|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
14.5.2009 8:44:18   
PikicaStonoga
DRUGAČEPA DOBRO JUTRO!
Moja miška že prvič spi, jaz pa gledam TV!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
14.5.2009 8:45:19   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

Meni je patronažna rekla za gres, da ga narediš z KM. Ker pa sem takrat dojila, je rekla, naj ga v vodi skuham in dodam načrpano mlekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Več ti ne znam povedati, ker pri meni tega Bojan ni jedu, niti ga ne znam pripraviti.

Glede pese, pa še nismo razmišljali.

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz mam tud vprašanja:

1. Tiste, ki dajete vodo, a jo še prekuhavate al je iz pipe?

2. KOlk kapljic AD3 dajete zdej po 6.mesecem?

1. Večino prekuhavamo. Včasih pa kar iz pipe, samo po kosilu za odžejat. Jo pač obožuje. Seveda pa jo pustimo nekaj časa teči, ker se filter ja ali ne, nabere v ceveh pri pipi kamen in je večja koncetracija. Po nekajsekundnem curku, se pa ta koncetracija pa močno zmanjša.

3. D3 smo dajali in še mam za par dni dajat po 2 kaplici (je P rekel, da naj jih porabimo prvo do konca), nato nadaljujemo po 8 kapljic AD3.

J U T R O 

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
14.5.2009 8:49:09   
afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Mene pa ful skrbi ker Neli še ne sedi. Se mi zdi, da zdaj pa res vsi oktobrčki sedijo. Predvčerajšnjim je nazadnje sedela ene 3 minute- tolk, da sem jo poslikalauser posted image . Včeraj pa sploh ne, kar nazaj se meče. Zdaj tud razvojne nimamo več in ne vem kaj naj. Mogoče 1 x tedensko, da želi sama sedeti.

Moja tudi še ne sedi samostojno...mogoče par minutk tako kot si ti napisalauser posted image . Je pač bolj lena pa kaj,ne sikirej se jaz mislim da ni to nič narobeuser posted image

aja pa moja še tud ne sedi samostojno ...same je nikol ne pustim sedet ...tko da res ira in afnica, škoda živcev za take skrbi!!!! bo že, vsak ob svojem času ...

pikica- tvoja se pa takkkooo fajn kotali iz trebuha na trebuh. Upam, da bom kdaj vidla to pri Neli- mi res tko fajn zgleda

zdajle sem ji prvič dala skutko 110 g- je kar šlouser posted image , čeprav ne čist cela

Neposredna povezava do sporočila: 4103
14.5.2009 8:50:50   
gogabojan

DANES PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VAL  od mamice LUČKA1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke VAL in tebi mamica, za doseženih 7 mesecev. Še en mesec pa jih bo 8. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   proti user posted image 1. svečki.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
14.5.2009 8:51:19   
jolly123
Val vse najboljše za sedemko user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
14.5.2009 8:55:48   
gogabojan
Ah joj no. Ej moj otrok sedi (oči ga je spet previl in posedu na najino pojstlo, le v bodiju, pa bodija ni zapel ITAK user posted image user posted image user posted image user posted image ) na najini pojstli. Nič nisem slišala napenjanja. Zdaj pa, je tamal padel (iz sedečega položaja v ležeči), se neki krega, ga grem pobrat, ga primem za hrbet, vse nekaj mokro.

Sem mislila da se je pobruhal. Ne POKAKAN JE TOKKKKKKKKKKKKK DA MA DREK ŠE NA VRATU. Zjutraj vedno obilno kaka. Pomoje pa je ven vse steklo, ker sedi, pa mu kakec ni šel lepo ven, ampak je šlo tja, kjer je prostor.

Do vratu pa zato, ker ko je padel, se je to vse razmazalo po njegovem telesu, in PO POJSTLI, na čisto frišno posteljnino.

Mislim, meni pa bo dnar padallllllllllllllll. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4106
14.5.2009 8:58:52   
afnica mala
Val- vse naj, naj!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4107
14.5.2009 9:24:34   
PikicaStonoga
Lučka, vse naj naj Valu!

