|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
13.5.2009 10:46:00   
miklarom
pižmovka - bi,bi, imela toliko poguma verjemi mi, jaz sem že tudi dostikrat prej rekla, da sem že tolk utrujena, da najraje ne bi več šla, pa me je še vseeno nekaj gnalo naprej in sem si sama sebi rekla, da ni hudiča da mi ne bi ratalo, in evo ga jeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.5.2009 10:47:11   
pižmovka
Najbolš bi blo da bi bila in fantek in punčka. Pa i se in nogmet igral in v šoping hodilo!
user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.5.2009 10:53:08   
pižmovka
Najbrš imaš prav miklarom. Ja vidi se ti, da kar cvetiš! user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.5.2009 10:59:22   
sarar
no, pa mi bo uspelo še malo sem gor skočit user posted image
anneri, to sem jaz probala narest pa je nucal za kak mesec pol sem pa ponobila. tiste igrače, ki jih tamav ni pospravu sem rekla da grejo v koš in ko je bil naslednji dan v vrtcu sem jih skrila. pol je pa hitr začel pospravlat da še ni kaka v smeti romalauser posted image  ah, je fajn ko so še tolk naivni da jih lahk mal okol obrneš. čeprav ta starejšiga ne morem več rečt da ga še lahk. ampak to za igrače pa še kar nuca user posted image  nalina, hvala za nasvet ga bom tudi jaz probala upoštevat. zveni zanimivo, pa bo mogoče kej efekta k je neki novga.
za krvomočnico pa ne znam žal nič povedati ker je nikoli nisem pila

miklarom, a si že kej računala datum kdaj naj bi rodila?user posted image

pižmovka, jz sem vedno govorila da bom delala otročke tolk časa, da bo fantek. no, zdaj pa imam dva user posted image  in si želim še punčko. tako da kar v akcijo. user posted image
tinči, kako pa si ti kaj? se dobro počutiš?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
13.5.2009 11:09:09   
miklarom
ja po mojih izračnih naj bi imela 13.1.2010

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.5.2009 11:25:43   
S*
miklarom user posted image   user posted image   user posted image  se je pa preoblekla I`like it user posted image   user posted image   user posted image
Še kakšen tikerček si napravi, da bomo lahko odštevale s teboj. Kako si kaj drugače, že kakšna nosečniška tegoba na vidiku???

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
13.5.2009 11:27:37   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

tinči, kako pa si ti kaj? se dobro počutiš?

user posted image user posted image jaz sem pa danes super!! sem bila pri zobozdravniku in je rekla da mam vse zdravo tako da mam smo še ene preglede med user posted image  da vidi kakšno je stanjeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.5.2009 11:28:04 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
13.5.2009 11:29:13   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja po mojih izračnih naj bi imela 13.1.2010

midve sve pa čisto blizu sam da mam jaz po mojih izračunih PDP 14.1.2010
točno za moj roj. danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
13.5.2009 12:04:43   
Anneri
Anneri ... držim pesti!!!!! Morda pa le ...
Če ti morda kaj prav pride - mi smo se (v šoli s prvim r. ko je bilo treba posppravljat) spremenili v sesalčke in sem jih vklopila in so brneli in pospravljali. user posted image So čisto notri padli. So hotli biti sesalčki vsak dan. user posted image user posted image

user posted image Dobra finta - je za sprobat.

Pižmovka, verjemi, da ne bo hudo. Moj si je obakrat želel fantka, zdaj sta pa njegovi največji carti in ju obožuje. Dobro, še vedno se kdaj poheca, da bova delala tako dolgo, dokler ne bo fantee, ampak vem, da tudi, če bi bila spet pinčka, bi bilo enako kot njiju.

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
13.5.2009 12:25:05   
pižmovka
ja sej na konc maš rad svoje otroke in ni važno kaj so in kakšni so! Brezpogojna ljubezen!
se mi tuk dopade tale user posted image ga morm kar še enkrat naflikat sem. user posted image
user posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
13.5.2009 12:31:06   
miklarom
S* - ja sej bi si naredila tikerček, sam ti po pravici povem da pri svojih letih sem tak butasta ratalauser posted image , da si ga ne tnam naredit

tinncyka- ja res sma blizu, kaj ti imaš rd na svoj rok, pa saj to je super, kar dvojna sreča in veseljeuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
13.5.2009 12:45:10   
S*

S* - ja sej bi si naredila tikerček, sam ti po pravici povem da pri svojih letih sem tak butasta ratalauser posted image , da si ga ne tnam naredit

Draga moja, glavno da si znala user posted image  naštimat, tikerček pa se boš že navadla nardit, maš še 8 mesecev časa user posted image   user posted image   user posted image

Ti pa povem, da sem še vedno kar nasmejana zaradi tebe, očitno čutim tvojo srečo vse do primorske.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
13.5.2009 12:50:37   
miklarom
S* - če mi ti znaš povedat kak se naredi ga takoj ustvarimuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
13.5.2009 12:56:41   
S*
Sicer ne vem koliko obvladaš angleško, ampak ne rabiš bit strokovnjak. pojdi na lilipie.com, ali na tickerfactory.com ali baby-gaga.com in poskusi, ponavadi je narejen v treh korakih. Za kodo, ki jo preneseš na RR v svoj profil, pa se mi zdi da so navodila nekje na RR.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
13.5.2009 13:40:59   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

