|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
22.4.2009 8:50:00   
petarda
Ja, Ada...bolj vleče user posted image user posted image user posted image user posted image ... oziroma kakor ga prime...če je malo bolj lačen, če recimo dolgo spi...potemuser posted image  lepo vleče...če pa je na manj kot 3 ure se pa afna user posted image .... Včeraj smo šli v LJ v šoping in je vse prespal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem res lahko v miru kupila, tak da zdaj imam vse kar rabim za nedeljsko birmo...samo upam, da mi še fotoknjigo pošljejo do sobote, da bo darilo popolno. user posted image

Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske user posted image , da se ne bo bubi kje spotaknila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....potem pa ven na sooooončeeeeek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zvečer pa peljem mojega birmanca k devetdnevnici user posted image

Teni zate user posted image , paštetka ti pa upam, da nas ne boš dolgo držala v nevednosti kakšen poseben dan je bil to včeraj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina tebe pa fuuuuul pogrešam tukaj gor - javi se kaj!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
22.4.2009 14:27:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske user posted image , da se ne bo bubi kje spotaknila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi je navajena hodit tako, da visooooko dviguje noge in po potrebi dela dooooolge korake user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
22.4.2009 21:36:09   
*bubi*
Petarda, saj ni treba tak glancat, no user posted image user posted image user posted image

Ker pol jaz ne vem, kdaj bom jaz spucala za svoje obiske user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
22.4.2009 22:38:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Junior zdaj ponovno spi, jaz pa grem z večjega malo pospravit, ker dobim jutri obiske user posted image , da se ne bo bubi kje spotaknila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi je navajena hodit tako, da visooooko dviguje noge in po potrebi dela dooooolge korake user posted image user posted image user posted image

Še dobro, ker ni bilo časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo se preveč potepali cel dan, ker pri nas je grozno pihalo user posted image ....pa končno smo prijavili še juniorja za znižano plačilo vrtca, upam, da se bo kaj poznalo na položnici user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.4.2009 7:17:43   
petarda
Dobro jutro user posted image

Junior je prvič prespal noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... je spal od 21.ure do 6. zjutrajuser posted image . Se spomnim, da je tudi petardito pri mesecu in pol prvič prespal noč.....in potem več doooooolgo ne user posted image ... Zdaj pa spet spi cele noči...in to sam v svoji postelji v svoji sobi....in to odkar smo dobili juniorja user posted image user posted image user posted image

No...jaz sem pa malo manj spala, grem zato zdaj nazaj, itak je tako zaspaaaano vreme...

Lepo se imejte...bubi vam pa srečno pot, pa javi, ko boste šli iz Lj user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.4.2009 8:31:20   
amy26

Dobro jutro user posted image

Junior je prvič prespal noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... je spal od 21.ure do 6. zjutrajuser posted image .

user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za moje novemberkeuser posted image
dela imam ogromno ampak zdej sem si pa vzela par minutk tudi za rr

Aleks je doma pri očku, bolan, tri dni ima vročino tam do 39,2, razpoložen kar ok
Ela zaenkrat smrka, tečna, uveljavlja svoje, popoldne hodi vsakih 20 minutk na kahlico pa sama se sleče

ko bo kaj več časa si bom pa prebrala da vidim kaj je pri vas novega

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.4.2009 9:04:56   
*bubi*
Dobro jutro!

Amy, lepo da si se oglasila. user posted image

Nine pa res že sumljivo dolgo ni na spregled user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.4.2009 9:13:00   
ada2

Dobro jutro!

Amy, lepo da si se oglasila. user posted image

Nine pa res že sumljivo dolgo ni na spregled user posted image

podpis user posted image

a bo treba nino z interpolom poiskat?user posted image

čuj, bubi, ko tak gledam današnje vreme, mi je kar žal, da že včeraj nisva v mb zavila... no, saj jutri bo lepo, ne?
pa tudi, če bo dež, prideva vseeno, andrej odide danes ponoči v nemčijo, vrne se v soboto, deda in babica tudi prideta šele v soboto, tako, da si bova privoščila potepuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.4.2009 18:14:21   
Paštetka
Ada in zakaj za vraga me nisi poklicala, če si v naši ulici hodila? user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.4.2009 20:35:44   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Ada in zakaj za vraga me nisi poklicala, če si v naši ulici hodila? user posted image

zato, ker imam 2 tvoji številki in ne vem katera je pravauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.4.2009 21:17:35   
Paštetka
ja, halo.... kličeš eno, če se ne javim kličeš drugo user posted image .

tista s petkami in dvojkami je doma za budilko, druga pa je pa 24 ur ob meni

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.4.2009 22:08:22   
petarda
Dober večer user posted image ....evo pred eno urico sem domov prišla iz devetdnevnice...se je zavleeeklooo...pa še petardita sem imela s seboj in je bil fuuuul priden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bubi hvala za obisk user posted image  lepo vas je bilo spet videti user posted image ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.4.2009 10:59:59   
petarda
Dobro jutro user posted image ...končno malo lepše vreme.... uživajte! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.4.2009 15:56:36   
*bubi*
Dober dan!

