Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:47:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:47:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! . Upam, da bo vsaj pol ure spal. sta se naspala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:48:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hali halo! Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. uživajte!!!!! za pridne delavce!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:49:51
|
|
|
|
barbaw
|
Prebrala sem samo nekaj strani, ostalo bom pa probala kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:49:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos itak od kar sem začela delat nisem niti enkrat skuhala, moram spet malo pohvalit mojo mami, v času moje odsotnosti mi čuva AT, pospravi komlet stanovanje, opere-spegla perilo, sesa vsak dan, pa še skuha za AT in za naju mami moja rada te imam, zlata si Tale tvoja mami je vredna vsega zlata na tem svetu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:50:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jutro sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj včeraj dopoldne sedim na kavici s kolegico in me kliče , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo... Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja.. Zdej pa grem Nejčka zrihtat.. Upam, da bo čimbolje okreval!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:50:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Noč je bila katastrofalna .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par let .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati. Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič. Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer. Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska teče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:52:09
|
|
|
|
suzy85
|
evo, končno sem prišla do kavice! jo je mami skuhala, sam sem mogla še evi dat za jest in jo spat spravit. sem snoči do 00.30 likala in mi je uspelo uničiti kup perila! sam me čaka že novi! grem pa zdle okna umit, dokler še ni sonca na njih. eno koliko mesa bi potrebovala za piknik v soboto? kupiti nameravava čevapčiče in perutničke, bo pa pribl. 20 oseb. nekje sem brala, da naj računam 1kg mesa na 4 osebe - je to ok?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:08:07
|
|
|
|
nia5
|
Jutro Spali smo odlično, je spala v svoji postlci do osmih , mene pa je ob pol osmih zbudila muha , sem satana lovila 10 minut, preden mi je uspelo, pa še tiho sem morala to opravit. Nekako nisem prave volje danes, neka sitna sem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:09:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa čakam stroj da opere, da ga še obesim. Pa ni mi za spat, jutri bom pa tulila, ko bo budilka norela. Jaz pa hočem še 5 postov naklofat, da bom okrogla Glej, da ne boš zaradi česa drugega okrogla Bog ne daj, zdaj še pač ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:09:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hali halo! Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. uživajte!!!!! Oj zgubljena Verjamem, da si zvečer le še za v posteljo. Me veseli, da z deli lepo napredujete.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:12:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spali smo odlično, je spala v svoji postlci do osmih , Pridna Nia mene pa je ob pol osmih zbudila muha , sem satana lovila 10 minut, preden mi je uspelo, pa še tiho sem morala to opravit. Ja mrčes presneti nam že nagaja Nekako nisem prave volje danes, neka sitna sem PMS?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:13:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, končno sem prišla do kavice! jo je mami skuhala, sam sem mogla še evi dat za jest in jo spat spravit. sem snoči do 00.30 likala in mi je uspelo uničiti kup perila! sam me čaka že novi! grem pa zdle okna umit, dokler še ni sonca na njih. Joj ta opravila. Nikoli jim ni konca eno koliko mesa bi potrebovala za piknik v soboto? kupiti nameravava čevapčiče in perutničke, bo pa pribl. 20 oseb. nekje sem brala, da naj računam 1kg mesa na 4 osebe - je to ok? Mislim da je to to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:14:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 , a Eva že sama papa? Imamo isti slinček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:15:18
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa danes malce Je bila danes ena prometna nesreča v kateri je umrlo dekle staro šele 23 let. Sem jo bežna poznala, saj je doma nekaj km stran. Naj počiva v miru
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:18:14
|
|
|
|
tilči
|
Mi smo s sprehoda. Smo šli nahranit in spomine obujat na lanskoletno srečanje. Je kateri kaj znano? Takrat nas je bilo kar precej zbranih Nejc je bil malo na igralih,tako da mu ni bilo dolgčas,ker ni šel v vrtec.P je svetovala,da naj bo še malo doma,zunaj je pa lahko. Tilen je omagal in sedaj spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:18:47
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro... ... po peklenski noči Vidim, da ste včeraj pridno čvekale No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 In potem se je začela "zabava" Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... Potem sva se z ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... Kaj sploh taki ljudje imajo v zdravstvu za iskat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:20:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes malce Je bila danes ena prometna nesreča v kateri je umrlo dekle staro šele 23 let. Sem jo bežna poznala, saj je doma nekaj km stran. Naj počiva v miru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:21:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, dobro opravi na NS kodrana, super, da si našla nekaj lepega za obleč - a boš dala gor kakšno fotko, ko boš to nosila? Saj veš, firbec Me zanima, kakšne barve in model si izbrala. Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk. Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu za veliko piko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:24:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk. Tudi Varja je uživala, ko sem jo mazala Joj, bogi vi, sploh si ne predstavljam, kako vsi trpite zaradi nespanja. Ampak zdaj pa bi bil že čas, da se to malo umiri, a ne Nina7 za NS TamaraJ, če bereš, en kup ti pošiljam in za tvojega . Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice ful je lepa tortica, še lepša pa Varja z očali, prav srčkana je A se je že navadila na njih? Mi imamo pa ju3 pregled
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:25:10
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! . Upam, da bo vsaj pol ure spal. sta se naspala? Gregi je potegnil kar celo uro Jaz pa nisem mogla zaspati, sem samo mižala in razmišljala o tem, kako bo luštno na morju...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:25:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mi smo s sprehoda. Smo šli nahranit in spomine obujat na lanskoletno srečanje. Je kateri kaj znano? Takrat nas je bilo kar precej zbranih Nejc je bil malo na igralih,tako da mu ni bilo dolgčas,ker ni šel v vrtec.P je svetovala,da naj bo še malo doma,zunaj je pa lahko. Tilen je omagal in sedaj spi Zelo znano Sem le 4 km stran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:25:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hali halo! Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. uživajte!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 11:25:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?