|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
5.5.2009 21:11:35   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Seny- jutri kavica pri meni obvezna. Bo možek doma, da mi bo lažje, pa tudi otrokom, pa tebi in meni user posted image Ja obvezno , če bo mož otroke čuvaluser posted image user posted image user posted image
Pa izlet v Ljubljano? Jaz imam napisan kilometerski seznam za Mullerja. Pa za oblečt moram kupit za eno poroko zase in za otroke, HB je možu poročna obleka prav, pa on je itak hitro zadovoljen user posted image .. pa se mi ne da niti v Ljubljano, kaj šele probavat in izbirat user posted image , pa k frizerju moram nujno, pa h kozmetičarki bi mogla... ma nimam neke prave volje.. Tale maj bo zame ful naporen.. piknik, dekliščina, peka piškotov, poroka, izlet v Ljubljano, predstavitev Just user posted image user posted image ...

A greš pol za cel mesec v Ljubljanouser posted image user posted image In res superuser posted image user posted image user posted image user posted image  , da je možu prav poročna oblekauser posted image user posted image user posted image , ker bi drgač ful kompliciraluser posted image user posted image user posted image  si pa res lucky womenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
5.5.2009 21:13:07   
seny
nogica , jaz bi tud copatke imela user posted image A lahko še naročimuser posted image ?Kako je Tara?
In kje zdaj delaš ?Nisem nič informiranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
5.5.2009 22:19:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

pikica , ful lepe slikceuser posted image Za avtorske pravice si si mi pa že itak oddolžila....me je pol zjutraj , kar glava bolelauser posted image user posted image user posted image Kako sta kaj tvoji punci?
Tale kombinacija L&Z&F za pikico , mi je pa zelo všečuser posted image Lahko bi bil tud Fran, ane pikica?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  takole se ti še oddolžim za avtorske pravice, ni problema, sam sem mislila da bo kaj dlje držalo, kot en večer user posted image  Smo pa tud mi na vas čakali, pa vas nismo dočakali, eh ja, se vidi kje so dobri ljudje doma, kateri obljubo držijo user posted image
Punce spijo, Lana ima vročino 38,5. Je pa ful potrpežljiva. Zoja tud pančka lepo, zaenkrat..tok, tok, tok.
Ja Seny, lahko bi bil tud Fran, če bi bil user posted image  

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
5.5.2009 22:23:36   
Anonimen

Seny- jutri kavica pri meni obvezna. Bo možek doma, da mi bo lažje, pa tudi otrokom, pa tebi in meni user posted image Ja obvezno , če bo mož otroke čuvaluser posted image user posted image user posted image
Pa izlet v Ljubljano? Jaz imam napisan kilometerski seznam za Mullerja. Pa za oblečt moram kupit za eno poroko zase in za otroke, HB je možu poročna obleka prav, pa on je itak hitro zadovoljen user posted image .. pa se mi ne da niti v Ljubljano, kaj šele probavat in izbirat user posted image , pa k frizerju moram nujno, pa h kozmetičarki bi mogla... ma nimam neke prave volje.. Tale maj bo zame ful naporen.. piknik, dekliščina, peka piškotov, poroka, izlet v Ljubljano, predstavitev Just user posted image user posted image ...

A greš pol za cel mesec v Ljubljanouser posted image user posted image In res superuser posted image user posted image user posted image user posted image  , da je možu prav poročna oblekauser posted image user posted image user posted image , ker bi drgač ful kompliciraluser posted image user posted image user posted image  si pa res lucky womenuser posted image user posted image user posted image

Seny, ma jaz verjamem da bo moj možek jutri za vse poskrbel, kar najavi se ko boš hotela.
Za cel mesec v Ljubljano? Ma ne, potem bi se najprej vrnila 5.6. nazaj, to pa bo prepozno user posted image  Bo treba bolj na hitro naredit. Ja, ja user posted image  za moževo poročno obleko, ker ne bi zmogla še njega oblačit user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
6.5.2009 8:42:58   
Anonimen
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, če jo sploh katera pride iskat.. user posted image  Našla sem nas na drugi strani spet  user posted image

Lepo jutro, lep dan.. mi počasi lezemo iz spalnice user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
6.5.2009 8:50:03   
seny
Dobro jutro ,
pikica ,hvala za kavico user posted image

