|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:25:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Julij(k)e čvekajo 2008-11.del
4.5.2009 8:26:15   
ilatic
Dobro jutro!

Evo midva vstala že ob 6h!! Vedno prej se zbuja. To me verjetno pripravlja za v službo!user posted image

Skratka včeraj je bil lep popoldan. Šli smo v Mcdonaldsa potem pa v Tivoli. Ostali smo kar na minigolfu in ga igrali cel popoldan. Super je bilo. Vsi smo uživali!
Čeprav sem jaz komaj zdržala, ker so mi ledvice skoraj odpovedale. Že teden dni me peče mehur, zdaj tri dni me pa že ledvice bolijo. In jaz ne bi bila jaz, če ne bi dokler me ne sesede kaj ukrapala. Seveda sem šla nazaj grede v lekarno po ursi čaj in danes je mčkeno bolje. včeraj pa nisem mogla zaspati drugače kot na trebuhu ker se jih nisem smela dotikati. Obup. Sem že mislila da bo treba do dežurnega. Ker pa sem zaspala potem nisem šla. Danes se nacejam s čajem tko da upam da bo pomagalo in mi ne bo treba do zdravnika.

Danes grem v RA v LJ. Sem naročena ob 12.30 v Mostah. Je katera doma, da gremo prej na kakšen kafe. Javite mi da grem prej od doma!

Lep dan bo danes tako da uživajte!

Zimska kako je Lanči moj pišek?

< Sporočilo je popravil ilatic -- 4.5.2009 8:27:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 477
4.5.2009 8:27:33   
neboglasnica
Alo, dober dan...

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

neboglasnica:  Kje pa imate tako banjo, saj imate nove kopalnice?

Ne, banja ni naša, je od kolegice.

Netki: ko postane gobica mastna, jo opereš v vodi z malo detergenta. Pa z gobico ravnaš kot z radirko, ne smeš pritiskati.

_rebeca_:
jih imam jaz na zalogi, lahko ti pa tudi link pošljem.

Šibam, imam Ano še doma in je živahno...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 478
4.5.2009 8:30:16   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

NETKI - kaj je birmanec dobil za darilo?

denar od nas (če si to misla)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.5.2009 8:31:16   
metuljcek321
3jemi, je šla pritožba naprej?

Super, da so padalčki OK!

Bolniki? Hitro okrevanje želim!

Umpa - kako roka?

Hvala za lepe želje za morje - res so se uresničileuser posted image  Dogajalo je pa tolk, da sem se šele včeraj zvečer (doma) spomnila, da imam sabo cifro AAA & bi se lahko kaj slišali za čvekec ... tu mač, ej, tale EMŠO me daje ...

neboglasnica, kako puzzli?

user posted image  user posted image  user posted image , glux3, sem se nasmejala črnolaskam/blondinkam, na katere pali tvoj mož ... pa si bila kdaj temnolasa? Ko sta se spoznala, recimo?

frutka, upam, da ti je seznam prišel prav - se je izkazalo, da imamo vsega in še preveč reči. Včasih mal pozabim, da imajo tudi na morju trgovine, kamor se komot zapelješ in nabaviš. No, saj smo jo mahnili v Plodine ...

zimska, kar ornk skomine si mi naredila z Unijami in morskimi dogodivčšinami - se razbere, da ste s familijo in potem še s tvojim dol ZELO uživali. O, a vidva imata tudi izpit za čoln? Midva tud, s tem, da imava izkušnje z jadrnicami (imela 3, pa jih prodala), s čolni ne. Se moramo kaj skoordinirat kdaj, a ne? To bi blo fino.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.5.2009 8:33:36   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki: ko postane gobica mastna, jo opereš v vodi z malo detergenta. Pa z gobico ravnaš kot z radirko, ne smeš pritiskati.

men je razpadla user posted image

kupili smo jo pa v celju v planetu tuš, so prodajali pred trgovino tuš....za komplet smo dali 20 eur in je ful tega, pa še una ta hrapava gobica je zraven

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.5.2009 8:35:30   
anikabd
Dobro jutro,

na hiro na strani Baby centra je v dnevni akciji avto sedež Tobi - Pumpkin - Maxi-Cosi  v akcijiCena: 239,99 € / 57.511,20 SIT Akcija: 167,99 € / 40.257,12 SIT

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.5.2009 8:37:23   
netki
http://www.tiptop.si/

link

mi imamo tiste dolge ki se narežejo

< Sporočilo je popravil netki -- 4.5.2009 8:39:53 >

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:40:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 484
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:40:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 486
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:44:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:45:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:46:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 489
4.5.2009 8:48:00   
Majuska
'morning ladies,

jaz spet okoli letam vsa zaspana, sem šla pozno spat ... zdajle pa flaško štimam...

