|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
13.5.2009 8:31:34   
tatjana.d
jutro!

sarar, potem sva pa isto stare (si letnik 82?), pa tudi jaz imam ze dva skrata doma. koliko pa sta stara tvoja?

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.5.2009 8:33:21   
Anonimen
jutro!
miklarom čestitke še od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.5.2009 8:38:22   
Anneri
Jutro!

Jutri je pri nas dan D in upam, upam, upam, da je ne bo, čeprav imam občutek, da se bo kar prikazala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.5.2009 8:44:22   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, 17 let sta čakala.... in dočakala prav zdaj! Kar kurjo polt sem dobila!

Čestitke, srečno nosečnost in zdravega bebija ti želim!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.5.2009 8:45:19   
sarar
tajana.d, v bistvu sem '81, ampak decemberska, tko da me lahk tud h seb šteješ. ker mesec si pa ti? iii, še ena ki bi imela tretjega škratka...user posted image  me veseli! jaz imam dva fanta doma, 5let in 1,5 leta. zdj bi bil pa cajt za pupo..user posted image
kaj imaš pa ti doma? a na tretjem že delata?

anneri, vsekakor tudi navijamo zate, da tvoja tečka ne pride in naj kar ostane kjer je še vsaj nadaljnih8,5 mesecev. pol sta pa z majči na istem... kdaj pa ti delaš test?

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.5.2009 8:48:03   
Anneri
Če je ne bo, ga bom delala komaj v ponedeljek. Enkrat mi je že zamujala 4 dni, torej bi bil 32. dan v ponedeljek, razen, če ne bom vzdržala. Ampak mislim, da bom, ker je vmes vikend, ko smo vsi doma in se bom zamotila.

Jaz sem pa letnik 83, pa tudi delamo na 3.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.5.2009 8:55:25   
tatjana.d
jaz sem pa septemberska. ja, doma imam parcek, 3 in 1,5 let. upamo, da dobita se kaj druzbe, je ze kar nekaj mesecev minilo, kar sva narocila storkljo. zgleda, da ni pogledala dobro na karto...

bo ze, bo potem toliko lepse. user posted image

dva soncka sta nama polepsala zivljenje... tretji je končno na poti...

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.5.2009 8:59:08   
sarar
anneri, dobra si da zdržiš user posted image  mene pa to vedno premami, zato si tudi testov ne bom več vnaprej kupovala.
mamo pa kar nekaj skupnih točk me tri, a ne?user posted image  ah, saj nas bo slej ko prej štorklja našla, tatjana.d. pri meni ima tudi kompas narobe nastavljen, ampak se nočem še preveč obremenjevati s tem... čeprav želja po otročku je pa že kar ubijalska user posted image

(odgovor članu tatjana.d)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.5.2009 9:00:38   
sarar
a sta pri vama oba možka za tretjega otročka? ne vem kaj moj tolk komplicira...enkrat ja, enkrat ne user posted image  še sam ne ve kaj če. ampak sem odločena, da ziher bouser posted image  user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.5.2009 9:04:09   
Anneri
Ma ja, bi pa ga skrbi, ampak sva bila vedno zmenjena, da bodo 3.

Saj jaz do zdaj tudi nisem vzdržala - sem obakrat delala test takoj 1. dan. Zdaj pa upam, da bom vzdržala, ker sem nazadnje, ko mi je zamujala brezveze ven vrgla denar. Zdaj pa bom poačakala.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.5.2009 9:06:15   
spps

evo mene na javljanju. naprej naj se vam vsem zahvalim, za vse tegobe, nesrečne trenutke skratka vse, da ste me bodrile s tolažilnimi besedabi in še več bi lahko naštevala, skratka zlate punce ste vse tuukaj goruser posted image user posted image user posted image , brez vas sigurno ne bi prišla tako daleč. hvala vsem tudi ker ste skos navijale in glej ga zlomka je tako močno pomagalo da nam je uspeloooooooooooooooooooo, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tolk smo srečni da še zdaj kar ne moremo dojet, resssss. in sem končno po dolgih 17.letih truda zagledala user posted image , presrečna sva obauser posted image user posted image user posted image user posted image .

vsem tukaj želima oba res iskreno  iz srca da tudi vam uspe dočakati ta srečni dogodek in navijala bom seveda še skos naprej, a, ne nikamor ne grem, jaz ostajam z vami, user posted image user posted image user posted image
miklarom iskrene čestitkeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super,da vam je končno uspelouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.5.2009 9:09:07   
sarar
ah, ti desci user posted image
no, jaz moram it še mal pospravlat ker grem na šiht že ob enajstih in moram še kosilo skuhat. bom še pol kej gor skočila na rr. drugače pa držim pesti da ostane belina!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.5.2009 9:09:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Jaz bi prosila nekoga, da nadaljuje moj seznamček, ker mene ne bo več dosti gor, žal meni ni uspelo in si bom dala malo pauzeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bebii,vzami si nekaj časa in se odklopi od vsega,ko se pa zopet odločiš za akcijo,pa ti pošiljam veeeeliko user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.5.2009 9:42:53   
miklarom
jtro vsem!!!!, ja danes pa sem res sladko spančkalauser posted image , vsem še enkrat hvala za čestitke, ja 17. let je dolga doba, potem pa naj še kdo reče da to ni orenk vztrajnost. mlada pa sem 37.letuser posted image , sam počutim se pa kot 20.letnicauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.5.2009 9:44:17   
Anneri
Hvala.

