|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
11.5.2009 22:36:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

naš mali je kooooončno zaspal..ja ve ste pa vse pobegnile spat..

Naš je tudi zaspal malo po deseti. Zdaj pa čakam, da dragi dokonča neke zadeve na compu, potem greva pa gledat film Marley and me

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
11.5.2009 22:38:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image user posted image

ooooooooooo kak je srčkana.. a že sama je z žličko?

Res je prava mala damicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
11.5.2009 22:44:19   
Anitka
NIA5

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 3000 POSTOV

user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
11.5.2009 22:49:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem vidla, da smo majčice 2008 že matorji, ker so že majčice 2009 tu. No pa je leminilo to letouser posted image Selimo se potem s 1.6 al kako?

Ja selimo se, ko zadnji hrošček upihne prvo svečkouser posted image Bomo moderatorje zaprosili, če nas pustijo tu do 3.6.user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 11.5.2009 22:54:18 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
11.5.2009 22:50:50   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Uuuu, ste turbo vklople user posted image

sem danes dežurnauser posted image

Pa popisat moraš 19. deluser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2955
11.5.2009 22:55:08   
Anitka
Sem ostala čisto sama, zato bom rekla lahko nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
12.5.2009 7:20:11   
tilči
Dobro jutro!

user posted image
kaj sem prva?user posted image No,potem pa user posted image user posted image user posted image  za vse. Mi smo že v polnem zagonu,saj je bila budnica že pred 6.user posted image Nejc zajtrkuje,jaz pijem kavo,Tilen se mi pa pod nogami valjauser posted image

Nia...user posted image user posted image  za 3.000 postov

Nina...luštna nosečkauser posted image

Suzy...user posted image luštkana Eva

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
12.5.2009 7:31:16   
špelin@
Dobro jutro...

... po peklenski noči user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste včeraj pridno čvekale user posted image No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 user posted image In potem se je začela "zabava" user posted image Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... user posted image Potem sva se z user posted image ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no user posted image

Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! user posted image user posted image Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico user posted image user posted image user posted image In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
12.5.2009 7:41:32   
špelin@
suzy85, čudovite fotke user posted image

Za Evo in Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje!!!

nia5, user posted image za tritisočko.

jana81, user posted image user posted image za tvojega user posted image , da pride domov.

mafi, user posted image za fajn prvi delovni dan.

Estrella*, a tvoj P res toliko komplicira okrog kilaže?? Se mi zdi, da vseeno ni treba pretiravat, prvi meseci so mimo.
In seveda: velikanski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za toliko izgubljenih kil, ti si živ norc user posted image

hijenca, super, da ti je šlo v službi tako fino user posted image Ko se vpelješ, bo zakon user posted image user posted image user posted image Vidfek je pa itak en tak zlat, priden sonček user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.5.2009 7:41:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pa špelin@, kje se skriva?

Eh, ko se jaz prikažem, pa druge mrknijouser posted image  Upam, da je pri njih vse OKuser posted image

Po mojem že. Upam vsaj, Gregi pa Maja že spita, onidve pa užavata user posted image

Joj, ne govori... Sva že pozabila, kaj to sploh je.......... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.5.2009 7:41:47   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Sem vidla, da smo majčice 2008 že matorji, ker so že majčice 2009 tu. No pa je leminilo to letouser posted image Selimo se potem s 1.6 al kako?

a pol bo gaja že na novem delu praznovala 1. rojstni danuser posted image

A veš, da sem gruntala, če počakamo do 3 , pa mislim, da potem kar zaklenejo temouser posted image

Ja, saj tako smo se zmenile z moderatorko.

Neposredna povezava do sporočila: 2961
12.5.2009 7:43:50   
kodrana
dan. sem kaj pmembnega zamudila? namreč spet senisme javila kar nekaj dni. enostavno mi tud ne znese.. ko je tako lepo vreme, smo skos zunaj..

špelin žal mi je za vaše nespanje. moja mami je imela tudi take probleme z menoj. nič nisme spala. 3 leta. ne podnevi ne ponoči. P ji je rekel, da je vse ok z mano, samo preveč energije imam. user posted image

suzy mala, je kot cuker!

Nina uau.. kakšnega lepega bušija že imaš. ja, jst sm tud samo jedla.. in največ čokolade.. nisem se mogla kontrolirat. pa so šle proti koncu po 4kg gor na pregled-ko bi lahko šli najvceč 2kg. ampak, niso nič komplicirale, čeprav sem se full bala, da bo rom-pom-pom. so rekle, da bom samo mal težje rodila in težje izgubila dobljene kg. pa ni bilo ne eno ne drugo.

