|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
12.5.2009 13:39:17   
lillchy123
jst šibam počas (se dobr sliš a ne? user posted image ) po mojga škratka, in greva na cepljenje.upam, da ne zaman. pa v štacuno po papico pa hitr domov. je tok luštn pri nas, da sploh ne bi nikamor šla. user posted image  dons pa nej bi dedi še konje prestavu na travnik pod našo hišo in bo Luka ful vesel. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.5.2009 13:42:58   
lillchy123
še eno ? jst jutri dobim aneks za krajši delovni čas za 6 ur do Lukatovega trethjega roj.dne.če bom zanosila, bi šla rada takoj nazaj na 8 ur (ker bo drugače prevelka kriza med porodniško). a mi lahko delodajalec kej komplicira in me noče vzet nazaj za polni delovni čas pred potekom tega aneksa?
k je šefica že zdej čist komplicirala. še bolj žalostno, ker je moja teta user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.5.2009 15:07:24   
Bajsa
350 eur na mesec za mulca za vrtec. sej nima zlate riti!!! odtrgal se mi bo res. sploh ne vem kje bom vzela ta denar. po mojem bom počakala, če bo kje kaj frej v kakšenm iks vrtcu in ga bom prepisala, če bo tam manj za plačat. al bo pa mogoče še clo eno leto doma. jaz res ne vem

Emmm morem mal pokomentirat, mi2 nimava tko dobrih plač, če smo natančni jaz je sploh nimam, moj jo ma pa okol jurja, pa mava glih tko kredit, pa plačava zdej ko sem jaz brez 130, če bi imela pa službo bi pa 250, pa če si zamislim, da imata ti in tvoj Itata, al pa ti in tvoj Listek sigurno veeeeeliiiiko boljše plače kot bi bli najini dohodki, če bi jaz imela službo, se mi 350 € ne zdi tko grozno velik. A me razumete kaj hočem povedat?? Je pa res, da pa ni pošteno to, da eni na račun možnosti znižanega plačila vrtca lepo konkretno goljufajo in hodijo ful dobr skoz. Ne poznam samo enga primera, ko plačujejo manj ko jaz, denarja je pa pri hiši več kot ga mi2 v 2 mescih dobiva, ko oba delava! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko sem se spucala!!!

A ja pa mi2 mava avto star 11 in 5 let, tko da Itata nehi jambrat!!!! jaz morja ne bom vidla letos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.5.2009 15:46:22   
itata
bajsa: jaz lahko sam to povem, da mi je jasno, da nama ni hudo al kej, sam men od plače ko plačam kredit, zavarovanja, stroške bivanja in ostalo ostane za hrano, obleke in ostale potrebščine za mene in otroka cca 450 eur na mesec, mojmu k ma pa še s taprvim otrokom stroške pa 300 eur na mesec. in iz tega bova midva mogla plačat še za jakoba vrtec in nama bo ostal lahk sama zračunaš kolk... pa kao naj bi imel človek dobro izobrazbo in kao dobro plačo - če je to dobr sem jaz papež! dobro plačo sem jaz mela pred temi kretenskimi podražitvami po uvedi evra in sem imela (leta 2005 in 2006) lepo 350.000 sit plače pa mi je NA MESEC ostal 100.000 sit po plačanem kreditu in vseh stroških!! sem v enem letu celo stanovanje kle v bajti opremila, od dohodnine sem nazaj dobila tolk, da sem si kavč kupila, drugo leto sem pa 5x z avionom potovala v tujino na izlet!! zdej sem pa na nuli vsak mesec k je vse tko drago ratal, gledam vsako ceno v štacuni in na dopust grem na hrvaško. z avtom!  sej vem, da eni še na dopust ne morete, ampak gre za to kao kaj je blo prej smatrano kot dobro in kaj je zdel ratal iz tega v parih letihuser posted image user posted image user posted image  da ne boš mislila, da sem kej jezna - sam debatiramo!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.5.2009 15:57:16   
itata
sej se bom nehala razburjat in težit na to temo... obljubim... v kratkemuser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.5.2009 15:58:07   
itata
grem zdej domov in bova šla z jakobom en krog pa mal bova žogo brcala pred hišo pa bom pozabla na vse "tegobe". pridne bodite! ČAO!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.5.2009 16:31:33   
lillchy123
ojuser posted image

