|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
14.5.2009 11:33:04   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

Jaz mu naredim bebi gris z kratkotrajnim KM, alpskega mleka naj nebi pili do tretjega leta.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
14.5.2009 11:35:33   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz mam tud vprašanja:

1. Tiste, ki dajete vodo, a jo še prekuhavate al je iz pipe?

2. KOlk kapljic AD3 dajete zdej po 6.mesecem?

Vodu mu še prekuham, ali pa mu dam kr ustekleničeno Zalo.

Mi imamo D3 kapljice in imamo 2 kapljice na dan.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
14.5.2009 12:05:04   
suzy124
Zdravo

Za nazaj sem prebrala Maj še spiuser posted image user posted image user posted image , jaz pa mu bom šla zdajle počas skuhat kosilo. Boma danes probala špinačo in krpmpir, upam da bo jedel.

Vsem hvala za čestitke za sedem mesecev

Maj še tud ne sedi sam ampak samo ob opori drugače pa se kr kipneuser posted image user posted image user posted image

Pa Valu želima vse nan naj za sedem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa imam sestanek za vrtec da zvemo kako in kaj za naprej, pa da povejo kdaj zvemo če smo sprejeti ali neuser posted image user posted image .

Lep dan še naprej

pa pa

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
14.5.2009 12:07:11   
afnica mala
Hojla

mi4 ; Tosca in Danaja in me2 smo bile na eni hitri kavici, pol sta punci zaspani ratali

Tosca- Neli je pri lekarni že spala, tko da  sem doma pospravila kopalnico, pol se je pa zbudila, pa je še mal gledala svet okoli sebe, jaz pa sem še mal pospravila. Madona, tko hitim, da sem že čist slečenauser posted image
Zdaj je pa na tleh našla dudico, ki jo ima za igrat in jo ful cuza. Pa govedarje posluša.

Zdaj bo pa že njeno kosilo skuhano, upam, da kaj poje.

Punce ste me potolažile, res me skrbi, skoz gledam, če se bo kje v razvoju pokazala njena genetska drugačnost (ne vem kako bi Lučka temu reklauser posted image ) . Pol pa paničarim, danes sem še sanjala nekaj v zvezi z njenim sedenjem.

Pa Danaja je ful večja oz. jo je več skupaj. Itak vsakega oktobrčka ko vidim, je večji, al že stoji, sedi, se valja....
oči pršel,čau

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
14.5.2009 12:13:06   
afnica mala
še mož je zdajle rekel, naj vprašam vas čveke, ko imate izkušnjeuser posted image ;

Neli ni marala dude, pa smo jo ene 2 meseca navajal, še s sladkimi kapljicami. Zdaj pa ko jo najde pri igračah, se ful časa igra z njo, cuza, vzeme ven, jo obrača in spet v usta. Kaj mislite, naj ji začnem dajat tud npr. v vozičku za tolažbo?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
14.5.2009 12:19:52   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

še mož je zdajle rekel, naj vprašam vas čveke, ko imate izkušnjeuser posted image ;

Neli ni marala dude, pa smo jo ene 2 meseca navajal, še s sladkimi kapljicami. Zdaj pa ko jo najde pri igračah, se ful časa igra z njo, cuza, vzeme ven, jo obrača in spet v usta. Kaj mislite, naj ji začnem dajat tud npr. v vozičku za tolažbo?

Če boš našla kaj, povej! Ker tud naša ni hola dude, pa sem dolgo dajala ker sladkega pa je zagrabla polizala mal obdržala in vrgla vn ...sej je ne čas pomagala taka duda za zaspat ...sam zdej je pa sloh več nimamo, ker je tud sladke noče ...tko da nimam več kej ji dat za tolažbo user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4131
14.5.2009 13:22:04   
afnica mala