Evo zajtrk
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:48:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:49:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 8:52:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 493
4.5.2009 9:05:52   
netki
populis......torta mi pa ni bla všeč, doma narejena in ni bla prava smetanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 494
4.5.2009 9:08:52   
metuljcek321
user posted image  za nove zobke, pozitivne odločbe za vrtec, prima dopustniške dni v krogu družine

Majuška, uf, zanimiv mejl with some good points. Pa prima, da sta se s tvojim pomenila tko kot se šika. Ilatic, vidva sta zdaj spet on speaking terms? Upam, da.

populis, si me nasmejala z Larinim zgodnjim vstajanjem - češ, da misli, da je treba v šolo. A sicer so noči kaj bolj mirne?

rebeca, mravlje imamo na morju - vsake toliko na veliko zakampirajo tam - rešitev: kupim nekaj ala Pips v tamkajšnji trgovini (jep, tudi to imajouser posted image ), špric, špric in je nekaj cajta mir. Sem predvčerajšnjim tak pomor naredila, da je bil joj - čist črno je bilo po tlehuser posted image

Arboretum - gr, maš kake fotke? Pliiiz. Pa hd, flower in vse ostale uživačice? Fotke, plooosim. To je vedno tko fajn pogledat.
Oooo, mega fotkice - vse po vrsti! Tale arboretum bo treba obiskat, res!

rebeca nice pic. Pa povej mi skrivnost umivanja zob - pri nas ni šans, da pridem s ščetko do zobkov, ker pomoli ven jeziček takoj, ko sem s ščetko zraven - mission impossible torej. Pa tko lepi 2 žagici ima. Mami bi jih z največjim veseljem pucalauser posted image  Glede Tariqa in atija --- moški, saj veš. Upam, da mine ta faza.

lidija, si si že nabrala kaj izgubljenih ur spanja? Ma, je kar en mal težko sprejeti, da nismo več v stari formi, a ne?

Za vse male in velike bolnike: user posted image user posted image user posted image

Majuška, to pa je bil dan, kaj? Malo sem, malo tja - ma, samo, da ste se imeli fino!

Lara, samo, da je vse OK & sta z mami doma.

Inigo, bejbi, kako si praznovala? Happy b'day!

ilatic, ste uživali? Vidim, da jauser posted image  Pa sranje za tvoje težave - naj minejo asap. Ljubljana danes? No go, počivamo po dopustuuser posted image  Ma, to je res zmeraj tako, da potem človek rabi mal odmorauser posted image  user posted image

hd, na Bronih sem bila sto let nazaj - lepo, je, res lepo! In tak super vlakec je vozil, ki te je s svojim pozibavanjem zazibal v spanec - res simpatično!

neboglasnica, pridna vrtičkarica si bilauser posted image

čudežna gobica - do tell me more! Aha, že berem. Ma, je to tisto, k se v stiku z vodo speni in potem pucaš z njo? Ker to imam. No, jaz sem pa sicer spet odkrila odlične lastnosti kisa za vlaganje - to je res magično čistilo - sem zadnjič pucala en star WC, je šlo u šubu vse stran - kamen bye-bye, vse dobilo je nazaj lep sijajuser posted image

glugluglu, Stella Maris - tam smo bili parkrat - frendi so imeli dol prikolico - a nice camp! Sicer pa: tud ti si bila dol? Ma, mi smo par km od Umaga ... next time se vidmo, a ne?

O, zimska, Zac Effron? Ma, je fleten, ja. Meni taki baby face tipčki kar sedejouser posted image

solatke pa naša mala še ni testirala, nope. A to mu daš zeleno, flower? Se mu ne zatakne?

netki, fajn, da ste uživali. Sicer pa: saj veš, kako je: lepe stvari (pre)hitro minejo. Zato se jih pa potem vedno znova veselimo & jih znamo tudi vedno bolj cenitiuser posted image  Kako vam je služil avto?

Almera, to je super, k imaš te osnovne reči za Bora že kar v Bovcu - to precej olaša pakiranje, jep. Cunj imaš celo goro, praviš? Mi smo bili away 3 dni, pa sem imela 2 stroja - ma, se mi zdi ful veliko. Pojma nimam, kje smo tolk popacali --- malo tu, malo tam, I guessuser posted image  user posted image  user posted image

zimska, toplice lahko itak padejo kdaj drugič - ni blema, saj počakajo. Važno je le, da se malček-palček pozdravi.

hruškica naša, how are you today?