Sem pa zdele pomislila, ko si rekla da njegovo ime ni naklučje ...ja kaj bi pa bila, če bi bla punčka? :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
14.5.2009 10:11:20   
Dream
Dan!

Midva sva včrrajšnje dopoldne preživela v službi in je bil Matic ultra priden - samo pri enem sodelacu je govoril, ko pa je prišel v ženske roke je bil popolnoma tiho. Razlog: vse 3 sodelavke so imele neke dolge ogrlice in se je tako motil z njimi, da niti ni opazil, pri kateri je v rokah, ker je samo mečkal in mečkal med prsti tista čudna čuda user posted image  Ko je prišel še v ene moške roke, pa se je seveda z rokami zakadil v brke  user posted image  Sedaj poznam recept, kaj narediti, kadar bo tečnaril - ogrlico okrog vratu, pa bo mir user posted image

Sem pa zelo slabe volje, ker me od prihoda domov z morja skoraj non-stop boli glava in sem čisto preč. Zjutraj se zbudim z njim, zvečer grem spat z njim. Se me drži kot klop user posted image  

Suzy124 vse naj, naj, naj Maju za 7 mesecev!

Lovely meni se zdi, da sta se glede nakupa hiške prav odločila. Jaz že tako ali tako občudujem vse, ki se upate zakreditirati glede na tole finančno situacijo - sem bolj cagave sorte in imam vedno v mislih tisti user posted image  "kaj pa če se kaj zalomi". Moj pravi, da sem čist preveč panična, sama pa mislim, da sem preveč ziheraške sorte in hočem vedno imeti neko rezervo za vse. No, glede na to, da strokovnjaki napovedujejo padec cen, pa itak - kolikor bosta prihranila, bo bolje kot nič! Meni je faktor povezav zelo pomemben, ker sem se ves čas mogla ozirat naavtobuse in vlake, pa dejansko nimamo tako daleč od centra mesta - najedla sem se teh voznih redov, tako da HB za avtomobile in mobilnost...

Jolly123 na bioresonanco se sicer ne spoznam, se mi pa glede na vse napisano in izkušnje ostalih mamic zdi zelo čudno. Po tej logiki Taj sploh ne bi smel ničesar jesti, ti pa mu praktično daješ skoraj vse in večjih težav res ni... Mislim, da bi bilo bolje, če zamenjaš tole in greš kam drugam.

Tosca, Jolly123 pri nas je bilo ugotovljeno, da Matic ne mara preveč ljudi na kupu, ki čebljajo. Rabi svoj mir - ostalo ropotanje ga niti ne moti, ker se mi zdi, da se je v nosečnosti še v trebuščku navadil na vse sorte. Na morju je postal nervozen takoj, ko smo prestopili prag restavracije - k sreči nama je kmalu kapnilo, da je bolje, če jemo zunaj na pokriti terasi, kjer je bilo manj ljudi in se tudi zvoki bolj porazgubijo v zraku.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
14.5.2009 10:21:05   
Dream
Lučka1 vse naj, naj, naj Valu za 7 mesecev!

