|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.5.2009 23:02:37   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ja sej vem ene imate kr pod priljubvljene nas oktobrke, jaz grem pa zmeri na osnovno stran ringaraje pa počekiram članke če je kej novga ...pa so prav fajn za prebrat včasih!"
a ste prebrale tistga o ohranjanju iskric v partnerski zvezi???dobr je bil ful ...

ne žal nisem.

Sem pa prebrala to:

Otrokov govorni razvoj je zelo odvisen od količine njemu namenjenega časa in splošnega vzdušja v družini. Dojenčki, katerim starši posvetijo več časa in se z njimi več pogovarjajo, so bolj zgovorni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki poznate mojega sinčka Bojana, bi si mislili, da sem se z njim ukvarjala ne 24 ampak 25ur/dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to mojemu rekla, pa je rekel, v šali seveda, da se ne smem toliko z Rokom pogovarjat, da ne bo še on tak gobezdač kot Bojan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala lepo.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
13.5.2009 23:06:40   
irma78
pa MAJU želim vse naj naj za 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAJNJA27 - tvoja zgodba je bila pa že čisti triler. Sem si čisto živo predstavljala vse tole. ŠE dobro, da je bilo na koncu vse OK in da se je vse končalo le z nekaj tvojimi buškami (te se bodo pa do penzije že pozdravileuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Ampak res, kaj naredimo mame za naše sončke. V vseh še tako nepredvidljivih trenutkih najprej zaščitimo naše user posted image  in na koncu šele pomislimo nase.

Jaz grem vsak dan z Nikom neštetokrat gor in dol po stopnicah (med pritličjem in 1. nadstropjem) in vsakič se bojim, da ko bom šla dol, da bom kako stopnico spregledala in poletela proti zidu (to se mi je v preteklosti že velikokrta zgodilo, ker zmeraj napol laufam dol po stopnicah) z Nikom v roki. Bog ne daj, da se to kdaj zgodi.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
13.5.2009 23:08:07   
PikicaStonoga
gogabojan, evo:
http://www.ringaraja.net/ohranjanje-iskric-v-partnerski-zvezi_1585.html

irma - ne sekiraj se ...jaz zase vem, da sem bila sposobna čez dan dost več ko sem bla v službi...zdje pa ma  čas, pa se mi še tisto malo ne da ...mah me bo že počakalo, naredim res najnujneše, vse ostalo pa .,..kaj me brigauser posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
13.5.2009 23:09:36   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ja sej vem ene imate kr pod priljubvljene nas oktobrke, jaz grem pa zmeri na osnovno stran ringaraje pa počekiram članke če je kej novga ...pa so prav fajn za prebrat včasih!"
a ste prebrale tistga o ohranjanju iskric v partnerski zvezi???dobr je bil ful ...

ne žal nisem.

Sem pa prebrala to:

Otrokov govorni razvoj je zelo odvisen od količine njemu namenjenega časa in splošnega vzdušja v družini. Dojenčki, katerim starši posvetijo več časa in se z njimi več pogovarjajo, so bolj zgovorni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki poznate mojega sinčka Bojana, bi si mislili, da sem se z njim ukvarjala ne 24 ampak 25ur/dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to mojemu rekla, pa je rekel, v šali seveda, da se ne smem toliko z Rokom pogovarjat, da ne bo še on tak gobezdač kot Bojan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala lepo.

Ampak res, Bojan je čisto po tebi, tako da če to kar si prebrala res drži, potem se strinjam s tvojim. Drugače si bo moral tvoj dragi kakšne slušalke (tiste, ki jih uporabljajo delavci na gradbiščih) nabavit, da bo imel malo miru, ker boste vi trije tako glasni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
13.5.2009 23:13:22   
irma78
Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
13.5.2009 23:18:14   
PikicaStonoga
Jaz mam tud vprašanja:

1. Tiste, ki dajete vodo, a jo še prekuhavate al je iz pipe?

2. KOlk kapljic AD3 dajete zdej po 6.mesecem?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
13.5.2009 23:19:52   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

Še nisem ne eno ne drugo, ko pa bom, bo rdeča pesa kupljena, gres pa skuhan v KM - tko da še en čas ne bom dajala tistega, ampk kr od Milupe :) 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
13.5.2009 23:28:56   
irma78

Jaz mam tud vprašanja:

Jaz sem tudi dala oglas za varuško.  Hvala, ker si mi poslal link. Upam, da semi kakšna oseba javi. Jaz sem najdla tiste kontakte včeraj kar na netu (sem iskala po googlu), nisem pa še nič poklicala. Imam namen jutri.

