|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
14.5.2009 8:59:46   
pajcevina
Čestitke vsem! Če bo šlo tako naprej, bo MAJ po user posted image res nadpovprečen. Super! Je treba že takoj v štartu poskrbet, da bo nataliteta tudi v 2010 v plusu.

Punce, a ste že razmišljale, kako bodo imeli vaši (mogoče tut našiuser posted image ) otroci dobro letnico rojstva?! Jst sem si že zase vedno želela, da bi bla na okroglo letnico rojena. Sam zase ne mormo glih zbirat, za naše user posted image pa lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.5.2009 9:06:06   
miklarom
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , to je črtica ja lepouser posted image ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.5.2009 9:18:05   
S*
anneri, črtica je, torej... Iskrene čestitke! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.5.2009 9:20:29   
Anneri
HVALA! Ja, derem se, pa kajuser posted image .

Joj, skakala bi do stropa, če bi šlo.user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.5.2009 9:27:46   
Nalina
Jooooj! Kako lepa novica! Punci vse čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Za klistalček bom pa slikala in upam, da bom uspela dat sliko gor in razložim. Gre za zdravljenje s kristali in običajno meni zelo pomagajo, upam, da mi bo ta tudi pri tem. :D

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.5.2009 10:02:08   
tatjana.d
user posted image user posted image user posted image za vse nove pluske!

Anneri, bravo! upam, da ti s saror kmalu slediva user posted image

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.5.2009 10:08:51   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki
xx.05 - Aqua77 
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - BarbiG
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy

xx.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss))
xx.05. - Tretinjka 
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita 
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca

16.05 - Ursa30 
16.05 - Buska

18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska 

19.05. -Tejchy25 (12. krog) 
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa

20.05 - Pižmovka 
21.05. - Hana76
21.05. - Ziva1
23.05 - Sarar 
24.05 - Pajcevina 
27.05 - LUNA83

27.05 - Tiki55 
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog)   

MAJA NAS JE 49, OD TEGA 6 SREČK NOSEČK

Modrih : 14
Roza   :  8
                                                    Skupaj :22

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................36,36% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.5.2009 10:12:56   
S*
miklarom user posted image   user posted image   user posted image  za tikrček, sem ti rekla da ni nobena znanost ga naštimat user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.5.2009 10:13:00   
Anneri
IZVIRNO SPOROČILO: tatjana.d

user posted image user posted image user posted image za vse nove pluske!

Anneri, bravo! upam, da ti s saror kmalu slediva user posted image

Hvala, tudi jaz upam, in držim pesti.

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.5.2009 10:31:04   
miklarom
S* -jaaaaa, očitno še nisem tako butasta pri svojih letihuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.5.2009 10:38:04   
Anonimen
anneri še tebi čestitkeuser posted image user posted image
dini kaj se skrivaš?user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.5.2009 11:02:03   
mimi81
Joooj, kok vas je punce user posted image user posted image user posted image

Upam, da tudi jaz konec maja zagledam user posted image
.... vse me boli ... maternica, če pa zdaj nisem user posted image pa ne vem kaj je narobe z mojim trebuhom, ker me že 4. dan boli, kot da bo M (čist redne na 28 dni), bla je pa komaj pred 14 dnevi. Sej vem, da bi blo mal čudno, da bi bila O že na 9. dan, ampak js pri tem mojem počutju ne vidim druge in se že skoraj veselim z vami ... Nikakor pa ne bom user posted image , če ta ne mesec še ne bo user posted image .

Ta mesec ne bova nič več user posted image da vidiva, če se je res zgodil spet čudež - hehe.

< Sporočilo je popravil mimi81 -- 14.5.2009 11:05:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.5.2009 12:17:55   
Jane77
Sporočam, da je danes prišla user posted image . Vedno točna kot urica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upanje ugaša z vsakim mesecem bolj, zato se izklapljam iz forumov.... Če bo slučajno mi kdaj namenjeno, da zagledam +, vam to z največjim veseljem sporočim! Vsem želim veliko sreče, nosečkam čestitke in prijetno nosečnost, ostalim čimveč user posted image user posted image !

