|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
12.5.2009 12:44:48   
Rakica_80
NAŠA MIKLAROM GREJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKEEEEEEEEEE, BRAVO PUNCAuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi prosila nekoga, da nadaljuje moj seznamček, ker mene ne bo več dosti gor, žal meni ni uspelo in si bom dala malo pauzeuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.5.2009 12:47:52   
Tiki55
miklarom pupa čestitke srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.5.2009 12:49:53   
Tiki55
BEBIIIuser posted image user posted image user posted image   res mi je žal, da ni uspelo!

Drži se... ti si kar oddahni od vsega, te čakamo v novih bojihuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 953
12.5.2009 12:50:15   
ursa30
miklarom, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 954
12.5.2009 12:51:43   
ursa30
aqua, tok drag test? 20 ali 30 eur? mah, za ta dnar nej ga pa kar majo user posted image user posted image user posted image

bom ostala kr pr ta pocen testkih, če mi bo kdaj uspelo, bo že en pokazu user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 955
12.5.2009 12:52:28   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

BEBIIIuser posted image user posted image user posted image   res mi je žal, da ni uspelo!

Drži se... ti si kar oddahni od vsega, te čakamo v novih bojihuser posted image

se podpišem pod tole

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.5.2009 13:05:16   
pižmovka
user posted image miklarom, čestitam user posted image !

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 957
12.5.2009 13:19:17   
Maisha
miklarom iskrene čestitkeuser posted image user posted image

BEBIII žal mi je zate user posted image user posted image ... Malo si oddahni, pa pridi nas kaj pogledat... Drži se!

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.5.2009 13:20:03   
aqua77
miklaromček moj!!!! vse naj naj v najlepšem času, ki prihaja ti želim!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 959
12.5.2009 13:25:54   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

kaj pa ti aqui- čas je testuser posted image

še mal pauziram.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

se mi nikamor ne mudi ta mesec, ker mam filing da nič ni.... user posted image  

sej da nebi misnla slučajno da nisem že kaj probala, sem si omisnla CB elektronskega čisti high tech, pa sem zgleda nekaj zaj***la user posted image , ker na koncu ni delal neki je peščeno urco obaračal in obračal pol pa prazen zaslon in eror.... user posted image user posted image user posted image user posted image  pismo se mi vidi da sem bjonda še na palčko se ne znam več poscat... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače me pa joške nič ne bolijo in nobenih znakcov ni, nič me ne špika, dako da user posted image  je na poti... user posted image

Aqua ko sem ga jaz delala je pisalo, lulaj na palčko 3 sek, se mi je zdelo ful malo, ampak je delovalo, samo moj ni pokazal tednov zraven, samo nosečnost ali ni nosečnosti. No meni je pokazal prvo in sem kar gledala, je pa res, da je potem to v roku 24ur izginilo, ni večenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.5.2009 13:40:41   
Tanja_Jes
Miklarom....no kaj sem rekla...ti sam mene poslušaj, ne rabiš nobenih testov..he he....res, res, res sem srečna zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....prov solzne oči mam od veseljauser posted image user posted image user posted image ... Danes je tvoj dan....

Miklarom....a se sploh zavedaš da si user posted image ????
No merkaj se....pa upam da te bol tamal Ronaldouser posted image začel kmal brcat...he he...

Bebiiii....eh...gremo v nove boje, a ne? Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image ...Saj smo še mlade...imamo še čas.... 

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 961
12.5.2009 13:54:48   
S*
miklarom, deklica moja zlata, nimam besed s katerimi bi ti povedala kako vesela sem zate in seveda za tvojega dragega. Iskreno ti želim, da user posted image  ostane pri tebi naslednjih 8 mesecev in da vaju januarja razveseli eno zdravo dete, ker če si to kdo resnično zasluži, si to zagotovo ti.
user posted image Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image Euser posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 962
12.5.2009 13:58:53   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz bi prosila nekoga, da nadaljuje moj seznamček, ker mene ne bo več dosti gor, žal meni ni uspelo in si bom dala malo pauzeuser posted image

BEBII pa ne no, po vsem kar si dala skozi user posted image   user posted image   user posted image . Verjamem, da potrebuješ malo pavze in odklopa. Upam, da si napolniš baterjie čim prej in da se nam najkasneje jeseni pridružiš v novih bojih.
user posted image  
Za seznamček pa ne skrbi, ga bomo že me poštimale.

