|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.5.2009 6:22:38   
Dream
Dobro jutro!

Jaz že strašim tukaj, ker se je Matic nekaj prebujal in sem mu šla dat dudo, pa je nikjer nisem našla. Vzamem drugo in ga malo pobožam, da zaspi nazaj - čez minuto grem pogledat in je bila prva duda zraven njega user posted image

Grem kavico skuhat in še za vas, kar si boste zaželele: izberite kavo ali čaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes greva verjetno pogledat sodelavce v službo, če ne bo kaj bistvenega prišlo vmes.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
13.5.2009 6:26:05   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Ena velika prošnja:

na naši spletni strani imam objavleno anketo ki jo potrebujem za diplomsko nalogo.

Prosim če jo lahko izpolnite.

http://www.in-put.com/shopping/product_details.php?product_id=6593

Rešeno user posted image

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
13.5.2009 7:24:18   
jolly123
Ma grrrrrrrrrr napišem cel roman in potem we are sorry, ma ti bom dala we are sorry user posted image  user posted image

V glavnem na kratko spali celo noč, spet sem malo eksperimentirala ker ponavadi se je proti jutru začel napenjat in stokat in mu zdaj dva dni ne dajem zelenjave čez dan in spi celo noč. Pa že zadnjič sem to naredila pa je potem spal celo noč...še dobro da mava danes bioresonanco da vidimo kaj bo pkazalo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
13.5.2009 7:37:14   
Dream
Držim pesti za Tajkota!

Danes bo spet eno kislo vreme, tle je oblačno, hladno in depresivno user posted image  Spet ne bomo vozičkali user posted image  Včeraj popoldne smo bili na sprehodu, pa je bila takšna sopara, da sem bila prav vesela, ko smo se vrnili domov.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
13.5.2009 7:44:14   
čebelka77
dobro jutro. Sem bolj mal aktivna tuki gor te dni, vam povem sem čist povožena . Blažka ima še zmeraj motnje ponoči, pa še ta velik vsako noč pride k nama v posteljo. To ni počel že kakšne pol leta in pol se vsi 4 stiskamo. Sej ne rečem kakšno noč je prav luštno, če pa to traja že 14!!!!!!!!!!!! dni je pa kruta. Vsako jutro sem ko cunja, sej pol k zalaufam je OK.To je blo čist na kratko od nas

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
13.5.2009 7:48:06   
gogabojan
Jutro.

Standard pri nas. Moji vsi spali OK mami pa spala katastrofa. Le izjema je, da je Rok začel zjutraj fullllllllll tečnarit. Pa ga nahranim, pa ne pomaga, dokler ga ne vzameš v naročje oz. ne vstaneš in začneš rogoviliti po stanovanju. Takrat je pa on čist srečen.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
13.5.2009 7:48:46   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Ena velika prošnja:

na naši spletni strani imam objavleno anketo ki jo potrebujem za diplomsko nalogo.

Prosim če jo lahko izpolnite.

http://www.in-put.com/shopping/product_details.php?product_id=6593

Rešeno user posted image

jaz tudi, bila pridnauser posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
13.5.2009 8:02:24   
PikicaStonoga
DOBRO JUTRO!

Joj danes sem pa po dolgem času ful težko vstala in sem čisto povožena ...videt bom danes lenarila in poležavala, sploh nimam energije :(
jolly držim pesti danes!
coccinella bravo za postavljanje na nogice!
laknerš ...je že kaj pokukalo ven?? :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
13.5.2009 8:04:57   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Jaz sem pa sedajle iskala malo po netu za Nikovo varstvo in a veste, da sem dobila samo 4 kontakte od ljudi, ki nudijo varstvo. Pa le eni imajo registrirano dejavnost. Se morava z dragim jutri zmenit, če naj kar začnem klicarit naokrog.

kje si pa našla te konakte?
na RR sem jaz napisala sem: http://www.ringaraja.net/forum/m_1143343/mpage_6/tm.htm

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
13.5.2009 8:10:34   
čebelka77
zdaj grem pa našo lumpo zrihtat, pol pa mal delat. Se javim ko pridem nazajuser posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
13.5.2009 8:24:28   
afnica mala
Dobro jutro

Neli pa je kar spala in spala, sem se ob pol šestih zbudila od bolečin v trebuhu, pa sem jo šla kar nahranit. Je bila na pol zbujena, zdaj pa še kar spiuser posted image . Na morju bo treba takle čas proti plaži jo mahnit user posted image in ob 10h nazaj v stanovanje. Bomo letos skrivali našo punco.

Jaz pa moram nujno danes g. klicat, da me naroči, moram kontracepcijo si uštimat. Jo bom prosila za mireno, čeprav kot jo poznam oz. je bilo zadnjič v pogovoru rečeno ne bo hotela mi je dat, ker bom kao prej kot v petih letih hotela še enega user posted image . Moja prijateljici je  g. vstavil mireno 6 tednov po porodu. Če ne pa inekcije.

