|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
12.5.2009 10:47:18   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
12.5.2009 10:47:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! user posted image . Upam, da bo vsaj pol ure spal.

sta se naspala?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
12.5.2009 10:48:18   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Hali halo!

Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. user posted image

uživajte!!!!!

user posted image user posted image user posted image za pridne delavce!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
12.5.2009 10:49:51   
barbaw
Prebrala sem samo nekaj strani, ostalo bom pa probala kasneje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
12.5.2009 10:49:54   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

itak od kar sem začela delat nisem niti enkrat skuhala, moram spet malo pohvalit mojo mami, v času moje odsotnosti mi čuva AT, pospravi komlet stanovanje, opere-spegla perilo, sesa vsak dan, pa še skuha za AT in za najuuser posted image user posted image mami moja rada te imam, zlata siuser posted image

Tale tvoja mami je vredna vsega zlata na tem svetu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
12.5.2009 10:50:00   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jutro

sem zelo žalostna, tako da sploh nimam volje pisat..pa vseeno da vam povem zakaj
včeraj dopoldne  sedim na kavici s kolegico in  me kliče user posted image , da ga peljejo na urgenco, ker si je zlomil nogo...
Valda cela panična letim tja in čakam z njim do 16h popoldne,ko je šel na operacijo..ima 3x zlom noge od kolena do gležnja..vse skupaj pa se je zgodilo zarad ene zajebancije, ker je stokilski kolega padel na njega..in zato sem besna kot ris.. dobil je šraufe v nogo in čaka ga 3 mesece okrevanja..tako da se lahko poslovim od morja in celega poletja..user posted image
Zdej pa grem Nejčka zrihtat..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo čimbolje okreval!!!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
12.5.2009 10:50:02   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Noč je bila katastrofalnauser posted image .Spat sem šla ob polnoči,pa najprej nisem zaspala zaradi živcev,potem se je pa še Tilen zbujal.Vglavnem včeraj mi je Nejc skrajšal življenje za par letuser posted image .Ob 22. se je zbudil z jokom,ker ni mogel dihati.user posted image Sva letela na dežurno-razlog:virusni laringitis.Dobil je inhalacije z ventolinom,v ponedeljek imava kontrolo pri P,če bi se pa poslabšalo,pa takoj nazaj na dežurno.A sedaj je kar vredu,kot da ne bi bilo nič.
Včeraj sem bila ekspresno v Kranju v 10. minutah,ponavadi rabim 20.Še dobro,da ni bilo nobenega policaja nikjer.
Tilnu pa se mi zdi,da tudi že malo iz noska tečeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
12.5.2009 10:52:09   
suzy85
evo, končno sem prišla do kavice! jo je mami skuhala, sam sem mogla še evi dat za jest in jo spat spravit.
sem snoči do 00.30 likala in mi je uspelo uničiti kup perila! user posted image sam me čaka že novi! user posted image grem pa zdle okna umit, dokler še ni sonca na njih.

eno user posted image
koliko mesa bi potrebovala za piknik v soboto? kupiti nameravava čevapčiče in perutničke, bo pa pribl. 20 oseb. nekje sem brala, da naj računam 1kg mesa na 4 osebe - je to ok?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
12.5.2009 11:08:07   
nia5
Jutro user posted image
Spali smo odlično, je spala v svoji postlci do osmih user posted image , mene pa je ob pol osmih zbudila muha user posted image , sem satana lovila 10 minut, preden mi je uspelo, pa še tiho sem morala to opravit.
Nekako nisem prave volje danes, neka sitna sem user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
12.5.2009 11:09:37   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz pa čakam stroj da opere, da ga še obesim. Pa ni mi za spat, jutri bom pa tulila, ko bo budilka norela.

Jaz pa hočem še 5 postov naklofat, da bom okrogla user posted image

Glej, da ne boš zaradi česa drugega okrogla user posted image

Bog ne daj, zdaj še pač ne user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
12.5.2009 11:09:57   
Anitka

Hali halo!

