mojčca
|
Jutro punce Dopust smo preživeli in bilo je super. Kar se tiče vremena je ful pihalo, malo je bilo oblačno, pa tudi sonček smo imeli. No, edino v četrtek dopoldan je deževalo, drugače pa je bilo vreme kar super (edino ponoči je večkrat deževalo, samo ni panike). Se moram pa pohvaliti, ker je naša Manca včeraj sama 2x preplavala bazen (enkrat tedensko hodita z na telovadbo na razgibavanje in se tam učita tudi plavati). Če bo vse po sreči, gre z razvojno tudi junija za 5 dni na morje, čisto sama. Ne vem, kako bo vse skupaj izpadlo, ampak jo bomo dali. Gredo pa v Novigrad, potem pa imajo še enkrat kao mini počitnice in sicer za dva dni (mislim da gredo v Bohinj), tam pa so en dan sami, naslednji dan pa pride še ostala družina in en dan preživimo skupaj. Včeraj je šel pa moj ati v bolnico, da so mu vzeli ven kanilo, sedaj pa bo par dni na opazovanju da vidijo, če diha v redu. Zaenkrat je slišati kar dobro, vsaj, kar sva govorila po telefonu. Sem ful vesela, da mu gre dobro. Ste bile pa pridne, kar se tiče pisanja. Pokomentirala vas bom kasneje, ker moram vse še enkrat prebrati (sem prvič bolj na hitro, pa še tisto, kar sem hotela komentirati, sem seveda pozabila ). Nosečnice, upam, da ste v redu in da vaši otročki pridno brcajo (no, edino Zalbi bo morala še malo počakati na prve brce). Aprilčica, sem prav vesela, ko vidim, da tvoja nosečnost lepo napreduje. Se je kar lepo izteklo glede na to, da je bilo na začetku vse skupaj videti kar hudo. Ja, bomo še naprej držale pesti, nehale pa jih bomo pisati, ko nam sporočiš veselo novičko (nič hiteti, ti kar lepo počakaj do roka ). Piškotek, a ste vi že dobili hišico za Nejca???? Če ste jo, plissssssss, kakšne slikce. Ja, obljubim, bom poslikala našo hišico in naredila album, ampak ni časa. Punce, a bi se zmenile za kakšno kavico na Zbiljah???? Bi vas že rada videla v živo in malo počvekala. Lahko gremo na kavico, na en sprehod, potem pa še na igrala (otročkom ne bo dolgčas, nam pa tudi ne ). Če je katera za, kar povejte. Grem delati, pa danes grem pol ure prej ven iz službe, ker imam roditeljski sestanek za Manco (v vrtcu ).