Vse najboljše vsem majčkom, ki so ali bodo praznovali 1. rojstni dan.

v soboto sem bila v ljubljani in sem končno našla nekaj primernega za oblečt zase za 2 poroki in ob enem še zagovor diplome ter valeto od moje sestre-kjer bom nekaj brala..
zelo zelo sem veslea! in izjemno zadovoljna. se mi zdi, da mi tud zelo paše:).

zdajle pa se grem pridružit Tari v posteljo!

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
12.5.2009 8:08:02   
špelin@
nina7, dobro opravi na NS user posted image user posted image

kodrana, super, da si našla nekaj lepega za obleč - a boš dala gor kakšno fotko, ko boš to nosila? Saj veš, firbec user posted image Me zanima, kakšne barve in model si izbrala.

Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk.

Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko user posted image Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
12.5.2009 8:14:46   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko user posted image Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu user posted image

Pridna velika pikauser posted image user posted image user posted image
Za tole vaše nespanje pa nimam besed.Kaj se res tako brani spanjauser posted image
Zate pa:user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.5.2009 8:20:53   
kodrana

kodrana, super, da si našla nekaj lepega za obleč - a boš dala gor kakšno fotko, ko boš to nosila? Saj veš, firbec user posted image Me zanima, kakšne barve in model si izbrala.

Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk.

user posted image za veliko piko! je vesela, da ima odgovornost. ponosna na svojo mlajšo sestrico!
bom pokazala. ko se bom uštimala in pofotkala, bom dala gor. je pa črna obleka do kolen, pod prsmi ima bel trak, na prsih pa je dvojni sloj.. črna in spodaj bela. zraven pride še kratek blazer. pa črne mrežaste nogavice ter črne balerinke z majčkeno petko. je dovolj tudi dovolj elegantna, da jo imam okomot za zagovor diplome. tud ni preveč odprta. mah, idealna. ko sme že čist obupala, sem pa našla..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.5.2009 8:26:19   
špelin@
Res vsem najlepša hvala za moralno podporo, vsaj tule se lahko ornk zjokam in dam iz sebe, ker je res težko in sem tako zbita, da se bojim, da se mi že pozna na zdravju user posted image Ampak ne vem, kaj naj. Nočnih varušk se ne da najeti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
bom pokazala. ko se bom uštimala in pofotkala, bom dala gor. je pa črna obleka do kolen, pod prsmi ima bel trak, na prsih pa je dvojni sloj.. črna in spodaj bela. zraven pride še kratek blazer. pa črne mrežaste nogavice ter črne balerinke z majčkeno petko. je dovolj tudi dovolj elegantna, da jo imam okomot za zagovor diplome. tud ni preveč odprta. mah, idealna. ko sme že čist obupala, sem pa našla..

Sliši se super, komaj čakam, da vidim user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.5.2009 8:28:44   
Estrella*

user posted image user posted image Seveda, sedaj je zelo pomembna, ker si ji zaupala tako odgovorno delo. Pridna jeuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.5.2009 8:28:54   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Uuuu, ste turbo vklople user posted image

sem danes dežurnauser posted image

Pa popisat moraš 19. deluser posted image

Ste kar pridne tako, da mi ne bo treba pisat litanijuser posted image Ampak 20 del pa moramo odpret

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
12.5.2009 8:29:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

NIA5

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 3000 POSTOV

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
12.5.2009 8:32:37   
kasso

Tudi Varja je uživala, ko sem jo mazala user posted image
Joj, bogi vi, sploh si ne predstavljam, kako vsi trpite zaradi nespanja. Ampak zdaj pa bi bil že čas, da se to malo umiri, a neuser posted image

Nina7 user posted image user posted image user posted image za NS

TamaraJ, če bereš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
12.5.2009 8:34:08   
Estrella*
Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutrajuser posted image  Le kaj jo daje???

Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi.
Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težavuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
12.5.2009 8:36:13   
kasso

Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutrajuser posted image  Le kaj jo daje???

Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi.
Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težavuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2972
12.5.2009 8:37:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tudi Varja je uživala, ko sem jo mazala user posted image
Joj, bogi vi, sploh si ne predstavljam, kako vsi trpite zaradi nespanja. Ampak zdaj pa bi bil že čas, da se to malo umiri, a neuser posted image

Nina7 user posted image user posted image user posted image za NS

TamaraJ, če bereš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .
Ja, TamaraJ, mislim, da smo v mislih vse s tabo user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice user posted image
Kakšna čudovita torta user posted image user posted image Varja je pa taka srčkana princeska user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
12.5.2009 8:39:43   
špelin@
Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... user posted image

Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen user posted image
Koliko kil pa ima zdaj Alja?

Neposredna povezava do sporočila: 2974
12.5.2009 8:41:37   
Estrella*

Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... user posted image

Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen user posted image
Koliko kil pa ima zdaj Alja?

Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5user posted image  Vmes je šla dobre pol kile dol.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?