itata, sorry, ma so dons un listek z podatki o škrlatinki snel. tko da ti ne morem pomagat.
jst sem pa ful vesela, k sem prvo položnico za vrtec dobila. itata, ne brat, ampak za plačat mam 18eur.user posted image

mene pa pri vsem skupi moti to, da eni prou fajn golfajo in zarad takih vsi ostali več plačujemo/te. pa ne sam pri vrtcih, tudi drugje- otroški dodatki, dohodnina....user posted image  pa jezna sem na državo, ker to dopušča in nič ne naredi.user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.5.2009 17:40:59   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: itata

bajsa: jaz lahko sam to povem, da mi je jasno, da nama ni hudo al kej, sam men od plače ko plačam kredit, zavarovanja, stroške bivanja in ostalo ostane za hrano, obleke in ostale potrebščine za mene in otroka cca 450 eur na mesec, mojmu k ma pa še s taprvim otrokom stroške pa 300 eur na mesec. in iz tega bova midva mogla plačat še za jakoba vrtec in nama bo ostal lahk sama zračunaš kolk... pa kao naj bi imel človek dobro izobrazbo in kao dobro plačo - če je to dobr sem jaz papež! dobro plačo sem jaz mela pred temi kretenskimi podražitvami po uvedi evra in sem imela (leta 2005 in 2006) lepo 350.000 sit plače pa mi je NA MESEC ostal 100.000 sit po plačanem kreditu in vseh stroških!! sem v enem letu celo stanovanje kle v bajti opremila, od dohodnine sem nazaj dobila tolk, da sem si kavč kupila, drugo leto sem pa 5x z avionom potovala v tujino na izlet!! zdej sem pa na nuli vsak mesec k je vse tko drago ratal, gledam vsako ceno v štacuni in na dopust grem na hrvaško. z avtom! sej vem, da eni še na dopust ne morete, ampak gre za to kao kaj je blo prej smatrano kot dobro in kaj je zdel ratal iz tega v parih letihuser posted image user posted image user posted image  da ne boš mislila, da sem kej jezna - sam debatiramo!

ja to je čista resnica, da je vse ratalo tako drago, ma ratalo je drago za vse, za vas, ki imate malo boljše plače in za nas, ki smo brezposelni oz, na srečo se znajdemo nekako. nekateri niti te možnosti nimajo.

Jaz sem brezposelna, pa vseeno plačam 106e vrtca za matijo, na srečo je drugi otrok zastonj, ma to mi bo koristilo le par mesecev, ker gre matija v šolo, jasli bojo pa še dražje.

pa lani smo šli prvič na dopust od kar imamo matijo prej nismo imeli, no pa enim je še težje in sploh ne grejo.

Je pa razlika za kaj imaš kredit. Al ga imaš za bajto z 300m", al ga maš za eno luknjo, ker za več nimaš in si ravnotako zapufan.

jaz ne dobim več zavoda, moj, ko mu tržejo 240e kredita za stanovanje dobi ven 700e in socialna pomoč nam ne pripada. Od 700e bi morali dat še 106 e za vrtec+ za vse ostale položnice, ki so nekje 300e. Ostane nam pol kao 300e za hrano in za oblačila,... še dobro, da jaz delam čez, ker, če ne ne bi imeli kaj jest. Pa dva avta imava en je star 16 let in ta drugi14. Kredita za novega pa si ne moreva vzeti ker ne ostane dovolj. Ko pride dohodnina gre pa za zavarovanje obeh avtov, brez katerih ne moreva, ker v Senožačah, ne vozijo avtobusi.

Pa mi na kraj pameti ne pade, da bi jamrala. sem na svojem, čeprav bo naše čez 9 let in ko bo avto zarobal, al pa kar oba, se bomo sekirali naprej. Sem zelo srečen človek in mi nič ne manjka. Imam dva zlata fanta in dobrega možeka s katerima se imava ful rada. To je to pri nas.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.5.2009 20:06:24   
buči
dan, vidim, da se razburjate zaradi vrtca. Ja, te so hude. Jaz plačujem zdaj nekje 30 evrov manj, kot sem plačevala pred 3 leti jasli, pa sva v istem plačilnem razredu, tako da si lahko predtsavljate, koliko se je vmes vrtec podražil. Pa ne tra la la, kako je fajn, da je 2. otrok zastonj, ker bi bilo bolj, da bi plačevali po starih cenah, pa za oba. Itak nas oberejo, če imaš veliko ali pa malo.

