|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
12.5.2009 8:43:16   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image kva je dobra. Jaz komaj čakam, da ji spečem tortico

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
12.5.2009 8:47:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutrajuser posted image  Le kaj jo daje???
Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... user posted image

Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi.
Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen user posted image
Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težavuser posted image
Koliko kil pa ima zdaj Alja?

Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5user posted image  Vmes je šla dobre pol kile dol.

Mislim, da se nimaš kaj sekirat user posted image Na fotkah izgleda zdrava, primerno hranjena punca user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
12.5.2009 8:57:24   
Anitka

Dobro jutro...

Jutro

... po peklenski noči user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste včeraj pridno čvekale user posted image No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 user posted image In potem se je začela "zabava" user posted image Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... user posted image Potem sva se z user posted image ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no user posted image

Pa ne no. Mislim, da se nikoli več ne smem pritoževati, ko naš kakšno noč nagaja. Draga moja res ti želim, da se to sr.... s spanjem že enkrat konča.

Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! user posted image user posted image Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico user posted image user posted image user posted image In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... user posted image

Ufffffffffffffuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
12.5.2009 8:58:15   
kasso

Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutrajuser posted image  Le kaj jo daje???

Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi.
Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen user posted image
Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težavuser posted image

Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5user posted image  Vmes je šla dobre pol kile dol.

Mislim, da se nimaš kaj sekirat user posted image Na fotkah izgleda zdrava, primerno hranjena punca user posted image

Jaz tudi ne razumem, kaj toliko komplicira tale tvoj Puser posted image . A ne bi še koga drugega vprašala za menje, da se vsaj ti ne bi toliko sekirala.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
12.5.2009 8:59:47   
Anitka

Res vsem najlepša hvala za moralno podporo, vsaj tule se lahko ornk zjokam in dam iz sebe, ker je res težko in sem tako zbita, da se bojim, da se mi že pozna na zdravju user posted image Ampak ne vem, kaj naj. Nočnih varušk se ne da najeti user posted image

Zdaj pa jokam skupaj s tabo. Tako rada bi ti pomagala pa ne vem kakouser posted image user posted image user posted image To ni fer!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
bom pokazala. ko se bom uštimala in pofotkala, bom dala gor. je pa črna obleka do kolen, pod prsmi ima bel trak, na prsih pa je dvojni sloj.. črna in spodaj bela. zraven pride še kratek blazer. pa črne mrežaste nogavice ter črne balerinke z majčkeno petko. je dovolj tudi dovolj elegantna, da jo imam okomot za zagovor diplome. tud ni preveč odprta. mah, idealna. ko sme že čist obupala, sem pa našla..

Sliši se super, komaj čakam, da vidim user posted image

Opa, tudi jaz komaj čakam

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
12.5.2009 9:02:53   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Uuuu, ste turbo vklople user posted image

sem danes dežurnauser posted image

Pa popisat moraš 19. deluser posted image

Ste kar pridne tako, da mi ne bo treba pisat litanijuser posted image Ampak 20 del pa moramo odpret

Ja to bo itak zdaj mala malcauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2981
12.5.2009 9:06:08   
Anitka

TamaraJ, če bereš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Tudi jaz
user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
12.5.2009 9:07:02   
Anitka

Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Uauuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
12.5.2009 9:09:44   
Anitka

Midva z dragim pa sva gledala film Marley and me (sem se na koncu fino zjokala) pa se je Gal vmes tudi zbudil in nekaj jamral in jokcal. Še sreča, da sem bila še budna, ker drugače tudi jaz težko nazaj zaspat.

Eh pusti te kilce. Naš je tudi med lahkokategorniki. Nam pa P HB nič ne teži.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2984
12.5.2009 9:11:00   
Anitka

Naš ima le okrog 9 kguser posted image . Bomo pa tudi mi točno videli 26.5.user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2985
12.5.2009 9:14:44   
Anitka
Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
12.5.2009 9:21:26   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Kasso full lepe torte user posted image user posted image user posted image , kako pa narediš  mucka?

KLIK  po temle načrtu. Jaz sem najprej dala kremo notri, potem pa razrezala in postavila koščke na mesto. na koncu pa še dekorirala.
KLIK - tu je še veliko drugih načrtov za torte
KLIK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
12.5.2009 9:36:57   
špelin@
Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! user posted image . Upam, da bo vsaj pol ure spal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
12.5.2009 10:02:12   
Anitka

Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! user posted image . Upam, da bo vsaj pol ure spal.

Lepo bi bilo, da bi potegnil najmanj urco in upam, da si tudi ti lahko v momentu zaspala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
12.5.2009 10:03:09   
Estrella*

Kasso full lepe torte user posted image user posted image user posted image , kako pa narediš  mucka?

KLIK  po temle načrtu. Jaz sem najprej dala kremo notri, potem pa razrezala in postavila koščke na mesto. na koncu pa še dekorirala.
KLIK

Pridna. Meni se ne bi dalo tako truditiuser posted image Sem preveč lena za te zadeve

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
12.5.2009 10:04:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Lepo bi bilo, da bi potegnil najmanj urco in upam, da si tudi ti lahko v momentu zaspala.

Podpišem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
12.5.2009 10:05:27   
Anitka

KLIK

Pridna. Meni se ne bi dalo tako truditiuser posted image Sem preveč lena za te zadeve

Estrella sva že dveuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2992
12.5.2009 10:06:33   
Anitka
Tako, z Galom sva opravila danes manj zdrav zajtrk - krof z marmelado, zdaj greva pa na sprehod.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
12.5.2009 10:16:46   
barbaw
Hali halo!

Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. user posted image

uživajte!!!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2994
12.5.2009 10:42:14   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image user posted image

ooooooooooo kak je srčkana.. a že sama je z žličko?

včasih, ko pokaže zanimanje, ji dam žličko, da še sama kaj paca. vse gre ok, samo iz žličke še ne zna vredu zagrabit user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
12.5.2009 10:42:53   
suzy85

Dobro jutro...

... po peklenski noči user posted image user posted image user posted image

sem brez besed! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
12.5.2009 10:43:32   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
v soboto sem bila v ljubljani in sem končno našla nekaj primernega za oblečt zase za 2 poroki in ob enem še zagovor diplome ter valeto od moje sestre-kjer bom nekaj brala..
zelo zelo sem veslea! in izjemno zadovoljna. se mi zdi, da mi tud zelo paše:).

user posted image user posted image user posted image user posted image za novo garderobo!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
12.5.2009 10:43:55   
suzy85
Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko user posted image Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu user posted image

user posted image user posted image user posted image pridna!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
12.5.2009 10:45:46   
suzy85
TamaraJ, če bereš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .
podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še zdej se spominjam, ko mi je kolegica sporočila žalostno novico user posted image

Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image za super torto in pacanje po torti! user posted image se je že vredu navadla na očala?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
12.5.2009 10:47:10   
suzy85

tudi eva mi je okrog 2. ure spila celo flaško čaja!

evo sem ravno danes tehtala v plenički in ima 9,7kg! ni šans, da mi potroji porodno težo do naslednjega tedna! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?