Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jolly pa sej Taj nima kakih težav zarad hrane, a ma kake pikice al pa kaj podobnega? Včasih slabše spi, samo ni nujni da zaradi hrane ...mogoče se pa preveč obremenjuješ in ni nič Mah zmotlo me je to, ker spet zeleno kakamo, pa včasih se je spet neki napenjal ponoči pa stokal in ne vem kaj, pa sitni smo čez dan spet tok da ni za prenašat res. Danes evo je taka kriza, da sem že ratala nevarna okolici in bi ga najraje zalimala nekam v steno...si že cel dan govorim dihaj, dihaj, dihaj.... in zarad takih zadev sem šla...zdaj sem pa sam še bolj zmedena PA ŠE VROČINO MAM, PA TO NI NORMALNO VEČ. Če ni Taj bolan sem pa jaz Najprej želim, da se čimprej pozdraviš potem pa še nekaj glede Taja - ne vem kako je pri ostalih, ampak moj sine kaka vsak dan drugače, vseeno pa je večinoma zeleno, pa še nisem pomislila, da bi šlo za alergijo - zakaj misliš, da to kaže na alergijo? Pri nas se prav v kakcu pozna, kaj je jedel ta dan...pač večinoma zeleno, ker tako al drugače skor vedno ko spasiram vso različno zeenjavo, prevlada zeleno....od sadja - beri jabolka in hruške -se barva itak ne pozna, ko pa mu dam rdečo peso, je pa rdečkasto blato. Tečen in jokav je pa tudi naš zadnje dni, samo jaz vem da so zobki krivi - si drgne dlesni do bolečin, vse trga in revčku se prav vidi luknjiva v dlesni in okoli vse razbolelo...tako se mi smili, ampak vsaj vem, kaj mu je in mu poskušam olajšat, kolikor gre....Upam, da bo čimprej zunaj!!
|