Nam se norice sušijo, tista ranica na prstu je pa še vedno grda.

Včeraj sem bila 3 ure na barki, ostalo namakala noge v morju, imela super vodenje po obali, igrala nogomet na mivki, pojedla ful sladoleda (orehovega s figami, cimetovega, kavnega), spila goro kav, potem še neo ledena, se na ladji ful dobro najedla, skratka, splačalo se je bit cel dan z dijaki, ker smo se imeli res ful lepo! Sem pa ožgana po vratu, pa razočarana nas hotelom palast ... Šofer je bil pa od kremenčkovih, smo rabili 2 uri 15, da smo prišli v eno smer. Toliko šleparjev me še ni prehitelo na poti iz Lj do morja!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.5.2009 20:21:53   
dolenjka
Čer user posted image

Princesa je šla v pančevo, jaz sem mal pokidala in posteljo preoblekla, zdaj sem si pa marelični kompot za večerjo naštimala user posted image
Drugače nič posebno novega, razen da sem zaspana že zdaj, ker sem včeraj slabo spala, pa sploh ne vem zakaj user posted image  Ob 1.30 sem še kar na uro gledala user posted image  No, vsaj carica je dobro spala user posted image  Sem pa danes ugotovila, da imamo 11 zobkov kar naenkrat user posted image
V zadnjih treh tednih so ji ven pogledale 3 štirice in 2 dvojki, tako da imamo zdaj vse enke, vse dvojke in 3 štirice. Če se ne motim, "čakamo" še zgornjo desno se mi zdiuser posted image  Ma sej ne vem več user posted image  Pa na desni strani spodaj sem videla že belo pri trojki user posted image  A niso prej 5 user posted image  Mah ne vem, sej je vseen, sam ven naj pridejo čim hitreje in čim bolj nežno user posted image

Buči, dogaja vidim user posted image  Šofer je bil pa v službi veš in njemu se ni nikamor mudilo user posted image  user posted image  user posted image

Aja punce, za ceno vrtca se pa ne preveč razburjat, k ne bo nič bolje. Jaz se tu plačevala 525 EUR user posted image  Ampak kaj sem pa hotla user posted image  Gledano sorazmerno na plačo, je to ogromno glede na večino vaših zneskov, v SLO bomo pa še videli kako bo. Če bo v javnem vrtcu bo mogoče celo zastonj. Nekaj sem slišala govorice, da naj bi imeli otroci pripadnikov slovenske "vojske" zastonj vrtec oz. ministrstvo plačuje nek prispevek user posted image  Bomo videl, je rekel slep, ker niti še ne vemo če bo sprejeta v javni vrtec in če se ne bomo za privat odločili user posted image

UUUU spet sem se razpisala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.5.2009 20:28:28   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: itata
punce, se razburjam zdejle že eno uro, ker sem ugotovila, da naša draga občina VODICE ne upošteva stan. kredita pri znižanju plačila za vrtec!! midva imava sicer oba malo nadpovprečno plačo - KAO - ampak imava tudi oba kredite in zdej ko so se cene hrane in stroškov tko dvignile men ne ostane NIČ konec meseca. dopust in ostalo plačam iz regresa, avta imava oba stara 4 leta. res ni treba gledat na vsak cent, ampak prišparam pa tud nič. padeva pa v najvišji razred!! to pomeni 350 eur na mesec za mulca za vrtec. sej nima zlate riti!!! odtrgal se mi bo res. sploh ne vem kje bom vzela ta denar. po mojem bom počakala, če bo kje kaj frej v kakšenm iks vrtcu in ga bom prepisala, če bo tam manj za plačat. al bo pa mogoče še clo eno leto doma. jaz res ne vem no. to je tu mač. moj mora pa še preživnino plačevat po 180 in še pol unga računa za vtec, kar je še 90 eur pa še kej če vmes pride ekstra. res ne vem kje so oni pobral, da mava midva tolk denarajauser posted image user posted image user posted image  tud če grem na CDS in si uredim, da sem sama z jakobom padem v najvišji razred, ker se pol dohodek deli na 2 in še "preživnino" prišteje... katastrofa. sem čist adijo...