Jaz se moram danes spravit likat user posted image imam celo kopico perilauser posted image Sem razmišljala , da bi kar smrko povabila , ona itak rada likauser posted image user posted image pa še velikokrat lika , to bi bila zanjo mala malcauser posted image Smrka , kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
6.5.2009 9:30:34   
Menčy
pikica- DOBRODOŠLA NAZAJ, lepo te je spet brat in videt tvoji lepotički, da o Lani ne govorimo, zelo je fotogenična,
božki mali, da ste bolni, ampak maš res potrpežljivo user posted image  punco (taka vročina user posted image ),
en kup user posted image  za tvoji mali
veliko dela te čaka ja, ampak ti boš to zmogla in stresla iz rokava user posted image , in njami, kako se bodo sladkali gostje na poroki s tvojimi slaščicami user posted image
ja, tud tvoj nakupovalni seznam je dolg user posted image , otrej nam SNova ne uide user posted image
mene na predstavitev ne bo- mam vaje user posted image

KLEPETKAA- TUDI TEBI DOBRODOŠLICA, nič več nas ne bereš in nam pišeš, pa kaj je zdaj to? res te že pogrešamo in tvoji  user posted image , tud te zanemarjaš - upam , da boš šla vsaj z nami na izlet user posted image ...

SAYURI - pridem takoj , ko se zbudi!!
veš, tud jaz sem iskala to cvetličarno pa je nisem našla, sem mislila, da sem sam jaz tak "blind" user posted image
ah, ja slikice mi še 1x pošlji , prosim...   :-)) hvala
MI MAMO DANES POSVETOVALNICO OB 13.30 URI

SENY - drugič mi prosim prinesi stekleničko MAM, hvala, moram takoj napista , da ne pozabim user posted image user posted image ,
ampak veš kaj, ograja je ob tvoji lepotički Tiji pa prav zamegljenauser posted image
MUKLLA - MI MAMO DANES POSVETOVALNICO OB 13.30 URI..

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
6.5.2009 9:31:45   
Menčy

Dobro jutro ,

Jaz se moram danes spravit likat user posted image imam celo kopico perilauser posted image Sem razmišljala , da bi kar smrko povabila , ona itak rada likauser posted image user posted image pa še velikokrat lika , to bi bila zanjo mala malcauser posted image Smrka , kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

JAZ MAM TOK TUD za likat pa grem kar na user posted image  h sayuri, juhuhu, nekak se moram zognit delu user posted image user posted image user posted image ,
čeprav mi ne uide user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
6.5.2009 10:05:05   
dulcinea
Punce, včeraj je blo prov fajn z vami poklepetat na kavici. Res ste fajn.. MI je kar mal žal, ker ne živim več v Ribnci. user posted image

Jaz v petek pridem, če res ne bo nč vmes padlo. Sayuri, mi je šele pol kaplno, da boš ti verjetno tud prej šla k staršem, jaz te pa tako kar "določim". No, sam bi te pa vseeno prosila, če bi mi vsaj od vaših pokazala, kako pridem do pikice. Ker vaša hiša pa vem katera je. Še  iz najstniških časov user posted image .

Klepetka, tud jaz sem te pogrešala. Pa s rekla, da prideš.

Pikica, lepe fotke. Pa čimprej se pozdravite.

Klavdi, na videz te res poznam že od prej, ampak mi ne kapne od kje. A iz OŠ?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
6.5.2009 10:08:40   
Anonimen
Ojla od mene

HVALA ZA KOFE pikica user posted image user posted image user posted image , mi je manjkal.

nogica , jaz bi tud copatke imela user posted image A lahko še naročimuser posted image ?Kako je Tara?
In kje zdaj delaš ?Nisem nič informiranauser posted image user posted image user posted image

seny copatke lahko naročiš. Tara je ok, od ponedeljka je v vrtcu in vsak dan ko pride domov nam daje rokice in govori: " vse boljše za te !" user posted image user posted image user posted image , najbrž otročki praznujejo kar vsak dan user posted image user posted image user posted image . Faca je.
Ja, na hitro sem si nekaj našla v okolici, sej boš hitro zvedla user posted image

Tiste, ki rabite copatke, oglejte si jih na tem  LINKU in mi pošljite povezavo z željenim copatkom, pa obvezno glejte, da bo prava št. npr od 12-18 m....

pikica kako lepe slikice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Kakšne lepotice iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

menčy škoda, ker se ne vidimo v petek, se moram do tebe odpravit. Danes ne, mogoče jutri popoldne.

muklla sem prejela tvoje sporočilo ampak ga še nisem predelala, bom mogoče pozno zvečer ko se vrnem iz Lj.

Vidim, da mate vse za likat, tud jest, čeprav nisem bla na morju user posted image user posted image user posted image .

V petek torej srečanje, predstavitev.
pikica jaz pridem okrog 7-ih ali malo kasneje, da vse pripravim.
Sem bla ful jezna, ker sem prejšnji teden dobila vso robo polito z enim tonikom, pa mi bodo hvalabogu danes zamenjali, drugače vam pol sončne kolekcije ne bi imela za pokazat.

