Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.4.2009 8:50:00
|
|
|
|
petarda
|
Ja, Ada...bolj vleče ... oziroma kakor ga prime...če je malo bolj lačen, če recimo dolgo spi...potem lepo vleče...če pa je na manj kot 3 ure se pa afna .... Včeraj smo šli v LJ v šoping in je vse prespal ... sem res lahko v miru kupila, tak da zdaj imam vse kar rabim za nedeljsko birmo...samo upam, da mi še fotoknjigo pošljejo do sobote, da bo darilo popolno. Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske , da se ne bo bubi kje spotaknila ....potem pa ven na sooooončeeeeek . Zvečer pa peljem mojega birmanca k devetdnevnici Teni zate , paštetka ti pa upam, da nas ne boš dolgo držala v nevednosti kakšen poseben dan je bil to včeraj. Nina tebe pa fuuuuul pogrešam tukaj gor - javi se kaj!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.4.2009 14:27:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske , da se ne bo bubi kje spotaknila bubi je navajena hodit tako, da visooooko dviguje noge in po potrebi dela dooooolge korake
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.4.2009 21:36:09
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, saj ni treba tak glancat, no Ker pol jaz ne vem, kdaj bom jaz spucala za svoje obiske
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 22.4.2009 22:38:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske , da se ne bo bubi kje spotaknila bubi je navajena hodit tako, da visooooko dviguje noge in po potrebi dela dooooolge korake Še dobro, ker ni bilo časa ...smo se preveč potepali cel dan, ker pri nas je grozno pihalo ....pa končno smo prijavili še juniorja za znižano plačilo vrtca, upam, da se bo kaj poznalo na položnici .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 7:17:43
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Junior je prvič prespal noč ... je spal od 21.ure do 6. zjutraj . Se spomnim, da je tudi petardito pri mesecu in pol prvič prespal noč.....in potem več doooooolgo ne ... Zdaj pa spet spi cele noči...in to sam v svoji postelji v svoji sobi....in to odkar smo dobili juniorja No...jaz sem pa malo manj spala, grem zato zdaj nazaj, itak je tako zaspaaaano vreme... Lepo se imejte...bubi vam pa srečno pot, pa javi, ko boste šli iz Lj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 8:31:20
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Dobro jutro Junior je prvič prespal noč ... je spal od 21.ure do 6. zjutraj . pa za moje novemberke dela imam ogromno ampak zdej sem si pa vzela par minutk tudi za rr Aleks je doma pri očku, bolan, tri dni ima vročino tam do 39,2, razpoložen kar ok Ela zaenkrat smrka, tečna, uveljavlja svoje, popoldne hodi vsakih 20 minutk na kahlico pa sama se sleče ko bo kaj več časa si bom pa prebrala da vidim kaj je pri vas novega
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 9:04:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Amy, lepo da si se oglasila. Nine pa res že sumljivo dolgo ni na spregled
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 9:13:00
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro! Amy, lepo da si se oglasila. Nine pa res že sumljivo dolgo ni na spregled podpis a bo treba nino z interpolom poiskat? čuj, bubi, ko tak gledam današnje vreme, mi je kar žal, da že včeraj nisva v mb zavila... no, saj jutri bo lepo, ne? pa tudi, če bo dež, prideva vseeno, andrej odide danes ponoči v nemčijo, vrne se v soboto, deda in babica tudi prideta šele v soboto, tako, da si bova privoščila potep
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 20:35:44
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Ada in zakaj za vraga me nisi poklicala, če si v naši ulici hodila? zato, ker imam 2 tvoji številki in ne vem katera je prava
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 23.4.2009 22:08:22
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer ....evo pred eno urico sem domov prišla iz devetdnevnice...se je zavleeeklooo...pa še petardita sem imela s seboj in je bil fuuuul priden . Bubi hvala za obisk lepo vas je bilo spet videti ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.4.2009 10:59:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ...končno malo lepše vreme.... uživajte!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.4.2009 15:56:36
