|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.5.2009 21:59:25   
timnala
400 user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
13.5.2009 21:59:42   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

hvala punce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj timanla in tosca nič se ne sekirajte glede GH od moje kolegice punčak do 9 meseca ni htela nič poskusit sam dojila se je potem pa v 14 dneh poskusla vse živo..tko da bo bo....pa itak GH pred drugim letomuser posted image user posted image user posted image ....

punčak..mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punčka

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
13.5.2009 22:00:13   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

400 user posted image

še 100 pa bo zvezdicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
13.5.2009 22:01:40   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Vse najboljše Maju za sedemmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze user posted image

A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla user posted image user posted image user posted image  Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta????

Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem.

Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram user posted image user posted image .

No mlečno mi jemo, že kr za vel obrok - vsaj neki ;) tko da en obrok dojenja smo zamenjali za mčelni obrok - samo jaz si ćekim še nega zelenjavnega zamenjat!!! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
13.5.2009 22:02:08   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly meni tale bioresonanca diši po prevariuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pomoje je to kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziheruser posted image  user posted image  ...upam.

samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmmuser posted image user posted image
jolly od koga si dobila kontakt in priporočila???

janja joj HB da ste živi in zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
13.5.2009 22:03:50   
PikicaStonoga

Vse najboljše Maju za sedemmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze user posted image

A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla user posted image user posted image user posted image  Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta????

Saj se zdi tudi meni neumno kuhat kak dan, predvsem pri novih zadevah, ki jih potem poje po par žličk. Takrat en del shranim in dam v Aventovem lončku v hladilnik. Ali pa ji vmes zmešam banano, da vsaj malo poje. Ji pa vmes vedno zamešam nekaj riževih kosmičev od Milupe, da ima kašica bolj mehek okus, ker ji mlečnih stvari še ne dajem.

Pa kadar ji dajem kaj novega, skuham še nekaj preverjenega za vsak slučaj. Se zdim včasih sama sebi trapasta, ko tako komliciram user posted image user posted image .

No mlečno mi jemo, že kr za vel obrok - vsaj neki ;) tko da en obrok dojenja smo zamenjali za mčelni obrok - samo jaz si ćekim še nega zelenjavnega zamenjat!!! :)

mislim da morm spat ker tud pisat več ne znam in ne najdem črk ...pa mislim da ste dojele, kaj sem hotela povedat!!!user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
13.5.2009 22:03:55   
iraira

Jolly meni tale bioresonanca diši po prevariuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pomoje je to kr nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pojdi k enemu priznanemu, sicer te bo malo več stalo, ampak boš vsaj ziheruser posted image  user posted image  ...upam.

samo a ni afnica k tejle isti hodila pa je bla zadovoljna??? hmmmuser posted image user posted image

Ej, tega pa nisem vedelauser posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 4057
13.5.2009 22:05:00   
PikicaStonoga
forumašice moje!
želim vam eno lepo, mirno, naspano, prijetno toplo, pa ne prevročo  noč!
Da bi se zjutraj zbudile naspane, polne energije in volje!
LAHKO NOČ!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4058
13.5.2009 22:05:36   
PikicaStonoga

Ej, tega pa nisem vedelauser posted image user posted image user posted image

sej mogoče se motim, samo nekej mam njo v glavi ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
13.5.2009 22:08:02   
janja 27

forumašice moje!
želim vam eno lepo, mirno, naspano, prijetno toplo, pa ne prevročo  noč!
Da bi se zjutraj zbudile naspane, polne energije in volje!
LAHKO NOČ!!!

