Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Lovely meni se zdi, da sta se glede nakupa hiške prav odločila. Jaz že tako ali tako občudujem vse, ki se upate zakreditirati glede na tole finančno situacijo - sem bolj cagave sorte in imam vedno v mislih tisti "kaj pa če se kaj zalomi". Moj pravi, da sem čist preveč panična, sama pa mislim, da sem preveč ziheraške sorte in hočem vedno imeti neko rezervo za vse. No, glede na to, da strokovnjaki napovedujejo padec cen, pa itak - kolikor bosta prihranila, bo bolje kot nič! Meni je faktor povezav zelo pomemben, ker sem se ves čas mogla ozirat naavtobuse in vlake, pa dejansko nimamo tako daleč od centra mesta - najedla sem se teh voznih redov, tako da HB za avtomobile in mobilnost... Glede kreditov ...Dream bodi vesela, da ti nikoli ni blo treba (ali pa se motim?) sklepam iz zgoraj napisanega...tukej ni vprašanje al si upamo al ne, a smo paničarji al ne ...enostavno moramo ...ker ne vem, kje živiš, ne morem nič reči, ampak težko je razumeti to nekomu, ki je ostal doma in si zrihtal zgoornji štuk bajte. Pa da ne bo izpadlo, da sem fauš al pa napadam! Sploh ne! Jaz sem zase in za moža vesela, da sva zdrava in hočeva delati in da bova kmalu na svojem, kljub katastrofalnemu kreditu - je pač miselnost v SLO taka, da hočemo svoje, ne glede na vse ...ker sorry si pa tud ne predstavljam dajat za najemnino 500€ na mesec! raje dam to za redit ...V najemnini sem peto leto, sicer je nizka, ampk vseeno ...ni to to in nikoli ne ob moje! Ampk tako je naneslo, da pač nimava kje bit ...pri nas je brat ostal doma, pri možu imajo pa stanovanje in ne bi šlo ...HB za vse, ki imate kje bit, sem vesela za vas!!! V končni fazi tudi meni nič ne manjka Od jamranja še nikoli ni bilo rezultatov ... Ne misli, da vzamem kot napad, ker tudi sama nisem napadla. Samo res vas občudujem in vam privoščim, da lepo vse uredite. In ja: motiš se - tudi midva imava vsak svoj kredit, razlika je edino v tem, da imava manjšega kot ve, ki ste začele iz nule. Midva sva si uredila eno nadstropje v hiši, ampak to ni vse, ker je treba uredit še okolico, lani smo menjali streho, naredili cokel, potem še eno dodatno sobo zame, letos takoj po novem letu nam je crknila centralna - in to so stvari, ki sva jih financirala sama (razen strehe). Se pa popolnoma strinjam s tabo, da ko si na svojem, je to nekaj čisto drugega kot biti v najemniškem stanovanju ali garsonjeri. In kot sem videla po slikah, sta si vidva zgradila krasen domek!
|