Neposredna povezava do sporočila: 963
12.5.2009 14:05:54   
Nalina
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! user posted image Čestitam!!! user posted image

BEBII tebi pa en velik velik user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
12.5.2009 14:11:57   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

BEBIII...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 965
12.5.2009 14:13:57   
aqua77
BEBIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 966
12.5.2009 14:43:35   
tatjana.d
vsem pluskom en velik user posted image , vsem novim krogom pa en se vecji user posted image

mene ste pozabile dat na seznam, in sicer za 28.5. (8. krog).
danes po kosilu so me zacele prsi zelooo boleti, tak obcutek, kot da bi obcasno imela naval mleka... ne vem, pred meseci sem tudi imela tako, pa ni bilo nic iz tega user posted image upam, da bo tokrat kaj drugace. drugace pa cakam naslednjo sredo, ko grem na pregled k svojemu ginekologu, pa da vidimo, kaj bo povedal.

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 967
12.5.2009 14:53:09   
Nalina
Te bom kar jaz dodala, če gre BEBIII počivat. Punce prosim lahko pregledate, če je seznamček sedaj ok.

ALI  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom
srečka   user posted image user posted image user posted image user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog)    v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita  v nove boje user posted image
  user posted image user posted image user posted image
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly     v nove boje user posted image
01.05 - JanaB     v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
02.05 - katrin30
 v nove boje user posted image
03.05 - CJ   v nove boje  user posted image
05.05 - Maisha (4. krog) srečka   user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka
user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii    v nove boje user posted image
06.05 - Žaži srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka   user posted image user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka  user posted image user posted image user posted image user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)  v nove boje  user posted image user posted image user posted image user posted image
10.05 - SISI4    v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI) v nove boje user posted image user posted image user posted image user posted image
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
28. 05. - Tatjana.d
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 6 SREČK NOSEČK 

user posted image NAVIJAČICE user posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČK
MAJ.............................................................35,71% SREČK NOSEČK 

Smeškoti ne delajo ... že popravljam ...

< Sporočilo je popravil Nalina -- 12.5.2009 15:02:52 >

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 968
12.5.2009 15:39:26   
Tanja_Jes
aaaaaaa...Miklaromčki je pa na kalamarih ....hehe

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 969
12.5.2009 15:51:25   
miklarom
evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 970
12.5.2009 15:52:16   
miklarom
ja res sem bila na kalamarihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 971
12.5.2009 15:53:45   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

ja res sem bila na kalamarihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti privoščim in ne pozabi, zdaj ješ za dva user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 972
12.5.2009 15:56:45   
miklarom
S* - dušica moja tak sem srečna da ne morem dojet, še zdaj user posted image od sreče. zdaj pa hitro vse po tej poti, pol pa skupno naredimo eno veliko žurkouser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 973
12.5.2009 16:01:16   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

S* - dušica moja tak sem srečna da ne morem dojet, še zdaj user posted image od sreče. zdaj pa hitro vse po tej poti, pol pa skupno naredimo eno veliko žurkouser posted image

deklica moja zlata in mi jokamo od sreče s teboj.
Upam, da se tvoje besede uresničijo, čimprej.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 974
12.5.2009 16:14:39   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima
14.05 - Anneri
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)buser posted image bbuser posted image user posted image user posted image v nove boj
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 48, OD TEGA 5 SREČK NOSEČK

Modrih : 13
Roza   :  6
                                                                                     Skupaj :19

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................31,58% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.