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

zjutraj je metka imela posvetovalnico.....še prej pa sem manco peljala v vrtec..parkirala na eni travci ker je full gužva gledala da ne bo manca na cesto tekla itd in imela metko v naročju in manco za roko šla čez cesto in se spotaknila na razpokanem asfaltu in...telebnila na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image joj ne me vprašat kaj in kako....sem bla čist out, hvala bogu se ni nič naredilo, manca ni padla ker me je spusitla iz rok, jaz pa sem omahnila na kolena in potem naprej , matko sem mela na desni strani in jo zavarovala z desno roko tko da ni z glavo omahnila na asfallt user posted image user posted image user posted image user posted image joj se je tko ustašla in jokala....verjetno bolj ker sem jo jaz tko pogledaal in se ustašla....pa vse je ok ker potem sem šla itak z njo k zdravniku pa jo je pogledala in je vse ok......mam srečo da lih tisti trenutek ni bilo nobenega avtomobila če ne bi me še povozil  ker je bilo lih za ovinkom in to sredi cesteuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mislite da mi je kdo priskočil na pomoč al pa pogledat če je vse ok...ni govora gledali so me in se ozirali...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah..niti ne bom komentriala ..no sej je vse ok sam tko....jaz ma potolčeno koleno in komovc na desni roki..ma ni panike....joj kriza punce......sem se tko ustašla....bleda sem bla k smrtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, samo da je bilo vse OK. To, da so samo gledali, pa ni nič čludnega, ker v SLO ljudje raje obrekujejo kot pomagajo - me res ne preseneča. Verjamem pa, da si se fejst ustrašil in da je Metka jokala. Meni se je pred dnevi sklecnil gleženj, ki sem imela zvitega in bi kmalu treščila na tla. K sreči sem naredila samo špago (auch, kolk je bolelo) in je Matic samo prestrašeno pogledal, pa sem ga lahko še pred izbruhom joka potolažila. Sem bila pa tudi sama čisto paf, ker sem se res ustrašila - če bi padla, bi oba treščila z glavo v rob postelje user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
14.5.2009 10:22:48   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Sam neumno mi je vsak dan neki pripravljat. Danes sem recimo nardila korencek pa kasico z jabolkom skupaj pa se zmesala z mojim mlekom. Ja seveda, jok in pljuvanje.. Bo ze user posted image

A veš kolkrat sem že jaz na to pomisla user posted image user posted image user posted image  Danes sem npr nardila korenček in bučko pa tud probat ni hotla!!! Kako otoks pripraviš da odpre usta????

No, ne vem če bo kaj pomagalo - našuser posted image   je 3x GH na dan - 1x sadje, 1x zelenjavo 1x kašico iz kosmičev z mlekom.
Sem pa z zelenjavo začela tako, da je bilo najprej več mleka in riževih kosmičev, kot zelenjave, potem pa zmanjševala mleko na račun povečevanja zelenjave in vode, v kateri se je kuhala. Sedaj v tem obroku ni nič mleka....pri sadju pa je še vedno mleko.

ja to je varianta, sem že sama probala, samo kaj potem nardit npr. mlečni obroki se jejo topli, sadje pa npr. hladno ...zdej a dat sadje v toplo mleko in riževe kosmiče al le te ohladit in ponudit hladen mlečno sadni obrok? ker moja miška je enkrat bruhasla ker sem dala banano v toplo mlekouser posted image user posted image user posted image ¸za zelenjavo ni problem, ker se je topla ...

jaz nič kaj ne kompliciram - zmešam mleko v toplo vodo (AM) in potem hladno sadje in kosmiči in čez to mleko....potem je pa to nekako mlačno. In mu dam za jest. do zdaj še ni bilo problemov. poskusi še 1x, mogoče pa je bilo takrat Tijani slučajno slabo?

Neposredna povezava do sporočila: 4111
14.5.2009 10:24:55   
Lucka1

Pa še dve vprašanji glede GH imam.

Ali je katera že dala user posted image  bebi gres? Če ja s kakšnim mlekom ste ga naredile (AM, svojim, alpskim mlekom,...)?

in

Tiste, ki dajte svojim user posted image  peso (mislim, da je Lučka napisala, da jo daje). A dajete to peso, ki jo kupiš v trgovini v kozarcu ali kakšno drugo? Pa s čim jo mešate?

glede PESE - jaz sem kupila surovo, jo olupila in na male koščke narezala, pa skupaj z jabolkom skuhala in potem ponudila kot sadni obrok, pomešano z riževimi kosmiči in mlekom.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
14.5.2009 10:26:20   
Lucka1

Jaz mam tud vprašanja:

1. jaz vodo filtriram z Brita filtrom, potem pa v grelniku pogrejem
2. 10 kapljic je rekla P

