lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Dannnn Še ena izgubljena duša… …. Jaz sem štartala s službo in je kar OK. Sicer so me premestili na drugo delovno mesto, ampak ni panike (sem se sama strinjala). Pri nas so namreč viški. Sem se pa zmenila, da bom delala samo dopoldne. Sranje je edino to, da se jim lahko kaj dvigne in me vržejo v izmeno. No – do 3 leta starosti otroka upam, da me ne bodo – vsaj tako mi je obljubila direktorica. Če me bodo kasneje, si bo treba pa kaj drugega poiskat… Delam po 6 ur in je res super. Začnem ob 7.30 in končam ob 13.30. Ob 14.00 sem ponavadi že pri naših in je res še tako dolg dan . Odlično res. No Luna je kar OK. Spimo kar OK. Spat gremo ob cca. 20.15 in se prvič zbudi ob 1.00 do 2.00, ter poje 200ml mleka. Potem spi naprej do 6.45, ko je potrebno vstat. Včasih se vmes tudi kaj zbuja in joka, ker jo srbi koža – takrat jo ponavadi kar k nama vzamem. Vem da je groza, če te kat naprej nekaj srbi in tudi praskanje nič ne pomaga… Imamo 11 zobkov. Pojma nimam, če še kaj ven rine, ker mi ne pusti pogledat. Smo pa ta teden nehali pasirati hrano in je obup… Poje tričetrt manj kot je prej. Lepo grize in požira, in se nič ne davi – samo očitno se ji ne ljubi predolgo gristi. V bistvu že prej ni veliko pojedla (npr. za kosilo cca. 1,5 do 2 dcl prepasirane hrane). Sedaj poje cca. 5 žličk in neha. Halooo! Mah… A ste tudi ve imele take probleme? Zjutraj in zvečer še vedno je mlečne kašice, za malico sadje (pretlačeno) tudi ni problem, pa popoldanska malica kakšni makaroni (riževi ali koruzni) tudi niso problematični – kar cele svedre nosi v usta in jih lepo zgrize in poje. Kosilo je pa obup. Ne vem ali ji sedaj ta okus ne paše, ali kaj je… Drugače pa smo večinoma zunaj. Pred stanovanjem imamo namreč igralni park in mala sploh noro uživa na toboganih, gugalnicah, vlakcu, konjičkih,… Ko je treba noter je tak vik in krik, da ne moreš verjet. Itak pa ni niti 5 sekund pri miru. Vsaka stvar jo zanima samo par sekund in že teče naprej. In tako leta od ene stvari do druge in kroži… Je pa ta teden začela tudi sama po stopnicah hodit. Je tako smešna – dvigne eno nogo, nasprotno roko dvigne za vrat in prestavi še drugo nogo. Faca mala… Aha pa mi tudi iščemo voziček marelo za na morje. Listek1 – kako ste kaj zadovoljni z vašo? Drugače pa nosečke lepo počivajte. Za vse bolančke veliko . Se še kaj javim… ooooo, pa je res še ena izgubljena duša na plano pokukala . mogoče ima pa Luna samo tak ritem hranjenja, da ji za kosilo pač ne paše veliko pojest? Ker men recimo Luka poje za zajtrk neki, za malico sano par koščkov sadja, za kosilo pa tok, da se vzojiteljica še kar ni navadla. pa za pop. malco tud velik, za večerjo pa samo par žličk. sej če za ostale obroke dost poje, pa ne hujša in ni lačna, pol ji po moje nič ne fali, sam da pač ni tok lačna. kako si se pa na službo navadla? zdej pa tud mene mal špika po trebuhu...