Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 24.4.2009 23:14:45
|
|
|
|
Majuska
|
Drage julijske dame, dobrodošle na krovu enajste čvekalnice – in izvolite! Julijke smo se enajstič zbrale,Da bi malo počvekale.Kmalu bo že prvo leto mimo,Ko mnenja in nasvete si delimo. V tem času veliko smo se naučile,Vsaka svojega dojenčka dobile.Menjamo plenička, veselimo se otroškega smeha,Sladkarije so nam večna pregreha. Naj dete joče ali se smeje,Me vedno skupaj držimo.Ko dete brca, skače ali prste šteje,Se skupaj radostimo. Kljub temu, da lepo je biti mama,Ne pozabi na boginjo v sebi.Naj v življenju se odvija drama,Pridejo stiske in težave,Imaš nas in nisi sama. Naj divja ženska v tebi zaživi,Sprosti svoje skrbi,Pusti prosto pot hrepenenjuIn predaj se sladkemu življenju!
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 28.4.2009 21:54:23 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 0:56:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 0:57:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 0:58:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 0:59:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 1:00:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 1:23:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 1:31:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 8:14:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 13:47:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 17:05:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:27:14
|
|
|
|
netki
|
ku-ku lepo odprt nov del
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 11:29:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:32:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, da se še tule pofočkam in to na prvi strani. Kakopak.... Lepo ste okrancljale tale del, kapo dol. Zdaj pa prste ogret in šibamo hitro do 12. dela, potem pa služba....
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:37:07
|
|
|
|
3jeMi
|
čauči...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:46:55
|
|
|
|
anikabd
|
Danes sem klicala v vrtec, kdaj lahko pričakujemo pošto. Odgovor je bil danes ali jutri. Zaradi tega vrtca sem že par dni na trnih. Danes sem sanjala, da držim v roki kuverto in ravno ko se jo hotela odpreti, me je zbudil Filipov jok. Neboglasnica - za vrtec. 3jeMi - držim pesti, da boste dobili vrtec. In za vse ostale tudi. Mirjam - to pa je novica dneva. Srečka nosečka želim ti lepo nosečnost. Obveščaj nas kako napredujete. Anja za zobek.
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:55:16
|
|
|
|
metuljcek321
|
Good day, ladies! Vau, vau, vau, prekrasna dobrodošlica na 11. delu - Majuška, za lepo pesnitev, zimska, za lično urejene sezname Odkar (beri: 1 dan ) ima naša malčica zobek, se ga kar ne moremo nagledat ... vzporedno pa gledamo in tipamo (če pusti), kdaj bo ven pribrcal sosed --- mislim, da very, very soon, ker se že vidi bela črtica. Matr, smo važni ratal Pri nas ima ati zdajle 3 dni dopusta in smo polno zaposleni ... naš mali zobatec ( , dobr se to meni sliši ) je bil tako danes z nama na Rudniku - smo šli v Leclerc, v Muellerja, BC, Pikapolonico in v OBI, kupili to in ono za na morje. Iščem še prenosno posteljico - smo ugotovili, da nam bo prav prišla. Zdajle tamačica dremucka, možek štima ograjo za na morje, jaz pa sem glih pospravila in imam a few minutes off ... potem pa barvanje količkov bližajoče se poroke , neboglasnica & vrtec , (samo)stoječa ( ) Mojca
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:56:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Lepo ste okrancljale tale del, kapo dol. Zdaj pa prste ogret in šibamo hitro do 12. dela, potem pa služba.... Joj, neboglasnica, nehaj nas spominjat na to ... prav scary misli ... doma je tko faaaaaajn ...
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 11:59:21
|
|
|
|
24julij
|
ooooo bejbe,kako lepo urejen novi del jst pa cisto zaemarla tale RR sorry- upam da oprostite..... zdej pa oblubim da bom bolj cekirala..se tolkat spomnim na vase tipkanje zdej bom pa bolj vesto brala in sodelvala za nazaj sem eki cekirala ekaj ne,bi pomoje trajalo cel mesec da vse preberem,ko ste pa tako pridne z tipkanjem bravo bravo, evo Larica carca zdej spi pred kosilom tko da se malo razpisem pa vas pozdravim ni vem kdo zdej ureja sezname? Zimska al kdo? ker m i imamo zobka za prjavit,hehehe..jaaaa moj otrok je koncno dobil zobka..tocno na soboto ko je imela 10 mesecev ga mami zjutraj zatipa..in seveda moj dojeci je itak cudezen,tko k mi je dal med nosecnostjo tri mesce lezanja tko tud zdej...dobili smo prvi zob i to zgornjo dvojko..kar je baje prav cudez,spodnje eke bojo se pocakale,ker cez par dni je prisla druga zgornja dvojka zdej pa pocasi cakava zgorje enke,hehehe je zdej ko en mali vampira drugace smo zdravi veseli in zeloo pridni..razvojna nam je kar pomagala oziroma nam se pomaga,je lara ratala mala raziskovalka,sicer imamo se v rikverc prestavi.prve se ni postudirala,tko da imamo kar nekaj novih funkcij mama tko vesela,hehe no to je to aja danes sem se zmenla nam je tast zrihtal da greva junija a morje neki preko njihove ferme v Piran,ati gre samo za vikend,ker gremo skupaj baje avgusta aja lol me pohvalila se pa nic ne bom ane sem se pozabla-se vidi da mi ni u naturi IMAMO NOV AVTO-WIIIIIIIIIIII od vceraj-ga je ata rezerviral in placal aro da nam ga ne odpeljejo,sem happy ko otrok cmok cmok vsem zdaj pa naprej kuhat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 12:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 12:16:34
|
|
|
|
lidija***
|
evo, mal fotkic! Mojca gremo na žur vrtec 4-5 let prvošolčki za novi del!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 12:20:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, ena kolegica je zbrala 64 točk in je dobila vrtec, druga pa 63 točk, pa je 15-ta na čakalni listi. Mi jih imamo 74 točk. Evo, diši iz pečice, punci sta se zabubili v sobo, mali je končno padel malo dol, puzzli kar letijo skup... Krasen dan!!
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 12:23:58
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Lepo ste okrancljale tale del, kapo dol. Zdaj pa prste ogret in šibamo hitro do 12. dela, potem pa služba.... Joj, neboglasnica, nehaj nas spominjat na to ... prav scary misli ... doma je tko faaaaaajn ... a ne? če bi nam finančno zneslo, bi se jaz z lahkoto navadila
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 12:27:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
Nanka, Ilatic: kje sta? Blacky30: daj vsaj malo pomahaj...
|
|
|
|
RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del 29.4.2009 12:29:32
|
|
|
|
Inigo
|
ahoj! juhuhu, mamo novi del! mi gremo pa danes po novi vojzek. mamo sicer super formulo a kaj ko je pretesen in prekratki pasovi in je mali blazno nezadovoljen not. noče ne sedet, ne zaspat... in gremo po PP Pliko Classico. smo ga meli na probi in se je obnesel. lahko se notri vrti ko vrtavka, ima fajn senčko... kaj čmo?! drgač je pa mami včeraj in danes hudo pridna. delam seminarsko nalogo in se že počasi pripravljam na diplomo - pišem dispozicijo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.