Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 21:59:25
|
|
|
|
timnala
|
400
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 21:59:42
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 hvala punce... evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravlja joj timanla in tosca nič se ne sekirajte glede GH od moje kolegice punčak do 9 meseca ni htela nič poskusit sam dojila se je potem pa v 14 dneh poskusla vse živo..tko da bo bo....pa itak GH pred drugim letom .... punčak..mislim punčka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:00:13
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala 400 še 100 pa bo zvezdica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:01:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Vse najboljše Maju za sedemmesečnico ! IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta???? Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem. Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram . No mlečno mi jemo, že kr za vel obrok - vsaj neki ;) tko da en obrok dojenja smo zamenjali za mčelni obrok - samo jaz si ćekim še nega zelenjavnega zamenjat!!! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:02:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly meni tale bioresonanca diši po prevari pomoje je to kr nekaj Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziher ...upam. samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmm jolly od koga si dobila kontakt in priporočila??? janja joj HB da ste živi in zdravi!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:03:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Vse najboljše Maju za sedemmesečnico ! IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta???? Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem. Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram . No mlečno mi jemo, že kr za vel obrok - vsaj neki ;) tko da en obrok dojenja smo zamenjali za mčelni obrok - samo jaz si ćekim še nega zelenjavnega zamenjat!!! :) mislim da morm spat ker tud pisat več ne znam in ne najdem črk ...pa mislim da ste dojele, kaj sem hotela povedat!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:03:55
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly meni tale bioresonanca diši po prevari pomoje je to kr nekaj Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziher ...upam. samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmm Ej, tega pa nisem vedela
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:05:00
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
forumašice moje! želim vam eno lepo, mirno, naspano, prijetno toplo, pa ne prevročo noč! Da bi se zjutraj zbudile naspane, polne energije in volje! LAHKO NOČ!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:05:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly meni tale bioresonanca diši po prevari pomoje je to kr nekaj Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziher ...upam. samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmm Ej, tega pa nisem vedela sej mogoče se motim, samo nekej mam njo v glavi ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:08:02
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga forumašice moje! želim vam eno lepo, mirno, naspano, prijetno toplo, pa ne prevročo noč! Da bi se zjutraj zbudile naspane, polne energije in volje! LAHKO NOČ!!! nočko pikica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:10:30
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 hvala punce... evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravlja Zdaj pa sem se skoraj polulala od smeha, ko sem to prebrala, pa sem se spomnila kaj sem na FB pisala, pa sem si vizualno to spremenila, ojoj, polulala se bom
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:17:45
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 hvala punce... evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravlja l Zdaj pa sem se skoraj polulala od smeha, ko sem to prebrala, pa sem se spomnila kaj sem na FB pisala, pa sem si vizualno to spremenila, ojoj, polulala se bom pejd lulat da ne bo prevelike lužice
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:22:01
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jolly pa sej Taj nima kakih težav zarad hrane, a ma kake pikice al pa kaj podobnega? Včasih slabše spi, samo ni nujni da zaradi hrane ...mogoče se pa preveč obremenjuješ in ni nič Mah zmotlo me je to, ker spet zeleno kakamo, pa včasih se je spet neki napenjal ponoči pa stokal in ne vem kaj, pa sitni smo čez dan spet tok da ni za prenašat res. Danes evo je taka kriza, da sem že ratala nevarna okolici in bi ga najraje zalimala nekam v steno...si že cel dan govorim dihaj, dihaj, dihaj.... in zarad takih zadev sem šla...zdaj sem pa sam še bolj zmedena PA ŠE VROČINO MAM, PA TO NI NORMALNO VEČ. Če ni Taj bolan sem pa jaz Najprej želim, da se čimprej pozdraviš potem pa še nekaj glede Taja - ne vem kako je pri ostalih, ampak moj sine kaka vsak dan drugače, vseeno pa je večinoma zeleno, pa še nisem pomislila, da bi šlo za alergijo - zakaj misliš, da to kaže na alergijo? Pri nas se prav v kakcu pozna, kaj je jedel ta dan...pač večinoma zeleno, ker tako al drugače skor vedno ko spasiram vso različno zeenjavo, prevlada zeleno....od sadja - beri jabolka in hruške -se barva itak ne pozna, ko pa mu dam rdečo peso, je pa rdečkasto blato. Tečen in jokav je pa tudi naš zadnje dni, samo jaz vem da so zobki krivi - si drgne dlesni do bolečin, vse trga in revčku se prav vidi luknjiva v dlesni in okoli vse razbolelo...tako se mi smili, ampak vsaj vem, kaj mu je in mu poskušam olajšat, kolikor gre....Upam, da bo čimprej zunaj!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:30:32
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta???? Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem. Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram . Jaz pa naredim npr zelenjavnega obloka ala kosilo za obe - mene in Gajo in potem skupaj jeva, seveda njej boulj pretlačim. Tako da mi ne ostaja in ni brezveze kuhati, ker tako še jaz pojem "kosilo". Maj - za 7 mesecev
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:33:30
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta???? No, ne vem če bo kaj pomagalo - naš je 3x GH na dan - 1x sadje, 1x zelenjavo 1x kašico iz kosmičev z mlekom. Sem pa z zelenjavo začela tako, da je bilo najprej več mleka in riževih kosmičev, kot zelenjave, potem pa zmanjševala mleko na račun povečevanja zelenjave in vode, v kateri se je kuhala. Sedaj v tem obroku ni nič mleka....pri sadju pa je še vedno mleko.