Papa user posted image

Naš Jakob je pokukal na svet 21.2. 2011

(odgovor članu mimi81)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
14.5.2009 12:34:39   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jane77

Sporočam, da je danes prišla user posted image . Vedno točna kot urica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Upanje ugaša z vsakim mesecem bolj, zato se izklapljam iz forumov.... Če bo slučajno mi kdaj namenjeno, da zagledam +, vam to z največjim veseljem sporočim! Vsem želim veliko sreče, nosečkam čestitke in prijetno nosečnost, ostalim čimveč user posted image user posted image !

Papa user posted image

user posted image user posted image user posted image Žal mi je...user posted image user posted image user posted image Ne obupaj punca, tudi tvoj čas pride!

(odgovor članu Jane77)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
14.5.2009 12:59:36   
Nalina
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne obupaaaaat, poglej Miklaron - po 17. letih! :) Če nam je namenjeno bo bejbi prišel tako ali drugače :)

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
14.5.2009 13:04:25   
tweety83
Čestitke tud ostalim nosečkam. Vsem drugim pa - uspelo vam bo - morda vam je pa namenjeno kasneje.

Odgovarjam na vpr. - meni osebno je samo menstruacija zaostajala - zaenkrat nimam še nobenih znakov - razen tega, da zjutraj ko zvoni budilka se itak da zbudim - in pol ne morem več spati - nikakor. Pa je lahko to ob treh ali pa štirih zjutraj.

leeeeep daaaaaaanuser posted image

P.s. pattaya mi je izračunala da bi naj imela pdp točno na moj r.d. - kaj češ lepšega?????user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
14.5.2009 13:31:48   
Kliki
Vse ki ste postle srečke user posted image  ČESTITAM.

VSe ki vas je obiskala user posted image  pošiljam user posted image  user posted image  user posted image .

Za vse ki pa še čakate tako kot jast pa iz srca navijam.
DAJMO PUNCE     user posted image       user posted image       user posted image        user posted image       user posted image        user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
14.5.2009 13:54:27   
witto
Dober dan dekletauser posted image ,upam,da ne zamerite,ker vdiram v debato.Še dobro leto nazaj,sem tudi jast bila tu na rr,deležna marsikatere tolažbe,in lepih beseduser posted image  no potem nam je tudi nam v maju uspelo zagledat plusek, in zdaj zibamo našega Matijo. Vidim  pa, da vas je tudi letos v tem najlepšem mesecu,zagledalo ta težko pričakovani user posted image  oz plusek..............Miklarom,sej nevem ali se me še spominjaš, vendar jast kadarkoli imam čas(tega je bolj malo),preletim tudi na to stran,in ravno danes,mi je "ptička sinička" prišepnila, najlepšo novičko.MAMI BOOOOOOŠŠŠŠŠŠŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Ja bravo tako se to dela. Punce,iskrene čestitke, veliko veselja in čim manjuser posted image ,vam vsem želim. In predvsem:Uživajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako je pa Dini????

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.5.2009 14:04:07   
miklarom
witto - ojlaaaaaaaaaa, draga moja, joj kolk sem jaz zdajle vesela, da is nam se spet javila karuser posted image  od sreče. veš, da se te dobro spomnim in tudi tvoje besedi ki si mij namenjale so mi prav pomagale, da smo sedaj prišli do user posted image . ti povem da sem tolk srečna, ker nam je uspelo, da kar ne morem verjeti. hvala ti ta čestitke res.
samo tvoj mali cukrček je pa tak cartkan, iiiiiiiiiiiiiii, daj mu milijon poljubčkov od mene. in kako ste kaj drugače, upam da ste vsi dobro in neskončno srečna družinica.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.5.2009 14:06:30   
miklarom
dini je vredu, čaka še uboga revica na +, pa saj bo , jaz pravim da v kratkem tudi ona zagleda + .