nočko pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4060
13.5.2009 22:10:30   
gogabojan

hvala punce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se že smejem k me goga na FB v smeh spravljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem se skoraj polulala od smeha, ko sem to prebrala, pa sem se spomnila kaj sem na FB pisala, pa sem si vizualno to spremenila,

ojoj, polulala se bom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
13.5.2009 22:17:45   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

l

Zdaj pa sem se skoraj polulala od smeha, ko sem to prebrala, pa sem se spomnila kaj sem na FB pisala, pa sem si vizualno to spremenila,

ojoj, polulala se bom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pejd lulat da ne bo prevelike lužice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
13.5.2009 22:22:01   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

jolly pa sej Taj nima kakih težav zarad hrane, a ma kake pikice al pa kaj podobnega? Včasih slabše spi, samo ni nujni da zaradi hrane ...mogoče se pa preveč obremenjuješ in ni nič user posted image

Mah zmotlo me je to, ker spet zeleno kakamo, pa včasih se je spet neki napenjal ponoči pa stokal in ne vem kaj, pa sitni smo čez dan spet tok da ni za prenašat res. Danes evo je taka kriza, da sem že ratala nevarna okolici in bi ga najraje zalimala nekam v steno...si že cel dan govorim dihaj, dihaj, dihaj.... in zarad takih zadev sem šla...zdaj sem pa sam še bolj zmedena user posted image user posted image

PA ŠE VROČINO MAM, PA TO NI NORMALNO VEČ. Če ni Taj bolan sem pa jaz user posted image user posted image user posted image

Najprej želim, da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image
potem pa še nekaj glede Taja - ne vem kako je pri ostalih, ampak moj sine kaka vsak dan drugače, vseeno pa je večinoma zeleno, pa še nisem pomislila, da bi šlo za alergijo - zakaj misliš, da to kaže na alergijo? Pri nas se prav v kakcu pozna, kaj je jedel ta dan...pač večinoma zeleno, ker tako al drugače skor vedno ko spasiram vso različno zeenjavo, prevlada zeleno....od sadja - beri jabolka in hruške -se barva itak ne pozna, ko pa mu dam rdečo peso, je pa rdečkasto blato. Tečen in jokav je pa tudi naš zadnje dni, samo jaz vem da so zobki krivi  - si drgne dlesni do bolečin, vse trga in revčku se prav vidi luknjiva v dlesni in okoli vse razbolelo...tako se mi smili, ampak vsaj vem, kaj mu je in mu poskušam olajšat, kolikor gre....Upam, da bo čimprej zunaj!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
13.5.2009 22:30:32   
coccinella

Jaz pa naredim npr zelenjavnega obloka ala kosilo za obe - mene in Gajo in potem skupaj jeva, seveda njej boulj pretlačim. Tako da mi ne ostaja in ni brezveze kuhati, ker tako še jaz pojem "kosilo".

Maj -user posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecev

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
13.5.2009 22:33:30   
Lucka1

No, ne vem če bo kaj pomagalo - našuser posted image   je 3x GH na dan - 1x sadje, 1x zelenjavo 1x kašico iz kosmičev z mlekom.
Sem pa z zelenjavo začela tako, da je bilo najprej več mleka in riževih kosmičev, kot zelenjave, potem pa zmanjševala mleko na račun povečevanja zelenjave in vode, v kateri se je kuhala. Sedaj v tem obroku ni nič mleka....pri sadju pa je še vedno mleko.

< Sporočilo je popravil Lucka1 -- 13.5.2009 22:34:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 4065
13.5.2009 22:35:48   
janja 27
bejbe grem tud jaz v ležeče user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
13.5.2009 22:35:58   
Lucka1
zdej pa lahko noč vsem! šibam se stisnit.....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
13.5.2009 22:38:43   
coccinella
a pa v zelenjavni obrok še kaj drugega dodaš, kot samo pretlačeno zelenjavo?

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
13.5.2009 22:40:16   
PikicaStonoga
SPREMEMBA PLANA - OSTAJAM Z VAMI IN BOM OD DANES NAPREJ EN ČAS PONOČNJAKINJA!

