Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 8:43:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso kva je dobra. Jaz komaj čakam, da ji spečem tortico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 8:47:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutraj Le kaj jo daje??? Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi. Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težav Koliko kil pa ima zdaj Alja? Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5 Vmes je šla dobre pol kile dol. Mislim, da se nimaš kaj sekirat Na fotkah izgleda zdrava, primerno hranjena punca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 8:57:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro... Jutro ... po peklenski noči Vidim, da ste včeraj pridno čvekale No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 In potem se je začela "zabava" Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... Potem sva se z ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no Pa ne no. Mislim, da se nikoli več ne smem pritoževati, ko naš kakšno noč nagaja. Draga moja res ti želim, da se to sr.... s spanjem že enkrat konča. Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... Ufffffffffffff
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 8:58:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutraj Le kaj jo daje??? Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi. Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težav Koliko kil pa ima zdaj Alja? Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5 Vmes je šla dobre pol kile dol. Mislim, da se nimaš kaj sekirat Na fotkah izgleda zdrava, primerno hranjena punca Jaz tudi ne razumem, kaj toliko komplicira tale tvoj P . A ne bi še koga drugega vprašala za menje, da se vsaj ti ne bi toliko sekirala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 8:59:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Res vsem najlepša hvala za moralno podporo, vsaj tule se lahko ornk zjokam in dam iz sebe, ker je res težko in sem tako zbita, da se bojim, da se mi že pozna na zdravju Ampak ne vem, kaj naj. Nočnih varušk se ne da najeti Zdaj pa jokam skupaj s tabo. Tako rada bi ti pomagala pa ne vem kako To ni fer!!!! IZVIRNO SPOROČILO: kodrana bom pokazala. ko se bom uštimala in pofotkala, bom dala gor. je pa črna obleka do kolen, pod prsmi ima bel trak, na prsih pa je dvojni sloj.. črna in spodaj bela. zraven pride še kratek blazer. pa črne mrežaste nogavice ter črne balerinke z majčkeno petko. je dovolj tudi dovolj elegantna, da jo imam okomot za zagovor diplome. tud ni preveč odprta. mah, idealna. ko sme že čist obupala, sem pa našla.. Sliši se super, komaj čakam, da vidim Opa, tudi jaz komaj čakam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:02:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Uuuu, ste turbo vklople sem danes dežurna Pa popisat moraš 19. del Ste kar pridne tako, da mi ne bo treba pisat litanij Ampak 20 del pa moramo odpret Ja to bo itak zdaj mala malca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:06:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso TamaraJ, če bereš, en kup ti pošiljam in za tvojega . Tudi jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:07:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice Uauuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:09:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutraj Le kaj jo daje??? Midva z dragim pa sva gledala film Marley and me (sem se na koncu fino zjokala) pa se je Gal vmes tudi zbudil in nekaj jamral in jokcal. Še sreča, da sem bila še budna, ker drugače tudi jaz težko nazaj zaspat. Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi. Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težav Eh pusti te kilce. Naš je tudi med lahkokategorniki. Nam pa P HB nič ne teži.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:11:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutraj Le kaj jo daje??? Ojej, kaj bi jaz dala za eno samo nočno zbujanje... Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi. Pojma nimam, ampak mali se dere, če čuti, da ga hočem nazaj uspavat. Ko imam dosti in ga dam sedet na tla, pa hopla nad igrače in je ves srečen Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težav Koliko kil pa ima zdaj Alja? Ne vem, ker je nisem tehtala, mislim, da okoli 10kg. Bomo videli 26.5 Vmes je šla dobre pol kile dol. Naš ima le okrog 9 kg . Bomo pa tudi mi točno videli 26.5.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:14:44
|
|
|
|
Anitka
|
Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:21:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kasso full lepe torte , kako pa narediš mucka? KLIK po temle načrtu. Jaz sem najprej dala kremo notri, potem pa razrezala in postavila koščke na mesto. na koncu pa še dekorirala. KLIK - tu je še veliko drugih načrtov za torte KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 9:36:57
|
|
|
|
špelin@
|
Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! . Upam, da bo vsaj pol ure spal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:02:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! . Upam, da bo vsaj pol ure spal. Lepo bi bilo, da bi potegnil najmanj urco in upam, da si tudi ti lahko v momentu zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:03:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kasso full lepe torte , kako pa narediš mucka? KLIK po temle načrtu. Jaz sem najprej dala kremo notri, potem pa razrezala in postavila koščke na mesto. na koncu pa še dekorirala. KLIK - tu je še veliko drugih načrtov za torte KLIK Pridna. Meni se ne bi dalo tako truditi Sem preveč lena za te zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:04:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! . Upam, da bo vsaj pol ure spal. Lepo bi bilo, da bi potegnil najmanj urco in upam, da si tudi ti lahko v momentu zaspala. Podpišem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:05:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Kasso full lepe torte , kako pa narediš mucka? KLIK po temle načrtu. Jaz sem najprej dala kremo notri, potem pa razrezala in postavila koščke na mesto. na koncu pa še dekorirala. KLIK - tu je še veliko drugih načrtov za torte KLIK Pridna. Meni se ne bi dalo tako truditi Sem preveč lena za te zadeve Estrella sva že dve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:06:33
|
|
|
|
Anitka
|
Tako, z Galom sva opravila danes manj zdrav zajtrk - krof z marmelado, zdaj greva pa na sprehod.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:16:46
|
|
|
|
barbaw
|
Hali halo! Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. uživajte!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:42:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ooooooooooo kak je srčkana.. a že sama je z žličko? včasih, ko pokaže zanimanje, ji dam žličko, da še sama kaj paca. vse gre ok, samo iz žličke še ne zna vredu zagrabit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:42:53
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro... ... po peklenski noči sem brez besed!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:43:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana v soboto sem bila v ljubljani in sem končno našla nekaj primernega za oblečt zase za 2 poroki in ob enem še zagovor diplome ter valeto od moje sestre-kjer bom nekaj brala.. zelo zelo sem veslea! in izjemno zadovoljna. se mi zdi, da mi tud zelo paše:). za novo garderobo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:43:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu pridna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:45:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso TamaraJ, če bereš, en kup ti pošiljam in za tvojega . podpišem! še zdej se spominjam, ko mi je kolegica sporočila žalostno novico Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice za super torto in pacanje po torti! se je že vredu navadla na očala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 12.5.2009 10:47:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes je mala sper vstala okoli 1h samo tolk, da je spila par požirkov čaja in že spala. Me pa tako to zdrma, da ne morem zaspat in potem sem kot zombi zjutraj Le kaj jo daje??? tudi eva mi je okrog 2. ure spila celo flaško čaja! Špelin@: tole nespanje je pa res čudno. Mora bit že res orng presežek energije, da tako malo spi. Saj veš zaradi teže se jaz vedno sekiram, ker mi ni lahko poslušat kako ima premalo kil. Z Andražom ni bilo teh težav evo sem ravno danes tehtala v plenički in ima 9,7kg! ni šans, da mi potroji porodno težo do naslednjega tedna!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?