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.5.2009 14:33:46   
witto
joj miklarom,kar solzne učke sem dobila......nimam  besed,kar podoživljam svojo zgodbo,ki  se je   lani  tem času odvijalauser posted image user posted image user posted image . Želim ti vse dobro, in brez slabosti. Mali je faca(po mamiuser posted image ) se hecam, sedaj se je zbudil, in mi podaril najlepši brezzobi,slinasti nasmešek,kar jih je po soncem. Kar trest se začnem,od sreče(si bo še katera mislila,da se mi je zmešalouser posted image ) Ampak, to so trenutki, ki so nepopisni. Ja,smo zadovoljni in srečni. Vsak večer Matija zaspi v naši veliki postelji,in potem ga samo prenesem v njegovo gnezdece,  se z mojim vleževa zraven, in ga občudujeva, kako umirjeno in spokojno spi. Vsaki tu gor,želim, da to čimprej doživo. To brezpogojno ljubezen,ki je tako močna, da enostavno začneš jokat. Ampak spet,od sreče.....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.5.2009 14:33:48   
majčyca
Zdravo punce!
Meni je končno uspelo malo za računalnik - zdaj ko je lubi doma, sem bila čisto odsotna tukaj, sem vas že prav pogrešala user posted image
Najprej res iskrene čestitke Miklarom, Twetty83 in Anneri !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečno in zdravo nosečnost!!! BRAVO PUNCE!!!!!

Danes je moj dan D in je zaenkrat še vse belo in tudi brez vseh izcedkov, ampak ne vem ali naj naredim test jutri zjutraj (če user posted image še ne bo) ali še naj malo počakam, ker prejšnji mesec mi je tudi zamujala 4 dni, potem pa vseeno prišla. Sem pa kar malo živčna in res ful vesela za vse punce, ki ste nam javile tako lepo novičko user posted image user posted image user posted image

Za vse ostale, katere pa je obiskala user posted image pa vam pošiljam ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo v juniju!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.5.2009 14:43:28   
miklarom
witto - ti čisto verjamem, kakšna sreča in veselje je , ko enkrat dobiš svojo malo štručko v naročje in jo vsak dan gledaš z občudovanjem, sploh če dolgo čakaš na ta dan da se ti uresniči. joj, me ima da bi ti ga kar pocartala. veš, tudi midva ko sma izvedela v torek, da nama je uspelo in smo noseči, sploh nisma mogla dojeti, tak da sem G. trikrat vprašala, če je to res, in pol sma jokala k dež od sreče, moj je tako srečen, da še zdaj kar poskakuje kot kakšen kenguruuser posted image . zdaj samo upama, da bo vse vredu in da minejo ti meseci brez skrbi, in ga dobim v naročje, potem, se mi bo pa kar kamen odvalil od srca.
zdaj pa le ostani z nami da nam spet ne pobegneš, ker če ne te pridem kar iskatuser posted image , te bom že našla

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.5.2009 14:45:25   
miklarom
majčyca - držim pestke, da ti ostane belo še nadalnih osem mesecev. testek pa kar naredi, sem firbčnauser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.5.2009 14:56:05   
witto
Miklarom, ti čisto verjamem,da si ginekologa 3 vprašalauser posted image . Jast,še ko mi je 24.6.lani, ginekologinja potdila, pa tudi srček je tik-takal,sem 10.julija tekla po test v lekarno......user posted image , da sem se še enkrat prepričala,ali je res. Ko kura zmešana sem bila.In,ni dvoma, da bo vse dobro in ok. Vse bo šlo, kot mora bit, boš ti videlauser posted image ,9 mesecev se bo obrnilo, in štručko boš v rokah imelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma kako sem jas vesela za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.