|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 20:00:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
2.5.2009 20:19:35   
Majuska
Hojla,

mi smo imeli ful hecen dan ... prvi plan je bil, da gremo najprej v trgovino po kruh in potlej v ZOO, ampak vreme nam ni bilo naklonjeno. No, alternativa je bil Tivoli, ampak ko smo se pripeljali tja, je pričelo kapljati ... ja prav, smo na hitro obiskali babi v Šentvidu, je tam Aleksander v miru pojedel svoje kosilo. Kasneje se je spet pokazal sonček, no pa smo se le spokali v avto in nazaj v Tivoli. No ko sva midva ravno pila kavico v Čolnarni, se je spet pooblačilo in smo hitro odšibali proti avtu. Aleksander je seveda kmalu zaspal, tako da je mož naredil pošten krog - do Trojan, kjer je skočil še po krofe, v času vožnje pa sem si jaz v miru načrpala mleko.

No, pa smo se le pritrockali domov ... s polnimi vrečami vse možne krame. Glavno da je Aleksander najeden, zdajle dobrovoljno čeblja v stajici in oponaša motorček, mami je snedla čokoladen krof in si bo malce odpočila od letanja. Z enim učkom pa spremlja Zorra na TV user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.5.2009 20:21:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

jest sem to imela še pred spočetjem ... user posted image  user posted image

A tekmujemo??

hja ne vem ... druge ste začele, jaz sem samo pristavila svoj lonček user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.5.2009 20:22:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
čeprav se mi zdi, da bi se tudi sama znala pri vsem tem zmenit, edino previjanje ne vem kako bi speljala... HB bomo kmalu lahko začeli uporabljati one plenice, ki jih daš na rit kot hlačke, pa bo tudi očka to lahko uštimal...

zdej boš rekla da ga še ni previl???

a veš, da sem jaz isto pomislila ... user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.5.2009 20:25:56   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;mislila sem točen sladoled, se opravičujem za slovnično napako, ki naredi besedo čist nerazumljivo.Čeprav v
savinjski dolini tičen pomeni tečenuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sori, očitno sem bila preveč v komi, da bi dojela ... sem smotana user posted image user posted image user posted image

sicer pa se ne spomnim, kjer v LJ bi imeli točen sladoled ... spomnim se, da sem ga nazadnje videla v enem lokalu poleg Šestice, ampak dvomim, da je še. Pa nekje od Filipovega dvorca proti Abecedariumu ... nisem pa 100 % user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 21:34:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 21:36:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 407
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 21:57:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 408
2.5.2009 22:13:40   
nosečka maja
čao

Najprej vsem hvala za vse lepe želje in pikepoke. Lara je že zdrava- hvala bogu.
Smo bile od sobote do ponedeljka na pediatrični zaradi bronhiolitisa. Ja, se ji je stanje tako poslabšalo, da je bila prav boga. Zdravnica v dežurni ambulanti na Metelkovi je pa rekla, da so samo vneta ušeska in da ni panike ...potem se ji je pa ponoči tako stanje poslabšalo, da je bilo potrebno iti na kisik, prejemala je inhalacje in infuzijo en dan. Sedaj je že čisto zdrava in je že živa kot mali vragec- hvala bogu.

Neboglasnica...kako je Staš? Vidim da ste uživali v arburetumu...res krasne slike.....
zimska- joj berem, da je Lan zbolel ...ja bogi no upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image user posted image .  Lepe slikice.... full sta luškana
3je Mi- kako Lovro? Koliko časa je še hropel? Upam , da se sedaj cartata maksimalno. A ti tudi komaj čakaš, da se odpravimo via Ankaran.
majuška-kako je tale vaš Aleksander luškan...sem si zadnjič ogledala filmček ....aleksander veliki....ja res je pravi cukrček.

LEPO SE IMEJTE

Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 22:19:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nosečka maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 22:48:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 23:01:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 412
2.5.2009 23:22:22   
frutka_
Prišla sem se poslovit na hitro! Danes proti jutru odpotujemo. Komaj sem malega spravla spat, ker je čisto vzhičen. Mala pa še nima pojma za kaj greuser posted image . v glavnem pridne mi bodite. Uživajte in ne čvekajte preveč. Zase vem kaj bi!user posted image

PIP od frutke&couser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 413
   [Brisano sporočilo]
2.5.2009 23:46:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 8:27:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 415
3.5.2009 9:11:09   
Majuska
'jutro drage dame,

kako ste? Mi smo imeli malce bolj burno noč, Aleksander se je stalno zbujal in jokcal, ne vem kaj se mu je dogajalo ... prava jokica je bil in je mami posledično še čisto v komi. Upam, da bo bolje ...