Res je lep sončen dan, smo ga že izkoristili za sprehodek user posted image
Ada se je potrudila prit do MB user posted image   Miha pa je tudi v resnici tak dolgolas lepotec kot na slikah user posted image

Bubi hvala za obisk user posted image  lepo vas je bilo spet videti user posted image ....a kako slikico otročkov lahko tudi tu pripopam? user posted image

Lahko, samo ne kakšne, na kateri se bubi pači. Pol pa ti tak nič ne ostane user posted image
Tudi vas je bilo lepo videti. Mi je tak fajn, ko se otroci igrajo med sabo. Junior pa je še en cuker med user posted image

Joj, joj, ta dva obiska sta me še bolj streznila. Ni kaj, bubika raste in čas mineva s svetlobno hitrostjo. Se sploh ne spomnim več, kdaj je bila tako majčkena user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.4.2009 16:18:17   
ada2
mi smo doma, atija ni, pride ponoči, javil pa se je, sicer pozno, tako, da me je cel dan malo skrbelo... ampak je bil pozen že v štartu in glavno, da je dobro opravil. imamo pa novo miško... je stara ponoči kar nehala delatuser posted image

ok, paštetka drugič pokličemuser posted image  

bubi hvala za vse danes, mi2 sva se imela lepo, pa upam, da kmalu ponovimo.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.4.2009 21:19:35   
petarda

Joj, joj, ta dva obiska sta me še bolj streznila. Ni kaj, bubika raste in čas mineva s svetlobno hitrostjo. Se sploh ne spomnim več, kdaj je bila tako majčkena user posted image

Ne jokaj, saj sem ti vrnila hlače!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.4.2009 21:22:10   
petarda

Lahko, samo ne kakšne, na kateri se bubi pači. Pol pa ti tak nič ne ostane user posted image

Kaj pa če se petardito tudi? A potem lahko? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.4.2009 0:04:42   
petarda

Kaj pa če se petardito tudi? A potem lahko? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti na mail poslala, pa sama izberi user posted image user posted image user posted image user posted image , dosti izbire res nimaš user posted image user posted image user posted image

Skrajni čas, da se spravim v posteljo, jaz pa še nič zaspanauser posted image ....ampak moram, ker jutri pa ne bom spala do 10.ure, ker imam že ob 9-tih frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja...fotoknjigo sem pa dobila in je zaaaakoooon! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.4.2009 13:55:59   
petarda
Dobro jutro... user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kje hodite vse??? Kakšno zatišje je tukajuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.4.2009 15:19:24   
Paštetka
mi smo bili pro frizerju. Max se iz dolgolasca prelevil v kratkolasca user posted image . joj kak je žalotno sedel na stolu in ves v šoku opazoval, kako mu laske striže. Mene tudi stiska.

Mašo smo pa tudi 1. postrigli. je pa prava punčka zdaj., Imave celo iste frizure user posted image . Aja, bajdovej, jaz sem tudi bolj kratkolaska user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.4.2009 15:34:42   
petarda
Paštetka...slikice!!! Lahko tudi na mail. user posted image  Mi bomo tudi petardita ostrigli...samo še kar odlašam, mi je tudi žal lask...se mi zdi, kot da mu bom vzela osebnost, ko ga bom k frizerju peljala user posted image ...si ga sploh ne predstavljam kratkolasega user posted image .... samo bo treba...poletje bo vroče user posted image

Kakšno frizuro imaš pa ti? Mogoče se pa še jaz odločim za kako spremembo...tudi že nekaj let odlašam user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.4.2009 17:36:57   
Paštetka
user posted image M, je tako žalosten sedel na stolu in čisto brez besed, kot, da mu res nekaj vstran jemljemo. Pa že doma mi je rekel, da hoče imeti dolge lase. user posted image  Če pa je res že imel dolge in skoz so se mu mastili sploh zdaj, ko je malo vroče postalo.
Saj zdaj se je že navadil, pravi, da je Novi Muser posted image  user posted image . Samo, jaz sem še vedno tako žalostna....user posted image  Ne morem se ga navaditi in kar srce me boli, ker si ni čist nič podoben user posted image user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
26.4.2009 12:01:32   
ada2
se vidi, da je lepo vremeuser posted image

no, saj mi se tudi zdaj najemo, pa gremo na potep...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
26.4.2009 14:10:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Samo, jaz sem še vedno tako žalostna....user posted image  Ne morem se ga navaditi in kar srce me boli, ker si ni čist nič podoben user posted image user posted image .

Ne jokat, paštetka. Saj so samo lasje. Poleg tega pa mislim, da zdaj zgleda kot pravi fant, da nima več tak baby obrazka. Daj kako slikico nalimaj user posted image  Pa M user posted image  tudi user posted image

BTW: vi še pridete kaj v šoping v MB?

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
26.4.2009 14:11:11   
*bubi*
Evo, bubika preživela prve počitnice user posted image  Babica in dedi pa tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?