Neposredna povezava do sporočila: 4113
14.5.2009 10:27:26   
Lucka1

Evo, ker sem še vedno pokonci, pa lahko kot prva voščim VALU vse najboljše za njegovih sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HVALA HVALA.....to pa je res bilo prvo voščilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
14.5.2009 10:27:57   
jolly123
Joj kakšna mir in tišina je bla ko je eno uro spal, zdaj se pa spet dere....jaz sem res počasi že na koncu z živci user posted image In pol mi moj zadnjič reče, da mu ni za dam hodit zato, ker se tamal skoz dere ma pejt nekam user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
14.5.2009 10:29:20   
Lucka1

Dobro jutro
Neli je imela mal nemirno noč. Je ob pol enajstih jokala, sem jo šla pobožat, se je prevalila na bok in zaspalauser posted image .

Mene pa ful skrbi ker Neli še ne sedi. Se mi zdi, da zdaj pa res vsi oktobrčki sedijo. Predvčerajšnjim je nazadnje sedela ene 3 minute- tolk, da sem jo poslikalauser posted image . Včeraj pa sploh ne, kar nazaj se meče. Zdaj tud razvojne nimamo več in ne vem kaj naj. Mogoče 1 x tedensko, da želi sama sedeti.

Pa spet mi ful manj je. Sadje je sploh bljek. Sploh svežega ne mara- že kar nekaj časa- banana ji gre kar na bruhanje.

šibam, se je zbudila

naš user posted image niti približno še ne sedi, pa se ne sekiram user posted image tako da 3 minute se meni zdi ooooooooooogromno.....
no, evo pa se je zbudil - šibam  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4116
14.5.2009 10:30:56   
Dream

Jaz mam tud vprašanja:

Vodo imam vedno prekuhano, ker jo itak uporabljam za mleko. Jo pa vedno vzamem iz brite in potem prekuham - ni nič vodnega kamna vmes, tisto me res nervira.

Mi imamo D3 kapljice, sem si jih na zadnjem sistematskem pregledu izborila - predpisala mi je 2 kapljici dnevno. Ne dajem pa redno, včasih kak dan tudi izpustim. Prej ko sem imela ad3, sem dajala po 5 kapljic dnevno.

Neposredna povezava do sporočila: 4117
14.5.2009 10:33:21   
Lucka1
PA VSEEEEM HVALA ZA ČESTITKE - JIH GREM PRENEST VALU, ON PAVAM POŠILJA SADNE IN ČOKOLADNE  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - pač po izbiri, kakor kateri paše user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
14.5.2009 10:33:43   
Dream

Zaenkrat sem kuhala navaden pšenični zdrob in sicer v vodi, potem pa se4m to vmešala v sadje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
14.5.2009 10:35:46   
Dream

Naš še ne sedi. Mu je pozicija na trebuhu ali na hrbtu veliko bolj simpatična.

Neposredna povezava do sporočila: 4120
14.5.2009 10:51:11   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Lovely meni se zdi, da sta se glede nakupa hiške prav odločila. Jaz že tako ali tako občudujem vse, ki se upate zakreditirati glede na tole finančno situacijo - sem bolj cagave sorte in imam vedno v mislih tisti user posted image  "kaj pa če se kaj zalomi". Moj pravi, da sem čist preveč panična, sama pa mislim, da sem preveč ziheraške sorte in hočem vedno imeti neko rezervo za vse. No, glede na to, da strokovnjaki napovedujejo padec cen, pa itak - kolikor bosta prihranila, bo bolje kot nič! Meni je faktor povezav zelo pomemben, ker sem se ves čas mogla ozirat naavtobuse in vlake, pa dejansko nimamo tako daleč od centra mesta - najedla sem se teh voznih redov, tako da HB za avtomobile in mobilnost...