Kar pa se tiče vode, je Nik itak ne pije. Ko pa sem mu poskušala dat vodo za pit, sem mu pa dala ustekleničeno, ker voda iz pipe je na Rudniku ogabnega okusa in tudi midva pijeva ustekleničeno.

AD3 kapljice pa dam Niku vsak dan 8 - tako mi je rekla pediatrinja. Najprej je rekla 10, potem pa ko sem ji povedala, da še vedno pijemo tudi AM, pa je rekla, da je 8 dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4083
13.5.2009 23:37:01   
PikicaStonoga
Zdej pa jaz ne morem več, mi okice skup vleče!!!
NOČKO - tokrat zares!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
13.5.2009 23:53:55   
irma78
Ku Ku?

Še katera med živimi???

Meni se pa sedajle toliko dogaja v glavi, da tudi če grem spat, ne bom mogla zaspat. Jao meni, jutri bom pa spet zombi.

Neposredna povezava do sporočila: 4085
14.5.2009 0:11:02   
irma78
Evo, ker sem še vedno pokonci, pa lahko kot prva voščim VALU vse najboljše za njegovih sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4086
14.5.2009 7:49:06   
coccinella

Jaz mam tud vprašanja:

jaz ji dajem vodo iz pipe ampak jo prej skozi filter "brita" spustim.

Kapljice....a AD3 kapljice so isto kot D3 kapljice? kar meni na flaški piše D3. No jaz ji dajem samo 2. Tako mi je rekel P.

Neposredna povezava do sporočila: 4087
14.5.2009 7:49:45   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly meni tale bioresonanca diši po prevariuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pomoje je to kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziheruser posted image  user posted image  ...upam.

samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmmuser posted image user posted image
jolly od koga si dobila kontakt in priporočila???

janja joj HB da ste živi in zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

ne, jaz sem hodila k Petri v KR, sam je zasedena do decembra- tko je jolly rekla

Neposredna povezava do sporočila: 4088
14.5.2009 7:53:42   
afnica mala

Jaz mam tud vprašanja:

1.jaz jo še prekuhavam

2.še vedno 5

Neposredna povezava do sporočila: 4089
14.5.2009 8:00:43   
čebelka77

Jaz mam tud vprašanja:

jaz dajem že iz pipe vodo in je čist OK.

AD3          7 kapljic na dan, sem bila ravno v lekarni in mi je dala taka navodila

Neposredna povezava do sporočila: 4090
14.5.2009 8:01:22   
afnica mala
Dobro jutro

Neli je imela mal nemirno noč. Je ob pol enajstih jokala, sem jo šla pobožat, se je prevalila na bok in zaspalauser posted image .

Mene pa ful skrbi ker Neli še ne sedi. Se mi zdi, da zdaj pa res vsi oktobrčki sedijo. Predvčerajšnjim je nazadnje sedela ene 3 minute- tolk, da sem jo poslikalauser posted image . Včeraj pa sploh ne, kar nazaj se meče. Zdaj tud razvojne nimamo več in ne vem kaj naj. Mogoče 1 x tedensko, da želi sama sedeti.

Pa spet mi ful manj je. Sadje je sploh bljek. Sploh svežega ne mara- že kar nekaj časa- banana ji gre kar na bruhanje.

Pikica in Lovely- bom spisala iz njenih fotografij kontakte za varstvo, pa vama bom poslala. Upam, da mi rata. Neli je včeraj spala samo eno uro- glih tolk, da mal posparvim in skuham kosilo. Danes moram generalno pospravit, pa mal skuhat, pa cunje prat...., tko, da sem se odločila, da lohk tud mal joka. Saj v stolčju je pridna, pa je ne upam imeti. Saj itak ne vem, a je lahko al boljš da ne?user posted image

šibam, se je zbudila

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
14.5.2009 8:06:11   
čebelka77

Končno je zaspala po 1 uri mučnega uspavanja - in na koncu mi je zaspala na rokah user posted image

To je pa tko kot bi jaz napisala, se nam dogaja že ene 10 dniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4092
14.5.2009 8:07:39   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Mene pa ful skrbi ker Neli še ne sedi. Se mi zdi, da zdaj pa res vsi oktobrčki sedijo. Predvčerajšnjim je nazadnje sedela ene 3 minute- tolk, da sem jo poslikalauser posted image . Včeraj pa sploh ne, kar nazaj se meče. Zdaj tud razvojne nimamo več in ne vem kaj naj. Mogoče 1 x tedensko, da želi sama sedeti.

