Menčy
|
torej, sam na hiter, da se še jaz javim, saj sem cel dan v diru včeraj torej bila pri SAYURI-BILJO JE LEPO, SUPER, mala 1xna, naš čmrlj pa siten kot muha-bolj nenavadno za njega, ampak preživela sem lepo dopoldne nato sem šibala domov po novo garderobno opremo, in zbrisat rito, ter se bolj pokazat, kot pregledat k dr. Marolt, tam seveda srežčala MUKLLO in KLAVDII , lepo je bilo videti znane obraze... kako pa TOBIJA? teža - 10 kg višina - 75cm obseg glave - 46cm torej zrasel za 10 cm in se zredil za 1 kg komentar doktorce: "ja, mere za 1-letnika, mlajku se prav" nč razrajčenu-polnomastnu" pleza že , a ne? in see dviga ob opori? NE, KOMAJ EN TEDEN DOBR SEDI , me je kar nekam čudno gledala, kako da eš ne, pol je vidla za razvojno napotnico Lušinove in se je začela nekaj opravičevat, da je bil pri 6. mesecuh čist ok, ampak da to pa je pol za razvojno... koža kakršna je , jo cajtajte kot do sedaj in na svidenje KAJ PA KRI? KAJ PA KRI? KAJ PA KRI? KAJ PA KRI? mi je odzavnjalo v glavi... in res vprašam sestre, če to pri 9. mesecih ne pravijo? in so mi rekle da ne, če je letos že bil pregledan in res je bil 1x v začetku januarja- ampak od takrat je minilo skoraj 5 mesecev pol pa prleti ven M. s listkom za kri in reče : pa še kri naj pregleda, sestra pa : saj ej bil januarja, ona pa: pa še kri naj pregleda, in tako sva pregledala kri in ugotovila, da ima mejni HEMOGLOBIN, torej več meska, jajčk, jetrc bo treba papcat, ampak kaj, če ne bi pregledali, ja bi jaz ga pa še naprej tak futrala, pa nč na pregled čez mesec šla, HB bi pa še naprej padal pa sem bla spet jezna ko olala ne vem kaj naj še rečem no takole je bilo včeraj za desert mi je pa spet iz postelje padu , čeprav je bil ves oblazionjen je vse zrinu dol in hvala bogu najprej na blazine pristal pol pa se skotali še naprej....jojjojjoj no pa nočka