3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Moj Tariq je za znoret tečen, drugačen, če je ati doma. Čisto drugi je. 100x bolj tečkast. Ne bi spal, ne bi jedel, samo bi se nosil po rokah pri njemu. Cel ritem ima zjeban, če ga vidi. A je to res možno že pri takih malih? Prej sva mogla prav tako naredit, kao da gre, da ga ni, da je mali zaspal. Noro! Meni to ne dela, ko smo sami. Načeloma je ful priden....nič trmast, pri njemu pa 100/h. Prej se naje, že hranjenje je blo obupno, (on ga je hranil, jaz sem pa dokončala, ker nista več mogla), ga dam v posteljo in jok tak, kot da ga lupim, pa skoz se je upiral tja v dnevno sobo, kje je ati. Nato je kao šel....Tariqa sem pa mogla nest pokazat, da ga "ni, ni...da je šel v službo" in pol je bil mir. Zaspal kot bubica! Pa ni blo prvič. Opažam zdaj že nekaj časa, da je ful trmast, ko je on doma. Se kateri podobno dogaja? Iraya je pa ok. ... pri nas je enako, ko je očka doma, je cela fešta... jaz sicer delam tako kot pravi moja mami: Očetje so za lepše. ... pri tebi to ne gre, ker imaš dva in je nujna pomoč očeta, če ne boš znorela... pri hranjenju in dajanju spat se moj umakne v svoj kotiček... potem pa izvoli, full gas in uživajta... čeprav se mi zdi, da bi se tudi sama znala pri vsem tem zmenit, edino previjanje ne vem kako bi speljala... HB bomo kmalu lahko začeli uporabljati one plenice, ki jih daš na rit kot hlačke, pa bo tudi očka to lahko uštimal... HB Iraya še ni pogruntala, da je očka fejst za žur in upam, da še ne bo...
|