Me je možek vprašal, če sem fejst zaspana in ker sem rekla, da nisem, se je odločil, da bo začel delan eno internetno stran. To zdej pomeni ene 3 tedne odhajanja spart sredni noči ...ma sej jaz bi načeloma lahko šla spat, sam ne morm jaz kr brez njega ... :) sicer je pa tud to zdej novo, da je zadnjič privleku svoji hčerkici domov njen prvi prenosnik tisti mini user posted image user posted image user posted image  no takrat je bla mami huda, zdej ji pa prav pride user posted image user posted image user posted image user posted image  sam še navadit se morm, ker je vse tok mejhno, da skor za prste nimam placa pa tud tipke so drugače razporejene ...pa še miške nimam ...tko da katastrofa tist na touch varianto ,,,

prej sem tale članek prebrala in se mi je zdelo tok lepo, ker ga je napisal en ati! ...

http://www.ringaraja.net/mamin-in-ocijev-otrok_1661.html

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
13.5.2009 22:44:29   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

No, ne vem če bo kaj pomagalo - našuser posted image   je 3x GH na dan - 1x sadje, 1x zelenjavo 1x kašico iz kosmičev z mlekom.
Sem pa z zelenjavo začela tako, da je bilo najprej več mleka in riževih kosmičev, kot zelenjave, potem pa zmanjševala mleko na račun povečevanja zelenjave in vode, v kateri se je kuhala. Sedaj v tem obroku ni nič mleka....pri sadju pa je še vedno mleko.

ja to je varianta, sem že sama probala, samo kaj potem nardit npr. mlečni obroki se jejo topli, sadje pa npr. hladno ...zdej a dat sadje v toplo mleko in riževe kosmiče al le te ohladit in ponudit hladen mlečno sadni obrok? ker moja miška je enkrat bruhasla ker sem dala banano v toplo mlekouser posted image user posted image user posted image ¸za zelenjavo ni problem, ker se je topla ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
13.5.2009 22:47:22   
gogabojan
Pikica, ti boš postala ponočnjakinja, ostale punce pa so se navadile, da pač gredo prej spat, ker tu ni skoraj nobenega več.

RAZEN MENE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tosca mi včasih mal družbo dela. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4071
13.5.2009 22:50:52   
iraira

prej sem tale članek prebrala in se mi je zdelo tok lepo, ker ga je napisal en ati! ...

http://www.ringaraja.net/mamin-in-ocijev-otrok_1661.html

Ooooooooooooooo kolk lepo nouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 4072
13.5.2009 22:54:06   
gogabojan
Fullll lep članek Pikica. Hvala ker si ga delila z nami.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
13.5.2009 22:58:04   
PikicaStonoga
Ja sej vem ene imate kr pod priljubvljene nas oktobrke, jaz grem pa zmeri na osnovno stran ringaraje pa počekiram članke če je kej novga ...pa so prav fajn za prebrat včasih!"
a ste prebrale tistga o ohranjanju iskric v partnerski zvezi???dobr je bil ful ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4074
13.5.2009 23:00:57   
irma78
Čer,

evo mene spet ob pozni uri. Sva z Nikom bila spet cel dan naokrog - najprej z mojo babi in teto na kratkem giru, potem s taščo na daljšem giru, pa s taščo, svakinjo in njenimi otroci v slaščičarni (toliko o moji dieti), potem še malo pri svakinji doma (je še moj dragi tja prišel), ko sem pa domov prišla, sem pa dala Nika v varstvo mojmu, sama pa šla v center v šoping po modrčke (sem jih HB hitro najdla in kupila), pa še Niku sem par znižanih stvari kupila. Tako da vidite, da je bila cel dan akcija.

Jutri greva pa z Nikom in mojo fredico na Rožnik, pa še na kakšen kofi, tako da bova spet cel dan zdoma. Ne vem pa, kdaj bom posadila tiste sadike, ki mi jih je dala sodelavka. Pa kaj poplela, pa kaj pospravila, pa okna pomila????? Joj, toliko dela, jaz pa nimam volje. Aj jaj jaj. Mah bo že bolje.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?