< Sporočilo je popravil Lucka1 -- 13.5.2009 22:34:18 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:35:48
|
|
|
|
janja 27
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:35:58
|
|
|
|
Lucka1
|
zdej pa lahko noč vsem! šibam se stisnit.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:38:43
|
|
|
|
coccinella
|
a pa v zelenjavni obrok še kaj drugega dodaš, kot samo pretlačeno zelenjavo?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:40:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
SPREMEMBA PLANA - OSTAJAM Z VAMI IN BOM OD DANES NAPREJ EN ČAS PONOČNJAKINJA! Me je možek vprašal, če sem fejst zaspana in ker sem rekla, da nisem, se je odločil, da bo začel delan eno internetno stran. To zdej pomeni ene 3 tedne odhajanja spart sredni noči ...ma sej jaz bi načeloma lahko šla spat, sam ne morm jaz kr brez njega ... :) sicer je pa tud to zdej novo, da je zadnjič privleku svoji hčerkici domov njen prvi prenosnik tisti mini no takrat je bla mami huda, zdej ji pa prav pride sam še navadit se morm, ker je vse tok mejhno, da skor za prste nimam placa pa tud tipke so drugače razporejene ...pa še miške nimam ...tko da katastrofa tist na touch varianto ,,, prej sem tale članek prebrala in se mi je zdelo tok lepo, ker ga je napisal en ati! ... http://www.ringaraja.net/mamin-in-ocijev-otrok_1661.html
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:44:29
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: timnala Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta???? No, ne vem če bo kaj pomagalo - naš je 3x GH na dan - 1x sadje, 1x zelenjavo 1x kašico iz kosmičev z mlekom. Sem pa z zelenjavo začela tako, da je bilo najprej več mleka in riževih kosmičev, kot zelenjave, potem pa zmanjševala mleko na račun povečevanja zelenjave in vode, v kateri se je kuhala. Sedaj v tem obroku ni nič mleka....pri sadju pa je še vedno mleko. ja to je varianta, sem že sama probala, samo kaj potem nardit npr. mlečni obroki se jejo topli, sadje pa npr. hladno ...zdej a dat sadje v toplo mleko in riževe kosmiče al le te ohladit in ponudit hladen mlečno sadni obrok? ker moja miška je enkrat bruhasla ker sem dala banano v toplo mleko ¸za zelenjavo ni problem, ker se je topla ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:47:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Pikica, ti boš postala ponočnjakinja, ostale punce pa so se navadile, da pač gredo prej spat, ker tu ni skoraj nobenega več. RAZEN MENE. Pa tosca mi včasih mal družbo dela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:50:52
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga prej sem tale članek prebrala in se mi je zdelo tok lepo, ker ga je napisal en ati! ... http://www.ringaraja.net/mamin-in-ocijev-otrok_1661.html Ooooooooooooooo kolk lepo no
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:54:06
|
|
|
|
gogabojan
|
Fullll lep članek Pikica. Hvala ker si ga delila z nami.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 22:58:04
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Ja sej vem ene imate kr pod priljubvljene nas oktobrke, jaz grem pa zmeri na osnovno stran ringaraje pa počekiram članke če je kej novga ...pa so prav fajn za prebrat včasih!" a ste prebrale tistga o ohranjanju iskric v partnerski zvezi???dobr je bil ful ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 13.5.2009 23:00:57
|
|
|
|
irma78
|
Čer, evo mene spet ob pozni uri. Sva z Nikom bila spet cel dan naokrog - najprej z mojo babi in teto na kratkem giru, potem s taščo na daljšem giru, pa s taščo, svakinjo in njenimi otroci v slaščičarni (toliko o moji dieti), potem še malo pri svakinji doma (je še moj dragi tja prišel), ko sem pa domov prišla, sem pa dala Nika v varstvo mojmu, sama pa šla v center v šoping po modrčke (sem jih HB hitro najdla in kupila), pa še Niku sem par znižanih stvari kupila. Tako da vidite, da je bila cel dan akcija. Jutri greva pa z Nikom in mojo fredico na Rožnik, pa še na kakšen kofi, tako da bova spet cel dan zdoma. Ne vem pa, kdaj bom posadila tiste sadike, ki mi jih je dala sodelavka. Pa kaj poplela, pa kaj pospravila, pa okna pomila????? Joj, toliko dela, jaz pa nimam volje. Aj jaj jaj. Mah bo že bolje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?