itata, ob teji tvoji izpovedi te morem pa mal pokomentirat, pa ne mi zamerit. OK, jaz čisto razumem, da imaš velik vrtca za plačevat, ker je cena res katastrofa, vendar če mene primerjam s tabo, si vseeno precej na boljšem, če ti povem, da imam za razliko od tebe le zajamčen OD (upam, da več koliko je to?!), pa pademo v 3. plačilni razred (plačujem za 2. razred, ker imam dva otroka v vrtcu in je res za Anajo zastonj do septembra), pa ravno tako kredit za stanovanje, poleg tega s temi dohodki gradimo tudi hišo (ta nam gre zdaj počasneje, ker so dohodki res katastrofa, ker sva oba na skrajšanem del. času), pa zaradi tega nam tudi niso nič upoštevali znižano plačilo vrtca.
Tako, da na tvojem mestu jaz ne bi toliko jamrala, ker nas je dosti takih, ki smo precej na slabšem. Da ne govorim, da ne da bi mi sploh lahko od plače še kaj ostalo. Nasprotno, vsak mesec porabim več kot dobim user posted image user posted image user posted image , tako da zaloge naglo kopnijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kar se pa prehrane tiče, se pa meni tudi dvigne user posted image . Sem že kmalu na začetku Anajinega uvajanja v vrtec imela debato s podravnateljico glede zajtrkov. Tamali dobijo za zajtrk tudi mortadelo s kislimi kumaricami za zajtrk user posted image user posted image user posted image . A je to za 1-2 letnike??? Mater jim. Da ne govorim, da npr. Tim dobi le pol banane ali 1/3 jabolka ali pol kosa kruha za malico user posted image user posted image user posted image . Sem tudi že rekla, da mi to ni vredu, pa so mi rekli, da jim še dajo, če je rečejo. Ja pa ja de!!! Kateri mulc bo še rekel, da bo še jedel, ko taprva lakota mine?? Itak nimajo cajta, ker se je treba začet takoj igrat. Pol pa nosijo vzgojiteljice cele vreče sadja domov user posted image user posted image user posted image . Anaja na srečo za malico dobi tudi Frutek, tako da vsaj nekaj poje.

lilči, v Moravcih se bomo pa ravno zgrešili. Mi gremo en dan prej domov kot vi pridete.

Anaja se mi je popoldan naredila taka zunaj, da je bila vsa siva od peskovega prahu. Itak sva šli takoj v banjo. Je pa zadnje čase prava katastrofa njo okopat user posted image . Se dere na vse grlo, las pa sploh ne pusti umivat. Je vsakič kažin zaradi tega. Pa še zmatrana je bila, tako da je takoj šla spat, ko sva se okopali in pojedli večerjo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.5.2009 20:30:28   
Februarka08
Čer.

No, jaz ne spadam v debato glede vrtcev, jo imamo namen dat šele s 3. leti, bom takrat komentiralauser posted image tašča sicer pravi, da naj bo kar doma, ampak otroci morjo bit med otroki, neuser posted image
Naša bejba tud že spi, se je spet jokala kot nora, pa sem jo mal pustila, je nehala.
Grozno me boli hrbet, križ, upam da izsilim kakšno masažo, itak me dec še pošlatat ne upauser posted image user posted image
Uživajte v večeru, grem se stuškat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.5.2009 20:34:15   
Februarka08
Bamby, glede kopanja smo pa na istemuser posted image user posted image ne vem kaj ji je zdaj, še kopat se noče več, prej je noro uživalauser posted image bog ne daj, da je treba laske umituser posted image ajoj...
Morm Preverjeno gledat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.5.2009 20:42:05   
dolenjka
Ja, z laski je pa tudi pri nas +/- vsakič problem po novem in tudi ne vem zakaj user posted image  Pa še tolk jih ima user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.5.2009 20:47:46   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bamby, glede kopanja smo pa na istemuser posted image user posted image ne vem kaj ji je zdaj, še kopat se noče več, prej je noro uživalauser posted image bog ne daj, da je treba laske umituser posted image ajoj...
Morm Preverjeno gledat...