NAŠA MIKLAROM GREJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEEEEEEEEE, BRAVO PUNCAuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo. In berem naprej, da sta 17 let čakala na to? Joj, dobra sta, ko sta še imela upanje. user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
13.5.2009 13:41:04   
tecnobica

BEBIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
13.5.2009 16:05:23   
Chi_Pita
Pupice ... sem prišla malo počekirat ... sem se malo potolažla user posted image ... ne zdržim brez vas user posted image  user posted image  user posted image ... tle se pa fulll dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooj, miklarom iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image pa še gora pikapok za srečno nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jupppiiiii user posted image user posted image user posted image

BEBII tebi pa objemček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in  tudi tebi pikepoke ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

Zdaj pa v nove boje ... vsaj me, ki nas je teta obiskala ... ostale punce pa dajmo, da bo čim več + + + + + + + +
Jaz je ne pričakujem 06.06. in 6. krog ... ne vem kaj naj si mislim ko pogledam same 6. user posted image   Punce, hvala za lepe besede, ki so mi dvignile moralo ... pa še ta čudovita novica od naše miklaromček ... po 17ih letih ... juppppiiiii user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
13.5.2009 17:58:09   
Nalina
Chi_Pita sigurno kaj dobrega 6*3=18 to je pa skupaj 9 in 9 prinaša spremembe. :) Upam, da tudi tebi user posted image

Punce, danes sem po očitno neuspešnem kreganju z babico (ki se vtakne vse in se do naju obnaša, kot da sva dva loleka), odločila, da je treba malo spucat stanovanje, premaknit kakšen kos pohištva in vmes sem našla svoje kristalčke, ki sem jih kar malo zanemarila. Če slučajno katero zanima ... za zanositev in nosečnost se uporablja kristal mesečev kamen, ki je tudi na pogled zelo lep. Če ga katera ima ali si ga bo kupila pa ne ve, kako mu povedati naj dela, kar hočemo, da dela, ji lahko povem. No in sedaj sedim v dnevni s kristalčkom in uživam v večeru. Konec koncev le ni bil tako slab dan. Hehehe ... vse se obrne ... user posted image

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.5.2009 19:05:16   
tinncyka
tinncyka- ja res sma blizu, kaj ti imaš rd na svoj rok, pa saj to je super, kar dvojna sreča in veseljeuser posted image

ja po mojih izračunih je 14.1 na moj r.d bomo pa vidli kaj bo G rekel za datum!!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
13.5.2009 19:13:42   
sonček85
BEBIII:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image POJDI MOČNA V NOVE BOJE
Vse ,ki čakate želim veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
13.5.2009 20:47:35   
Tanja_Jes
oooo Dini...vidim da si tle...a boš samo brala...ja jav se kej no...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
13.5.2009 20:53:28   
Tanja_Jes
Miklaromči....koliko postopkov si dala skozi...sam tolk da vem...da si zračunam svojo statistiko...kdaj bo meni ratalo...čeprav mislim da bo meni v tretjo...

Pa velik kalamarov pojej...ker bojo prišli časi ko jih ne boš mogla ne vidit ne vohat...user posted image

Tolk sem vesela zate res... user posted image user posted image ...ko da bi bila jaz....

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
13.5.2009 21:09:43   
tropical
Čestitke novim nosečkam.
Dajmo majčice  pluske +

user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
13.5.2009 22:12:17   
Tretjinka
hvala za sprejem! user posted image

ta teden je moj THE teden user posted image

vse skupaj je precej čudno....zadnje čase sem imela full močne PMSje....sem imela pred user posted image  obupno našponane joške, točno take, kot sem imela med prejšnjimi nosečnostimi...pa ni bilo nič....vedno je prišla user posted image  in ko se je poslovila so joške uplahile user posted image ...

ta mesec pa nič....joške mlahave kot bi se user posted image  ravnokar poslovila...nobenih bolečin v trebuhu, nič nič nič...kot bi ne bila v tem delu ciklusa user posted image user posted image user posted image ....

boooo....user posted image  pa za1x še ni....

a je katera kdaj tipala maternični vrat za določitev ovulacije oz nosečnosti?

nič.....user posted image  srečno vsem!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.5.2009 23:21:52   
pajcevina
Živijo!

Čeprav je še kakšen teden do moje M, se mi je že pojavil rjavo obarvan beli tok, tako da z mojim +  ta mesec ne bo nič. Za nov datum pa sporočim, ko dobim M.
Sam je pa to pri meni ziher napoved za user posted image .

Morem povedat, da sem ful not padla v tale vaš forum. Vas ful spremljam (berem). Tudi jaz sem bila zate miklarom zelo zelo vesela in ti želim lepo in zdravo nosečnost.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.