|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
14.5.2009 1:20:30   
pižmovka
Ojla! Še mal pa bom šla tut js lhk spat! Tuk da vas še pozdravim...
Aja m lhk katera pove, kj naj i mislim o mojem trebuhu ž nakaj ur imam tak čudn filing, kot da bi bil trebuh težak 50 kil! Tak nekak napihnjena sem...Pa ne mi rečt da morm na wcuser posted image ker sem blaže 2x pa to ni to...
Je to znak da prihaja user posted image al kej druzga... do sedaj se mi to še ni dogajalo!

No fsm!user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.5.2009 5:06:41   
sarar
dobro jutro punce! jaz grem že na šiht, ve pa še najrž takooo sladko spančkate... blagor vam. prišla sem vas samo pozdravit in zaželet našima puncama, ki danes ne pričakujeta user posted image  da ostane belina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tretjinka, tale tvoj trebušček mi je pa sumljiv user posted image  tacga je imela moja frizerka, ki mi je včeraj sporočila veselo novičkouser posted image  tako da upam da bo pri tebi enako!user posted image user posted image user posted image
vsem puncam pa lep in uspešen dan!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.5.2009 5:08:10   
sarar
aja, pižmovka, maš tud ti tak trebušček? mogoče se pa tudi pri tebi kaj dogaja? upajmo in držim pesti user posted image user posted image user posted image
čaw

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.5.2009 6:12:06   
tweety83
user posted image Juuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Evo mene - javljam vsem skupaj eno lepo lepo novičko - ker 12.05. ni in ni bilo gospe na obisk, smo počakali do včeraj, naredili test in glej ga glej - en lep plusek se je prikazal.  JUPIIIIIIIII!!!!!!!!
Tako se sedaj pridružujem klubuuser posted image , in seveda klubu navijačic za tiste ki še vedno čakate na štorkljo s pluskom.

Pa lep dan vsem skupaj!!!!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.5.2009 6:20:36   
Anneri
tweety83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moje še zaenkrat ni, je pa še malo zgodaj. Drugače sem jo vedno dobivala čez noč, prejšnji mesec je za dva dni prehitela in prišla čez dan. Tako, da lahko se še pojavi popoldan, ali pa komaj čez dva dni. Oz. SPLOH SE NE SME!user posted image

< Sporočilo je popravil Anneri -- 14.5.2009 6:21:00 >

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.5.2009 7:36:04   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

user posted image Juuuuuuutroooooooooo!!!!!!!!!!

Evo mene - javljam vsem skupaj eno lepo lepo novičko - ker 12.05. ni in ni bilo gospe na obisk, smo počakali do včeraj, naredili test in glej ga glej - en lep plusek se je prikazal.  JUPIIIIIIIII!!!!!!!!
Tako se sedaj pridružujem klubuuser posted image , in seveda klubu navijačic za tiste ki še vedno čakate na štorkljo s pluskom.

Pa lep dan vsem skupaj!!!!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.5.2009 7:39:31   
lan5
tweety83 super!
Čestitke in čim lepšo nosečnost!!!!!!!!!!!

Mene pa jutri čaka dan D, upam tudi na +++, vsaj tako je pokazalo predvčerajšnjim, ampak uradnega imam pa jutri.

lp

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.5.2009 7:49:07   
ziva1
tweety 83 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lan5)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.5.2009 8:11:27   
ursa30
tweety83, čestitke user posted image user posted image user posted image  so bili kakšni znakci prisotni, ali ti je samo user posted image  zaostajala??