PikicaStonoga imaš ZS.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
13.5.2009 9:23:34   
PikicaStonoga
Končno je zaspala po 1 uri mučnega uspavanja - in na koncu mi je zaspala na rokah user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
13.5.2009 9:44:30   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

DOBRO JUTRO!

laknerš ...je že kaj pokukalo ven?? :)

EvoHana se je zbudila od nočnega spanja. Zobkov NI! Vročine tudi ne in je ful dobre volje. Zgleda da je bila le muha enodnevnica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3988
13.5.2009 9:57:15   
gogabojan
Ej FB je super. Sem se pogovarjala zdaj z bratrancem, ki ga nisem videla ne slišala že 17 let. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
13.5.2009 10:03:30   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

PikicaStonoga imaš ZS.

pogledala, ampk nč jasno user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3990
13.5.2009 10:04:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ej FB je super. Sem se pogovarjala zdaj z bratrancem, ki ga nisem videla ne slišala že 17 let. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
13.5.2009 10:42:08   
jolly123
Evo midva sva nazaj iz bioresonance in zdaj res ne vem a naj verjamem temu ali ne....a je kje sploh kakšna stvar na katero ni alergičen oz. občutljiv?????
Mleko, jajca, pšenica, sladkor, koruza, koruzna moka, riž,perutnina, govedina, sadje, ose, čebele, oreščki, pršice, pasja dlaka, ovca, volna, komarji....ziher sem od hrane še kaj sfalila,ker me je kap  A SPLOH KAJ LAHKO JE????

Ej ne vem....kr neki no res...načeloma kao lahko jemo vse, samo mleko naj skenslamo, pa naj gremo na sojino, potem pa kao ko so terapije in ti pač odpravlja alergijo na določeno stvar jo takrat tisti teden ne ješ.

Neposredna povezava do sporočila: 3992
13.5.2009 10:46:38   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

PikicaStonoga imaš ZS.

pogledala, ampk nč jasno user posted image

poslala sem ti kar sem dobila od ene punce, so kontakti, ki ti jih dajo o zasebnih varstvih v domžalskih vrtcih. Ker je kar tako nekaj napisano, jih je slikala in mi poslala

Neposredna povezava do sporočila: 3993
13.5.2009 10:48:53   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Evo midva sva nazaj iz bioresonance in zdaj res ne vem a naj verjamem temu ali ne....a je kje sploh kakšna stvar na katero ni alergičen oz. občutljiv?????
Mleko, jajca, pšenica, sladkor, koruza, koruzna moka, riž,perutnina, govedina, sadje, ose, čebele, oreščki, pršice, pasja dlaka, ovca, volna, komarji....ziher sem od hrane še kaj sfalila,ker me je kap  A SPLOH KAJ LAHKO JE????

Ej ne vem....kr neki no res...načeloma kao lahko jemo vse, samo mleko naj skenslamo, pa naj gremo na sojino, potem pa kao ko so terapije in ti pač odpravlja alergijo na določeno stvar jo takrat tisti teden ne ješ.

joj, jolly ja sranje no.

za enega odraslega to kar gre- iz izkušenj- za tazga pikca, pa res ne vem.. user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
13.5.2009 10:54:28   
jolly123
Ma ej jaz tud ne...mal mi je čuden...priznam. Ker sem si tud drugače predstavljala tole bioresonanco, pol sem pa mal pobuljila ko v bistvu tamal ni bil priklopljen na nič ampak ga je samo z uno palico pregledovala on je pa sedel meni v naročju. In pol vprašaš a je ziher da je to "njegova alergija" da ni pobrano kaj od mene glede na to da mi sedi v naročju, ne to pa ne, ker se je osredotočila name user posted image

Ne vem no...je že katera bila na bioresonanci? Mnenja prosim?

Neposredna povezava do sporočila: 3995
13.5.2009 10:57:11   
PikicaStonoga
afnica ...ne vem, nikjer ni tega seznama nič samo en tovj stavek ...ne vem kam naj pogledam da to vidim ...

jolly ...u a tot ako gre z eno palicO? jaz pojma nimam o bioresonanci! samo mije čudno da bi kr tkole ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
13.5.2009 11:01:44   
PikicaStonoga
Jaz pa poslušam Šifrerja ...sme neki iskala na Youtubu, pa njega našla ...sem ga v SŠ dost poslšala ...no in mi je še vedno všeč njegoca muzka ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3997
13.5.2009 11:02:42   
PikicaStonoga
Tijana je bla do zdele tečna, sva plesali, se igrali, se pogovarjali ...zdje s eje umirila, tko da bom jaz mal vzela v roke knjigo z igrami za dojenčke:)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3998
13.5.2009 11:15:35   
jolly123

jolly ...u a tot ako gre z eno palicO? jaz pojma nimam o bioresonanci! samo mije čudno da bi kr tkole ...

Mah ima eno napravo in iz te naprave gleda ena kovinska palica ki deluje na nekem magnetnem principu s tisto palico potem obrnjeno proti otroku odčitava njegove vzorce...ne znam drugače povedat, mogoče kje lepše piše kako to zgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 3999
13.5.2009 11:57:44   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ma ej jaz tud ne...mal mi je čuden...priznam. Ker sem si tud drugače predstavljala tole bioresonanco, pol sem pa mal pobuljila ko v bistvu tamal ni bil priklopljen na nič ampak ga je samo z uno palico pregledovala on je pa sedel meni v naročju. In pol vprašaš a je ziher da je to "njegova alergija" da ni pobrano kaj od mene glede na to da mi sedi v naročju, ne to pa ne, ker se je osredotočila name user posted image

Ne vem no...je že katera bila na bioresonanci? Mnenja prosim?

jaz sem hodila v Kranj k Petri kar nekj časa.

Njprej testira. Potem pa sledijo terapije, v roko ti da eno palico od amparata imn potem to dela, ti pa sediš. Potem stestira al je tisto določeno živilo al kaj drugega zdaj ok, naslednjič drugo stvar. Al pa nekaj si daš na trebuh in potem lepo sediš in mašina spet delauser posted image . Vmes testira al je kaj novega se pokazalo, je kakšna stvar boljš.
Tko nekako.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?