Če boš našla kaj, povej! Ker tud naša ni hola dude, pa sem dolgo dajala ker sladkega pa je zagrabla polizala mal obdržala in vrgla vn ...sej je ne čas pomagala taka duda za zaspat ...sam zdej je pa sloh več nimamo, ker je tud sladke noče ...tko da nimam več kej ji dat za tolažbo user posted image

pri nas isto, je polizala, pol pa vrgla venuser posted image , zdaj jo pa sama v usta daje- je nismo dajali vsaj 4 mesece. Zdaj pa ji je očitno bolj všeč. Sa, ne vem, al naj ji dam in če se navadi, potem pa odvajanje pri parih letih. Mogoče ji bo v tolažbo pri zobkih

Neposredna povezava do sporočila: 4132
14.5.2009 13:26:27   
PikicaStonoga

pri nas isto, je polizala, pol pa vrgla venuser posted image , zdaj jo pa sama v usta daje- je nismo dajali vsaj 4 mesece. Zdaj pa ji je očitno bolj všeč. Sa, ne vem, al naj ji dam in če se navadi, potem pa odvajanje pri parih letih. Mogoče ji bo v tolažbo pri zobkih

JAZ BI BLA ZELO VESELA, če bi jo hotela imet ...ker se mi zdi, da je jažje odvadit 1x, kot pa netetokrat otroka tolažit brez kakšne pomoči ...npr. dude ...

naj se pohvalim ...sme pridna, vse pospravla ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4133
14.5.2009 13:27:02   
afnica mala
saj vem, da vas glih ne zanimauser posted image , ampak sem tkouser posted image . Neli je sedela cca 10 minut. Je sedela me3d mojimi nogami, pred njo pa je bil škaf s perilom za zložit. Je b lo tko zanimivo, da sem se umaknila, ona pa za vsak štunf nagne škaf in vzeme enga ven, in potem 10 minut tko. Sem ji že zložene sp. hlače noter zmetala nazajuser posted image . Pol je pa slišala tipkovnico leptopa, se je pa takoj na stran zvalila in na trebuh- firbec
Greva mal ven se prezrayčit, upam, da čez pol urce zaspi.

Neposredna povezava do sporočila: 4134
14.5.2009 13:28:55   
afnica mala

JAZ BI BLA ZELO VESELA, če bi jo hotela imet ...ker se mi zdi, da je jažje odvadit 1x, kot pa netetokrat otroka tolažit brez kakšne pomoči ...npr. dude ...

naj se pohvalim ...sme pridna, vse pospravla ...

saj jaz tud kar mal navijam za dudo, sam moram eno večjo kupit, saj gre mislim tako, da je po pol leta večja.

user posted image pridna, k si pospravila. Jaz tud sem vse zdrgnila, sesanje pa bom pustila za jutri, danes pride nečak, pa boszta z Neli pujsalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.5.2009 13:32:27   
Tosca
Afnica - je bilo prav luštno malo poklepetat. Upam, da drugič Danaja ne bo začela tako kmalu tečnariti, da se nama ne bo tako hitro mudilo. Sem se pol spomnila, da morava še v trgovino in je zaspala že pred vrati trgovine. Sam kaj, ko se je pol doma zbudila že po par minutah, le toliko, da sem potrkala sosedi na vrata in ji dala nekaj, kar sem ji že en čas obljubljala.

Potem smo pri sosedih iztovorili še eno gugalnico, ko pa sem se hotela lotiti športnega dela vozička, je pa miška že začela tulit za jest, čeprav še ni bila njena običajna urauser posted image . Ko sem ji hotela dat GH, je pa začela tulit in spet sva pristali na joškiuser posted image . Jao, upam, da bo popoldne jedla.

Drugače je pa razumljivo, da je Danaja bolj okrogla, ker je vedno pridno jedla in ni bila nikoli bolna (trkam).

Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.5.2009 13:37:19   
Tosca
Afnica in Pikica, user posted image user posted image user posted image , ker sta vse pospraviliuser posted image . Meni ni ratalo vse, potem pa sem si naredila še dodatno delouser posted image user posted image user posted image . Sem si hotela na hit skuhat puding, dala mleko do fula na ploščo in šla na WC. Seveda se je končalo s smrdečo svinjarijo in velikim čiščenjem, pa še lonček lahko vržem v smetiuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.5.2009 13:41:19   
jolly123
Mi smo bili pa na sprehodu pa me je čist kuhat začel sem mislila da bom kar z vzičkom kam odletela takose mi je vrtelo, pa smo šli kar dam. zdej pa Tajko pančka, grem še jaz probat če bo uspelo, za pucanje mi ni, za kuhanje pa še manj user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
14.5.2009 13:45:01   
Tosca
Glede dude pa tudi sama ne vem, kaj bi. Saj včasih bi bilo res fino imeti nekaj za jo potolažit, ampak če je ne mara, se mi zdi brez veze sedaj jo dajat in jo čez leto in pol ali dve jo odvajat. Mi je ravno včeraj prijateljica razlagala, da sta bili njeni stalno bolni, ker sta si v vrcu z drugimi otročki podajali dudo. Ko pa jima je dudo ukinila, pa ni bilo več problema. Ji pa jaz občasno pripnem dudo na oblačilo (da je ne izgubi), če greva ven, ampak takrat je duda v ustih na vse druge načine, samo s cucljem ne.user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
14.5.2009 14:17:59   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

Jaz mu naredim bebi gris z kratkotrajnim KM, alpskega mleka naj nebi pili do tretjega leta.

men sploh ni jasno zakaj govorite da mu dajete kravje mleko ampak apskega pa ne. a ni alpsko mleko kravje mleko? sploh ne vem kaj govorite

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
14.5.2009 14:50:11   
Dream
Mleko Kakor se jaz spoznam na mleko, je alpsko preveč predelano in s preveč dodatki za obstojnost, zato ga odsvetujejo. Kratkorajno mleko ima tega v sebi manj (mislim, da mleko brez dodatkov niti ne obstaja, četudi tega ne napišejo na embalažo) in je zato bolj primerno za otroške želodčke. Je pa res, kakor si napisala, da je vse mleko kravje in ne kozje ali sojino in ne vem kakšno še...

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
14.5.2009 14:54:25   
Tejčika29
Vas bom zvečer prebrala podrobno za nazaj, na hitro pa tole:

Val čestitke!!!

Suzy - katere kapljice daješ OleovitD3 ali Plivit ali katere da daješ 2?? Jaz imam Oleovit D3 in dajem 1 kapljico do 1 leta, tako so mi rekli?!

ZAVRAČANJE HRANE KI SO JO ŽE JEDLI - punce, a se je kateri primerilo da otrok hrano, ki jo je že jedel sedaj noče več??? Meni se to zdaj dogaja pri zeleni zelenjavi - brokoli, špinača danes npr. Na splošno ji gredo mlečne kašice bolje kot zelenjava in sadje. Kaj naredite??? Jaz jo malo prepričujem sem in tja da nekaj poje (ker rezervnega kosila pač nimam in jo potem še podojim, sicer poje kosila ca. 180 do 200ml). Pa tako dobro špinačo s krompirčkom je imela danes user posted image . Prav noče pogoltniti ker se ji pač tako zdi in čaka z odprtimi usti... katastrofa.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
14.5.2009 14:55:00   
Lovely
Joj punce, Inya se je ravnokar skoraj vso pot drla. Sva bili v Grosupljem in je bila na avtocesti taka kolona k nekaj gradijo. Za znoret. Sem se vsake 5 min ustavila, jo pomirila, čaj ne, mleko ne, jogurt ne... Groza. Zdaj spi. Ne vem pa kako se reče, jecanje al kaj, a veste ko dolgo jokaš k nekako sapo loviš... A je normalno da zdaj 20 min po jokanju v spanju še zmer tako naglo vdihne od časa do časa?

Kasneje vas še malo preberem, da vidim kako ste kaj.

Sem pa vidla nekaj glede sedenja... Inya kao nekaj sedi ampak jaz se ne bom obemenjevala več s takimi zadevami, vsak ob svojem času.

