|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Frizerka Ribnica-Kočevje
7.5.2009 19:21:05   
sayuri
Menčy, vidim, da si doma zdajle. Čez 20 min bom pri tebi, da ti dam vrečko user posted image . Grem lih po mleko v Laze...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.5.2009 20:04:56   
smrka
Helou punce!
Sem vas prebirala, pa nisem vedla kaj naj komentiram, ker sam neke copatke narocate, pa posiljate ZS-je  user posted image
Mi smo OK, otrocek mi je zaspal, desc gleda nogomet, jest pa zdej na netu visim... potem bom sla pa prebrat kako knjigo. Mi mamo gnilo vreme, dez pa veter.. brrrr.. pravjo da je prisla nazaj jesen..  potem veste kako vreme mamo. Upam sam da nebo tako celo poletje, ker ima da znorim!user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
7.5.2009 20:57:08   
klavdi*
PIKICA: Evo pa sem najdla vašo hišo kjer živite sem se kar do nje zapeljala in se nato obrnila in šla domov.user posted image user posted image Moža sem vidla pri sosedovih nasproti vaše hiše.Ura pa je bila 5 minut do 8.user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
7.5.2009 21:15:25   
Menčy
NOGICA - MA KJE SI? SI DOBILA SPOROČILO ZA COPATKE?

A MA KATERA MAIL O D NOGICE?PROSIM, ČE MI GA NAPIŠE...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
7.5.2009 21:17:01   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Helou punce!
Sem vas prebirala, pa nisem vedla kaj naj komentiram, ker sam neke copatke narocate, pa posiljate ZS-je  user posted image
Mi smo OK, otrocek mi je zaspal, desc gleda nogomet, jest pa zdej na netu visim... potem bom sla pa prebrat kako knjigo. Mi mamo gnilo vreme, dez pa veter.. brrrr.. pravjo da je prisla nazaj jesen..  potem veste kako vreme mamo. Upam sam da nebo tako celo poletje, ker ima da znorim!user posted image

HUDOOO, UPAM DA TO K NAM NE PRIDE user posted image , ŠCŠCŠCŠCŠC...saj pri nas je sedaj lepo user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
7.5.2009 21:19:08   
Anonimen
Menčy evo mene user posted image user posted image user posted image . Zdajle smo domov prišli. Grem ZS-je brat.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
7.5.2009 21:26:56   
Anonimen
Menčy naročilo za Zarjo sem dobila, samo nimam naročila katerega naj bi mi poslala zjutraj. Poglej ZS, kjer te čaka moj mail, če ti bo lažje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3307
7.5.2009 21:40:12   
Menčy
NOGICA: evo, poslal sem ti ga še 1x na ZS...
preveri drugače ga pošljem na mail

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
7.5.2009 22:04:01   
Anonimen
Menčy dobila in že naročila user posted image user posted image user posted image

Zdaj imam vse. Če katera še potrebuje naj kar pove.
sayuri tebi pa povem kateri bodo, ker tudi sama ne vem ali se prve da naročit ali ne.

Copatki bodo do nas prispeli nekje v roku 14 dni, ker naroča samo po dva para na dan. Malo se boste načakale. A katera kaj nujno rabi? Drugače sem naročala tako, da bom za vsako dobila posebej paketek.

seny hvala za poslano za Taro user posted image user posted image user posted image Veš kako rada je v tem stolčku, samo ograjico smo morali kar pospravit. Tole preobleko moram pa že oprat, ker jo je takoj vso poteptala in je vsa od zemlje user posted image user posted image , potem jo pa končno namontiram gor, prid kej naokrog, da prekontroliraš če sem prav dala. Pa še račun prosim user posted image

Muklla ti bom še danes poslala obljubljeni mail.

Midve s Taro sva ble pozno popoldne v gozdu, sva do konca nabirale vršičke. Se je pa Tara plazila po raznoraznem grmovju in visoki travi. Ker se sama fullllllll bojim kač vedno ko vidim kakšno visoko travo in dračje pomislim na kakšno kačo. Pol gremo pa domov (smo bli v hribih) in sredi ceste zagledam ogromnega gada. Ko bi ve vedle kako me je zmrazilo. Sej niti ne bi porajtala, samo je šel pred nami brat z motorjem in se je ustavil in mi ga kazal. Komaj sem šla z avtom mimo, sem imela filing, da bo kar noter prilezel. Grozauser posted image user posted image user posted image . Pa tako sem upala, da bo manj te golazni, ko je bla taka huda zima.
Da ne govorim o klopih. Tara sicer ni imela nobenga na sebi in tudi takoj sem jo skopala ko sem prišla k babi, samo od brata punca je imela pa 4 na sebi, brat dva, jaz pa tud nisem nobenga zasledila. Noro. Dejte se namzat preden greste v gozd.

