Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro... Jutro ... po peklenski noči Vidim, da ste včeraj pridno čvekale No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 In potem se je začela "zabava" Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... Potem sva se z ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no Pa ne no. Mislim, da se nikoli več ne smem pritoževati, ko naš kakšno noč nagaja. Draga moja res ti želim, da se to sr.... s spanjem že enkrat konča. Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... Ufffffffffffff