Anonimen
|
Enim vidim tudi dogaja, pomlad je tu pa je prav tako. L&Z sta bolje, sploh Zoja. Lana je tudi brez vročine, je pa zvečer omenila ušesek, tako da nič ne vem kaj nas čaka. Jaz bom ju3 kar v Ljubljano šla, sama Bi raje po celi hiši generalno naredila in ne vem kaj še vse, kot pa skakala po trgovinah Glede Maroltove- moj mož pravi, da ga iz obiska v obisk bolj preseneča... se ne more načudit njeni prijaznosti.. Ženske, mogoče je bolje, če pošljete svoje boljše polovice k njej V torek je Lani dala pregledat vodo, kri, celo bris, za vsak slučaj, je rekla.. Smo pa dobili vabilo za posvetovalnico za Lano. Muklla- vidim, da ima tvoja Špela 350 g manj, veliki pa sta enako. Manekenske postavice, ni kaj, kot je Seny rekla. Sta šle s Š. kaj na plavanje? Pogrešaš kaj četrtkovo namakanje? Jaz ne, sploh te dni, ko je polno vsega. Sayuri-ja, Lana je bolna, pa itak ne bi prišli do lista za govorilne, ker G. Lano vedno pripelje pred sedmo v vrtec, takrat pa se še nič ne dogaja, na oglasni deski mislim. Itak ne pademo v finale.. Upam, da vsaj vi boste. nogica- res si pridna. Jaz niti pomislim ne na take stvari, kaj šele da bi prišlo do realizacije seny- pa kakšen link ti ponujaš naokoli? klavdi- Zs Zdaj grem pa računat dneve porodniškega dopusta, dopusta...skratka, kdaj se vrnem točno v službo in kolk dopusta bom pokurila.. Vem, vem, tečno delo, samo kar je treba, je treba. Nočko!
|