te to nej jasno...ja halo...mene je skoraj kap kda san vidla kri nej pa ka bi pomislila ka takšni otrok lejko menzus že

tudi naš je drugi dan imel rdeč urin .... pa sva zvala sestro ... prišla natekanjena kak hudič user posted image  .. poven ka je ... pa je rekla ka je tou nikaj nej, ka na začetku pač lejko izločajo bolj koncentriran urin .... te san pa tudi v eni knjigi preštejla ka je lejko prve dni urin tudi bolj rdeč (kao da je kri zraven)

mi smo nej meli rdeči urin mi smo meli prav tak kak mamo ženske kda mamo menzus...prav kri...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.4.2009 11:40:42   
darjussa
ja ja...san malo narobe napisala! Mate prav....te san komaj vidla....ka san namesto štorklica naisala detelja. Upss.. user posted image

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.4.2009 15:31:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

ja ja...san malo narobe napisala! Mate prav....te san komaj vidla....ka san namesto štorklica naisala detelja. Upss.. user posted image

nič hudega...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.4.2009 18:05:13   
detelja
štorkljica se zahvaljuje za čestitke in pozdrave...lepe pozdrave vrača...zofijo sta v redu...zofija je danes ugotovila čar mamine zize in sedaj bi se cel dan dojila....komaj že čakata, da gresta domov...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.5.2009 9:09:43   
ammam
Najprej čestitke novopečeni mamici in atiju, ki sta dobila hčerkico Sofijo!
Precej postov sem prebrala na pomurskem čvekanju, pa me je začelo skrbeti glede porodnišnice. Dvakrat sem rodila v ljubljanski porodnišnici in moram priznat, da na oddelku nočne sestre niso bile kaj prijazne, ker sem prosila za previjanje, pa me je nadrla, da če mislim to stalno počet tudi doma. Sedaj sem noseča tretjič in ker sem se preselila v Prlekijo, bom šla rodit v Soboto. user posted image Mah, nima veze, tudi to bomo preživeli, glavno, da bo vse ok in da bo dojenje zalaufalo, ker....tokrat se pa ne pustim zaj...., kot so me že dvakrat s tem dodajanjem.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.5.2009 9:28:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Najprej čestitke novopečeni mamici in atiju, ki sta dobila hčerkico Sofijo!
Precej postov sem prebrala na pomurskem čvekanju, pa me je začelo skrbeti glede porodnišnice. Dvakrat sem rodila v ljubljanski porodnišnici in moram priznat, da na oddelku nočne sestre niso bile kaj prijazne, ker sem prosila za previjanje, pa me je nadrla, da če mislim to stalno počet tudi doma. Sedaj sem noseča tretjič in ker sem se preselila v Prlekijo, bom šla rodit v Soboto. user posted image Mah, nima veze, tudi to bomo preživeli, glavno, da bo vse ok in da bo dojenje zalaufalo, ker....tokrat se pa ne pustim zaj...., kot so me že dvakrat s tem dodajanjem.

razmin te, ka te skrbi...mogoče pa boš mela dobre izkušnje...ti si itak že 2x mamica pa boš zdaj 3...pa do verjetno nači na tebe gledali, ker do si mislile, ka itak že znaš dojiti pa delati z deco...mogoče so samo do nas tak grobe, ka smo prvič mamice... kak bo bo...glavno je ka de dejte zdravo...sicer pa hitro se dnevi obrnejo pa ideš domov te pa lejko delaš ka ščejš pa kak ščejš...ge san se npr. ful bojala dr. v. pa san te na konci bila ful presenečena ful prijazen, vse mi je zrihto pa tak no ne ven se mi zdi ka so kak kda, kak majo den, čeprav mi smo nej krivi, če majo slab den to je njihova služba itd...

kda pa maš rok? no, te nan sporoči kak je bilo...

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.5.2009 9:47:58   
Serendipity
Ejla pomurkice!

Malo dugo me že nej bilou tu se... user posted image Muva z našim bebijom sva OK (no, bebijom, ka ne vem kaj tak vneto skriva), mene malo prtiisk zeza - skače gor pa dol kak za stavo.
Po enon kraji mi čas tak hitro ide, po drugom pa se mi pa vleče. No, še malo (ali pa malo več) pa de avgust tu.

Kar se tiče sester v porodnišnici - neman besed. user posted image Prijaznost je zgleda redka vrlina...

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.5.2009 20:46:37   
veronikab
Hiter pozdrav!

Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega dičaka. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata.

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.5.2009 20:56:26   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Hiter pozdrav!

Da se vam na hitro oglasim. Sporočam, da smo 27.4.2009, ob 7:59, povili ašega dičaka. Jakob Bela je velik 53 cm in težek 3420 g. Mamica in sinček sta dobro in se na veliko cartata.