Hvala vsem za dobrodošlico. It's nice to be backuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.5.2009 9:11:01   
metuljcek321
Majuška, kakšen fruštek, dio mio. Mi je kar zakrulilo. Grem se podkrepčat, za brat sem vam itak pustila ful, tko da: ENJOY!

rebeca, na tvojo željo prav vsem julijkam pošiljam:
user posted image

Naj bo dan s u p e r!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 496
4.5.2009 9:11:21   
pigama
Dobro jutro!!!
Končno zopet eno normalno jutro. Kak paše!! So bli vsi predolgo doma, mami ni imela vnič fraj. Bom zdaj not spravla!user posted image

Počitnice smo preživel ok. Sicer smo bili doma, ampak je bilo vseeno fino. Maja sedaj uživa na tleh. ima mir. Gašerju sem naštimala risanko, da ji ne teži. Pia je pa v šoli.
Fotke iz vaših potepanj so super, sploh iz arboretuma so lepeeeee!!user posted image

Čestitke za vse zobke, ozdravljene buške,....

Netki vaš avtoj e pa tak lepiiiii, naj vam dobro služi. Zdaj bo pa prostor še za enega otročka, haha

metuljček vidim, da ste uživeli na dopustu, lepo, lepo

HD si me nasmejala z AA, jaz bi tud kako pivce za živce. Pa mam sam pol litrske, pol pa stran zlivam, ker mi je preveč. Dragi se pa tak že cel mesec z ospenom fila, pa mi ne more pomagat. Bo moral tablete stran vrečt, pa pivce spit, bo prec zdrav!!!user posted image

user posted image  Za vse nove zobke. Maji se že tudi počasi kaže nov zobek, a zunaj še ni.

neboglasnica kake rožce si nabavla? Jaz sem letos mal šparala pri rožah. Malo starih, malo novih, malo sem jih od sosede dobila, pa od tašče, pa je. Se res lahka spufaš pri teh rožcah.
Puzle so gotove?

rebeca kako želodec? o.k.? si mi naredila lušte s sladoledom, doma pa nič. Bo motal ati v trgovino!!

zimska a greš za birmsko botro? Midva sva lani dala nečaku kar denar. Saj ne veš več kaj bi jim kupil.

Grem kosilo kuhat. Kaj imate danes na jedilniku? Pri nas bo kaša- otroška paša, Maja jo obožuje.Tavečja dna se nekaj mulita, pol pa pojesta vse. Ati dobi še zraven prekajene rebrce.

Pa še toplo gredo grem odpret. Je tast naredil velik rastlinjak za paradižnike. Če bo uspel, ga bo za izvoz!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
4.5.2009 9:18:59   
pigama
populis naj te potolažim: naši tudi vstajajo ko petelinčki zapojejo. Groza! Pol se pa valjajo po nama in naju prisilijo, da vstaneva. Edino Pia počasi odkriva sladkosti jutranjega spanca. Ampak je rabila 7 let, da je to odkrila.user posted image

< Sporočilo je popravil pigama -- 4.5.2009 9:20:00 >

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.5.2009 9:27:08   
resnično srečna
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.5.2009 9:33:24   
Inigo
guten morgen damice!

hvala vsem za čestitke!!! user posted image
praznovali smo en dan prej - 1. maja. smo meli mini fešto s prjatli. sva s stricom Lukom skupaj praznovala rd. on ga je imel sicer že aprila... moj pa je bi lv pričakovanju, pa smo kar združili. dobila sem takooooooooo lepooooooooooo darilo... ful velik krožnik in gor tak kup sadja. ananas, kivi, banane, jabolka, hruške, melona in jagode. takega darila pa že dolgo nisem dobila! ful sm bla vesela. in ker smo zelo sadjejedi, je na njem še samo ena hruška, par baban, ananas in melona. vse smo že pojedli! user posted image od markota pa sem že pred časom dobila nove adidaske za laufat. da bo mami fajn tekla user posted image

včeraj smo pa tudi mi bli na izletu. smo bli pri mojem polbratu v Dutovljah. smo se meli zelo lepo. malo smo zunaj pekli, se smejali, pogovarjali, li na sprehod, Brin je kravice gledal... super je blo!

danes pa juhuhu, sonce, toplo... komaj čakam, da se mali zbudi da greva vn.

smo pa 2. maja, namest da bi kje žurala, sva z markom pripravljala Brinu sobico. in sva ga zvečer prestavla, da bi on spal v svoji sobi. aha, malo morgen! je zaspal in v naslednjih 5 minutah v jok. in to ene 4x, pol sm ga pa pograbla in sva skupaj spala na družinski postelji. ati pa na kavču user posted image seveda tko ne bo šlo... sva včeraj že prestavla nazaj posteljico. bomo mogli poskusit na drugane način. any idea?

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?