Nič, grem mleko zrihtat, medtem si pa privoščite

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 416
3.5.2009 9:35:18   
ilatic
Dobro jutro!

Rabim pomoč!
Radi bi se danes nekam odpravili in počeli kaj koristnega! Imate kakšne predloge, razen morja, arboretuma in atlantisa. Pa še kosilo naj vključuje. Sploh nimamo idej kam bi šliuser posted image . Ko se 5članska družina odloči kam it rabimo celo premoženje!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.5.2009 10:08:00   
Majuska
Ilatic ...  hm, morda Predjamski grad? Na Uncu imajo eno hudo dobro pizzerio - Portos, tam se z eno pizzo najesta dva odrasla, verjemi. Pa tudi ostala ponudba je v ogromnih porcijah ... Takoj ko zaviješ z AC, greš levo in je čez nekaj 100 m takoj ob cesti. 

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.5.2009 10:18:26   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi
čeprav se mi zdi, da bi se tudi sama znala pri vsem tem zmenit, edino previjanje ne vem kako bi speljala... HB bomo kmalu lahko začeli uporabljati one plenice, ki jih daš na rit kot hlačke, pa bo tudi očka to lahko uštimal...

zdej boš rekla da ga še ni previl???

a veš, da sem jaz isto pomislila ... user posted image user posted image

noup... user posted image

je takoj rekel, da previjal ne bo in ni edini, ki ga poznam... me nič ne moti... vem pa, da zna... bi tudi to popedenal, če bi bila res nuja...
... itak pa poskrbi za druge stvari... tako, da ne vidim smisla, da bi mu težila z eno mimogrede opravljeno stvarjo...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.5.2009 10:24:16   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nosečka maja

čao

Najprej vsem hvala za vse lepe želje in pikepoke. Lara je že zdrava- hvala bogu.
Smo bile od sobote do ponedeljka na pediatrični zaradi bronhiolitisa. Ja, se ji je stanje tako poslabšalo, da je bila prav boga. Zdravnica v dežurni ambulanti na Metelkovi je pa rekla, da so samo vneta ušeska in da ni panike ...potem se ji je pa ponoči tako stanje poslabšalo, da je bilo potrebno iti na kisik, prejemala je inhalacje in infuzijo en dan. Sedaj je že čisto zdrava in je že živa kot mali vragec- hvala bogu.

3je Mi- kako Lovro? Koliko časa je še hropel? Upam , da se sedaj cartata maksimalno. A ti tudi komaj čakaš, da se odpravimo via Ankaran.

majček user posted image ... samo, da je tvoj zmajček zdrav user posted image user posted image user posted image ... sem veliko mislila na vaju... baby vac in materina dušica me vedno spomnita nate user posted image
Lovro... zmaj tolovaj?... mali je super, samo ponoči občasno še kašlja, nosek je pa BP... hropel je pa samo na začetku in je v bistvu takoj, ko je dobil kisik, nehal... že drugi dan, sta oba zdravnika v pediatrični rekla, da se pljučka dobro slišijo, sploh nista mogla verjet, da tako dobro...
Ankaran... vsi komaj čakamo user posted image

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.5.2009 10:25:11   
3jeMi

'jutro drage dame,

kako ste? Mi smo imeli malce bolj burno noč, Aleksander se je stalno zbujal in jokcal, ne vem kaj se mu je dogajalo ... prava jokica je bil in je mami posledično še čisto v komi. Upam, da bo bolje ...

Nič, grem mleko zrihtat, medtem si pa privoščite

thank you...

user posted image user posted image user posted image  da prideš k sebi...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.5.2009 10:31:32   
3jeMi
pa user posted image  za bolančkane, pikci mali...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.5.2009 11:15:15   
ilatic
Majuska hvala ampak smo se že odločili. Gremo kar v Tivoli pa na Rožnik. Vreme je nezanesljivo pa ne bomo predaleč hodili. Potem bomo šli še malo po Ljubljani pa je!

Lep dan vam želim in upajmo da bo lepo vreme!

By

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 11:17:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
   [Brisano sporočilo]
3.5.2009 11:24:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?