Jutri imam kar nekaj stvari pred sabo, med drugim še en razgovor. Bomo vidli kako in kaj.
Zvečer se pa vidimo, jaz upam, da bom uspela vsaj kufer z izdelki spakirat do večera user posted image user posted image user posted image Sej se hecam ampak ponavad pol vse zadnje minutke lovim.
pikica tvojo tel. imam, tako da pričakuj klic, ko se bom odpravljala k tebi, ker ne vem kje živiš.
klavdi vidiš kok fajn si se tole spomnila, lepo da si si ogledala kje je pikičin domek

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
7.5.2009 22:16:28   
Menčy
torej, sam na hiter, da se še jaz javim, saj sem cel dan v diru
včeraj torej bila pri SAYURI-BILJO JE LEPO, user posted image SUPER, mala 1xna, naš čmrlj pa siten kot muha-bolj nenavadno za njega, ampak preživela sem lepo dopoldne

nato sem šibala domov po novo garderobno opremo, in zbrisat rito, ter se  bolj pokazat, kot pregledat k dr. Marolt, tam seveda srežčala MUKLLO in KLAVDII user posted image , lepo je bilo videti znane obraze...
kako pa TOBIJA?user posted image
teža - 10 kg
višina - 75cm
obseg glave - 46cm
torej zrasel za 10 cm in se zredil za 1 kg user posted image
komentar doktorce: "ja, mere za 1-letnika, mlajku se prav" nč razrajčenu-polnomastnu"
pleza že , a ne? in see dviga ob opori?
NE, KOMAJ EN TEDEN DOBR SEDI , me je kar nekam čudno gledala, kako da eš ne, pol je vidla za razvojno napotnico Lušinove in se je začela nekaj opravičevat, da je bil pri 6. mesecuh čist ok,
ampak da to pa je pol za razvojno...
koža kakršna je , jo cajtajte kot do sedaj in na svidenje
KAJ PA KRI? 
KAJ PA KRI? 
KAJ PA KRI? 
KAJ PA KRI? mi je odzavnjalo v glavi... in res vprašam sestre, če to pri 9. mesecih ne pravijo? user posted image
in so mi rekle da ne,  če je letos že bil pregledan in res je bil 1x v začetku januarja- ampak od takrat je minilo skoraj 5 mesecev user posted image user posted image
pol pa prleti ven M. s listkom za kri in reče : pa še kri naj pregleda, sestra pa : saj ej bil januarja, ona pa:
pa še kri naj pregleda,
in tako sva pregledala kri in
ugotovila, da ima mejni HEMOGLOBIN, torej več meska, jajčk, jetrc bo treba papcat,
ampak kaj, če ne bi pregledali, ja bi jaz ga pa še naprej tak futrala, pa nč na pregled čez mesec šla, HB bi pa še naprej padal user posted image pa sem bla spet jezna ko user posted image
olala
ne vem kaj naj še rečem
no takole je bilo včeraj
za desert mi je pa spet iz postelje padu user posted image , čeprav je bil ves oblazionjenuser posted image je vse zrinu dol in hvala bogu najprej na blazine pristal pol pa se skotali še naprej....jojjojjoj user posted image

no pa nočka

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
7.5.2009 22:21:02   
Menčy
NOGICA - HVALA!!!in upam, da se boš ti to naučila po ebayu surfat, saj so cipatki tak lepi, da bi jih naročala še za kasneje
pa spet si bla pridna
in se nisi nič pri meni ustavila, titititi
no, pa kašljali ne bomo user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
7.5.2009 22:25:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdi*

PIKICA: Evo pa sem najdla vašo hišo kjer živite sem se kar do nje zapeljala in se nato obrnila in šla domov.user posted image user posted image Moža sem vidla pri sosedovih nasproti vaše hiše.Ura pa je bila 5 minut do 8.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  klavdi si pa faca. Hja, ko mačke ni doma, miši plešejo, pravijo. Sem bila pa par minut kasneje tudi jaz doma. Drugič če me ne bo, kar pri možu počakaj, zna tud on dobro kavo skuhat user posted image user posted image

(odgovor članu klavdi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
7.5.2009 22:43:42   
Anonimen
Dober večer!

Danes je bil zame zelo naporen dan. Shopping v Ljubljani, sem spet preklela celo Ljubljano, gužvo, parkinge... Kupila sem si nekaj za oblečt za našo poroko, pa nekaj za Lano, pa hop v Mullerja in domov na kosilo. Popoldan pa v Kočevje na nego obraza user posted image .