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
14.5.2009 14:55:02   
Tejčika29
Vodo za kuhanje iz pipe ker se tako prekuha, sicer ustekleničeno vodo.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
14.5.2009 14:56:41   
Tejčika29
Kravjega mleka naj ne bi pili do 1 leta, jaz še nekaj časa ne bom dala nič, samo AM.

Neposredna povezava do sporočila: 4145
14.5.2009 14:58:12   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

ZAVRAČANJE HRANE KI SO JO ŽE JEDLI - punce, a se je kateri primerilo da otrok hrano, ki jo je že jedel sedaj noče več??? Meni se to zdaj dogaja pri zeleni zelenjavi - brokoli, špinača danes npr. Na splošno ji gredo mlečne kašice bolje kot zelenjava in sadje. Kaj naredite??? Jaz jo malo prepričujem sem in tja da nekaj poje (ker rezervnega kosila pač nimam in jo potem še podojim, sicer poje kosila ca. 180 do 200ml). Pa tako dobro špinačo s krompirčkom je imela danes user posted image . Prav noče pogoltniti ker se ji pač tako zdi in čaka z odprtimi usti... katastrofa.

Ja, ja, seveda! Pri nas je isto s špinačo, cvetačo in brokolijem. Počakam kakšen teden, pa spet poskusim, če si premisli. Drugega recepta žal nimam - bom pa od sedaj naprej poskušala dajat kislo smetano vmes, mogoče ga bolj pritegne, ko bo bolj "mlečen" okus.

Neposredna povezava do sporočila: 4146
14.5.2009 15:00:01   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Joj punce, Inya se je ravnokar skoraj vso pot drla. Sva bili v Grosupljem in je bila na avtocesti taka kolona k nekaj gradijo. Za znoret. Sem se vsake 5 min ustavila, jo pomirila, čaj ne, mleko ne, jogurt ne... Groza. Zdaj spi. Ne vem pa kako se reče, jecanje al kaj, a veste ko dolgo jokaš k nekako sapo loviš... A je normalno da zdaj 20 min po jokanju v spanju še zmer tako naglo vdihne od časa do časa?

To je hlipanje. Ja, tudi pri nas je bila enkrat za čist brez veze neka "uzbuna" in je pol še v spanju hlipal. Ne sekiraj se zaradi tega!

Ji je bilo morda prevroče in se je zato drla?

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
14.5.2009 15:02:22   
Lovely
Dream, nikakor ne, sem jo slekla in je bilo lepo hladno v avtu. Sama ihta. Danes izklopim airbag spredaj in jo prestavim naprej. Nikoli več tega. Spredaj se bo pogovarjala z mano in upam, da bo delovalo, da bo bolj mirna.

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
14.5.2009 15:03:23   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Vodo za kuhanje iz pipe ker se tako prekuha, sicer ustekleničeno vodo.

Okrog vode sem dobila en podatek, ob katerem sem se tudi sama malo zamislila - menda je ustekleničena voda preveč prečiščena in spet vsebuje neke dodatke zaobstojnost, tako da je bolje piti direktno iz pipe kot ustekleničeno. No, mi smo na morju za mleko uporabljali ustekleničeno, ker je bil kuhalnik tako počasen, d si lahko samo znorel zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 4149
14.5.2009 15:06:15   
Lovely
A, vidim, da sta s .100nogo govorili glede kredita.
Itak, da je **** če ga moraš imeti. Ampak ne gre drugače. Strah pa - če bi naju blo strah bi bila še zmeraj v najemu in ne bi ustvarila ničesar... Tako pa bom v poznih štiridesetih lastnica nepremičnine pa imela bom kar nekaj prihrankov iz življenjskega zavarovanja... Do takrat pa živim dobro in se ne pritožujem, ne bi pa nikoli živela zato, da odplačujem kredit. No way. Vedno imam tak obrok, da mi za vse ostalo ostane dovolj. Ma, dosti o tem, vsak zase najbolj ve kaj je zanj najbolje a ne.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?