PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: timnala Glede tega se pa strinjam tudi z Lovely, da eni imajo nekaj, drugi pa RR ..jaz mam zjutraj prav rutino - uredim pa sebe, si naredim zajtrk in dam tamalga v igralni center, takrat pa jem zajtrk, skacem po netu, berem RR..prej sem malo vec brala casopise, zdaj pa tega ne in ta cas namenim tem stvarem..se sprostim, kaj novega zvem, ce sem v dvomih vprasam..tud mene mal maltretirajo s tem, ampak kaj cem..mi je to lustno in pika čas in denar - VEČNI TEMI ...ma dej časa in denarja je na pretek samo odvisno za kaj ju namenimo IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Dobro jutro še od mene! Danes sem pa tudi jaz malo bolj zgodnja. Razlog - nas je zbudil poštar z odločbami iz vrtcev - je kar 3 prinesel, na žalost vse negativne, kar pa sem tudi pričakovala. Mi smo tud dans dobili še dve negativni! IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 ej punce ne mi zamerit ampak meni takile post vmesni grejo mal na kk k se punce kao opravičujejo da kao pridno tukaj klepetamo one pa izkoristijo čas ua svoje pa nimajo časa tukaj pisat, meni to zgleda pol k da me k tle pišemo nismo nič s svojimi otroki....ne vem no če maš voljo in željo narediš vse tle pišeš in se ukvarjaš z otroci, drugič rajš napište da ste lene za pisat in klepetat bo spet ena kost za glodat ne vem no jaz lih tak filling pol dobim k berem poste da kao smo pridne za pisat "one "pa ne ker se ukvarjajo s svojimi No, mene s tem nisi ravno zamorila, ker sem že večkrat hotela napisat, da se mi ne zdi glih lepo, da smo me kao slabe mame. Jaz zase in za svojega otroka vem, kdaj bova šla ven, kdaj bova v stanovanju in kdaj se bova potepala po obiskih. In če sem več na računalniku kot nekatere, se zaradi tega ne počutim kot slaba mama. Vsaka ve zase, a ne? In če mi Matic spi ali veselo uživa z igranbjem ob meni, jaz pa imam vse skuhano in pospravljeno, lahko počnem, kar mi paše. Gogabojan malo smešno se mi zdi, ko vedno napišeš Tošča - mislim, da je pra Tosca, kot ji piše Verjetno še ni opazila, sicer bi te sama popravila... Pa brez zamere, ker sem te napadla Mogoče pa to ne pomeni da smo slabe mame, ampak bolše. Naši malčki so tako samostojni da se večina časa znajo zabavati sami in ne rabimo non stop animirat svojih otrok. to pomeni, da niso RAZVAJENI!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ojojoj se vidi da je bil mlaj in vas je večina očitno slabe volje, zdaj vsaj vem kaj je pametno pisat in kaj ne. Razumele ste me definitivno popolnoma narobe ker s tem absolutno nisem mislila da ste slabe mame, pač imate ene več časa druge pa ga imamo manj. Jaz ga imam pač manj oz. imamo doma hišo in zunaj vrt pa je malce vač dela in še Nik ki zahteva 100% čas od mene ko ne spi, tako da npr. igranje v igralnem centru 5min brez mene je amerika. Zamerla nisem nobeni nič bom pa zdaj rajši samo vprašanja pisala pa upala da dobim odgovor. Niste pa slabe mame imate pač bolj pridne otroke. SONČNICA!!!!!!! Ne zamerit in ne jemlji osebno!!! Pa ostani z nami in malo čvekaj, pa ne smao postavljat vprašanj nooooooooooo ...dej se spomni kolk časa smo preživele skupaj,še danes se spomnim,kako smo te spodbujale in čakale s tabo, ko si bla še celo za mano ...ker je moja pupika malo pohitela ... IZVIRNO SPOROČILO: timnala OMG kakšna noč..v pol leta ne pomnim taksne..sploh zato, ker je ponoci vedno lepo spal, razen hranjenja.. pri nas enako!!!!!!!! Če nisem 8x vstala in jo nazaj uspavala nočem nč IZVIRNO SPOROČILO: Dream Timnala pri nas je bilo zadnjič nekaj podobnega, le da temperatura ni tako narasla. Pa z dragim sva se ponoči pri njem izmenjevala na 15 mnut, ker je skoz neki jokcal, stokal, jamral, pa vse napol v spanju. Upam, da se čim prej pozdravite! Fiziološko mu jaz dajem tudi v spanju, ker edino takra ne miga z glavo in se ne upira, aspirator pa pomeni križe in težave, ampak ga vmes vseeno nekak uspem zamotit s kakšno pesmico, ki mu je všeč, potem pa spet na hitro malo ven potegnem - animiranje pač mora bit, če mu hočem očistit... ma naša tud tuli ko dajem fiziološko ....je pa jok drugače fajn, ker se nosek spuca ....med spanjem ja potem vse vn steče IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Jutro dekleta! Ja, jaz pa priznam, da sem bolj med lenimi , rada malo dlje pospim in naša tudi. Potem me je pa ravno med čiščenjem zmotil poštar. Sem bila samo v spodnjih hlačkah in sem se hitela oblačit. Si predstavljate, kako bi bil navdušen, če bi mu prišla takšna odpret . Tudi pri nas nosi odločbe in tudi mi nismo sprejeti v vrtec v svoji matični občini. . Sem besna kot ris, sploh, ker so površni 100/uro in mirno napišejo, da ni sprejeta, ker v času odločanja komisije ne izpoljuje pogoja 11 mesecev. Grrr, saj vem, da so mislili, da v času začetka šolskega leta, ampak vseeno. Tudi toliko niso, da bi napisali, kateri na čakalni listi smo . Je pa v torek roditeljski in bomo morda izvedeli kaj več. kakšen roditeljski???