Joj men se kar meša od vsega user posted image . Mam tolk enih stvari za zrihtat, da me kar zvija od živcev. Najbolj pa me mori najti si čas za pisanje, cele dneve bit za tem ekranom mi res ne leži, sploh ko te enkrat mine tako kot mene potem je ful kriza. Bi potrebovala konkretno brco, da bi se spravla v red user posted image user posted image user posted image

Zdej grem še par cunjic zlikat od prej, pol ven nekaj barvat, pol čemažev pesto do konca zrihtat (mimogrede a se je katera kaj lotila? Zdaj je ža malo velik ampak jaz sem ga eno košaro še uspela nabrat za pesto, pesto za omakice sem pa že naredila prej), pol bi mogla v gozd po smrekove vršičke, pa po regratove cvetke za med, pa na vrt plevel iztrebit, pa pokosit, pol pa kuhat, ma res ne vem kje naj se lotim, zato moram hitro od tukaj dol.
Danes sem frej, imam pa zvečer sestanek in to še v Lj. user posted image

< Sporočilo je popravil nogica -- 6.5.2009 10:10:49 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3260
6.5.2009 10:44:31   
Anonimen
Seny, moj mož je obupal. Najprej je skuhal kavico za naju, tvoja se je že ohladila, potem je čakal do zdaj za varstvo otrok, in spet obupal. Zdaj je pa od doma šel. No, veš, da si vsega kriva ti user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3261
6.5.2009 10:56:58   
sayuri
DAn. Sem danes bolj leteče sorte. L&Z sitna...kar predstavljajte si ...obema rineta ven OBE zgornji enkici user posted image user posted image user posted image  Po moje bosta jutri, pojutrišnjem pokukali na plano. Stanje v hiši je temu primerno user posted image user posted image user posted image

ČAkam Menčy. Rabm nujno kafe. Noči so zadnje dni spet katasrofa, ampak tokrat verjetno res od teh zobkov.

No Menčy in Muklla, sta me potolažili, da nisem samo jaz potrebna očal, ker nisem videla cvetličarne user posted image . Klepetka, ko sem pred sabo zagledala makadam, sem šla nazaj rikverc. A še naprej bi moglauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
6.5.2009 11:18:26   
dulcinea
Aja, Seny, en mail si mende obljubila. Saj si bla ti? Ker mene mal spomin zapušča zadnje čase.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
6.5.2009 11:37:10   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

KLEPETKAA- TUDI TEBI DOBRODOŠLICA, nič več nas ne bereš in nam pišeš, pa kaj je zdaj to? res te že pogrešamo in tvoji  user posted image , tud te zanemarjaš - upam , da boš šla vsaj z nami na izlet user posted image ...

berem rednouser posted image . Vas pa tud jaz pogrešam. Vseuser posted image . DEtajli ob priložnostiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

user posted image . SEm mislila, da bi se dobile kaj prej kot ob 11. PA potem nisem hotela nič mešatuser posted image .  SEms  epa tud jaz veselila, ekr zdaj je pa že kar lep čas minil, odkar sva se nazandje videli.SAj bo še priložnost

Seny, moj mož je obupal. Najprej je skuhal kavico za naju, tvoja se je že ohladila, potem je čakal do zdaj za varstvo otrok, in spet obupal. Zdaj je pa od doma šel. No, veš, da si vsega kriva ti user posted image

no suepr, jaz se nisem pa imela kam datuser posted image . Da bi vedla da ostaja kofe..... bi šla na sprehod medveda pogledat,ker baje je prav blizu vas.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

. Klepetka, ko sem pred sabo zagledala makadam, sem šla nazaj rikverc. A še naprej bi moglauser posted image

ja, še čisto malo bi šla naprej pa bi vidla rožeeeeuser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
   RE: Frizerka Ribnica-Kočevje
6.5.2009 12:26:40   
Anonimen
Seny, sam tolko da te spomnim. Pri nas si pozabila brošuro Dojenček- kako ga pestujemo in kako se ukvarjamo z njim. Je Lana tekla za avtom, pa si bila prehitra user posted image  No, zdaj veš kje te čaka brošura, sicer ne vem kako boš danes brez nje speljala, lahko ti jo dostavim, če bo nuja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3265
6.5.2009 12:29:35   
Anonimen
joj Klepetka, škoda. Drugič če se ne boš imela kam dat, kar pridi naokoli. Čas za čvek in kuhanje kavice si vedno vzamem, če sem le doma. O medvedih pa ne bi. Sem malo prej zvedela ja, da je naš novi sosed user posted image  Me ne srečate nikjer po kakšnih gozdnih poteh, žive ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
6.5.2009 13:20:35   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image . SEm mislila, da bi se dobile kaj prej kot ob 11. PA potem nisem hotela nič mešatuser posted image .  SEms  epa tud jaz veselila, ekr zdaj je pa že kar lep čas minil, odkar sva se nazandje videli.SAj bo še priložnost

