metuljcek321
|
Good morning, ladies! How are you? Kako ste preživele podaljšan vikend? Upam, da lepo - mi smo se imeli prelepo. Z možekom sva štimala količke za ograjo (tiste ta glavne - ful vmesnih sledi kasneje), Anja se je naužila svežega zraka, se naigrala, nacvilila, nagovorila, prepevala, skakala, migotala, itd. itn. po spisku - ni, da ni. Ker je bilo fajn vreme, pa še petek frej, so bili na morju prav vsi sosedje in uživancije ni manjkalo. Dreveščki rastejo kot konoplja, vse je zeleno, da si napaseš oči - res pomirjujoče Tamaučica je prvič spala nekje drugje & je blo čist OK - bili sva skupaj na postelji (zaviti v sto plasti kot 2 polhka, ker je bilo mrazzz ponoči - zjutraj je bilo zunaj le 85 stopinj, notri pa - boljše, da nismo imeli termometra ) in ne morem vam povedat, kako milo se mi je storilo, ko sem jo zjutraj opazovala, kako se prebuja: najprej si je pomela učke, se 3x pretegnila, pobrundala, vzela v roko dudico (ki je bila zraven glave), se obrnila na bok (v drugo stran kot sem bila jaz - me sploh ni opazila ) ter začela z dudo drgniti po prikolici in se pogovarjati. Ma, res ljubko! Potem se pa počasi obrne na hrbet, pogleda v mojo smer in razširi učke, da je bilo veselje. Rečem: "O, dobro jutro" & tamaučici se čist strga - začne cviliti, migati z rokicami in nogicami & se glasno smejati - UNFORGETTABLE!