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.5.2009 21:56:26   
pokica_

Hiter pozdrav!

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

user posted image ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image

Pozdravljena Serendipity! Kakor hitro bomo me rodila....tako bo tudi avgust kmalu tukaj in boš dočakala tudi ti svojo štruco.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2011
2.5.2009 11:54:49   
detelja

Hiter pozdrav!

Se kmalu še kaj javim.

LP,

veronikab

iiiiiiiiiii iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
2.5.2009 14:47:37   
Serendipity
Čestitke veronikabuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še naprej dosta cartanja. Ime je pa res f*e*n*o*m*e*n*a*l*n*o* Je še nekaj časa bilo v našem ožjem izbori. user posted image

pokica_ Uh, tij pa že skoro finišejraš proti cilji! user posted image user posted image user posted image Saj avgust de pa ja hitro tu... user posted image user posted image user posted image

Či se samo meni zdij gnjes tak smotano tou vrejme? Vej san pa čistak bujta, pa san še nanč nej nikaj v ''čistilno akcijo'' šla... He he he - pa zgleda ka niti ne bom user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
2.5.2009 14:52:51   
Nončika
Se, je san že celi den kak bujta. zaj mi je moj pravo, ka de on zvečer malo lejtal z sesalcon, mene pa še izda čaka puno peglanja. tou pa za boga nešče moj niti povohati. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
2.5.2009 15:39:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Se, je san že celi den kak bujta. zaj mi je moj pravo, ka de on zvečer malo lejtal z sesalcon, mene pa še izda čaka puno peglanja. tou pa za boga nešče moj niti povohati. user posted image user posted image user posted image user posted image

ge san gnes tudi takšno goro cot speglala, ka je pegla te že komaj ladalauser posted image user posted image user posted image user posted image mene pa je tudi vse bolelo že...muve z majo pa sve gnes 1. cejli den samive doma...ati je šau delat...mala mi nešče glih spati...ge bi pa tak...san kak megla..resno smotano vreme...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
2.5.2009 20:37:00   
Nončika

ge san gnes tudi takšno goro cot speglala, ka je pegla te že komaj ladalauser posted image user posted image user posted image user posted image mene pa je tudi vse bolelo že...muve z majo pa sve gnes 1. cejli den samive doma...ati je šau delat...mala mi nešče glih spati...ge bi pa tak...san kak megla..resno smotano vreme...

je san tudi goro cot speglala. čez slabo voro san se pa opet samo križala in se že pa plastika puni, cote čakajo na peglanje.

detelja, kak vama je den mino brez atija? vutro de že bougše da de ati pa doma.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
2.5.2009 22:12:40   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Čestitke veronikabuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še naprej dosta cartanja. Ime je pa res f*e*n*o*m*e*n*a*l*n*o* Je še nekaj časa bilo v našem ožjem izbori. user posted image

pokica_ Uh, tij pa že skoro finišejraš proti cilji! user posted image user posted image user posted image Saj avgust de pa ja hitro tu... user posted image user posted image user posted image

Či se samo meni zdij gnjes tak smotano tou vrejme? Vej san pa čistak bujta, pa san še nanč nej nikaj v ''čistilno akcijo'' šla... He he he - pa zgleda ka niti ne bom user posted image user posted image

Ja še malo pa de naš babek tudi odzunaj! Komaj ži čakamo,...se nemremo fčakati. Ga nebon niti za sec spistila iz rok! Sigurno bo velki cartek! user posted image  

Čistilno akcijo san jes mela prejšnja 2 tedna...fala bougi san se rešila vsega hujšega dela. Zdaj samo še čakamo! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.5.2009 7:53:07   
detelja

je san tudi goro cot speglala. čez slabo voro san se pa opet samo križala in se že pa plastika puni, cote čakajo na peglanje.

samo tju boj, me iz štrika že gledajo, pralni stroj pa se puniuser posted image user posted image user posted image naša mala kda jo lepo mamica obleče te fajn pobruha...eto nama je 4 majčke pobruhalauser posted image

detelja, kak vama je den mino brez atija? vutro de že bougše da de ati pa doma.

pa dobro nama je šlo od rok...samo nej sve mogli vo iti ka tak čudno pa vetrovno vreme je bilo...ati gnes pa cel dan delauser posted image vutro de domauser posted image user posted image user posted image user posted image ...