Glede kreditov ...Dream bodi vesela, da ti nikoli ni blo treba (ali pa se motim?) sklepam iz zgoraj napisanega...tukej ni vprašanje al si upamo al ne, a smo paničarji al ne ...enostavno moramo ...ker ne vem, kje živiš, ne morem nič reči, ampak težko je razumeti to nekomu, ki je ostal doma in si zrihtal zgoornji štuk bajte. Pa da ne bo izpadlo, da sem fauš al pa napadam! Sploh ne! Jaz sem zase in za moža vesela, da sva zdrava in hočeva delati in da bova kmalu na svojem, kljub katastrofalnemu kreditu - je pač miselnost v SLO taka, da hočemo svoje, ne glede na vse ...ker sorry si pa tud ne predstavljam dajat za najemnino 500€ na mesec! raje dam to za redit ...V najemnini sem peto leto, sicer je nizka, ampk vseeno ...ni to to in nikoli ne ob moje!  Ampk tako je naneslo, da pač nimava kje bit ...pri nas je brat ostal doma, pri možu imajo pa stanovanje in ne bi šlo ...HB za vse, ki imate kje bit, sem vesela za vas!!! V končni fazi tudi meni nič ne manjka user posted image user posted image user posted image  Od jamranja še nikoli ni bilo rezultatov ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
14.5.2009 11:00:16   
Dream

Glede kreditov ...Dream bodi vesela, da ti nikoli ni blo treba (ali pa se motim?) sklepam iz zgoraj napisanega...tukej ni vprašanje al si upamo al ne, a smo paničarji al ne ...enostavno moramo ...ker ne vem, kje živiš, ne morem nič reči, ampak težko je razumeti to nekomu, ki je ostal doma in si zrihtal zgoornji štuk bajte. Pa da ne bo izpadlo, da sem fauš al pa napadam! Sploh ne! Jaz sem zase in za moža vesela, da sva zdrava in hočeva delati in da bova kmalu na svojem, kljub katastrofalnemu kreditu - je pač miselnost v SLO taka, da hočemo svoje, ne glede na vse ...ker sorry si pa tud ne predstavljam dajat za najemnino 500€ na mesec! raje dam to za redit ...V najemnini sem peto leto, sicer je nizka, ampk vseeno ...ni to to in nikoli ne ob moje!  Ampk tako je naneslo, da pač nimava kje bit ...pri nas je brat ostal doma, pri možu imajo pa stanovanje in ne bi šlo ...HB za vse, ki imate kje bit, sem vesela za vas!!! V končni fazi tudi meni nič ne manjka user posted image user posted image user posted image  Od jamranja še nikoli ni bilo rezultatov ...user posted image user posted image user posted image

Ne misli, da vzamem kot napad, ker tudi sama nisem napadla. Samo res vas občudujem in vam privoščim, da lepo vse uredite. In ja: motiš se - tudi midva imava vsak svoj kredit, razlika je edino v tem, da imava manjšega kot ve, ki ste začele iz nule. Midva sva si uredila eno nadstropje v hiši, ampak to ni vse, ker je treba uredit še okolico, lani smo menjali streho, naredili cokel, potem še eno dodatno sobo zame, letos takoj po novem letu nam je crknila centralna - in to so stvari, ki sva jih financirala sama (razen strehe). Se pa popolnoma strinjam s tabo, da ko si na svojem, je to nekaj čisto drugega kot biti v najemniškem stanovanju ali garsonjeri. In kot sem videla po slikah, sta si vidva zgradila krasen domek!

Neposredna povezava do sporočila: 4122
14.5.2009 11:02:59   
PikicaStonoga

In kot sem videla po slikah, sta si vidva zgradila krasen domek!

HVALA! :) user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
14.5.2009 11:03:44   
PikicaStonoga
Jaz sme se pa danes odločila spet malo pospravit  - sem začela pri kopalnici, ki mi vzame največ časa ... :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4124
14.5.2009 11:06:18   
PikicaStonoga
A se katera spozna na lepila? Rabim takega, da bi zlepila skupaj kovinske noge na leseno mizico .... je sestavljiva, ampk so se zdaj tolk luknje povečale, da ne drži več ...tko da bom fiksno zlepla ..torej kovina + les ...kakšna ideja???

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?