Ja,  zakaj pa nisi mi to na ZS al pa SMS poslala, pa bi prej pršla. Jaz sem pa doma še po netu skakala, da mi je cajt minil, ker nisem hotla bit prehitro v Golu.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
6.5.2009 14:04:13   
seny

Seny, sam tolko da te spomnim. Pri nas si pozabila brošuro Dojenček- kako ga pestujemo in kako se ukvarjamo z njim. Je Lana tekla za avtom, pa si bila prehitra user posted image  No, zdaj veš kje te čaka brošura, sicer ne vem kako boš danes brez nje speljala, lahko ti jo dostavim, če bo nuja user posted image user posted image user posted image
joj, joj, prejoj , kako bom pa zdaj Tijo nafotrala?user posted image user posted image user posted image Povej Lani , da jo nujno potrebujemuser posted image Dostavi jo in to v najkrajšem možnem časuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
6.5.2009 14:05:40   
seny

Saj moj je tud že zdavnaj nad mano obupaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
6.5.2009 14:18:19   
seny
menčy , obljubim , da ne bom pozabilauser posted image A danes dopoldan si kar kofetkala?Jaz tudiuser posted image Moramo izkoristit zadnje mesece porodniške , potem itak ne bo več nobenega časauser posted image bo samo eno norenjeuser posted image služba , lonci , cunje , plenice , pa spet služba , lonci.........user posted image Joj, pa ne še user posted image user posted image user posted image
nogica , faca Tarauser posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče se pa jutri oglasim , če ne delaš.Imam še nekaj zate oz. Tarouser posted image Za copatke sem ti že na mail poslalauser posted image hvala.
sayuri user posted image user posted image in oba hkrati zobka ven rinetauser posted image .Upam , da je bila mančy hitra in , da sta nadoknadile pomankanje kaveuser posted image
klepetka , res se tako malo javljaš in našo kavico špricašuser posted image user posted image user posted image pogrešamo te!!
kje je pa smrka??

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
6.5.2009 14:19:47   
seny

Aja, Seny, en mail si mende obljubila. Saj si bla ti? Ker mene mal spomin zapušča zadnje čase.
poslala , upam , da si dobila.
Sayuri , še tvoj mail bi prosila , da ti pošljem.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
6.5.2009 14:23:01   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Dobro jutro ,

JAZ MAM TOK TUD za likat pa grem kar na user posted image  h sayuri, juhuhu, nekak se moram zognit delu user posted image user posted image user posted image ,
čeprav mi ne uide user posted image
user posted image user posted image user posted image kako sva se spretno izmaknilauser posted image user posted image user posted image Jaz sem pobegnila k pikici ti k sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image Potem pa pridem domov in.......glej ga zlomka , vse me čaka , cel kupuser posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče , pa danes čez noč izgine , bom kar do jutri počakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
6.5.2009 14:24:20   
seny
mančy , sayuri in muklla , kako ste opravile v posvetovalnici...poročajteuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
6.5.2009 14:25:31   
Anonimen

joj, joj, prejoj , kako bom pa zdaj Tijo nafotrala?user posted image user posted image user posted image Povej Lani , da jo nujno potrebujemuser posted image Dostavi jo in to v najkrajšem možnem časuuser posted image

Bom dostavila, ker si glih ti, čeprav nimam zdaj preveč časa. Me skrbi, če boš sploh znala Tijo previt, umit, jo v posteljo položit user posted image user posted image user posted image
Aja, pa hvala ti za une skutice, ki jih bom lahko Zoji lahko dala šele 24.maja 2009 ob 16:01 user posted image user posted image  Drugič mi prosim prinesi kaj bolj uporabnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3274
6.5.2009 14:27:35   
seny

Bom dostavila, ker si glih ti, čeprav nimam zdaj preveč časa. Me skrbi, če boš sploh znala Tijo previt, umit, jo v posteljo položit user posted image user posted image user posted image
Aja, pa hvala ti za une skutice, ki jih bom lahko Zoji lahko dala šele 24.maja 2009 ob 16:01 user posted image user posted image  Drugič mi prosim prinesi kaj bolj uporabnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj tvoje so pa od sedem mesecev naprej , naša je pa že devet, misliš , da bo kaj narobe , če ji damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.