jolly123
|
Jutro, buča me boli za znoret pa še kar mam malo vročine in to samo zato ker se butara neumna sprehajam v kratkih rokavih ko zunaj piha k sto mater, sem po pol ure sprehoda točn vedla, da me bo nekje zašvasal, ker me je že začel grabit po ledvicah. IZVIRNO SPOROČILO: timnala Jolly..zakaj pa ne posljes sline tja, kamor sem ti dala kontakt? To je se vedno bolj relevantno, glede na to, da to gleda skozi njegov DNK. Zato, ker sva bioresonanco zastonj dobila, pa vsi so neki hvalili pa sva šla pogledat. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Mi imamo alergijo na jajca. Mleko fajn prenese, to kar pa si ti opisovala, pa mi dobimo, če dobi kaj jajčnega vmes med hrano. Plus da se nam še izpuščajčki naredijo. Vemo pa, da bo dobil alergijo, ker je prvo blato zelenkaste barve, tečen k norc, spanje pa ima moteno. Jolly če se ne motim, si bila na pregledu za KM, in vam ni nič pokazalo. Če pa se to sam zadnje čase dogaja, je morda kaka hrana, ki jo poje, vendar ga pač napenja kasneje. Al pa poje preveč proti večeru. Sto ljudi sto čudi (namest ljudi beri nasvetov). Al pa, da imaš pač bolj zahtevnega malčka. Važn pa je, pa se boš tudi ti strinjala z menoj DA JE ŽIV IN ZDRAV, ZDRAVE PAMETI, IMA VSE ROKE, NOGE, GLAVO, VSE PRSTE. Tako da, karkoli ga že muči, je morda prehodno. Če ne, pa reci P naj ga orng pogleda. Pa kako fajn si vzami, ne pa če se ne motim Brtoničkovo. Al pa njej reci, da zahtevaš, (itak plačuješ zavarovanje), ker ga nekaj matra. Mah sej Bartončkova nas je poslala takrat v bolnico, ko se je nonstop drl pa dvakrat sva bila na testiranju za alergijo, tko da kle nimam kaj rečt, sam kaj ko pokaže da je vse OK. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly meni tale bioresonanca diši po prevari pomoje je to kr nekaj Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziher ...upam. samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmm jolly od koga si dobila kontakt in priporočila??? Ne Afnica je hodila drugam. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Najprej želim, da se čimprej pozdraviš potem pa še nekaj glede Taja - ne vem kako je pri ostalih, ampak moj sine kaka vsak dan drugače, vseeno pa je večinoma zeleno, pa še nisem pomislila, da bi šlo za alergijo - zakaj misliš, da to kaže na alergijo? Pri nas se prav v kakcu pozna, kaj je jedel ta dan...pač večinoma zeleno, ker tako al drugače skor vedno ko spasiram vso različno zeenjavo, prevlada zeleno....od sadja - beri jabolka in hruške -se barva itak ne pozna, ko pa mu dam rdečo peso, je pa rdečkasto blato. Tečen in jokav je pa tudi naš zadnje dni, samo jaz vem da so zobki krivi - si drgne dlesni do bolečin, vse trga in revčku se prav vidi luknjiva v dlesni in okoli vse razbolelo...tako se mi smili, ampak vsaj vem, kaj mu je in mu poskušam olajšat, kolikor gre....Upam, da bo čimprej zunaj!! Čist zarad tega razloga ker so me na začetku ko se je nonstop drl in ful napenjal nonstop vprašali kako kaka in sem rekla, da zeleno in so potem alerhologi in pediatri potrdili, da je to lahko znak alergije ali pa nerazvitega črevesja, zato sva tudi šla na testiranje..dvakrat in delali provokacijo, predvsem zaradi njegvega kakanja in dretja, tečnobe in napenjana. Pa zanimivo je da recimo vmes sem imela najbolj pridnega otroka, sem lahko celo bajto posparvila, skuhala vsak dan, se je samo smejal, spla cele noči bp. Po cirka enem mesecu pitja aptamila spet občasno napenjanje in stokanje ponoči in toooooootaaaaaalna tečnoba čez dan.
|