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober dan! Res je lep sončen dan, smo ga že izkoristili za sprehodek Ada se je potrudila prit do MB Miha pa je tudi v resnici tak dolgolas lepotec kot na slikah IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi hvala za obisk lepo vas je bilo spet videti ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam? Lahko, samo ne kakšne, na kateri se bubi pači. Pol pa ti tak nič ne ostane Tudi vas je bilo lepo videti. Mi je tak fajn, ko se otroci igrajo med sabo. Junior pa je še en cuker med Joj, joj, ta dva obiska sta me še bolj streznila. Ni kaj, bubika raste in čas mineva s svetlobno hitrostjo. Se sploh ne spomnim več, kdaj je bila tako majčkena
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.4.2009 16:18:17
|
|
|
|
ada2
|
mi smo doma, atija ni, pride ponoči, javil pa se je, sicer pozno, tako, da me je cel dan malo skrbelo... ampak je bil pozen že v štartu in glavno, da je dobro opravil. imamo pa novo miško... je stara ponoči kar nehala delat ok, paštetka drugič pokličem bubi hvala za vse danes, mi2 sva se imela lepo, pa upam, da kmalu ponovimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.4.2009 21:19:35
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, joj, ta dva obiska sta me še bolj streznila. Ni kaj, bubika raste in čas mineva s svetlobno hitrostjo. Se sploh ne spomnim več, kdaj je bila tako majčkena Ne jokaj, saj sem ti vrnila hlače!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.4.2009 21:22:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi hvala za obisk lepo vas je bilo spet videti ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam? Lahko, samo ne kakšne, na kateri se bubi pači. Pol pa ti tak nič ne ostane Kaj pa če se petardito tudi? A potem lahko?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.4.2009 0:04:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi hvala za obisk lepo vas je bilo spet videti ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam? Lahko, samo ne kakšne, na kateri se bubi pači. Pol pa ti tak nič ne ostane Kaj pa če se petardito tudi? A potem lahko? Sem ti na mail poslala, pa sama izberi , dosti izbire res nimaš Skrajni čas, da se spravim v posteljo, jaz pa še nič zaspana ....ampak moram, ker jutri pa ne bom spala do 10.ure, ker imam že ob 9-tih frizerja Aja...fotoknjigo sem pa dobila in je zaaaakoooon!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.4.2009 13:55:59
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro... Pa kje hodite vse??? Kakšno zatišje je tukaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.4.2009 15:19:24
|
|
|
|
Paštetka
|
mi smo bili pro frizerju. Max se iz dolgolasca prelevil v kratkolasca . joj kak je žalotno sedel na stolu in ves v šoku opazoval, kako mu laske striže. Mene tudi stiska. Mašo smo pa tudi 1. postrigli. je pa prava punčka zdaj., Imave celo iste frizure . Aja, bajdovej, jaz sem tudi bolj kratkolaska
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.4.2009 15:34:42
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka...slikice!!! Lahko tudi na mail. Mi bomo tudi petardita ostrigli...samo še kar odlašam, mi je tudi žal lask...se mi zdi, kot da mu bom vzela osebnost, ko ga bom k frizerju peljala ...si ga sploh ne predstavljam kratkolasega .... samo bo treba...poletje bo vroče Kakšno frizuro imaš pa ti? Mogoče se pa še jaz odločim za kako spremembo...tudi že nekaj let odlašam .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.4.2009 17:36:57
|
|
|
|
Paštetka
|
M, je tako žalosten sedel na stolu in čisto brez besed, kot, da mu res nekaj vstran jemljemo. Pa že doma mi je rekel, da hoče imeti dolge lase. Če pa je res že imel dolge in skoz so se mu mastili sploh zdaj, ko je malo vroče postalo. Saj zdaj se je že navadil, pravi, da je Novi M . Samo, jaz sem še vedno tako žalostna.... Ne morem se ga navaditi in kar srce me boli, ker si ni čist nič podoben .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 12:01:32
|
|
|
|
ada2
|
se vidi, da je lepo vreme no, saj mi se tudi zdaj najemo, pa gremo na potep...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 14:10:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Samo, jaz sem še vedno tako žalostna.... Ne morem se ga navaditi in kar srce me boli, ker si ni čist nič podoben . Ne jokat, paštetka. Saj so samo lasje. Poleg tega pa mislim, da zdaj zgleda kot pravi fant, da nima več tak baby obrazka. Daj kako slikico nalimaj Pa M tudi BTW: vi še pridete kaj v šoping v MB?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.4.2009 14:11:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, bubika preživela prve počitnice Babica in dedi pa tudi
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?