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.5.2009 8:15:05   
Tiki55
tweety83 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko časa ste se pa trudili?

urši jutrčkauser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.5.2009 8:16:54   
ursa30
tiki, jutrčka tudi tebi user posted image  

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.5.2009 8:21:12   
S*
tweety83 user posted image   user posted image   user posted image  iskrene čestitke!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.5.2009 8:27:54   
Anonimen
tweety čestitkeuser posted image
jutro bejbe!
no dan se je že lepo začel ktera bo prevzela pobudo pa nadaljevala?
jaz pa čakam na sonček k morm it vn farbat k se mi glih da NOTuser posted image

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.5.2009 8:29:50   
Anneri
Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.5.2009 8:35:35   
Chi_Pita
Tweety83 super ... čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalina upam, da imaš prav user posted image ... in da dočakam spremembe ... take, ki si jih želim ... samo, da ne pride do kakšnih čudnih sprememb user posted image ... O kakšnih kristalčkih govoriš? Daj razloži malo, prosim ... ki me zanima

Še + hočem ta mesec ... punce navijam user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.5.2009 8:38:55   
Chi_Pita
Anneri juppiii ... to je to, jaz ti kar čestitam user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.5.2009 8:41:34   
toba
Vsem novim user posted image  ČESTITAM, naj vaša nosečnost poteka čim lepše,
za ostale pa sedaj držim fige-mogoče bo to bolj pomagalo.
lp

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.5.2009 8:44:32   
miklarom
evo enega lepega jutrčka še od mene in poljubčke. vidim da se k'r dogaja. spet dobivamo noveuser posted image , tale maj je pa res plodenuser posted image

tweety83 - čestitke in lepo uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.5.2009 8:47:14   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Anneri

Punce, jaz mislim, da imamo +. Se je čisto na rahlo, ampak res na rahlo, tako, da se vidi res na svetlobi obarvala črtica. Bom počakala, če še bo malo potemnela pa slikam. Sploh se še ne upam veselit prehitro. Imam še en test doma, tako, da ga bom zjutraj delala.
brez skrbi se lahko veseliš,ker si  sigurno noseča...tako je bilo tudi pri meni prvi dan čist na rahlo obarvan plusek...čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.5.2009 8:49:35   
MAŠKA
user posted image user posted image user posted image  za nove nosečke. 

Lepo sproščeno nosečnost vam želim in zdrave bebije!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.5.2009 8:49:36   
krempelček
DOBRO JUTRO, ker sem ravno zasledila, da obstaja forum tudi zame, vam sporočam, da imam še 4 dni do konca, ja 18.5. 09 imam rok, komaj čakam...........................user posted image , da se naš fantek rodi. jupi jupi je je!!!user posted image samo, da jaz pričakujem v tretje že.........
Želim vam vsem puncam čimprejšnji, čimkrajši porod in lepe DOJENČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.5.2009 8:50:51   
Anneri
Ve tudi vidite čisto nežno črtico. V živo se zdaj že lepše vidi:

user posted image

tako, da mislim, da nama je uspelo še v 3.

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.5.2009 8:54:52   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

DOBRO JUTRO, ker sem ravno zasledila, da obstaja forum tudi zame, vam sporočam, da imam še 4 dni do konca, ja 18.5. 09 imam rok, komaj čakam...........................user posted image , da se naš fantek rodi. jupi jupi je je!!!user posted image samo, da jaz pričakujem v tretje že.........
Želim vam vsem puncam čimprejšnji, čimkrajši porod in lepe DOJENČKE!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Krempelček, lepo da si nas prišla pozdravit, ampak ti si že daleč, daleč pred nami!
Tukaj šele čakamo na pluske, pri tebi pa je že otroček čisto na izhodu.user posted image user posted image user posted image

Ampak želimo ti pa vseeno čim lažji porod in veliko lepih trenutkov s prihajajočim sinkom!

Tvoj forum pa je tukaj:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4095946/mpage_198/key_/tm.htm

Drugače pa se lahko še tudi tukaj kaj oglasišuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.5.2009 8:56:15   
MAŠKA
Anneriuser posted image user posted image user posted image

To je črtica! Čez kakšen dan bo močnejša, pri meni je bila tudi prvič komaj opazna!

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.5.2009 8:57:16   
Anneri
Punce, hvala za čestitke. Itak, da komaj pišem, ker se cela tresem.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.