Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 11:32:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Majuska hvala ampak smo se že odločili. Gremo kar v Tivoli pa na Rožnik. Vreme je nezanesljivo pa ne bomo predaleč hodili. Potem bomo šli še malo po Ljubljani pa je! Lep dan vam želim in upajmo da bo lepo vreme! By Na kosilo pa v mcdonalds , te pride najceneje.Včeraj sem probala ta nov sendvič extra fresh, in je dobil oceno 5 uh, ne pomnim, kdaj sem sploh bila nazadnje v McDonaldsu ... Mi smo še včeraj tuhtali, kako bomo šli danes v ZOO, ampak tole vreme je res smotano ...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 11:47:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 12:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 12:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 14:33:59
|
|
|
|
Majuska
|
Mi smo še kar doma, ker je Aleksander ob 13h zaspal in še kar spi ... no potlej pa vseeno upam, da se kam spokamo
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 15:31:32
|
|
|
|
nanka
|
dan, mi smo kar doma, ker se vreme nikakor ne more odločiti, bi padalo, ne bi padalo, pa začne in neha in to že cel dan. Zdaj se bo počasi žlahta začela zbirat, tako da gremo kar eno nadstropje nižje, pa da vidim, če je kaj novega.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 16:00:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 16:34:10
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj! Nikakva noč - Staš je kar naprej nekaj pojokaval, sploh ni vedel kaj mu fali oz. kaj bi rad. Sem malce rožice popedenala... začetek je že... Mož je slikal, pa vidim, da moram iti še jaz, da bo slika taka kot se šika. pri moji mami na grobu Populis: točen sladoled so včasih imeli v BTC-eju, hali A. Ilatic: ma, po mojem bo Tivoli kar prava izbira. Majuska: sočustvujem s teboj. Nanka: tudi mi smo danes kar doma, smo šli dopoldne v arboretum po čudežne gobice in za rože zapravili celo premoženje, . Zimska: kako Lan? Zdaj je pa mož peljal Saro (ki je tečna za pop..presneta puberteta); Ana je s prijateljico v sobi in je čutiti majčken potres (katastrofa!!), Staš je prej skoraj zmrznil zunaj, medtem ko sem rožice pedenala, saj ne vem kaj naj rečem - vsi v jopicah, jaknah, moj sin pa samo v brezrokavniku, pa seveda daleč od mene, da nisem komplicirala - sem pa potem vpila, da so me slišali še na Oljksi gori, kjer so imeli šmarnice, .
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 16:46:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
evo, še malo fotk .. okolica še ni urejena, bo nekoč. Tole pa dela tale čudežna gobica, katero je priporočila Populis, TX baby. Na fotki je ena zelo stara banja, že brez glazure ipd., ki je postajala vse bolj bela.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 19:06:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
, kje pa ste vse?????
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 19:32:13
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, mi smo ravnokar prilezli iz Tivolija - ravno pravi čas, ker je kmalu začelo deževat. No, za ZOO je bilo vreme res smotano, tako da smo se odločili le za sprehod in sladoled (mami si je privoščila ledeno kavo). Ilatic pa nismo srečali Mali je bil ful zaspan, ampak se je vso pot do doma v avtu igral in ni nič spal ... prav, bo šel pa kmalu v banjo in v pižamico. Neboglasnica, luštno si zrihtala okoli hiše Ugotavljam, da pogrešam pozitivne vibracije naše metuljčice ...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 19:41:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 19:42:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 20:15:46
|
|
|
|
glugluglu
|
oj ja rebeca, imaš prav, jaz sem že lena se mi ne da pisat, včeraj zvečer sem malo prebrala potem pa šla spat. Včeraj smo se spet potepali, že zjutraj smo šli v Umag, kjer je pa moja teta dopustovala. Bili smo v Stella Marisu, zelo je bilo fajn, saj je bilo lepo, sončno vreme, vmes samo 1x ene par kapljic. Danes smo pa po teh dnevnih potepanjih ostali doma, da malo pospravimo in se odpočijemo. Sicer ko smo šli s Tianom na sprehod se je ulilo, ampak nas to več ne ustavi, prevleka za dež in zložljivi dežnik so naš zvesti spremljavec zadnje čase. Potem smo se pa dobili še z bivšimi sosedi in šli nazaj k nam na vrt na eno kavico. neboglasnica, ful si dobro spedenala okolico . Aja moja starša imata tisti vikend malo pred hrvaško mejo, pred Kolpo, če se gre iz Kočevja proti Delnicam. Sta si privoščila, ker je bil oče malo izplačan od dediščine. Je pa tam prav lepo in fajn.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 20:29:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 20:30:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Oj! Joj kak naporen dan je bil. Zdaj sta naša dva pravi raketi, eden je v kuhinji, drugi je že v kopalnici, pri mizici, pa že pri kaminu...popizdiš. Samo na noge, skoz vstajanje pa dol nazaj, Iraya se že lepo spusti in stoji sama, a le par sekund, pol pa nazaj na rito, Tariq se drži z eno roko in ob opori dela korake. Počasi a zanesljivo, ful je bolj pazljiv, kot tamala. Ona se ničesar ne boji, neustrašna. Tud če pade, se pobere in gremo dalje, medtem, ko Tariq se joka in čaka, da ga bo kdo pobral Taka sta naša dva, kot da nista dvojčka. Rebeca, dvojčki (sploh fant in deklica) SO taki. Vidim pri sestrini dvojici - ona bolj drzna, menda najboljša v razredu in kot punčka bolj v središču pozornosti. Fant je malce bolj sramežljiv in se mi zdi na trenutke, tudi bolj ranljiv, ampak prožen. Morda ima zato malo več težav z zdravjem, karakterno sta si pa zelo različna. Pri dvojčkih se dostikrat ne pokaže to, kako so si podobni, ampak kako se lahko dopolnjujejo. Evo mali je skopan, malo je zadremal ... kasneje pa še en obrok in nočno spanje. Danes je zgleda zbrkljan ritem ... samo da nas ne bo ponoči spet budil
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 20:48:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 20:54:57
|
|
|
|
Majuska
|
zatišje ... ker se sladkam s sladoledom - madagaskarska vanilija in okus češnjev liker
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 21:00:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 21:40:25
|
|
|
|
netki
|
no evo nas doma že v petek smo se odpravili v prlekijo k moji sestrični in danes smo se vrnili.....bilo je SUPER!!!!! vreme krasno, nobenih neviht (razen v soboto zvečer in ponoč), sončeeeeeek..... v soboto smo imeli birmo, zvečer fešta...moja dva sta popazla na otročke, tko da sva si malo oddahnila... in jutri spet ponedeljek in vse po starem.....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.5.2009 21:43:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 21:45:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Glugluglu: a je vikend v Vinici?? _rebeca_: neka gobica, ki jo namočiš v vodo, ožameš in brišeš, to je to. Sem jo kar na zalogo kupila danes. Naš mali je bil pa okoli 19 ure siten za pop... in sem ga previla, ker je bil pokakan. Ker je imel rdečo rito, sem mu dala samo tetra plenico in spat na nepremočljivo podlogo. In smrkavec še kar drnjoha, .
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 21:46:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kukuc, Almera, vidim te...čakamo na fotke in poročilo
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 21:56:12
|
|
|
|
neboglasnica
|
alo, niste resne.... Saj še dolgega povzetka ne bo mogla napisati. Nočka,
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 3.5.2009 21:56:21
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: netki in jutri spet ponedeljek in vse po starem..... Lahko bi blo še hujše netki.. da bi blo treba v službo. jap
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?