kak si ti kaj?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.5.2009 16:21:10   
Nončika
detelja, je san ok. zaj san gli pri sestri, nečakinja ma roj.dan. doma na velko delajo in je moj lepo doma ostal, ker z braton finiširata z ometon.
mene pa zna tu pa tan tak pikat in me kar zvija. v četrtek san že bila na poti k G, te pa mi pravijo ka ne dela. na, evo. zaj san pa dva dni že ok, samo vutro de pa pa vse po staron in kak mo oddelala 8h pa ne ven.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.5.2009 16:27:00   
detelja

detelja, je san ok. zaj san gli pri sestri, nečakinja ma roj.dan. doma na velko delajo in je moj lepo doma ostal, ker z braton finiširata z ometon.
mene pa zna tu pa tan tak pikat in me kar zvija. v četrtek san že bila na poti k G, te pa mi pravijo ka ne dela. na, evo. zaj san pa dva dni že ok, samo vutro de pa pa vse po staron in kak mo oddelala 8h pa ne ven.

pa ide na bolniško...kak pa so v službi sprejeli???...spasmex jemleš?...pazi se...mene gnes tak neka čudno vo na križ boli pa v želodci mi je čudno...kak pred menzuson samo to je še nej možno ka bi ga dobila ali????

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.5.2009 17:35:51   
Nončika
v službo so vsi lepo sprejeli, razen šefa. ta se je malo čudno obnašal. či de me rejsan zgrabilo iden takoj na bolniško.

za menzus pa je rejsan še jako rano. tan okrog 6tednov po porodi, mnoge ki dojijo pa še kesneje.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.5.2009 17:46:39   
detelja

v službo so vsi lepo sprejeli, razen šefa. ta se je malo čudno obnašal. či de me rejsan zgrabilo iden takoj na bolniško.

za menzus pa je rejsan še jako rano. tan okrog 6tednov po porodi, mnoge ki dojijo pa še kesneje.

ti samo ide, če se ne boš dobro počutila...ge pa čakan ka moja majčica stane ka ideve papat pa čopat...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.5.2009 19:49:04   
ammam
Hvala za spodbudo, detelja. Sem na začetku nosečnosti, nekje na sredini decembra pričakujemo. Res je, glavno je, da bo dete zdravo, ostalo ni pomembno. Samo jaz tako pravim, slab dan gor ali dol, vsak ga ima, vendar če opravlja poklic profesionalno, se mora zavedat, da slaba plača in atmosfera v službi ni krivda pacienta, ki pa seveda pričakuje najboljše. Tako smo naravnani. V porodnišnici je to še bolj pomembno, saj je ženska pred porodom, med in po porodu polna čustev, potrebna opore in pomoči, vsaj dobre besede.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.5.2009 7:36:41   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: ammam

Hvala za spodbudo, detelja. Sem na začetku nosečnosti, nekje na sredini decembra pričakujemo. Res je, glavno je, da bo dete zdravo, ostalo ni pomembno. Samo jaz tako pravim, slab dan gor ali dol, vsak ga ima, vendar če opravlja poklic profesionalno, se mora zavedat, da slaba plača in atmosfera v službi ni krivda pacienta, ki pa seveda pričakuje najboljše. Tako smo naravnani. V porodnišnici je to še bolj pomembno, saj je ženska pred porodom, med in po porodu polna čustev, potrebna opore in pomoči, vsaj dobre besede.

ma o našon zdravstvi je škoda zgublati besede...sploj me ne čudi ka je telko pritožb, pripomb, mrtvih lidi itd...to ti dan čist prav - slab dan gor ali dol, probleme trbej doma pistiti...včasih smo vsi tak pa si misliš kak te to ne razmiš ali ne vejš napraviti, nej? ampak te se moremo zamisliti pa se spomniti ka neka ka je nekomi logično je tudi nan nej logično...se pravi, če je sestra tan pa zna kak se npr. pravilno doji te naj pokaže, nej ka samo teži, če se dojimo ali nej ali se pa ta pa se posmehuje...zdaj kda to pišen se mi prav face od teh hinavk prikazujejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.5.2009 7:43:11   
veronikab
Vsem hvala za čestitke!

Prvi dnevi doma so za nami, morem pa prizanti, da smo sedaj - iz porodnišnice smo šli v petek, 1. maja - bili prepuščeni sami sebi, saj LJ patronažna služba med prazniki ne dela. :-(

Teh nekaj dni smo preživeli, pa čeprav malce hektično, saj se ti prav takrat, ko prideš domou iz P, porajaj 1000 in 1 vprašanje glede neg, dojenja, previjanja ..., vse tisto kar si mislil; da ti je povsem jasno se ti na enkrat zdi vprašljivo.

Sicer pa danes pride patronažna služba in nam bo svetovala.

Ob priliki se vam javim in opišem porodno zgodbo. Naj povem že sedaj, da je porod - imela sem EA v PO- potekal brez zapletov in je bil nadvse pozitivna izkušnja.

Vsem, ki ste med tem postale mamice, pa ISKRENE ČESTITKE!!!!!

Lp,

veronikab

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?