Jaz sem ravnokar dnevno sobo pospravila, ker je bila polna igrač in sem dva dni samo govorila, da če ne pospravita, gre vse v smeti. Potem ju pa noge bolijo in ne vem kaj še vse. Zdaj sem pa par ta glavnih stvari skrila, pa bomo videli, če bo kak učinek.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.5.2009 10:27:55   
Nalina
Punce dobro jutro, sem vam hotela poslati enega luštkanega sončka, pa mi noče slike prilepit notri. Šmrk. No pa vam ga kar tako pošiljam. :)

Tretjinka ... dobrodošla. :) Sem jaz tudi še nova (sploh po postih - sedaj je uradno, ostanem Nalina. Problematičen je bil - (pomišljaj) v Pikica-2) hehe.

Pižmovka ... jaz sem januarja dopolnila četrt stoletja. :) Delamo na prvem. No smo začeli ... Si ga zelo želiva, malo naju je pa strah kako bomo ob vsem tem delu, ampak na koncu se vse poštima, ne? :) Sem pa imela dobro prijateljico, ki smo jo klicali pižmovka in sem se spraševala, če si ti tista, a si malo premlada, da bi bila ona. user posted image

tinncyka ... mmmmm ... diši tale tvoja kavica do sem!!!!! user posted image

bellissima ... user posted image user posted image user posted image user posted image Gremo v junij skupaj.

Anneri ... držim pesti!!!!! Morda pa le ...
Če ti morda kaj prav pride - mi smo se (v šoli s prvim r. ko je bilo treba posppravljat) spremenili v sesalčke in sem jih vklopila in so brneli in pospravljali. user posted image So čisto notri padli. So hotli biti sesalčki vsak dan. user posted image user posted image

Miklarom ... saj jih tudi "izgledaš" 20. Hehehe Deluješ tako mladostno. user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.5.2009 10:32:09   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina

Punce dobro jutro, sem vam hotela poslati enega luštkanega sončka, pa mi noče slike prilepit notri. Šmrk. No pa vam ga kar tako pošiljam. :)

user posted image  user posted image
evo sem ga nes tebe prileplauser posted image
drugače pri nas je še sonček samo se že nekaj oblači... upam da ne bo dežauser posted image

punce navijam za +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse otale ki pa je obiskala tečna user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.5.2009 10:33:28 >

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.5.2009 10:32:53   
Nalina
U še eno vprašanje ... po prejšnji menstruaciji sem začela piti krvomočnico in na sredi cikla dobila menstruacijo, sedaj je konec in sem spet začela in ima, glede na običajno, zelo veliko izcedka. Je to normalno??

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.5.2009 10:34:19   
Nalina
Iiii Tinncyka hvala za sončka. Tudi ta je luštkan. Pri meni se je zunaj pokazal takoj, ko sem tvojega zagledala!!!! Vidiš, kako deluje!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.5.2009 10:35:19   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nalina

Iiii Tinncyka hvala za sončka. Tudi ta je luštkan. Pri meni se je zunaj pokazal takoj, ko sem tvojega zagledala!!!! Vidiš, kako deluje!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.5.2009 10:36:14   
miklarom
a misliš da zgledam mladostnouser posted image , na otročje mi še gre takouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.5.2009 10:38:15   
pižmovka
Joj miklarom, js te ful občudujem! Res želim ti srečno in zdravo nosečnot!
Js si ful želim user posted image in ne vem če bi bila tuk močna kot ti! Drgač pa js bi tut mela 3. Ne vem kaj isli o tem moj user posted image . On je edinček, sama pa sem ena od treh sester.
Moj si drgač ful želi punčke in upam da mu ne bo preveč hudo če je ne bo. Enkrat mi je v smehu rekel, d jih bovapa tuk nardila, da bo vsaj ena punčka.
Kak je pa pr vas s tem???

Uživajte!

(odgovor članu Anneri)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.5.2009 10:40:53   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

Enkrat mi je v smehu rekel, d jih bovapa tuk nardila, da bo vsaj ena punčka.
Kak je pa pr vas s tem???

Uživajte!

user posted image moj navija za fanteka da bosta lahka skupi nogomet igralauser posted image  (no saj je reku da se s punčko tud da nogomet igratuser posted image )
jaz pa za punčko da bove skupaj v trgovino hodileuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 13.5.2009 10:41:28 >

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.5.2009 10:45:01   
pižmovka
Ne nalina najbrž res nisem prava. Tako me je včasih mami klicala ko sem bila majhna. In po naključju pol še moj user posted image ko sva se zaljubila in v kakih posebnih trenutkih. user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.5.2009 10:45:35   
Nalina

a misliš da zgledam mladostnouser posted image , na otročje mi še gre takouser posted image user posted image user posted image

Hehehe, sigurno! Kdor je v srcu mlad, tudi povsod drugod user posted image   Sigurno si ko rožica.

Nama je pa čisto vseeno kaj bo. Sicer sem sanjala punčko že parkrat in pri nas smo same punce, ampak ... Malo imam občutek, da ne b vedla, kaj delat s fantkom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.