Seny- sva se mi2 srečale danes ob 17:33 v Prigorici? Potem sem pa še tvoj avto videla ob 19:48 parkiran pred dnevno sobo user posted image user posted image user posted image

Sayuri- tebe sem srečala v križišču pred Žuljem, zdaj vem da si šla po mleko user posted image

klavdi- sem se pozanimala zdaj pri možu, če je kakšen avto obračal pri nas user posted image  No, zdaj vem da si imela 2 otroka v avtu, in to v Opel Corsi, in da si full gledala naokoli user posted image user posted image

Pikica- ma ti si carica, vse imaš pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nogica- bomo na predstavitvi samo RR, sem se odločila. Če bi jih bilo več, jih nimam niti kam posest. Pa preveč Bandidosov bi bilo treba hladit user posted image
Lepo preživi jutri dan, če pozabiš kufer- nič se sekirat, tud brez kufra bomo imele kaj počet user posted image user posted image user posted image
Bom ti posredovala mail, ki sem ga poslala klavdi- kje sem doma, drugač pa seveda, imaš mojo št. in pokliči.

Muklla- pa daj pridi še ti. Bo moj mož še Špelo prevzel v varstvo. Saj on to obvlada z levo roko. user posted image  Ma če bi ga vprašala, bi po mojem rekel da brez problema user posted image

Menčy- samo da s Tobijem ni nič narobe. Pa ga daš na zakonsko posteljo spat? Je pa drugač konkreten fantek, lepe mere, lepa kilaža.

Kako velike copatke pa ste naročale?? Menčy, Sayuri??? 12-18 al manjše? No, saj sploh ne vem če imam še čas za naročilo..

smrka- user posted image user posted image user posted image  res je, sami copatki in ZS user posted image   Pa ne pošiljaj vašega vremena k nam. Prosim! user posted image  Bomo mi raje našega k vam, ok?

Grem še kakšno stvar malo prečekirat, potem pa spat, ker sem resnično utrujena...

Nočko!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
7.5.2009 22:46:26   
Anonimen
in se nisi nič pri meni ustavila, titititi

Menčy joj prav nič ne grem mimo tebe. Danes me je prišel iskat brat, sem šla v naš konc vršičke nabirat in sem se pozno vrnila. Obljubim ,da se enkrat v teh dneh prikažem z rožicami. Če se ne motim je jutri popoldne in v soboto dan za sajenje, moram pogledat v koledar.

klepetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
7.5.2009 22:54:25   
Anonimen
parkiran pred dnevno sobo

user posted image user posted image user posted image A ste kak fajn film gledali user posted image user posted image user posted image

Pikica- ma ti si carica, vse imaš pod kontrolo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res, le kako ji uspe user posted image user posted image user posted image

Bom ti posredovala mail, ki sem ga poslala klavdi- kje sem doma, drugač pa seveda, imaš mojo št. in pokliči.

to se pa res ne obremenjujem, okrog 7-ih grem od doma, do ene 10-ih te bom že našla, drugač pa spijte tiste bandite pol pa spat user posted image user posted image user posted image ej sej res, kako pa veš, da je bla klavdi s corso user posted image user posted image user posted image mogoče sem se jest tam kje zgubilauser posted image user posted image user posted image , itak ne vem kje si

No, saj sploh ne vem če imam še čas za naročilo..

še, še,... mi je sporočila, da lahko še ti kar povej če kaj rabiš

menčy ja ubogi Tobija, samo da ni blo kej hujšga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.5.2009 23:03:46   
Anonimen
Sem prišla še malo nazaj pokukat, z istim namenom kot nogica user posted image

nogica- imaš ZS (smrka vidiš, tudi jaz sem padla not user posted image user posted image  )
a kako vem? moj mož ima vse pod kontrolo, nič bat. Zojo je dal spat, potem je šel pa z Lano ven naprej čekirat kaj se dogaja okol hiše. In potem je videl tud klavdi, kako vneto išče našo hišo user posted image  Pa še otroke si je naložila v avto, da je lažje našla user posted image
naročilo- moram preverit glede številk, Seny je rekla, da so une od 12 mes. naprej full velike user posted image

klepetka- user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.5.2009 23:12:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

parkiran pred dnevno sobouser posted image user posted image user posted image A ste kak fajn film gledali user posted image user posted image user posted image

