|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
12.5.2009 16:18:39   
miklarom
S* -ja itak da se bojo uresničile, mene 7.čut ne zapušča, ampak vse uresničiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.5.2009 16:21:00   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.5.2009 16:21:45   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz bi prosila nekoga, da nadaljuje moj seznamček, ker mene ne bo več dosti gor, žal meni ni uspelo in si bom dala malo pauzeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.5.2009 16:25:07   
Anneri
Miklarom, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

BEBIII user posted image .

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.5.2009 17:31:55   
MiniMiska
BEBII - user posted image user posted image  tudi zate posije sonček (zagledaš user posted image ) Do takrat pa, če nas ne boš spremljala, ostani lepo, bodi močna!

Miklarom - user posted image user posted image  vau vau vau, lepe novičke!! Čestitke še z moje strani. Čuvaj svoje user posted image , naj vam bo vsem 3 čudovito ;)

Ostale bejbe, sončen pozdravček v pričakovanju + :)

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.5.2009 17:44:13   
CJ
miklarom.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse naj naj......lp CJ user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.5.2009 18:13:05   
miklarom
hvala,hvala,hvala vsemuser posted image user posted image user posted image

BEBIII -  ti, pa ne mi ga zdej tak biksat, da nas boš kar zapustila, te bom po riti našeškala. glavo pokonci in naprej v nove boje, saj ti bo ratalo, ti jaz povem da bo, samo ne obupaj, prosimmmmmmm, ker te imam full rada ti ti želim da čimprej ugledašuser posted image . boš videla da boma drugo poletje skupaj vozičkale user posted image , ti garantiram, bom prišla k tebi v Koperuser posted image , lej če je meni ratalo po 17.letih vseh muk bo tebi tudi, še prej kot meni, imam sedmi čut, da prideš kmalu za mano.

miljon ljubčkov ti pošiljam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.5.2009 18:46:04   
MiniMiska
Punce drage, mene pa dons v jajčnikih (no, samo v desnem) špika user posted image  Me že dolgo ni, upam, da je to dober znak. :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.5.2009 20:26:02   
katra55

evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke za nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.5.2009 20:26:18   
sonček85

jeeee še tukaj čestitke draga moja sodelavka.Jokala sem od sreče k sem zvedela.jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa srečno do konca in komaj čakam skupno vozičkanje user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.5.2009 20:31:13   
Kliki
Kot sem že napisala ISKRENE ČESTITKE!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.5.2009 20:53:15   
sarar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj miklarom kolk sem srečna zate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisem mogla prej do računalnika in sem bila fuuuul živčna, a je al ni... no, pa je!!!
ful iskrene čestitke in želim ti čim mirnejšo nosečnost in da bi bilo čist brez problemov...vav, 17 let je pa res dolga doba. vsaka ti čast, jaz bi obupala...

bebiii, tebi pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej potolažiš in podaš v nove boje, kajti prepričana sem, da tudi tebe čaka ta srečni dogodek

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.5.2009 21:50:40   
pižmovka
user posted image bebii

Punce ne obupovat! Vsem nam bo uspelo!!!

Sm kupla baby check... nameravam probat enga v soboto... Sm res ful neučakana...
Upam user posted image , ampak dvomim...user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.5.2009 21:57:16   
ziva1
miklarom, sej ne morem verjeti da si se tako dolgo trudila, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII, še posebej po takšni lepi novički ne smeš obupati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.5.2009 22:02:20   
Tretjinka
hejla...
se vam lahko pridružim?
sem se sicer 1x že oglasila kot anonimna, zdaj pa sem se odločila "krstit" user posted image
sem mama 2 sončkov, katerima sva z mojim user posted image  sklenila zrihtat še malo družbe oz. še malo konkurence user posted image
te dni hodim še posebej živčna na wc in vsakič upam, da ostane toaletni papir bel user posted image   ....moja zadnja user posted image  je bila 12.4, imam pa cikluse od 28 pa tja do 34 dni, tako, da jaz nimam THE dneva, ampak THE teden user posted image user posted image

vsem novim srečkam user posted image  iskreno čestitam, za vse še čakajoče močno stiskam pesti user posted image , drugim pa želim veliko veliko sreče v novem mesecu! user posted image

pozdravček

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.5.2009 23:22:38   
sarar
seveda se nam lahko pridružiš! več ko nas je, bolj je veselouser posted image
upam da hmalu sporočiš veselo novičkouser posted image . in kdaj bo ta tvoj the teden?

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 991
12.5.2009 23:44:30   
pižmovka
Kuk let mate babe žabe če ni skrivnost???user posted image

Js mam 23.

Lahko noč in da bi bilo Ju3 še vse bele.user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 992
12.5.2009 23:55:37   
sarar
ojla baba žabauser posted image  ja žensk se sicer ne sprašuje po letih, ampak naj ti bo user posted image  jaz pa sem 27. pa mam že dva otročka. pa ti? maš kerga?

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.5.2009 0:42:35   
pižmovka
ne nimam še... čakam na +...in upam... user posted image
Pol stepa že velika družinica! Lepo, lepo,...
Mene je zdej zadnje leto začel "mučit" materinski nagon! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.5.2009 7:57:17   
tinncyka
user posted image

evo danes pa jaz časti kavouser posted image !!

držim pesti da zagledate user posted image  ali pa +!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse ostale ki pa ste dobile user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.5.2009 8:08:24   
bellissima
Dobro jutro punce!
Jaz se vam nisem že dolgo javila, in še takrat ko se imam slabo novico,.. namreč danes me je obiskala gospa user posted image ! Sedaj mislim da bi pa bil čas, da se naročim na kakšen pregled, ker mi je že malo čudno vse skupi. Vsem, ki še čakate pa želim čim več + in upam da nas bo na tem forumu vedno maj, jaz pa se selim v junij. Uživajte na sončkuuser posted image user posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.5.2009 8:13:47   
S*
tinčy hvala za kavico.

bellisima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.5.2009 8:20:19   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka 
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 6 SREČK NOSEČK

Modrih : 14
Roza   :  6
                                                    Skupaj :20

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................30,00% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]
[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.5.2009 8:26:44   
sarar
mmm, tinčika, tvoja kavica je pa tud fajn vidt. user posted image
kako ste punce?
bellissima, zate pa en velik user posted image  pa da bo čimprej plusek. kolk časa se pa vidva že trudita na user posted image ?
pižmovka, sej še nismo tolk velka družinica. upam pa, da bomo hmal... čeprav se je moj začel nekaj zmišljevat al ja še enga al ne(sej veste, recesija user posted image )
tudi tebi privoščim čimprej

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.5.2009 8:28:23   
sarar
miklarom, srečka nosečka, kako pa si ti kaj? danes si pa najbrž zelo sladko spala...user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.