Moja tudi še ne sedi samostojno...mogoče par minutk tako kot si ti napisalauser posted image . Je pač bolj lena pa kaj,ne sikirej se jaz mislim da ni to nič narobeuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 4093
14.5.2009 8:08:45   
iraira
Vse naj. naj. Valu za 7ko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...čas pa kar beži ane punce user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
14.5.2009 8:17:09   
čebelka77
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo midva sva nazaj iz bioresonance in zdaj res ne vem a naj verjamem temu ali ne....a je kje sploh kakšna stvar na katero ni alergičen oz. občutljiv?????
Mleko, jajca, pšenica, sladkor, koruza, koruzna moka, riž,perutnina, govedina, sadje, ose, čebele, oreščki, pršice, pasja dlaka, ovca, volna, komarji....ziher sem od hrane še kaj sfalila,ker me je kap  A SPLOH KAJ LAHKO JE????

Ej ne vem....kr neki no res...načeloma kao lahko jemo vse, samo mleko naj skenslamo, pa naj gremo na sojino, potem pa kao ko so terapije in ti pač odpravlja alergijo na določeno stvar jo takrat tisti teden ne ješ.

Moram tole pokomentirat. Evo en primer:   od moža sestra je lani hodila več kot pol leta na bioresonanco. Ni bilo stvari na katero kao ni bila alergična. Po vsaki terapiji je pa bolj obupno zgledala, koža čist v kuser posted image . JI je celo rekla da je alergična na fantove lase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. MIslim haloooooo. Ampak ona ji je tako verjela vse , da jo je bilo težko prepričat, da poskusi še kaj drugega. Pa smo jo končno , po pol leta. V glavnem da skrajšam, je šla k homeopatinji, dr. Krušičevi kjer sta ugotovili, da je za vsem stres, NOBENA ALERGIJA. Zdaj ima kožo čist OK. To je le en primer, tko v vednost. Mogoče poskusi še kje?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
14.5.2009 8:24:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

Končno je zaspala po 1 uri mučnega uspavanja - in na koncu mi je zaspala na rokah user posted image

To je pa tko kot bi jaz napisala, se nam dogaja že ene 10 dniuser posted image

hehe sem včerej tole brala :)
Sicer govori o uspavanju zvečer , ampk vseeno ...kr neki ...včerej sem z njo pred spanjem začela plesat, da se umiri in je vedno mirno in lepo zaspala :) user posted image user posted image user posted image

Če traja več kot 30 minut ...

Otroci večinoma zaspijo v 10 do 20 minutah. Če ponavljajoč se jok ne utihne po dvajsetih minutah, je treba pomisliti na lakoto, bolečino, prezgodnjo uro za spanje ali nesposobnost staršev, da otroku uredijo okolje, v katerem se bo počutil varnega.
Če traja uspavanje več kot 30 minut, se vzrok za to utegne skrivati v tem, da starši uživajo v druženju z otrokom, da želijo nadomestiti čas, ko se čez dan niso dovolj ukvarjali z njim, da so zaskrbljeni ali pa se izmikajo partnerju.

Sicer govori o uspavanju zvečer , ampk vseeno ...kr neki ...včerej sem z njo pred spanjem začela plesat, da se umiri in je vedno mirno in lepo zaspala :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
14.5.2009 8:40:07   
čebelka77
JA sej če poslušaš novodobna navodila o vzgoji, je itak tko da otrok sam pove kdaj bo šel spat in  da to da ga ob uri dajemo spat je le naša  volja in nič čudno da se nam upira. kr neki

Neposredna povezava do sporočila: 4097
14.5.2009 8:41:56   
PikicaStonoga

Dobro jutro

Neli je imela mal nemirno noč. Je ob pol enajstih jokala, sem jo šla pobožat, se je prevalila na bok in zaspalauser posted image .

Pa spet mi ful manj je. Sadje je sploh bljek. Sploh svežega ne mara- že kar nekaj časa- banana ji gre kar na bruhanje.

Pikica in Lovely- bom spisala iz njenih fotografij kontakte za varstvo, pa vama bom poslala. Upam, da mi rata. Neli je včeraj spala samo eno uro- glih tolk, da mal posparvim in skuham kosilo. Danes moram generalno pospravit, pa mal skuhat, pa cunje prat...., tko, da sem se odločila, da lohk tud mal joka. Saj v stolčju je pridna, pa je ne upam imeti. Saj itak ne vem, a je lahko al boljš da ne?user posted image

šibam, se je zbudila

Vnaprej hvala za kontakte za varstvo.

Kar se tiče bruhanja, dvomim, da je to, po mojem ji takrat ni in se bi rekla nekak pripravi, ker jo siliš ...vsaj pri moji je tako! Ko se odloči, da NE bo, pa ji nekak uturim žličko v usta, ji gre na bruhanje !!! Naslednji, al pa že celo isti dan kasneje ji gre pa ista hrana dol brez kao bruhanja!