Jaz se samo javljam, da boste vedele, da smo ok. dela potekajo na polno, časa ni, zvečer pa sem preveč utrujena. ostala sem 18 strani nazaj, nimam pojma kaj se dogaja, bom pa probala kaj prebrat če bo šlo. Če pa ne bo šlo, se vam pa vsaj javim kako smo. user posted image

uživajte!!!!!

Oj zgubljenauser posted image Verjamem, da si zvečer le še za v posteljo. Me veseli, da z deli lepo napredujete.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
12.5.2009 11:12:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro user posted image
Spali smo odlično, je spala v svoji postlci do osmih user posted image ,

Pridna Niauser posted image user posted image user posted image
mene pa je ob pol osmih zbudila muha user posted image , sem satana lovila 10 minut, preden mi je uspelo, pa še tiho sem morala to opravit.

Ja mrčes presneti nam že nagajauser posted image
Nekako nisem prave volje danes, neka sitna sem user posted image

PMS?user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
12.5.2009 11:13:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

evo, končno sem prišla do kavice! jo je mami skuhala, sam sem mogla še evi dat za jest in jo spat spravit.
sem snoči do 00.30 likala in mi je uspelo uničiti kup perila! user posted image sam me čaka že novi! user posted image grem pa zdle okna umit, dokler še ni sonca na njih.

Joj ta opravila. Nikoli jim ni koncauser posted image user posted image

eno user posted image
koliko mesa bi potrebovala za piknik v soboto? kupiti nameravava čevapčiče in perutničke, bo pa pribl. 20 oseb. nekje sem brala, da naj računam 1kg mesa na 4 osebe - je to ok?

Mislim da je to to.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
12.5.2009 11:14:23   
nia5

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a Eva že sama papa? Imamo isti slinček user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
12.5.2009 11:15:18   
Anitka
Jaz sem pa danes malce user posted image Je bila danes ena prometna nesreča v kateri je umrlo dekle staro šele 23 let. Sem jo bežna poznala, saj je doma nekaj km stran.

Naj počiva v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
12.5.2009 11:15:52   
nia5

NIA5

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

ZA 3000 POSTOV

user posted image   user posted image   user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
12.5.2009 11:18:14   
tilči
Mi smo s sprehoda.user posted image  Smo šli user posted image nahranit in spomine obujat na lanskoletno srečanje.user posted image
user posted image
Je kateri kaj znano? Takrat nas je bilo kar precej zbranihuser posted image

Nejc je bil malo na igralih,tako da mu ni bilo dolgčas,ker ni šel v vrtec.P je svetovala,da naj bo še malo doma,zunaj je pa lahko.user posted image
Tilen je omagal in sedaj spiuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
12.5.2009 11:18:47   
nia5

Dobro jutro...

... po peklenski noči user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste včeraj pridno čvekale user posted image No, Gregija nama je uspelo spravit spat šele ob pol enajstih, sploh ni hotel zaspati!!! Takoj za njim sem mrknila tudi jaz. A kaj, ko se je mali zbudil že ob 23:23 user posted image In potem se je začela "zabava" user posted image Eno uro sva ga na vse možne načine poskušala uspavat (ja, tudi avto...), ampak brez uspeha. Mali je bil kot na "speedu"!! Haloo?! No, malo pred eno sem ga ruknila na tla in se je dobro uro divje igral - razmetaval domine, metal žogo,... user posted image Potem sva se z user posted image ponovno dooooooolgo mučila, da je okrog pol štirih zaspal. No, do jutra (do 7h) se je zbudil potem še 2x in vsakič težil in vpil po pol ure. Ne pa ne spat! Pišuka, včeraj je spal 2x - dop. 1 uro, pop. 20 minut, pa ne more imeti toliko spanja dovolj, no user posted image