Zihr, ja- celovečerca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil pikica** -- 7.5.2009 23:26:40 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.5.2009 23:15:16   
Anonimen
Ej punce, pa kaj je to kaj novega??
Naslov imamo spet Frizerka Ribnica-Kočevje?? user posted image  Eh, te Karmen se pa res ne mormo rešit kar tako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
8.5.2009 6:50:14   
klavdi*
DOBRO JUTRO PUNCE
NAJPREJ ŽELIM VSAKEMU OD VAS  ENO VELIKO SKODELICO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
IN PREVSEM PRELEPO SONČNO JUTRO.KJER BI NAJRAJE TRENUTNO LEŽALA PODuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
8.5.2009 6:55:59   
klavdi*
PIKICA vidim,da ima tvoj mož res vse pod kontrolouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja res sem bla z OPEL CORSO sam danes se bom k tebi prepeljala z OPEL ZAFIRO.Ker CORSA je od mamice in jaz mojega avta pač nisem imela doma.No se vidimo zvečer mogoče  bom zamudila nekje 10 minut.In sedaj ko vem kje stanuješ ziher se ne bom zgubilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
8.5.2009 7:41:45   
seny
Dobro jutro,

Bravo Tobija za mere user posted image user posted image user posted image user posted image .In user posted image user posted image user posted image  za padec , hvala bogu , da ni nič...Aja , a kri pa samo enkrat letnouser posted image user posted image mislim, nebi zgubljala besed , ker je brez veze....Kaj pol sploh potrebujemo zavarovanje (in sploh ni tako poceni) , če potem šparajo na vseh koncih in to še pri otrocih .....to je za zjokatuser posted image .Šparanje je tud mojo sodelovko pripeljalo ......same veste kam....., ker ji v dveh mesecih , ko je hodila k zdravniku tudi kri niso pregledaliuser posted image ...
menčy, flaška user posted image user posted image user posted image , da ne pozabimuser posted image user posted image user posted image
pikica , nisem bla jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image M. je bila , je imela moj avto , ker ima svojega na servisu. A ti si mislila , da ga pa kar v dnevni sobi štekamuser posted image user posted image user posted image user posted image in to ob taki uriuser posted image user posted image
nogica , držim pesti za današnji razgovor.user posted image
sayuri , kako kaj danes ? So zobki zunaj ? Stanje kaj boljš?user posted image user posted image user posted image user posted image  za izlet.Res si carica , jaz pa cincam, al bi, al se nebi, s Tijo odpeljala v Lj.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
8.5.2009 10:01:10   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

to se pa res ne obremenjujem, okrog 7-ih grem od doma, do ene 10-ih te bom že našla, drugač pa spijte tiste bandite pol pa spat user posted image user posted image user posted image ej sej res, kako pa veš, da je bla klavdi s corso user posted image user posted image user posted image mogoče sem se jest tam kje zgubilauser posted image user posted image user posted image , itak ne vem kje si

Pa kaj imamo vse corse al kaj?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
8.5.2009 10:01:39   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Ej punce, pa kaj je to kaj novega??
Naslov imamo spet Frizerka Ribnica-Kočevje?? user posted image  Eh, te Karmen se pa res ne mormo rešit kar tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ziher je ena komentirala ali odgovarjala na en ful star post, pol smo pa vse njo naprej.

Ne ti men o Karmen. Bi jo mogla obiskat, pa ne vem kdaj. Tle dol namreč ne najdem enake njej.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
8.5.2009 10:07:48   
dulcinea
Men se zdi, da je Seny prva to nardila, pol ste jo pa vse citirale, al pa pri njej stislne odgovor in se je naslov spremenu. No od zdaj naprej morte pri meni pritisnot odgovor, pa se bo naslov spet nazaj spremenil.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
8.5.2009 10:11:31   
Anonimen
Dobro jutro!

Sem prišla po kavico. Jaz sem jo dobila danes v posteljo, pa zajtrk tudi. user posted image
L&G sta pri zdravniku, na kontroli. Lana je začela zdaj še kašljat. user posted image  Zoja se je končno umirila in zaspala. Je čisto divja, vsak dan kaj novega pogrunta. Vsak dan stoji dlje na nogah brez opore, sicer so to sekunde, pa vseeno user posted image

Seny- ma ne, nisem jaz mislila da si ti v dnevni sobi. Priznam pa, da nisem pomislila na M., ampak na tvojga možka, sem mislila da se je šel mal ohladit po vročem dnevu user posted image
Menčy- tebe tudi danes ni, a ne? Škoda. user posted image

Dulcinea- ma moram jaz teb o Karmen. Ker moram nujno, nujno na njen stol sedet. In to naslednji teden.

Grem pižamo dat iz sebe, pa na teraso kofetkat.. Potem moram pa solato delat, imamo jutri piknik. Skuhano je pa že za kosilo, je včeraj možek kar za 2 dni skuhal user posted image  Imejte se lepo, se vidimo!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.