Ma ne sekiraj se zarad sedenja, pa imej jo v stolčku č pospravljaš ...sej pa to ne bo zdje vsak dan!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4098
14.5.2009 8:42:57   
PikicaStonoga

Moja tudi še ne sedi samostojno...mogoče par minutk tako kot si ti napisalauser posted image . Je pač bolj lena pa kaj,ne sikirej se jaz mislim da ni to nič narobeuser posted image

aja pa moja še tud ne sedi samostojno ...same je nikol ne pustim sedet ...tko da res ira in afnica, škoda živcev za take skrbi!!!! bo že, vsak ob svojem času ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
14.5.2009 8:44:09   
jolly123
Jutro, buča me boli za znoret pa še kar mam malo vročine in to samo zato ker se butara neumna sprehajam v kratkih rokavih ko zunaj piha k sto mater, sem po pol ure sprehoda točn vedla, da me bo nekje zašvasal, ker me je že začel grabit po ledvicah.

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Jolly..zakaj pa ne posljes sline tja, kamor sem ti dala kontakt? To je se vedno bolj relevantno, glede na to, da to gleda skozi njegov DNK.

Zato, ker sva bioresonanco zastonj dobila, pa vsi so neki hvalili pa sva šla pogledat.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Mi imamo alergijo na jajca. Mleko fajn prenese, to kar pa si ti opisovala, pa mi dobimo, če dobi kaj jajčnega vmes med hrano. Plus da se nam še izpuščajčki naredijo.

Vemo pa, da bo dobil alergijo, ker je prvo blato zelenkaste barve, tečen k norc, spanje pa ima moteno.

Jolly če se ne motim, si bila na pregledu za KM, in vam ni nič pokazalo. Če pa se to sam zadnje čase dogaja, je morda kaka hrana, ki jo poje, vendar ga pač napenja kasneje. Al pa poje preveč proti večeru.

Sto ljudi sto čudi (namest ljudi beri nasvetov).

Al pa, da imaš pač bolj zahtevnega malčka. Važn pa je, pa se boš tudi ti strinjala z menoj DA JE ŽIV IN ZDRAV, ZDRAVE PAMETI, IMA VSE ROKE, NOGE, GLAVO, VSE PRSTE.

Tako da, karkoli ga že muči, je morda prehodno. Če ne, pa reci P naj ga orng pogleda. Pa kako fajn si vzami, ne pa če se ne motim Brtoničkovo. Al pa njej reci, da zahtevaš, (itak plačuješ zavarovanje), ker ga nekaj matra.

Mah sej Bartončkova nas je poslala takrat v bolnico, ko se je nonstop drl pa dvakrat sva bila na testiranju za alergijo, tko da kle nimam kaj rečt, sam kaj ko pokaže da je vse OK.

Jolly meni tale bioresonanca diši po prevari        pomoje je to kr nekaj  Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziher    ...upam.

samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmm
jolly od koga si dobila kontakt in priporočila???

Ne Afnica je hodila drugam.

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Najprej želim, da se čimprej pozdraviš
potem pa še nekaj glede Taja - ne vem kako je pri ostalih, ampak moj sine kaka vsak dan drugače, vseeno pa je večinoma zeleno, pa še nisem pomislila, da bi šlo za alergijo - zakaj misliš, da to kaže na alergijo? Pri nas se prav v kakcu pozna, kaj je jedel ta dan...pač večinoma zeleno, ker tako al drugače skor vedno ko spasiram vso različno zeenjavo, prevlada zeleno....od sadja - beri jabolka in hruške -se barva itak ne pozna, ko pa mu dam rdečo peso, je pa rdečkasto blato. Tečen in jokav je pa tudi naš zadnje dni, samo jaz vem da so zobki krivi  - si drgne dlesni do bolečin, vse trga in revčku se prav vidi luknjiva v dlesni in okoli vse razbolelo...tako se mi smili, ampak vsaj vem, kaj mu je in mu poskušam olajšat, kolikor gre....Upam, da bo čimprej zunaj!!

Čist zarad tega razloga ker so me na začetku ko se je nonstop drl in ful napenjal nonstop vprašali kako kaka in sem rekla, da zeleno in so potem alerhologi in pediatri potrdili, da je to lahko znak alergije ali pa nerazvitega črevesja, zato sva tudi šla na testiranje..dvakrat in delali provokacijo, predvsem zaradi njegvega kakanja in dretja, tečnobe in napenjana.
Pa zanimivo je da recimo vmes sem imela najbolj pridnega otroka, sem lahko celo bajto posparvila, skuhala vsak dan, se je samo smejal, spla cele noči bp. Po cirka enem mesecu pitja aptamila spet občasno napenjanje in stokanje ponoči in toooooootaaaaaalna tečnoba čez dan.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?