Aja, včeraj smo bili pri P in je našo pediatrinjo spet nadomeščala tista prekleta kokoš od anesteziologinje, ki celo ni bila prepričana, če ima mali res norice!!! user posted image user posted image Niti teh kur.čevih vodenih izpuščajev ne pozna! Sem bila pri njej notri točno 20 sekund, potem sem se raje obrnila in šla, ker bi jo po enournem čakanju samo še v gobec sunila! Na srečo sem potem vse uredila s sestro, ta boga reva ga pa res naje.be pri tej glupači, ki se igra zdravnico user posted image user posted image user posted image In tako se niti okrog nespanja nisem imela s kom pogovoriti, ker naše P ni bilo... user posted image

Kaj sploh taki ljudje imajo v zdravstvu za iskat user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
12.5.2009 11:20:35   
tilči

Jaz sem pa danes malce user posted image Je bila danes ena prometna nesreča v kateri je umrlo dekle staro šele 23 let. Sem jo bežna poznala, saj je doma nekaj km stran.

Naj počiva v miruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
12.5.2009 11:21:16   
nia5

nina7, dobro opravi na NS user posted image user posted image

kodrana, super, da si našla nekaj lepega za obleč - a boš dala gor kakšno fotko, ko boš to nosila? Saj veš, firbec user posted image Me zanima, kakšne barve in model si izbrala.

Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk.

Aha, pozabila sem vam povedati, da ta teden v vrtec in domov malo piko vodi velika - zdaj je že čez magično mejo dopolnjenih 10 let in tudi po zakonu lahko user posted image Je velika ful hecna, ker zdaj šiba iz šole, da je čimprej v vrtcu user posted image

user posted image user posted image user posted image za veliko piko

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
12.5.2009 11:24:16   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tako, jaz sem stuširala Gregca, ga namazala s hladilno peno (mu ful paše, kar očke pripre in otrpne, ko ga mažem), zdaj pa mu grem narest zajtrk.

Tudi Varja je uživala, ko sem jo mazala user posted image
Joj, bogi vi, sploh si ne predstavljam, kako vsi trpite zaradi nespanja. Ampak zdaj pa bi bil že čas, da se to malo umiri, a neuser posted image

Nina7 user posted image user posted image user posted image za NS

TamaraJ, če bereš, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam in user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image .

Včeraj sem spet pekla tortico za mojo frčafelco, pa tudi pustila sem ji, da se je izživljala nad koščkom tortice user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ful je lepa tortica, še lepša pa Varja z očali, prav srčkana je user posted image
A se je že navadila na njih? Mi imamo pa ju3 pregled user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
12.5.2009 11:25:10   
špelin@

Gregca sem uspela uspavat, grem še jaz zdaj poskusit malo zapret oči, čeprav sem tako zbita in prečuta, da ne vem, če bom lahko zaspala. Kako ironično! user posted image . Upam, da bo vsaj pol ure spal.

sta se naspala?

Gregi je potegnil kar celo uro user posted image Jaz pa nisem mogla zaspati, sem samo mižala in razmišljala o tem, kako bo luštno na morju...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
12.5.2009 11:25:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi smo s sprehoda.user posted image  Smo šli user posted image nahranit in spomine obujat na lanskoletno srečanje.user posted image
user posted image
Je kateri kaj znano? Takrat nas je bilo kar precej zbranihuser posted image

Nejc je bil malo na igralih,tako da mu ni bilo dolgčas,ker ni šel v vrtec.P je svetovala,da naj bo še malo doma,zunaj je pa lahko.user posted image
Tilen je omagal in sedaj spiuser posted image

Zelo znanouser posted image Sem le 4 km stran

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
12.5.2009 11:25:43   
špelin@

Hali halo!

uživajte!!!!!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
12.5.2009 11:25:48   
špelin@

Se nisem pohvalila, včeraj sem si po dolgem času uspela jti in kupiti nove hlače v s. Oliverju.user posted image

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?