metuljcek321
|
za nove zobke, pozitivne odločbe za vrtec, prima dopustniške dni v krogu družine Majuška, uf, zanimiv mejl with some good points. Pa prima, da sta se s tvojim pomenila tko kot se šika. Ilatic, vidva sta zdaj spet on speaking terms? Upam, da. populis, si me nasmejala z Larinim zgodnjim vstajanjem - češ, da misli, da je treba v šolo. A sicer so noči kaj bolj mirne? rebeca, mravlje imamo na morju - vsake toliko na veliko zakampirajo tam - rešitev: kupim nekaj ala Pips v tamkajšnji trgovini (jep, tudi to imajo ), špric, špric in je nekaj cajta mir. Sem predvčerajšnjim tak pomor naredila, da je bil joj - čist črno je bilo po tleh Arboretum - gr, maš kake fotke? Pliiiz. Pa hd, flower in vse ostale uživačice? Fotke, plooosim. To je vedno tko fajn pogledat. Oooo, mega fotkice - vse po vrsti! Tale arboretum bo treba obiskat, res! rebeca nice pic. Pa povej mi skrivnost umivanja zob - pri nas ni šans, da pridem s ščetko do zobkov, ker pomoli ven jeziček takoj, ko sem s ščetko zraven - mission impossible torej. Pa tko lepi 2 žagici ima. Mami bi jih z največjim veseljem pucala Glede Tariqa in atija --- moški, saj veš. Upam, da mine ta faza. lidija, si si že nabrala kaj izgubljenih ur spanja? Ma, je kar en mal težko sprejeti, da nismo več v stari formi, a ne? Za vse male in velike bolnike: Majuška, to pa je bil dan, kaj? Malo sem, malo tja - ma, samo, da ste se imeli fino! Lara, samo, da je vse OK & sta z mami doma. Inigo, bejbi, kako si praznovala? Happy b'day! ilatic, ste uživali? Vidim, da ja Pa sranje za tvoje težave - naj minejo asap. Ljubljana danes? No go, počivamo po dopustu Ma, to je res zmeraj tako, da potem človek rabi mal odmora hd, na Bronih sem bila sto let nazaj - lepo, je, res lepo! In tak super vlakec je vozil, ki te je s svojim pozibavanjem zazibal v spanec - res simpatično! neboglasnica, pridna vrtičkarica si bila čudežna gobica - do tell me more! Aha, že berem. Ma, je to tisto, k se v stiku z vodo speni in potem pucaš z njo? Ker to imam. No, jaz sem pa sicer spet odkrila odlične lastnosti kisa za vlaganje - to je res magično čistilo - sem zadnjič pucala en star WC, je šlo u šubu vse stran - kamen bye-bye, vse dobilo je nazaj lep sijaj glugluglu, Stella Maris - tam smo bili parkrat - frendi so imeli dol prikolico - a nice camp! Sicer pa: tud ti si bila dol? Ma, mi smo par km od Umaga ... next time se vidmo, a ne? O, zimska, Zac Effron? Ma, je fleten, ja. Meni taki baby face tipčki kar sedejo solatke pa naša mala še ni testirala, nope. A to mu daš zeleno, flower? Se mu ne zatakne? netki, fajn, da ste uživali. Sicer pa: saj veš, kako je: lepe stvari (pre)hitro minejo. Zato se jih pa potem vedno znova veselimo & jih znamo tudi vedno bolj ceniti Kako vam je služil avto? Almera, to je super, k imaš te osnovne reči za Bora že kar v Bovcu - to precej olaša pakiranje, jep. Cunj imaš celo goro, praviš? Mi smo bili away 3 dni, pa sem imela 2 stroja - ma, se mi zdi ful veliko. Pojma nimam, kje smo tolk popacali --- malo tu, malo tam, I guess zimska, toplice lahko itak padejo kdaj drugič - ni blema, saj počakajo. Važno je le, da se malček-palček pozdravi. hruškica naša, how are you today? Hvala vsem za dobrodošlico. It's nice to be back