čer,

vrtcev ne bom komentirala, ker vidim, da ste že tako dovolj zgovorne bom pa rekla samo tole.
Tud pri nas je v zadnjem mesecu totalni razsul. Taj ni šans, da bi sam zaspal oz. da bi sploh ležal v svoji posteljici. Lahko sam zaspi a le na ta veliki postelji, pol ga pač prestavim kasneje v njegovo.
Kopanje...to pa je drug problem. Ni šans niti blizu tuš kabine več, kaj šele umivanje las. Prov problem je to ratal in sploh ne vem kaj narest, da bo drugače.
Prej je v tem namreč neizmerno užival, pol pa čez noč ne spat in ne se kopatuser posted image user posted image user posted image

Aja, drugače smo pa super user posted image
Vmes smo bli na morju, noro uživali, zdej pa že razmišljamo o novem dopustu, kateri pride na vrsto enkrat julijauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.5.2009 20:51:02   
dolenjka
O mama Jencili user posted image

Mi2 bova šli pa lahko kmal na kako kavo če boš za, ker delaš bolj na "mojem" koncu, pa se bova lahko kaj zorganizirali če boš za user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.5.2009 20:53:13   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mi2 bova šli pa lahko kmal na kako kavo če boš za, ker delaš bolj na "mojem" koncu, pa se bova lahko kaj zorganizirali če boš za user posted image

čeruser posted image

z veseljem si bom vzela čas za kavico, ob prvi prilikiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.5.2009 20:57:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čeruser posted image

No lepo, sej jaz bom mogla kmal v kak šoping hrane in prčkarij v Mullerju, ker gremo 7.6. že na prvi  dopust user posted image  user posted image  Tko da te bom magari na ZS kontaktirala, ker mislim, da sem usjala tvoj GSM user posted image  Pa sej se na pikniku vidimo, a ne user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.5.2009 21:05:33   
jencili

čeruser posted image

No lepo, sej jaz bom mogla kmal v kak šoping hrane in prčkarij v Mullerju, ker gremo 7.6. že na prvi  dopust user posted image  user posted image  Tko da te bom magari na ZS kontaktirala, ker mislim, da sem usjala tvoj GSM user posted image  Pa sej se na pikniku vidimo, a ne user posted image

ja, komot me kontaktiraš na ZS, po želji pa ti lahko sporočim tudi GSM, če ti je lažje.
Piknik...sem pozabila doma po planih povprašatuser posted image
Se bom popravilauser posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.5.2009 21:09:13   
dolenjka

čeruser posted image

ja, komot me kontaktiraš na ZS, po želji pa ti lahko sporočim tudi GSM, če ti je lažje.

No no no, to se pa ne spodobi. Hit po mizi udari in razloži kak je plan, da bo še on vedel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
12.5.2009 21:15:08   
jencili

čeruser posted image

No no no, to se pa ne spodobi. Hit po mizi udari in razloži kak je plan, da bo še on vedel user posted image  user posted image  user posted image

sam, da pride s tenisa...to bo pa verjetno takrat, ko bom jst že spalauser posted image
Med tednom sm kr lepo disciplinirana in se do 22h najkasneje spravim v posteljouser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
12.5.2009 21:18:41   
dolenjka

čeruser posted image

sam, da pride s tenisa...to bo pa verjetno takrat, ko bom jst že spalauser posted image
Med tednom sm kr lepo disciplinirana in se do 22h najkasneje spravim v posteljouser posted image

Ti mu kar na listek napiši kak je plan za 31.5. in pejt spat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.5.2009 21:21:30   
jencili

čeruser posted image

Ti mu kar na listek napiši kak je plan za 31.5. in pejt spat user posted image  user posted image  user posted image

uuu, glej ga, glej gospoda J., je že na vratihuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.5.2009 21:24:45   
dolenjka

čeruser posted image

evo, na vodi je čutu da ga opravljamo user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.5.2009 21:29:11   
jencili

čeruser posted image

evo, na vodi je čutu da ga opravljamo user posted image

evo, plan potekauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?