Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:25:37
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, a se moram na glavo postavit, da bo 200?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:25:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 joj špelin@ ne govor o umazanih nogicah, pol se mi pa dere kot žival ko ribam dol... Sem včeraj ugotovila da se Nejc noče tuširat, ampak samo kopat, in ne vem kako bo na morju, ko se bo treba umit.. glave mu sploh ne smem več polivat z vodo, včeraj sem ga mogla še temeljito po glavi zdrgnat, ker je imel po lasih polno polente, zdej je vsak dan bolj namazan, ko sam hoče jest Enako Gregi... Hja, na morju se bo pač kopal v napihljivem bazenčku Jaz se z njim pod tušem ne bom pobijala. prej ni bil problem ko ga je včasih ati vzel pod tuš zraven, zdej pa ga ne more, jst pa tud ne morem vse sama, ga stuširta pa pol sebe in njega obrisat..ne gre.. za morje si mi pa dala idejpo, ker bomo itak vzeli ta bazenček zraven, samo pol ga bom mogla že pred večerjo umit.. taj je bil Nejc.Se ni hotel tuširati,še sedaj se dere,če mu glavo umijem.pri Tilnu pa ni problema.Pa še zaradi suhe kože se rajši tuširava,da ne draži kože,čeprav je sedaj koža ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:26:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, a se moram na glavo postavit, da bo 200? ma neeee ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:26:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz jaz si pa puščam dolge, ker nameravam na depilacijo, tako da hodim samo v dolgih hlačah okrog
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:27:53
|
|
|
|
tally
|
ej kaj me to vrem zaj.e.b.a.v.a., šla bi do DM-a pa ne upam ker enkrat pada drugič se pa sonce pokaže . upam da se znormalizira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:28:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva od P. Nove mere: teža 9110 g,višina 75,5cm,OG 46,5cm.Sva bila pohvaljena,da lepo napreduje .Pogledala je,kako nogice obrača in je ok.Bil je cepljen,malo je zajokal,ker to cepivo zapeče,mi je pa P rekla,da vročina,če je,nastopi šele 7-11 dan.Za vsak slučaj nama je še svečke napisala,ker jih nimam. Dobila sva še vabilo,da naj pokličeva zobarja,čeprav se ta,ki je prav za take male,sploh ne oglaša na telefon.Sem že na eni drugi temi brala,da imajo take probleme Ga bom kar v Vodice vpisala,kamor hodi tudi Nejc z vrtcem Sestro sem vprašala,če je to na novo,da nas pošiljajo k zobarju,ker pri Nejcu tega ni bilo,tudi psihologa ni imelpri 3. letih.Je pa rekla,da zato ker smo iz druge občine,da rabimo napotnico za mere! nas k zobozdravniku sami pokličejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:28:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz na to sem se tudi jst zanašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:29:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz jaz si pa puščam dolge, ker nameravam na depilacijo, tako da hodim samo v dolgih hlačah okrog tko sem tudi jaz delala ko sem bila v Mengšu, potem je pa bilo za en mesec mir. kam pa hodiš tukaj, oz. kje je kak kozmetični salon?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:29:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, a se moram na glavo postavit, da bo 200? je pomagalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:33:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
GREMO NA 20.DEL
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:38:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz jaz si pa puščam dolge, ker nameravam na depilacijo, tako da hodim samo v dolgih hlačah okrog tko sem tudi jaz delala ko sem bila v Mengšu, potem je pa bilo za en mesec mir. kam pa hodiš tukaj, oz. kje je kak kozmetični salon? jaz sem bila v hotelu šport, ampak nisem bila s tisto kozmetičarko zadovoljna, ker dela zelo boleče...nima občutka. Zdaj sem se pa ravnokar naročila v Vrhniko, a sem dobila datum šele 12. junija, tako, da bo mogla malo britvica pet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 27.5.2009 11:41:29
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Špelin@: kje si??? A čakaš v zasedi?? Šibam pod tuš z britvico v roki Jaz sem tudi včeraj zvečer imela namen,pa se mi potem ni dalo,ker sem samo posteljo videla.danes sem morala pa dolge hlače obleči,ker je mraz jaz si pa puščam dolge, ker nameravam na depilacijo, tako da hodim samo v dolgih hlačah okrog tko sem tudi jaz delala ko sem bila v Mengšu, potem je pa bilo za en mesec mir. kam pa hodiš tukaj, oz. kje je kak kozmetični salon? jaz sem bila v hotelu šport, ampak nisem bila s tisto kozmetičarko zadovoljna, ker dela zelo boleče...nima občutka. Zdaj sem se pa ravnokar naročila v Vrhniko, a sem dobila datum šele 12. junija, tako, da bo mogla malo britvica pet aha, tako potem bom iskala kakšno drugo. al pa se bom kr pri tisti iz M naročila ker mi je bila v redu pa še dokaj poceni.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?